Om TEMA

Magnus Hermansson

Magnus-Hermansson

  • Utbildning: Jag är ekonom men det är egentligen ointressant då jag som reseledare kontinuerligt läser om de länder jag guidar i.
  • Arbetat som reseledare sedan: 1994
  • Språk: Svenska, engelska, tyska och franska.
  • Leder: Sydostasien, Australien, Nya Zeeland, Afrika, Frankrike och Skottland.
  • Okänd kunskap: Har varit tävlingsryttare i dressyr-hoppning-fälttävlan. De flesta priser jag har hemma, har vunnits på hästryggen.

Jag gjorde ett misstag. Men jag rättade till det. För över trettio år sedan bytte jag yrkesbana och får sedan dess vara ute, träffa människor och förmedla kulturen i länder jag tycker mycket om. Vilken ynnest. Tänk, att få berätta spännande historier och äta god mat på jobbet!

Än idag blir jag förvånad på våra resor och det är alltid en utmaning att hitta plan B när vi av olika skäl ändrar i reseprogrammet. Jag skulle säga att du tar en risk att resa på egen hand när du kan resa med TEMA. Vi vågar svänga vänster där du aldrig svängt in och vi vet vad som händer i just den här byn ikväll. Dessutom kanske du missar en unik upplevelse och den där restaurangen inte många känner till. Det är information som inte går att finna i guideböckerna som gör resorna med oss så spännande.

När jag är ledig är det vilsamt att göra ingenting….. även om jag gärna kastar mig ut för en pist då skidor är min passion sedan många år.

I tjugo år hade jag Bangkok som bas men Göteborg är alltid min hemstad.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.