Vandring i DolomiternaMarcialonga och Fassadalen

Upplev Dolomiternas mäktiga berg och alpängar, där italiensk och österrikisk kultur möts. Vandringsresan tar dig till bergsbyar som Canazei, Campitello och Vigo di Fassa.

I Dolomiterna i nordöstra Italien vandrar vi i en hisnande terräng med taggiga bergstoppar, frodiga alpängar och en artrik flora som gjort området berömt. Här möts österrikisk och italiensk kultur i mat, arkitektur och språk. Under resan provar du vin, ost och grappa från lokala producenter. Canazei, Campitello och Vigo di Fassa är några av byarna med strålande läge och hög charmfaktor som vi utgår från under vandringsresan.

RESFAKTA

Länder: Italien

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-23 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Den mysiga byn Vigo di Fassa
 • Den blå Karersjön
 • Bolzanos arkeologiska museum
 • Vandringen vid Sas Becé
 • Vin-, grappa- och ostprovning

Dagsprogram
apr-okt

Dag 1 - Vigo di Fassa
Avresa från Skandinavien till Venedig. Transfer till Vigo di Fassa. Värdparet Paola och Renato hälsar oss välkomna till hotell Dolasilla med en gemytlig atmosfär. Vi bor hela vistelsen på hotell i Vigo di Fassa. 

Dag 2 - Vandring vid Catinaccio-passet
Efter frukost tar vi kabinliften upp till 2 000 meters höjd. Vi börjar med en kortare vandring på fint stenlagda stigar genom kuperade marker och skog. Det är lätt att koppla av med fåglarnas sång och kossornas bjällror som hörs på avstånd. Ovanför trädtopparna skymtar vi silhuetten av Marmoladabergen, Dolomiternas högsta berg, 3 342 meter över havet. Vår vandring fortsätter på stigar av grus och klippsten. Slingrande och snirkligt tar stigarna oss allt högre upp. Dolomiternas vackra landskap upphör aldrig att fascinera, vart än vi vänder har oss har vi en ny, fantastisk vy. Vid en alphytta får vi en behövlig paus. Efter en lättare lunch och en stunds vila är vi redo för eftermiddagens vandring. Nu kan du välja; antingen den svårare vandringen, som först tar oss upp längs bergsväggen för att senare gå nedåt. Eller den lättare vandringen tillbaka till Ciampedie-terrassen, för att därefter fortsätta ned till hotellet på någon av de många skogsstigarna. Ca 300 meters höjdskillnad under vandringarna, det är brant men vi tar det lugnt. 

Dag 3 - Karersjön, Bolzano och Griesbauerhof
Bussen tar oss till den mytomspunna Karersjön vid foten av Latemarbergen. Under en stadsvandring i Bolzano besöker du Ötzimannen i det arkeologiska muséet. Han levde under förhistorisk tid omkring 3 300 f. Kr. Hans kropp hittades först 1991. Du passerar franciskanernas kyrka och ser vackra fontäner och palats. På Piazza Walter, stadens elegantaste torg, tävlar uteserveringarna med katedralen och rådhuset om turisternas intresse. Avslutningsvis gör vi ett besök på vinslottet Griesbauerhof för att provsmaka några av gårdens viner. Vi vandrar på låg höjd idag. 

Dag 4 - Paolina- och Costalungapasset
Efter frukost kör vi mot Paolinapasset, för att sedan fortsätta färden upp i sittliftar. På bara några minuter är vi uppe på 2 125 meter. Hela dagen njuter vi av sköna bergsvyer och vi går på sten- och grusgångar. Likt ljusgröna mattor ligger den låga buskvegetationen i dalgångarna där vi vandrar mot dagens lunchpaus och vila.Vandringen fortsätter över bergshällar och grönskande sommarängar – bli inte förvånad om du plötsligt står öga mot öga med en betande kossa. Vi vandrar upp och ner över höjder med en brantare backe på ca 150 meters höjdskillnad.  

Dag 5 - Ledig dag i Vigo di Fassa
Idag har du en ledig dag att fylla med eget innehåll. Kanske lockar butikernas utbud. Du kan också hyra en cykel och ta dig runt i området. Eller så kan du vandra längs med Marcialonga-leden i dalen. Du har även kvällen ledig och kan prova någon av stadens restauranger. Reseledaren kan ge dig mer tips.

Dag 6 - Sassolungo och Campitello
Från byn Campitello tar vi oss vidare med kabinbana till dagens utgångspunkt, Col Rodella 2 480 meter över havet. Vandringen idag går söder om Sassolungo, den långa stenen. Massivet mäter över 3 000 meter högt. Vi nöjer oss med att beundra det dramatiska massivet på avstånd och vandrar nedanför Sassolungo på lera och grus. Kanske hör vi visslingar från de små, söta murmeldjuren som finns här. Efter många snirkliga stigar och vackra vyer når vi den sköna och avkopplande atmosfären vid en alphytta. Vår väg fortsätter på kostigar och grönskande ängar. Tillbaka i Campitello får du lite tid på egen hand. Kanske smakar det gott med en öl på någon av de många uteserveringarna innan vi tar bussen tillbaka till hotellet. Ca 100 meters höjdskillnad under vandringarna. Brant nedstigning på ca 600 meter och 300 meters höjdskillnad. 

Dag 7 - Passo Pordoi
Inför vandringsresans sista dag beger vi oss med buss till Canazei och därefter vidare med linbana och kabinbana. Vi når Col di Rosc på 2 382 meter över havet och njuter av den gudomliga utsikten över Canazei och Marcialongadalen. Vi ser också Marmoladabergens snövita glaciäröverdrag. Vi vandrar nedanför bergstoppen Sas Becé för att lagom till förmiddagskaffet nå fram till Passo Pordoi. Här väntar ytterligare en kabinbana som tar oss upp till hela 2 950 meter! Här uppe är det svalare och det känns skönt att ha en värmande tröja till hands. Det är inte ovanligt att snön ligger kvar här fram i juli månad. Om du önskar kan du göra en kortare vandring till alphyttan Forcella Pordoi. Annars finns möjlighet att stanna kvar vid en av utsiktsterrasserna och ta det lite lugnare.  Vi äter en gemytlig lunch innan vi återvänder till vårt hotell. Kortare vandringar med 150 meters höjdskillnad vid två tillfällen under dagen. 

Dag 8 - Hemresa
Avfärd till flygplatsen inför hemresan. Arrivederci och på återseende.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Venedig ToR
• Centralt beläget hotell (historiska centrum)
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• All gemensam dricks ingår (Från och med 2018 ingår inte dricks) 
• Inträden enligt program
• 7 frukostar
• 2 luncher
• 6 middagar (från och med 2018 ingår 7 middagar)
• Bagageservice ingår
• Vin-, grappa- och ostprovning

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien – Venedig. Transferbuss till Vigo di Fassa, ca 175 kilometer. Sju övernattningar på hotell. Middag ingår.

Dag 2
Vandringar i Catinaccio passet. Vi går 4-6 timmar beroende på vald svårighetsgrad och väderförhållanden. Frukost och middag ingår.

Dag 3
Lätta vandringar vid Karersjön och Bolzano ca 3 timmar. Buss 80 km. Besök i Bolzano. Vin- och grappaprovning. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4
Medelsvår vandring vid Paolina- och Costalungapasset, ca 5 timmar. Bussresa 10 km. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Ledig dag i Vigo di Fassa. Frukost ingår.

Dag 6
Medelsvår vandring vid Sassolungo på ca 5-6 timmar. Buss 20 km. Frukost och middag ingår.

Dag 7
Lättare vandring på ca 4 timmar, buss 25 km. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8
Bussresa Vigo di Fassa - Venedig, 175 km. Returresa till Skandivien. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj Landets yta 301 230 km² Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Dagsprogram
jun-okt

Dag 1 - Vigo di Fassa

Avresa från Skandinavien till Venedig. Transfer till Vigo di Fassa. Värdparet Paola och Renato hälsar oss välkomna till hotell Dolasilla med en gemytlig atmosfär. Vi bor hela vistelsen på hotell i Vigo di Fassa.

Dag 2 - Vandring vid Catinaccio-passet
Efter frukost tar vi kabinliften upp till 2 000 meters höjd. Vi börjar med en kortare vandring på fint stenlagda stigar genom kuperade marker och skog. Det är lätt att koppla av med fåglarnas sång och kossornas bjällror som hörs på avstånd. Ovanför trädtopparna skymtar vi silhuetten av Marmoladabergen, Dolomiternas högsta berg, 3 342 meter över havet. Vår vandring fortsätter på stigar av grus och klippsten. Slingrande och snirkligt tar stigarna oss allt högre upp. Dolomiternas vackra landskap upphör aldrig att fascinera, vart än vi vänder har oss har vi en ny, fantastisk vy. Vid en alphytta får vi en behövlig paus. Efter en lättare lunch och en stunds vila är vi redo för eftermiddagens vandring. Nu kan du välja; antingen den svårare vandringen, som först tar oss upp längs bergsväggen för att senare gå nedåt. Eller den lättare vandringen tillbaka till Ciampedie-terrassen, för att därefter fortsätta ned till hotellet på någon av de många skogsstigarna. Ca 300 meters höjdskillnad under vandringarna, det är brant men vi tar det lugnt.

Dag 3 - Karersjön, Bolzano och Griesbauerhof
Bussen tar oss till den mytomspunna Karersjön vid foten av Latemarbergen. Under en stadsvandring i Bolzano besöker du Ötzimannen i det arkeologiska muséet. Han levde under förhistorisk tid omkring 3 300 f. Kr. Hans kropp hittades först 1991. Du passerar franciskanernas kyrka och ser vackra fontäner och palats. På Piazza Walter, stadens elegantaste torg, tävlar uteserveringarna med katedralen och rådhuset om turisternas intresse. Avslutningsvis gör vi ett besök på vinslottet Griesbauerhof för att provsmaka några av gårdens viner. Vi vandrar på låg höjd idag.

Dag 4 - Paolina- och Costalungapasset
Efter frukost kör vi mot Paolinapasset, för att sedan fortsätta färden upp i sittliftar. På bara några minuter är vi uppe på 2 125 meter. Hela dagen njuter vi av sköna bergsvyer och vi går på sten- och grusgångar. Likt ljusgröna mattor ligger den låga buskvegetationen i dalgångarna där vi vandrar mot dagens lunchpaus och vila.Vandringen fortsätter över bergshällar och grönskande sommarängar – bli inte förvånad om du plötsligt står öga mot öga med en betande kossa. Vi vandrar upp och ner över höjder med en brantare backe på ca 150 meters höjdskillnad. 

Dag 5 - Ledig dag i Vigo di Fassa
Idag har du en ledig dag att fylla med eget innehåll. Kanske lockar butikernas utbud. Du kan också hyra en cykel och ta dig runt i området. Eller så kan du vandra längs med Marcialonga-leden i dalen. Middag ingår men eftersom du har ledigt kan du om du önskar välja att prova en av stadens andra restauranger. Reseledaren kan ge dig tips. 

Dag 6 - Sassolungo och Campitello
Från byn Campitello tar vi oss vidare med kabinbana till dagens utgångspunkt, Col Rodella 2 480 meter över havet. Vandringen idag går söder om Sassolungo, den långa stenen. Massivet mäter över 3 000 meter högt. Vi nöjer oss med att beundra det dramatiska massivet på avstånd och vandrar nedanför Sassolungo på lera och grus. Kanske hör vi visslingar från de små, söta murmeldjuren som finns här. Efter många snirkliga stigar och vackra vyer når vi den sköna och avkopplande atmosfären vid en alphytta. Vår väg fortsätter på kostigar och grönskande ängar. Tillbaka i Campitello får du lite tid på egen hand. Kanske smakar det gott med en öl på någon av de många uteserveringarna innan vi tar bussen tillbaka till hotellet. Ca 100 meters höjdskillnad under vandringarna. Brant nedstigning på ca 600 meter och 300 meters höjdskillnad. 

Dag 7 - Passo Pordoi
Inför vandringsresans sista dag beger vi oss med buss till Canazei och därefter vidare med linbana och kabinbana. Vi når Col di Rosc på 2 382 meter över havet och njuter av den gudomliga utsikten över Canazei och Marcialongadalen. Vi ser också Marmoladabergens snövita glaciäröverdrag. Vi vandrar nedanför bergstoppen Sas Becé för att lagom till förmiddagskaffet nå fram till Passo Pordoi. Här väntar ytterligare en kabinbana som tar oss upp till hela 2 950 meter! Här uppe är det svalare och det känns skönt att ha en värmande tröja till hands. Det är inte ovanligt att snön ligger kvar här fram i juli månad. Om du önskar kan du göra en kortare vandring till alphyttan Forcella Pordoi. Annars finns möjlighet att stanna kvar vid en av utsiktsterrasserna och ta det lite lugnare. Vi äter en gemytlig lunch innan vi återvänder till vårt hotell. Kortare vandringar med 150 meters höjdskillnad vid två tillfällen under dagen. 

Dag 8 – Hemresa
Avfärd till flygplatsen inför hemresan. Arrivederci och på återseende. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Venedig ToR
• Centralt beläget hotell (historiska centrum)
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• All gemensam dricks ingår (Från och med 2018 ingår inte dricks) 
• Inträden enligt program
• 7 frukostar
• 2 luncher
• 6 middagar (från och med 2018 ingår 7 middagar)
• Bagageservice ingår
• Vin-, grappa- och ostprovning

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Venedig. Transferbuss till Vigo di Fassa, ca 175 kilometer. Sju övernattningar på hotell. Middag ingår.

Dag 2
Vandringar i Catinaccio passet. Vi går 4-6 timmar beroende på vald svårighetsgrad och väderförhållanden. Frukost och middag ingår.

Dag 3
Lätta vandringar vid Karersjön och Bolzano ca 3 timmar. Buss 80 km. Besök i Bolzano. Vin- och grappaprovning. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4
Medelsvår vandring vid Paolina- och Costalungapasset, ca 5 timmar. Bussresa 10 km. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Ledig dag i Vigo di Fassa. Frukost och middag ingår.

Dag 6
Medelsvår vandring vid Sassolungo på ca 5-6 timmar. Buss 20 km. Frukost och middag ingår.

Dag 7
Lättare vandring på ca 4 timmar, buss 25 km. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8
Bussresa Vigo di Fassa - Venedig, 175 km. Returresa till Skandivien. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj Landets yta 301 230 km² Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Mer om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Skandinavien - Venedig t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Dricks:
2017:I denna resa ingår gemensam dricks, exempelvis till bagagebärare, chaufförer, eventuella lokala guider och även till serveringspersonal vid gemensamma måltider. 

2018:På grund av anvisningar från skattemyndigheterna ingår dricks inte längre i resans pris. Vår TEMA-guide samlar in 25 EUR per person (ca 250 kr) vid resans början, och sköter om fördelningen av dricks till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med mera.


Gruppstorlek:
Minst 20 personer och max 28 personer.
2018: Minst 15 personer - max 20 personer. 

Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.


Klädsel och utrustning:
Medtag gärna ett par varmare plagg, likaså ett lättpackat regnplagg. Ta med kraftigare skor eller kängor för vandringarna. Viktigast är kanske ett par bekväma och väl ingångna skor för promenader i naturen, i städerna och på eventuella museum.

Valuta:

Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Vandringen:
Dolomiterna är ett kuperat landskap och vandringarna är sällan plana, det går antingen upp eller ner. Du bör helst ha god allmänkondition för att få utbyte av resan. Vandringsstavar kan avlasta ömmande leder en del, finns i praktiskt vikbart teleskopformat. Obs att en vandring kan ändras beroende av väder och dylikt..

Tips och information om TEMAs vandringsresor »


Övrigt:

Kartor: På guidade vandringsresor tillhandahåller vi inga kartor. Reseledaren har däremot detaljerade kartor och kan hjälpa intresserade att köpa dem på plats.
Underlaget präglas av bra stigar som blandas med stenigare och klippigga partier. Vi använder inte stegjärn eller rep på denna vandring. Vi passerar bara enstaka partier med glaciär eller i snö.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2017-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2017-10-02
09:35
2017-10-02
10:20
SAS, 443
Copenhagen
Venice
2017-10-02
12:00
2017-10-02
14:00
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2017-10-09
14:40
2017-10-09
16:45
SAS, 2692
Copenhagen
Gothenburg
2017-10-09
20:50
2017-10-09
21:35
SAS, 446
8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 10998 SEK Förfrågan
2017-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2017-10-02
09:55
2017-10-02
11:10
SAS, 1419
Copenhagen
Venice
2017-10-02
12:00
2017-10-02
14:00
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2017-10-09
14:40
2017-10-09
16:45
SAS, 2692
Copenhagen
Stockholm
2017-10-09
18:10
2017-10-09
19:20
SAS, 410
8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 10998 SEK Förfrågan
2017-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Venice
2017-10-02
12:00
2017-10-02
14:00
SAS, 2691
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Venice
Copenhagen
2017-10-09
14:40
2017-10-09
16:45
SAS, 2692
8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 10998 SEK Förfrågan
2018-06-04 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 11705 SEK 6 platser kvar Boka
2018-06-04 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 11705 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-04 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 11705 SEK 2 platser kvar Boka
2018-06-07 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12105 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-07 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12105 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-07 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-06-14 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12160 SEK 2 platser kvar Boka
2018-06-14 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12160 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-14 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12160 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-18 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12435 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-18 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12435 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-18 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12435 SEK 2 platser kvar Boka
2018-06-21 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12490 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-21 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12490 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-25 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12685 SEK 2 platser kvar Boka
2018-06-25 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12685 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-25 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12685 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-28 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12695 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-06-28 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12695 SEK 4 platser kvar Boka
2018-06-28 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12695 SEK 2 platser kvar Boka
2018-07-02 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12685 SEK 2 platser kvar Boka
2018-07-02 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12685 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-07-02 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12685 SEK 2 platser kvar Boka
2018-07-05 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12685 SEK 1 platser kvar Boka
2018-07-05 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12685 SEK 4 platser kvar Boka
2018-07-05 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12685 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-08-27 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12690 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-08-27 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12690 SEK 4 platser kvar Boka
2018-08-27 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12690 SEK 2 platser kvar Boka
2018-08-30 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12680 SEK 2 platser kvar Boka
2018-08-30 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12680 SEK 4 platser kvar Boka
2018-08-30 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12680 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-03 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12580 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-03 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12580 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-03 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12580 SEK 4 platser kvar Boka
2018-09-10 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-10 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-10 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12105 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-13 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12105 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-13 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12105 SEK 4 platser kvar Boka
2018-09-13 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-17 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 11995 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-17 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 11995 SEK 4 platser kvar Boka
2018-09-17 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 11995 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-20 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12105 SEK 4 platser kvar Boka
2018-09-20 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12105 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-20 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-24 8 dagar Vandring i Dolomiterna Göteborg 12105 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-24 8 dagar Vandring i Dolomiterna Stockholm 12105 SEK 6 platser kvar Boka
2018-09-24 8 dagar Vandring i Dolomiterna Köpenhamn 12105 SEK 4 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose