Vandring på Sorrentohalvönmed Capri

På denna resa upplever vi den spektakulära Amalfikusten, som även finns på Unescos världsarvslista. Vi bjuds på höjdpunkter som Positano, Capri, Sorrento och Pompeji.

Denna vandringsresa med kultur tar dig till en av Europas mest spektakulära kustlinjer, den berömda Amalfikusten. Med flärdfulla Sorrento som bas upplever du konstnärstaden Positano, den romantiska ön Capri liksom Vesuvius kraterkant. I den historiska staden Pompeji stiger du in i antikens värld. Vandringarna tar dig även tätt inpå den grönskande Medelhavsnaturen med sina dofter, olivlundar, citrusodlingar och småbyar.

RESFAKTA

Länder: Italien

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-19 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Vandring på vulkanen Vesuvius
 • Konstnärsbyn Positano
 • Sju nätters boende i Sorrento
 • Vandring på romantiska Capri
 • Pompejis arkeologiska område

Dagsprogram
apr-okt

Dag 1 - Avresa till Italien
Avresa från Skandinavien till Rom, där vi möts av din TEMA-reseledare och buss. Du reser på den bekväma motorvägen till utkanten av Neapel och följer sedan kustvägen mot Sant Agnello/Sorrento. Sorrentoområdet är en stad för par, kulturintresserade och alla andra som söker en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. I mer än hundra år har Sorrento varit en av Italiens mest omsusade semesterorter. Än idag sitter flärden kvar. Här finns väldoftande delikatessbutiker, anrika lyxhotell, kaféterasser med rottingmöbler, badbryggor med gammaldags omklädningshytter och ett charmigt småstadsliv. Centrala Sorrento ligger på en klippa vänd mot Neapelbuktens glittrande vatten och den mytomspunna ön Capri. Vi bor hela vistelsen på hotellet i Sant Agnello/Sorrento. 

Dag 2 - Punta della Campanella
Denna första vandringsdag börjar vi med att bege oss till Sorrentohalvöns yttersta udde; Punta della Campanella. Enligt de gamla grekerna hade udden en viktig position och de lät resa ett tempel till gudinnan Atenas ära här. På grund av väder och vind står tyvärr ingenting kvar av detta idag. Sedan 1997 klassas området som ett naturreservat. Resans första vandring går från kusten upp på en brant och stenig led. Nästan 500 meter över havet når vi kapellet San Costanzo. Klara dagar ser vi Amalfikusten, Capri och Vesuvius! Under eftermiddagen gör vi en lättare promenad på cirka en timme. Vi går på naturstigar, i smala åsnetrappor, förbi olivlundar och genom små byar omgivna av grönska. Naturen är avkopplande och doftande odlingar med bland annat citron- och apelsinträd förgyller vandringen. Kvällen är ledig för egna aktiviteter.

Dag 3 - Pompeji och Vesuvius
Besöket vid Pompejis unika ruiner är en av resans absoluta höjdpunkter! Vid vulkanen Vesuvius utbrott år 79 lades staden under aska och pimpsten. Tack vare utgrävningarna, som började 1748, har vi idag möjlighet att konkret stiga in i antikens värld och få en inblick i romarnas dagliga liv. Vi går på gator och trottoarer som anlades under antiken. Vi gör besök i tempel och välbevarade privata hem, dekorerade med mosaiker och fresker. Efter det arkeologiska strövtåget beger vi oss till en restaurang som har studerat gamla romerska recept och skapat menyer efter bland annat Plinius och Horatius brev och skrifter. Under dagen görs även ett besök på vulkanen Vesuvius. På en höjd av 1000 meter går vi av bussen och vandrar upp till kraterkanten. (Dagsprogrammet kan få en annan ordningsföljd). 

Dag 4 - Gudarnas stig och Positano
Dagens vandring går bland annat på berömda Gudarnas stig. Ordet ”stig” är kanske inte helt överensstämmande med verkligheten. Leden är både stenig, brant och ojämn, men det poetiska namnet hänger kvar sedan lång tid. Bussen tar oss upp till byn Bomerano där vandringen börjar. Gudarnas stig bjuder på undersköna, vidsträckta vyer över öarna och havet. Efter ett par timmar når vi den lilla byn Nocelle, som relativt nyligen blivit tillgänglig för trafik och därför bibehållit mycket av sin gamla karaktär. Under eftermiddagen vandrar vi med hjälp av de branta trapporna mot den charmiga konstnärsstaden Positano, vars hus i milda pasteller klänger sig fast längs bergsväggen mot det glittrande Medelhavet. Positano är trappornas stad, men läget är verkligen sagolikt.

Dag 5 - Ledig dag i Sorrento
Du har dagen till eget förfogande. Din reseledare kan ge dig flera tips på trevliga aktiviteter. Du kanske vill göra en tågutflykt till Herkulaneum, besöka Neapel, bada på Ischia eller göra sköna strövtåg i Sorrento.

Dag 6 - Vandring på Capri
Med buss och båt reser du från Sorrento till romantiska Capri, ön som både är unik och exklusiv. Dramatiska klippor stupar rakt ner i ett azurblått hav och byarna ligger utspridda bland doftande apelsin- och citronlundar. På Capri följer vi den så kallade feniciska trappan upp till Villa San Michele, där den svenske läkaren Axel Munthe byggde sitt livsverk. Det palatsliknande huset är byggd på ruinerna efter den romerska kejsaren Tiberius villa från 20-talet efter Kristus. Från den praktfulla terrasserade trädgården har vi en oslagbar utsikt över Capri stad, hamnen och Neapelbukten. Efter vår picknick på Cetrella går du upp till högsta toppen Monte Solaro. Härirån vandrar vi ner till Anacapri, där vi får lite tid på egen hand innan bussen tar oss tillbaka till hamnen. 

Dag 7 - Vandring med utsikt över Sirenernas öar
Resans sista vandring går på vackra naturleder ovanför Sorrento. Från hotellet vandrar vi iväg längs smala stenlagda gränder som tar oss upp genom det terrasserade kulturlandskapet med sina karaktäristiska citrus- och olivodlingar. I Colli di Fontanelle, på 350 meter över havet, njuter vi av utsikten över Neapelbukten och Sorrento. Efter en liten kaffepaus fortsätter vi på en vacker naturstig på Amalfikustsidan med utsikt över Galliöarna, de mytomspunna Sirenernas hemvist, upp till 450 meter över havet. Vi går därefter ner, via ganska branta och steniga partier, till ett jordbruksområde med olivlundar och små lantgårdar. Lagom till lunch gör vi ett kulinariskt uppehåll på en lantgård med restaurang, en så kallad agriturismo. Efter lunchen kan du välja om du vill vandra ner till Sorrento på egen hand eller åka med bussen tillbaka till hotellet. 

Dag 8 - Hemresa
Transfer från Sorrento - Roms flygplats. Vi säger Arrivederci och på återseende!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• All gemensam dricks ingår (Från och med 2018 ingår inte dricks)
• Flyg Rom ToR
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukost
• 6 lunch
• 2 middag (från och med 2018 ingår måltidsdryck till middagen)

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Rom/Fiumicino. Buss till Sorrento, ca 285 km. Sju övernattningar på hotell i Sant Agnello, Sorrento. Lunch och middag ingår.

Dag 2
Vandring vid Punta della Campanella, ca 10 km. Buss 23 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 3
Vandring på vulkanen Vesuvius, ca 5 km. Vandring vid Pompeji, ca 2,5 km. Buss 71 km. Lokaltåg Pompeji - Sant´Agnello, ca 25 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 4
Vandring längs Gudarnas stig, ca 9 km. Buss 28 km. Tid på egen hand i Positano. Frukost och lunch ingår.

Dag 5
Ledig dag. Frukost ingår.

Dag 6
Naturvandringar på Capri, ca 6 km. Lokalbuss och båt. Frukost, picknicklunch och middag ingår.

Dag 7
Vandring från Sant´Agnello - Sant´Agata, ca 7 km. Vi går ut direkt ut från hotellet och följer smala stenlagda vägar ca 350 meter över havet, vidare upp 100 meter och så ner till ojämnare terräng på ca 100 meter över havet och till restaurangen. Buss tillbaka ca 10 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 8
Sorrento – Rom – Skandinavien. Buss 285 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj Landets yta 301 230 km² Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Dagsprogram
april-september

Dag 1 - Avresa till Italien

Avresa från Skandinavien till Rom, där vi möts av din TEMA-reseledare och buss. Du reser på den bekväma motorvägen till utkanten av Neapel och följer sedan kustvägen mot Sant Agnello/Sorrento. Sorrentoområdet är en stad för par, kulturintresserade och alla andra som söker en skönhetsupplevelse utöver det vanliga. I mer än hundra år har Sorrento varit en av Italiens mest omsusade semesterorter. Än idag sitter flärden kvar. Här finns väldoftande delikatessbutiker, anrika lyxhotell, kaféterasser med rottingmöbler, badbryggor med gammaldags omklädningshytter och ett charmigt småstadsliv. Centrala Sorrento ligger på en klippa vänd mot Neapelbuktens glittrande vatten och den mytomspunna ön Capri. Vi bor hela vistelsen på hotellet i Sant Agnello/Sorrento.

Dag 2 - Punta della Campanella
Denna första vandringsdag börjar vi med att bege oss till Sorrentohalvöns yttersta udde; Punta della Campanella. Enligt de gamla grekerna hade udden en viktig position och de lät resa ett tempel till gudinnan Atenas ära här. På grund av väder och vind står tyvärr ingenting kvar av detta idag. Sedan 1997 klassas området som ett naturreservat. Resans första vandring går från kusten upp på en brant och stenig led. Nästan 500 meter över havet når vi kapellet San Costanzo. Klara dagar ser vi Amalfikusten, Capri och Vesuvius! Under eftermiddagen gör vi en lättare promenad på cirka en timme. Vi går på naturstigar, i smala åsnetrappor, förbi olivlundar och genom små byar omgivna av grönska. Naturen är avkopplande och doftande odlingar med bland annat citron- och apelsinträd förgyller vandringen. Kvällen är ledig för egna aktiviteter. 

Dag 3 - Pompeji och Vesuvius
Besöket vid Pompejis unika ruiner är en av resans absoluta höjdpunkter! Vid vulkanen Vesuvius utbrott år 79 lades staden under aska och pimpsten. Tack vare utgrävningarna, som började 1748, har vi idag möjlighet att konkret stiga in i antikens värld och få en inblick i romarnas dagliga liv. Vi går på gator och trottoarer som anlades under antiken. Vi gör besök i tempel och välbevarade privata hem, dekorerade med mosaiker och fresker. Efter det arkeologiska strövtåget beger vi oss till en restaurang som har studerat gamla romerska recept och skapat menyer efter bland annat Plinius och Horatius brev och skrifter. Under dagen görs även ett besök på vulkanen Vesuvius. På en höjd av 1000 meter går vi av bussen och vandrar upp till kraterkanten. (Dagsprogrammet kan få en annan ordningsföljd).  

Dag 4 - Gudarnas stig och Positano
Dagens vandring går bland annat på berömda Gudarnas stig. Ordet ”stig” är kanske inte helt överensstämmande med verkligheten. Leden är både stenig, brant och ojämn, men det poetiska namnet hänger kvar sedan lång tid. Bussen tar oss upp till byn Bomerano där vandringen börjar. Gudarnas stig bjuder på undersköna, vidsträckta vyer över öarna och havet. Efter ett par timmar når vi den lilla byn Nocelle, som relativt nyligen blivit tillgänglig för trafik och därför bibehållit mycket av sin gamla karaktär. Under eftermiddagen vandrar vi med hjälp av de branta trapporna mot den charmiga konstnärsstaden Positano, vars hus i milda pasteller klänger sig fast längs bergsväggen mot det glittrande Medelhavet. Positano är trappornas stad, men läget är verkligen sagolikt. 

Dag 5 - Ledig dag i Sorrento
Du har dagen till eget förfogande. Din reseledare kan ge dig flera tips på trevliga aktiviteter. Du kanske vill göra en tågutflykt till Herkulaneum, besöka Neapel, bada på Ischia eller göra sköna strövtåg i Sorrento. 

Dag 6 - Vandring på Capri
Med buss och båt reser du från Sorrento till romantiska Capri, ön som både är unik och exklusiv. Dramatiska klippor stupar rakt ner i ett azurblått hav och byarna ligger utspridda bland doftande apelsin- och citronlundar. På Capri följer vi den så kallade feniciska trappan upp till Villa San Michele, där den svenske läkaren Axel Munthe byggde sitt livsverk. Det palatsliknande huset är byggd på ruinerna efter den romerska kejsaren Tiberius villa från 20-talet efter Kristus. Från den praktfulla terrasserade trädgården har vi en oslagbar utsikt över Capri stad, hamnen och Neapelbukten. Efter vår picknick på Cetrella går du upp till högsta toppen Monte Solaro. Härirån vandrar vi ner till Anacapri, där vi får lite tid på egen hand innan bussen tar oss tillbaka till hamnen.  

Dag 7 - Vandring med utsikt över Sirenernas öar
Resans sista vandring går på vackra naturleder ovanför Sorrento. Från hotellet vandrar vi iväg längs smala stenlagda gränder som tar oss upp genom det terrasserade kulturlandskapet med sina karaktäristiska citrus- och olivodlingar. I Colli di Fontanelle, på 350 meter över havet, njuter vi av utsikten över Neapelbukten och Sorrento. Efter en liten kaffepaus fortsätter vi på en vacker naturstig på Amalfikustsidan med utsikt över Galliöarna, de mytomspunna Sirenernas hemvist, upp till 450 meter över havet. Vi går därefter ner, via ganska branta och steniga partier, till ett jordbruksområde med olivlundar och små lantgårdar. Lagom till lunch gör vi ett kulinariskt uppehåll på en lantgård med restaurang, en så kallad agriturismo. Efter lunchen kan du välja om du vill vandra ner till Sorrento på egen hand eller åka med bussen tillbaka till hotellet.  

Dag 8 - Hemresa
Transfer från Sorrento - Roms flygplats. Vi säger Arrivederci och på återseende!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• All gemensam dricks ingår (Från och med 2018 ingår inte dricks)
• Flyg Rom ToR
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukost
• 6 lunch
• 2 middag (från och med 2018 ingår måltidsdryck till middagen)

RESFAKTA

Dag 1

Flyg Skandinavien – Rom/Fiumicino. Buss till Sorrento, ca 285 km. Sju övernattningar på hotell i Sant Agnello, Sorrento. Lunch och middag ingår.

Dag 2
Vandring vid Punta della Campanella, ca 10 km. Buss 23 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 3
Vandring på vulkanen Vesuvius, ca 5 km. Vandring vid Pompeji, ca 2,5 km. Buss 71 km. Lokaltåg Pompeji - Sant´Agnello, ca 25 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 4
Vandring längs Gudarnas stig, ca 9 km. Buss 28 km. Tid på egen hand i Positano. Frukost och lunch ingår.

Dag 5
Ledig dag. Frukost ingår.

Dag 6
Naturvandringar på Capri, ca 6 km. Lokalbuss och båt. Frukost, picknicklunch och middag ingår.

Dag 7
Vandring från Sant´Agnello - Sant´Agata, ca 7 km. Vi går ut direkt ut från hotellet och följer smala stenlagda vägar ca 350 meter över havet, vidare upp 100 meter och så ner till ojämnare terräng på ca 100 meter över havet och till restaurangen. Buss tillbaka ca 10 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 8
Sorrento – Rom – Skandinavien. Buss 285 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj Landets yta 301 230 km² Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Mer om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Skandinavien - Rom ToR. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Valuta:

Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling "

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks:

2017:I denna resa ingår gemensam dricks, exempelvis till bagagebärare, chaufförer, eventuella lokala guider och även till serveringspersonal vid gemensamma måltider.

2018:På grund av anvisningar från skattemyndigheterna ingår dricks inte längre i resans pris. Vår TEMA-guide samlar in 30 EUR per person (ca 300 kr) vid resans början, och sköter om fördelningen av dricks till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med mera. 

Gruppstorlek:

Minst 15 personer och max 19 personer.

Klimat och klädsel:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Vandringen:

Det natursköna området bjuder på spektakulär utsikt. Terrängen vi vandrar i är mycket brant, stenig och ojämn.
Dag 2. Vandring från 300 till 50 meter över havet, därefter upp till 485 och ner igen till 300 meter över havet. Lättare alternativ finns.
Dag 3. Vandring på Vesuvius från 1000 meter över havet till 1280 och ner till 1000 igen. Lättare alternativ finns.
Dag 4. Vandring längs "Gudarnas stig" ca 9 km, från 500 meter och ner till havet. Lättare alternativ finns.
Dag 6. Trappvandring från hamnen till Villa San Michele 325 meter över havet, besök i Villa San Michele. Vandring till Cetrella 470 meter över havet. Lättare alternativ finns.
Dag 7. Vandring från S. Maria del Castello 670 meter över havet till Monte Comune 900, ner till Colli di San Pietro 300 meter över havet. Lättare alternativ finns.

På denna resa ingår bara 1 picknick, övriga måltider serveras vid dukade bord. Du behöver därför inte ta med mugg, bestick och tallrik.

Tips och information om TEMAs vandringsresor »

Hotellinformation

 • Antal nätter:
 • Ort:

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2017-10-07

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2017-10-07
06:20
2017-10-07
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Rome
2017-10-07
08:05
2017-10-07
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2017-10-14
11:25
2017-10-14
14:00
SAS, 682
Copenhagen
Gothenburg
2017-10-14
17:20
2017-10-14
18:15
SAS, 430
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Göteborg 15798 SEK Fullbokad
2017-10-07

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Rome
2017-10-07
07:10
2017-10-07
10:20
SAS, 1841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Stockholm
2017-10-14
11:10
2017-10-14
14:20
SAS, 1842
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 15798 SEK Fullbokad
2017-10-07

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Rome
2017-10-07
08:05
2017-10-07
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2017-10-14
11:25
2017-10-14
14:00
SAS, 682
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 15798 SEK Fullbokad
2017-10-14

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Rome
2017-10-14
08:05
2017-10-14
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2017-10-21
11:25
2017-10-21
14:00
SAS, 682
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 15600 SEK Fullbokad
2017-10-14

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Rome
2017-10-14
07:10
2017-10-14
10:20
SAS, 1841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Stockholm
2017-10-21
11:10
2017-10-21
14:20
SAS, 1842
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 15600 SEK Fullbokad
2017-10-14

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2017-10-14
06:20
2017-10-14
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Rome
2017-10-14
08:05
2017-10-14
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2017-10-21
11:25
2017-10-21
14:00
SAS, 682
Copenhagen
Gothenburg
2017-10-21
17:20
2017-10-21
18:15
SAS, 430
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Göteborg 15600 SEK Fullbokad
2018-04-07

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Rome
2018-04-07
08:05
2018-04-07
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2018-04-14
11:25
2018-04-14
14:00
SAS, 682
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 16775 SEK 5 platser kvar Boka
2018-04-07

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Rome
2018-04-07
07:10
2018-04-07
10:20
SAS, 1841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Stockholm
2018-04-14
11:10
2018-04-14
14:20
SAS, 1842
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 16775 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-04-14

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Rome
2018-04-14
07:10
2018-04-14
10:20
SAS, 1841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Stockholm
2018-04-21
11:10
2018-04-21
14:20
SAS, 1842
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 16705 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-04-14

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Rome
2018-04-14
08:05
2018-04-14
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2018-04-21
11:25
2018-04-21
14:00
SAS, 682
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 16705 SEK 5 platser kvar Boka
2018-05-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Rome
2018-05-05
08:05
2018-05-05
10:35
SAS, 681
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Copenhagen
2018-05-12
11:25
2018-05-12
14:00
SAS, 682
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 18415 SEK 3 platser kvar Boka
2018-05-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Rome
2018-05-05
07:10
2018-05-05
10:20
SAS, 1841
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Rome
Stockholm
2018-05-12
11:10
2018-05-12
14:20
SAS, 1842
8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 18415 SEK 6 platser kvar Boka
2018-05-12 8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 20165 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-05-12 8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Köpenhamn 20165 SEK 5 platser kvar Boka
2018-09-01 8 dagar Vandring på Sorrentohalvön Stockholm 18470 SEK 6+ platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose