Nyhet

Egyptiska mötenmed Sfinxen och Tutanchamon

Upplev det mest sevärda längs Egyptens aorta, Nilen. Här seglade faraonerna millenier före Kristi födelse. Vi besöker pyramiderna och Sfinxen, beundrar Egyptiska museets samlingar och får spännande möten med egyptiska eldsjälar. Minnen från faraon Tutanchamons tid får perspektiv av vardagslivet under en kryssning från Assuan till Luxor. Resan avslutas vid Röda havet. 

RESFAKTA

Länder: Egypten

Typ av resa: Rundresa - Kryssning

Reslängd: 12 dagar

Gruppstorlek: 16-24 personer

Visum krävs: Ja

HÖJDPUNKTER

 • Pyramiderna och Sfinxen
 • Ekologiska farmen utanför Kairo
 • Feluccaseglats i Assuan
 • Konungarnas dal i Luxor
 • Avkoppling vid Röda havet

Dagsprogram
Avresan 21 januari 2019

Dag 1 – Ankomst Kairo.

Avresa mot Egypten. Vi flyger till Kairo med Austrian Airlines via Wien. Efter pass-visum-och tullformaliteter (visum erhålls på plats innan passkontrollen, tag med 25 USD i kontanta medel) möts vi av vår buss och reseledare för färd till vårt hotell. Vi checkar in på Meridien Pyramid som är beläget vid pyramiderna i Giza. 

Dag 2 – Gizaplatån och Tutanchamon. 
Efter frukost besöker vi Gizaplatån där världens mest kända sevärdheter, Pyramiderna och Sfinxen, väntar. De mäktiga pyramiderna står som märkliga, tysta vittnesmål över fjärde dynastins stolthet.

Eftermiddagstimmarna börjar med en omfattande rundvandring i det Egyptiska Museet, där de spektakulära fynden från Tutanchamons med grav säkert tilldrar sig speciellt intresse. Vi besöker också en papyrusutställning där man återupplivat de mångtusenåriga traditionerna för framställning av papyrus.

Vår guide levandegör historien och du får gott om fotomöjligheter.

Dag 3 –  Dashur, Memphis och Sakkara.
Idag gör vi en busstur ut på den egyptiska landsbygden, till de fascinerande begravningsområdena i Sakkara och Dahshur, med sina pyramider och ämbetsmannagravar.

Vi fascineras av hur ofattbart välbevarade färgerna är i dessa gravar, trots sin ålder. I Sakkara, gravstaden till det gamla rikets huvudstad Memphis, ligger Egyptens äldsta pyramidbyggnad, den så kallade trappstegspyramiden, uppförd av Farao Zoser. 

I Dahshur uppfördes fler kungliga pyramideer och gravar under det Gamla och Mellersta riket. Men huvudpunkten för vårt besök är den böjda, och den röda och den svarta pyramiden. Hela området från Giza i norr till Dahshur i söder upptogs på Unescos världsarvslista 1979.

Dag 4 – Ekologisk farm. 
Besök på en biodynamisk och ekologisk farm där allt går i hållbarhetens tecken. Här inte bara odlar man men tänker framåt på ett helt nytt sätt. Vi besöker gården och skolan och får höra allt om deras tankesätt. Vi äter en lunch baserad på gårdens produkter innan vi beger oss till flygplatsen. Vi flyger till Assuan i södra Egypten för en natt på hotell. 

Dag 5 – Assuan och Nilen. 
Under förmiddagen besöker vi Höga dammen, en av världens största fördämningar som reglerar den mäktiga Nilen. Vi ser också den ofullbordade obelisken samt en nubisk by där vi visas runt och får lära känna Nubien av idag och historiskt. Vi checkar in på vårt kryssningsfartyg som blir vår bas under tre dagar. Det mysiga och trevliga kryssningsfartyget blir vårt hem för tre nätter. 

Under eftermiddagen åker vi på en felukka-tur (en gammaldags segelbåt) och avslutar med te på Old Cataract Hotel. Efter middagen är det en upplevelse att sitta på fartygets soldäck och njuta den ljumma kvällen och se stadens ljus.

För de som önskar finns möjlighet att följa med på en extra utflykt till Abu Simbels berömda tempel med engelsktalande guide på förmiddagen med flyg. (Extrautflykten måste bokas och betalas innan avresa). Templen ligger 28 mil söder om Assuan. Ramses II betraktades som gud och härskare över både övre och nedre Egypten. Templen fick stor uppmärksamhet när de flyttades undan vattenmassorna i samband med det stora dammbygget, inte minst i Sverige eftersom det var Skånska Cement (SKANSKA) som fick uppdraget. Efter ett par timmar, återvänder vi till Assuan för lunch på fartyget. 

Om många vill åka anpassar vi programmet i Assuan och låter vår Tema guide följa för att alla ska få med sig så mycket som möjligt. 

Dag 6 – Jordbruk, krokodiler och falkar. 
Äventyret börjar i gryningen när seglar vi från Assuan till Luxor. Stillsamt målas livet längs stränderna upp och från soldäck har man goda möjligheter att studera folkliv och natur. På morgonen görs ett besök i dubbeltemplet i Kom Ombo, tillägnat falkguden Haroeris och krokodilguden Sobek, och kring lunch lägger vi till vid Edfu. Här gör vi en utflykt i hästdroska till Horustemplet, det största och mest välbevarade i Egypten. Senare på eftermiddagen kryssar vi vidare till Esna, passerar slussen och fortsätter till Luxor.  

Dag 7 – Luxor.
Idag åker vi till den västra delen av Luxor och besöker den mytomspunna Konungarnas dal, och ser fantastiska väggmålningar i de gravar som är öppna för besökare.  

Vi besöker också Hatchepsuts tempel. Hatchepsut var den berömda kvinnan som regerade som farao i drygt 20 år. Vi gör också ett besök i Deir El Medina som var gravarbetarnas stad och gravområde.

På kvällen gör vi ett suggestivt besök i det upplysta Luxortemplet med väldiga salar och rader av kolonner. Historiens vingslag känns tydligt i Luxor.

Dag 8 – Tempel och kust. 
Vi checkar ut från vårt fartyg. En stor del av förmiddagen ägnas åt att utforska Karnaktemplet. Riksguden Amons väldiga tempelkomplex i Thebe har en nästan tvåtusenårig byggnadshistoria och är slösande rikt utsmyckat med obelisker, statyer och reliefer av faraonerna under det Nya Riket, då Thebe som landets huvudstad hade sin största blomstring. Under sena eftermiddagen reser vi genom ett delvis sterilt ökenlandskap men också genom små städer och byar tills vi når Röda havet och Soma Bay

Dag 9, 10 – Röda havet. 
Sköna och avkopplande dagar vid Röda havet. Inget gemensamt program. Temaresors reseledare finns med under hela vistelsen. 

Dag 11 – Tillbaka till Kairo.
Vi har förmiddagen till godo för ett sista dopp. Under eftermiddagen/kvällen flyger vi tillbaka till Kairo. 

Dag 12 - Kontrasternas Kairo. 
Utflykt till det koptiska Kairo och en av stadens största moskéer. Vi avslutar upplevelserna med det färgstarka och intensiva marknadslivet vid det kända basarområdet Khan el Khalili. Efter lunch går bussen tillbaka till hotellet. Reseledaren kan ge dig massor av tips på andra aktiviteter och sevärdheter om du vill se mer. 

Dag 13 – Hemresa. 
Hemresa.  

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Kairo, t/r
• Inrikesflyg Kairo - Assuan, Hurghada - Kairo
• Samtliga övernattningar

• 11 frukostar
• 6 luncher
• 8 middagar
• 2 eftermiddags te
• Inträden enligt program
• All gemensam dricks till hotell, fartyg, chaufförer och lokalguider  
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1.

Avresa med Austrian Airlines till Kairo. Busstransfer från flygplatsen till hotellet ca 55 km. Incheckning på hotell vid Giza för tre nätter. Flygmåltider och middag ingår.

Dag 2.
Bussutflykt till Pyramiderna och Egyptiska museet, ca 45 km t/r. Besök i en av pyramiderna, vid Sfinxen och det egyptiska museet. Frukost och lunch ingår.

Dag 3.
Bussutflykt till Sakkara och Dahshur, ca 68 km. Besök vid Dahshur, Memphis och Sakkara. Frukost och lunch ingår.

Dag 4.
Bussutflykt till biodynamisk farm, besök på skola, ca 85 km t/r. Inrikesflyg till Assuan. Buss till hotellet ca 10 km. Vi bor en natt på hotell i Assuan. Frukost och lunch ingår.

Dag 5.
Bussutflykt i Assuan, ca 20 km. Besök vid stenbrottet och Höga dammen samt en nubisk by. Vi checkar in på kryssningsfartyget för 3 nätter. Felucca-segling. Frukost, lunch, middag och eftermiddagste ingår. Frivillig flygutflykt till Abu Simbel med engelsktalande guide kan arrangeras. Utflykten måste beställas och betalas innan avresa. Pris 280 USD eller samma summa i skandinavisk valuta.

Dag 6.
Kryssning från Assuan till Luxor. Besök i Kom Ombo och Edfu. Frukost, lunch, eftermiddagste och middag ingår.

Dag 7.
Bussutflykt till västra sidan av Luxor, ca 40 km t/r. Besök vid Konungarnas dal, Hatschepsuts daltempel och Deir el Medina. Kvällsbesök vid Luxortemplet. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8.
Bussutflykt till Karnaktemplen och Soma Bay, ca 265 km. Besök i Karnaktemplen. Vi bor tre nätter på hotell i Soma Bay. Frukost och middag ingår.

Dag 9 - 10.
Lediga dagar i Soma Bay. Frukost och middag ingår.

Dag 11.
Ledig förmiddag, buss till flygplatsen i Hurghada ca 52 km. Inrikesflyg till Kairo. Buss till hotellet i Kairo ca 22 km. Vi bor de två sista nätterna på hotell vid flygplatsen Kairo. Frukost och middag ingår.

Dag 12.
Bussutflykt i Kairo, ca 15 km tur och retur. Frukost och avskedslunch och ingår.

Dag 13.
Olika avresetider gäller. Gångavstånd till flygplatsen. Flygresa till Skandinavien. Flygmåltider ingår.

Egypten

Folkmängd 97 miljoner

Landets yta 1 001 450 km²

Valuta

Egyptiska pund

Religion Muslimer (mest sunni) 94%, kopter (kristna) 6%

Språk Arabiska, de högre utbildade förstår i allmänhet engelska och franska

Dagsprogram
Avresan 25 mars 2019

Dag 1 – Ankomst Kairo.

Avresa mot Egypten. Vi flyger till Kairo med Austrian Airlines via Wien. Efter pass-visum-och tullformaliteter (visum erhålls på plats innan passkontrollen, tag med 25 USD i kontanta medel) möts vi av vår buss och reseledare för färd till vårt hotell. Vi checkar in på Meridien Pyramid som är beläget vid pyramiderna i Giza.

Dag 2 – Gizaplatån och Tutanchamon.
Efter frukost besöker vi Gizaplatån där världens mest kända sevärdheter, Pyramiderna och Sfinxen, väntar. De mäktiga pyramiderna står som märkliga, tysta vittnesmål över fjärde dynastins stolthet. 

Eftermiddagstimmarna börjar med en omfattande rundvandring i det Egyptiska Museet, där de spektakulära fynden från Tutanchamons med grav säkert tilldrar sig speciellt intresse. Vi besöker också en papyrusutställning där man återupplivat de mångtusenåriga traditionerna för framställning av papyrus. 

Vår guide levandegör historien och du får gott om fotomöjligheter. 

Dag 3 – Dashur, Memphis och Sakkara. 
Idag gör vi en busstur ut på den egyptiska landsbygden, till de fascinerande begravningsområdena i Sakkara och Dahshur, med sina pyramider och ämbetsmannagravar. 

Vi fascineras av hur ofattbart välbevarade färgerna är i dessa gravar, trots sin ålder. I Sakkara, gravstaden till det gamla rikets huvudstad Memphis, ligger Egyptens äldsta pyramidbyggnad, den så kallade trappstegspyramiden, uppförd av Farao Zoser.  

I Dahshur uppfördes fler kungliga pyramideer och gravar under det Gamla och Mellersta riket. Men huvudpunkten för vårt besök är den böjda, och den röda och den svarta pyramiden. Hela området från Giza i norr till Dahshur i söder upptogs på Unescos världsarvslista 1979. 

Dag 4 – Ekologisk farm. 
Besök på en biodynamisk och ekologisk farm där allt går i hållbarhetens tecken. Här inte bara odlar man men tänker framåt på ett helt nytt sätt. Vi besöker gården och skolan och får höra allt om deras tankesätt. Vi äter en lunch baserad på gårdens produkter innan vi beger oss till flygplatsen. Vi flyger till Assuan i södra Egypten för en natt på hotell.  

Dag 5 – Assuan och Nilen. 
Under förmiddagen besöker vi Höga dammen, en av världens största fördämningar som reglerar den mäktiga Nilen. Vi ser också den ofullbordade obelisken samt en nubisk by där vi visas runt och får lära känna Nubien av idag och historiskt. Vi checkar in på vårt kryssningsfartyg som blir vår bas under tre dagar. Det mysiga och trevliga kryssningsfartyget blir vårt hem för tre nätter.  

Under eftermiddagen åker vi på en felukka-tur (en gammaldags segelbåt) och avslutar med te på Old Cataract Hotel. Efter middagen är det en upplevelse att sitta på fartygets soldäck och njuta den ljumma kvällen och se stadens ljus. 

För de som önskar finns möjlighet att följa med på en extra utflykt till Abu Simbels berömda tempel med engelsktalande guide på förmiddagen med flyg. (Extrautflykten måste bokas och betalas innan avresa). Templen ligger 28 mil söder om Assuan. Ramses II betraktades som gud och härskare över både övre och nedre Egypten. Templen fick stor uppmärksamhet när de flyttades undan vattenmassorna i samband med det stora dammbygget, inte minst i Sverige eftersom det var Skånska Cement (SKANSKA) som fick uppdraget. Efter ett par timmar, återvänder vi till Assuan för lunch på fartyget.  (Ps du missar inget program i Assuan - vi anpassar programmet). 

Om många vill åka anpassar vi programmet i Assuan och låter vår Tema guide följa med till Abu Simbel för att alla ska få med sig så mycket som möjligt.  

Dag 6 – Jordbruk, krokodiler och falkar. 
Äventyret börjar i gryningen när seglar vi från Assuan till Luxor. Stillsamt målas livet längs stränderna upp och från soldäck har man goda möjligheter att studera folkliv och natur. På morgonen görs ett besök i dubbeltemplet i Kom Ombo, tillägnat falkguden Haroeris och krokodilguden Sobek, och kring lunch lägger vi till vid Edfu. Här gör vi en utflykt i hästdroska till Horustemplet, det största och mest välbevarade i Egypten. Senare på eftermiddagen kryssar vi vidare till Esna, passerar slussen och fortsätter till Luxor.   

Dag 7 – Luxor.
Idag åker vi till den västra delen av Luxor och besöker den mytomspunna Konungarnas dal, och ser fantastiska väggmålningar i de gravar som är öppna för besökare.   

Vi besöker också Hatchepsuts tempel. Hatchepsut var den berömda kvinnan som regerade som farao i drygt 20 år. Vi gör också ett besök i Deir El Medina som var gravarbetarnas stad och gravområde. 

På kvällen gör vi ett suggestivt besök i det upplysta Luxortemplet med väldiga salar och rader av kolonner. Historiens vingslag känns tydligt i Luxor. 

Dag 8 – Tempel och kust. 
Vi checkar ut från vårt fartyg. En stor del av förmiddagen ägnas åt att utforska Karnaktemplet. Riksguden Amons väldiga tempelkomplex i Thebe har en nästan tvåtusenårig byggnadshistoria och är slösande rikt utsmyckat med obelisker, statyer och reliefer av faraonerna under det Nya Riket, då Thebe som landets huvudstad hade sin största blomstring. Under sena eftermiddagen reser vi genom ett delvis sterilt ökenlandskap men också genom små städer och byar tills vi når Röda havet och Soma Bay 

Dag 9, 10 – Röda havet. 
Sköna och avkopplande dagar vid Röda havet. Inget gemensamt program. Temaresors reseledare finns med under hela vistelsen.  

Dag 11 – Tillbaka till Kairo.
Vi har förmiddagen till godo för ett sista dopp. Under eftermiddagen/kvällen flyger vi tillbaka till Kairo.  

Dag 12 - Hemresa.
Hemresa. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Kairo, t/r
• Inrikesflyg Kairo - Assuan, Hurghada - Kairo
• Samtliga övernattningar

• 11 frukostar
• 6 luncher
• 8 middagar
• 2 eftermiddags te
• Inträden enligt program
• All gemensam dricks till hotell, fartyg, chaufförer och lokalguider  
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1.

Avresa med Austrian Airlines till Kairo. Busstransfer från flygplatsen till hotellet ca 55 km. Incheckning på hotell vid Giza för tre nätter. Flygmåltider och middag ingår.

Dag 2.
Bussutflykt till Pyramiderna och Egyptiska museet, ca 45 km t/r. Besök i en av pyramiderna, vid Sfinxen och det egyptiska museet. Frukost och lunch ingår.

Dag 3.
Bussutflykt till Sakkara och Dahshur, ca 68 km. Besök vid Dahshur, Memphis och Sakkara. Frukost och lunch ingår.

Dag 4.
Bussutflykt till biodynamisk farm, besök på skola, ca 85 km t/r. Inrikesflyg till Assuan. Buss till hotellet ca 10 km. Vi bor en natt på hotell i Assuan. Frukost och lunch ingår.

Dag 5.
Bussutflykt i Assuan, ca 20 km. Besök vid stenbrottet och Höga dammen samt en nubisk by. Vi checkar in på kryssningsfartyget för 3 nätter. Felucca-segling. Frukost, lunch, middag och eftermiddagste ingår. Frivillig flygutflykt till Abu Simbel med engelsktalande guide kan arrangeras. Utflykten måste beställas och betalas innan avresa. Pris 280 USD eller samma summa i skandinavisk valuta.

Dag 6.
Kryssning från Assuan till Luxor. Besök i Kom Ombo och Edfu. Frukost, lunch, eftermiddagste och middag ingår.

Dag 7.
Bussutflykt till västra sidan av Luxor, ca 40 km t/r. Besök vid Konungarnas dal, Hatschepsuts daltempel och Deir el Medina. Kvällsbesök vid Luxortemplet. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8.
Bussutflykt till Karnaktemplen och Soma Bay, ca 265 km. Besök i Karnaktemplen. Vi bor tre nätter på hotell i Soma Bay. Frukost och middag ingår.

Dag 9 - 10.
Lediga dagar i Soma Bay. Frukost och middag ingår.

Dag 11.
Ledig förmiddag, buss till flygplatsen i Hurghada ca 52 km. Inrikesflyg till Kairo. Buss till hotellet i Kairo ca 22 km. Vi bor de två sista nätterna på hotell vid flygplatsen Kairo. Frukost och middag ingår.

Dag 12.
Frukost. Gångavstånd till flygplatsen. Flygresa till Skandinavien. Flygmåltider ingår.

Egypten

Folkmängd 97 miljoner

Landets yta 1 001 450 km²

Valuta

Egyptiska pund

Religion Muslimer (mest sunni) 94%, kopter (kristna) 6%

Språk Arabiska, de högre utbildade förstår i allmänhet engelska och franska

Viktigt om resan

I grundpriset ingår:
Flygresa Kairo ToR. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.  

Valuta: Egyptiska pund (EGP)

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Valutan i Egypten är egyptiskt pund (EGP). 1 egyptiskt pund = 100 piastre. Du kan växla SEK, USD eller EUR på banker och de flesta hotell.

De flesta restauranger tar kreditkort och det finns en hel del uttagsautomater.

Dricks:
All dricks till bagagebärare, chaufförer, fartyg och lokalguide ingår i resans pris.

Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Klädsel:

Under dagarna rör du dig i bekväma bomullskläder, dock med en lätt rock/kappa eller tröja till hands, om det skulle bli kyligt någon dag eller kväll. 

El:

Egypten har 220 volt. Kontakterna kan dock vara något tunnare än i Sverige, ta gärna med en adapter.

Extrautflykt:
Under besöket i Assuan finns det möjlighet att följa med på en extra utflykt till världsarvet Abu Simbel. Resan sker med engelsktalande guide och inrikesflyg. Pris 280 USD. Utflykten måste bokas och betalas innan avresan. 

Visum:Visum fås vid ankomst, ta med 25 USD i kontanta medel. Vår reseledare och en kollega från den lokala agenten hjälper oss med detta. 

Internet: 

De flesta hotell erbjuder internetanslutning mot betalning.

Bussar:

Bussarna i Egypten håller inte riktigt samma standard som i Europa. Vi har naturligtvis valt den bästa kategorin med luftkonditionering där detta är möjligt.

Priser: 

Big Mac & Company kostar 60 EGP, en middag på hotell (utan vin) kostar från 300 EGP. 

Öl och vin är vanligtvis dyrare än i Sverige, och en flaska lokalt vin kostar ca 350 - 500 EGP. 

När du äter ute på restaurang lägger du ofta cirka 20 % i serviceavgift utöver redan angivet pris. Detta framgår av notan.

Med reservation för ändringar.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-01-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-01-21
06:50
2019-01-21
09:05
Austrian Airlines, 318
Vienna
Cairo
2019-01-21
10:20
2019-01-21
14:55
Austrian Airlines, 863
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cairo
Munich
2019-02-02
07:30
2019-02-02
10:35
Lufthansa, 587
Munich
Stockholm
2019-02-02
12:10
2019-02-02
14:25
Lufthansa, 2416
12 dagar Egyptiska möten Stockholm 26 650 SEK Förfrågan
2019-01-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-01-21
07:15
2019-01-21
09:05
Austrian Airlines, 308
Vienna
Cairo
2019-01-21
10:20
2019-01-21
14:55
Austrian Airlines, 863
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cairo
Frankfurt
2019-02-02
02:05
2019-02-02
05:45
Lufthansa, 581
Frankfurt
Copenhagen
2019-02-02
08:00
2019-02-02
09:25
Lufthansa, 824
12 dagar Egyptiska möten Köpenhamn 26 650 SEK Förfrågan
2019-03-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-03-25
06:50
2019-03-25
09:05
Austrian Airlines, 318
Vienna
Cairo
2019-03-25
10:20
2019-03-25
14:55
Austrian Airlines, 863
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cairo
Vienna
2019-04-05
15:30
2019-04-05
19:15
Austrian Airlines, 864
Vienna
Stockholm
2019-04-05
20:20
2019-04-05
22:05
Austrian Airlines, 317
12 dagar Egyptiska möten Stockholm 26 920 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-03-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-03-25
07:15
2019-03-25
09:05
Austrian Airlines, 308
Vienna
Cairo
2019-03-25
10:20
2019-03-25
14:55
Austrian Airlines, 863
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cairo
Vienna
2019-04-05
15:30
2019-04-05
19:15
Austrian Airlines, 864
Vienna
Copenhagen
2019-04-05
20:20
2019-04-05
22:35
Austrian Airlines, 307
12 dagar Egyptiska möten Köpenhamn 26 920 SEK 3 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet
 
XClose