Från Tirana till TitoAlbanien och fd Jugoslavien

Besök Albanien, Makedonien, Kosovo och Montenegro under en veckas rundresa. Vi besöker världsarv i alla fyra länder och reser genom såväl historien som storslagen natur.

Res med oss från Hoxhas Tirana i Albanien, till Ohrids stränder i Makedonien och därefter vidare via Kosovos berg till Montenegros adriatiska kust. Det blir en vecka med stor variation i natur, med huvudstäder, bergsbyar, sjö och hav. Resan går genom historien, med mörka perioder och en ljusnande framtid. Alla våra sinnen mättas med olika religioner, läckra måltider och drycker – samt världsarv i alla de fyra länderna. 

RESFAKTA

Länder: Albanien, Montenegro, Kosovo, Makedonien

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-25 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Historiska staden Berat, ett världsarv
 • Ohridsjön med kloster, kyrkor och båtar
 • Det serbisk-ortodoxa klostret Decani i Kosovo
 • Virpazar med fåglar och vin
 • Tradita, traditionellt boende och mat i Albanien

Dagsprogram
Sommar 2018

Dag 1 - Välkommen till Enver Hoxas Tirana
Nu börjar din resa i såväl tid och rum. Under bara en vecka får du uppleva fyra länder i Balkan som bjuder på en potpurri av städer, byar, vild natur med berg, sjö och hav. Stundom kommer vi till platser där du kan uppleva att tiden har stått still och på andra platser är entreprenörskap och framtidstro två katalysatorer.
Resan börjar i Albanien, där vi landar på Tirana Mother Theresa Airport. Landet var länge ett av världens mest slutna länder. Från andra världskrigets slut fram till kommunismens fall 1991 tilläts inte många resor, vare sig in, eller ut ur landet. Idag är situationen annorlunda och man reser utan problem fram och tillbaka över gränsen, om än det vid gränskontrollerna kan uppstå köer med viss väntetid.

Din reseledare möter på flygplatsen. Under transfern till stadskärnan och vårt hotell för natten, gör vi en kortare stadsrundtur för att ge dig ett panorama över staden.

På kvällen bjuds vi in till en välkomstmiddag i Blloku, huvudstadens mest populära restaurangområde. Under kommunisttiden var området runt diktatorn Enver Hoxhas palats förbjudet att besöka. Först efter kommunismens fall fick Tiranaborna se vilken lyx familjen Hoxha levde i medan landets befolkning blev allt fattigare. I början på 2000-talet sanerades stadskärnan och Blloku kom att utvecklas till Tiranabornas primära restaurang och barkvarter. [M][19 km]

Dag 2 - Albaniens världsarv Berat
Efter frukost upptäcker vi lite mer av Tirana, med bland annat utsikten från Martyrernas begravningsplats. Mycket av arkitektur påvisar influenser från den kommunistiska eran. Men borgmästaren Edi Rama, som är konstnär i grunden, har inlett ett initiativ att sätta färg på staden och hela Albanien. Flera byggnader är målade i klara färger som ibland kan leda tankarna till Mexiko. Det kanske mest iögonfallande är ett grönt hus målat med massvis av pilar, alla i riktning väst.

Vi åker till Skanderbegtorget där vi finner det intressanta Nationalmuseet som ger oss en bra sammanfattning av Albaniens kultur och historia, från forntid till nutid. Därefter besöker vi, det av vissa kallat Balkans äldsta hus, Sali Shijaku-huset. Det är ett magnifikt exempel på en traditionell konak från den Ottomanska eran och omges av en vacker trädgård. Byggnaden har under de senaste 300 åren tjänstgjort som militärt kontor, sjukhus och kvinnofängelse. Nuvarande ägare är den albanske konstnären Sali Shijaku, som inrett ett galleri med en stor samling impressionistiska och socialrealistiska verk. Lunch intar vi sedan tillsammans på en trevlig lokal restaurang innan vi lämnar Tirana för Berat, knappt 17 mil söder om huvudstaden.

Berat är en stad omhöljd av historia, legender och atmosfär. Det är en av landets stora sevärdheter och för många höjdpunkten på sin vistelse i Albanien. Och det är inte förvånande att staden utnämndes som ett av Unescos världsarv 2008. Berat har epitetet ’Staden med tusen fönster” och det mest utmärkande är samlingen av vitkalkade, Ottomanska hus som klättrar upp längs sluttningen till fästningen upp på höjden. Redan på 300-talet f Kr byggdes här en fästning som fick namnet Antipatrea. Vi promenerar genom blankslitna kullerstensgränder bland medeltida hus och bjuds på en utsikt över hustak, minareter och Tomorris snöklädd topp.
Vi bor på ett charmigt hotell i de gamla kvarteren. Här är inget rum det andra likt, men atmosfär och fantastiska värdar gör vår vistelse minnesvärd. [F-L-M][170 km]

Dag 3 - Via Egnatia till Makedonien
Vi lämnar Albanien via, Via Egnatia, den gamla romerska här- och handelsväg som knöt samman Durres och Konstantinopel. Vägen byggdes under 200-talet f Kr och har spelat en viktig roll i Romarrikets historia under hela antiken och den bysantinska tiden.

Innan vi korsar gränsen till Makedonien gör vi lunchpaus Enver Hoxas gamla sommarpalats utanför Pogradec. Residentet är idag omgjort till restaurang. 

Av lokalpatriotiska och nationalistiska orsaker råder en namnkonflikt mellan Makedonien och Grekland. Detta ledde under 90-talet till att landet tvingades att inom FN och politiska sammanhang använda benämningen FYROM, fd Jugoslaviska republiken Makedonien. Så snart vi passerat gränsen söder om sjön Ohrid kommer vi in i Galicica National Park där vi klostret St Naum i idylliska omgivningar. 

Under eftermiddagen, på väg till Ohrid stad där vi ska bo de två närmaste nätterna, kommer vi till den intressanta benbukten vid halvön Gradiste. Här fanns redan 1200 f Kr ett neolitiskt samhälle byggt på pålar i Ohridsjöns fiskrika vatten. Med sin natur och kultur så har regionen fått Unescos utmärkelse som världsarv.

Väl framme i Ohrid checkar vi in på vårt hotell längs strandpromenaden. [F-L][225 km]

Dag 4 - Ohridsjön
Idag har vi en heldag i Ohrid och vi utnyttjar vårt centrala läge och promenerar runt i staden som sägs ha en kyrka för varje dag på året. Med alla dessa kyrkor har staden fått epitetet Europas Jerusalem. Vi begränsar dock oss lite och fokuserar på ett par av dessa, speciellt den imponerande Sofiakyrkan, Ohrids katedral. Men även St Panteleimon och Johanneskyrkan vid Kaneos lockar med såväl arkitektur, målningar och enastående belägenhet. För promenaden kan det vara bra med gå-riktig sko, men beroende på väder så kan det också vara en idé att packa med sig badkläderna för ett dopp i sjön.

Eftermiddagen och kvällen är på egen hand, och efter gemensam promenad kan det passa att stanna vid någon strand eller café vid vattnet för att sedan antingen promenera eller ta båt tillbaka till hotellet. [F]

Dag 5 - Från Justiniani Prima till Justiniani Secunda
Den romerska kejsaren Justinianus I grundade två städer i sitt eget namn i regionen och idag utforskar vi dem i tur och ordning. Efter frukost lämnar vi Ohrids stränder och beger oss till landets huvudstad Skopje, Moder Teresas födelseplats. Och hon skulle vara stolt över det trevliga, gästvänliga bemötande som Skopje bjuder. Staden fascinerar med en varierad arkitektur och vi besöker de gamla, muslimska kvarteren med sin bazaar samt det moderna Skopje vid floden Vardar.

Vi äter lunch på en traditionell restaurang och fortsätter därefter till Kosovo, det yngsta, självständiga landet i Europa. Dess självständighet är omtvistad men våra skandinaviska länder har alla erkänt staten. Kosovo är geografiskt sett inte ett stort land och dess befolkningsmängd uppges till ca 1,7 miljoner. Vi gör en stadsrundtur i huvudstaden Pris(h)tina, där vi också spenderar natten på ett centralt beläget hotell. Du kan under kvällen se mer av staden på egen hand. Den unga självständigheten uppmärksammas i det färggranna Newborn-monument. Andra statyer som sticker ut i staden är helfigurer av såväl Moder Theresa som Bill Clinton. [F-L][259km]

Dag 6 - Världsarvskloster i Kosovo och berg i Montenegro
Även denna dag kommer vi att färdas i två lander. Under förmiddagen besöker vi Kosovos enda kloster och tillika världsarv, Decani. På utsidan kanske snarlikt andra kloster, men väl inne i klosterkyrkan imponerar enorma och färgstarka målningar med anor från 1300-tal. Denna kulturskatt skyddas av Kosovo Force, KFOR, en NATO-ledd internationell fredsstyrka, vars uppgift är att upprätthålla fred och allmän säkerhet i landet. Det aktiva klostret framställer bland annat snaps och vin vilket de säljer i den under klostervalven välfyllda klosterbutiken.

Efter andlig spis så är det dags för lunch och den intar vi i sluttningarna norr om klostret där källor springer fram från Prokletije, de Albanska alperna på gränsen mellan Kosovo och Montenegro. Här i det klara vattnet trivs forellen som man också odlar.

Under eftermiddagen färdas vi uppför på slingrande alpvägar, korsar nästa nationsgräns och kommer tidig kväll upp på ca 1000 möh på Montenegros berg Bjelasica till skidresorten Kolasin. Orten grundades redan på 1600-talet av turkarna i det Ottomanska riket. Under sekler har folk vallfärdat hit, såväl sommar som vinter, för den friska luftens skull.  [F-L][250km]

Dag 7 - Shkodersjön och Adriatiska havet

Förmiddagens färd från bergens höjder genom Moracaravinen till havsnivån är en oförglömlig naturupplevelse. Floden med samma namn har sitt ursprung i norra Montenegro vid foten av Rzacbergen. Moraca flyter, faller och glider 113 km från norr till söder innan den mynnar ut i Skadar/Shkodersjön.

När vi når sjön kommer vi också till fiskeläget Virpazar där vi fräshar upp oss med något gott innan vi ger oss ut på en båttur. I de bördiga jordarna runt sjön trivs vinrankor och väl tillbaka med fast mark under fötterna besöker vi en vinproducent för en provning med ackompanjerande tilltugg.

Höga berg skiljer Shkodersjön från havet, men en tunnel ger oss snabb access till den Adriatiska kusten där vi får känna salta vindar, och om vädret tillåter kanske ett dopp!
När solen sänker sig är det dags att knyta upp vår rundresa med retur till Albanien där vi bor i själva staden Shkoder vid Shkodersjöns södra strand. Vårt hotell för natten har en enkel, traditionell karaktär men en femstjärnig atmosfär. Middagen för kvällen även den traditionell med lokal dryck därtill. [F-M][175km]

Dag 8 - Kulinariska Kallmet
Vår sista dag men för den som är morgonpigg så rekommenderas en promenad i charmiga Shkoder med caféer, kyrkor och moskéer. 

När vi lämnar Shkoder för att resa söderöver åker vi genom ett av Albaniens mest gröna landskap och här gör vi ett stopp i byn Kallmet. Byns tidigare borgmästare såg böndernas talang och jordens bördighet. Han lyckades ena ansträngningar samt engagemang och resultatet är en framstående vinproduktion under namnet Kantina Kallmeti. Här provar vi två viner, med ost och oliver därtill. Det blir en sista gemensam skål innan det är dags att bege sig den sista biten till Tiranas flygplats för incheckning och hemresa norröver. [F][82km] 

 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien - Tirana
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 4 luncher
• 3 middagar 
• 2 vinprovningar
• Inträden och utflykter enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Albanien. Busstransfer flygplats –Tirana 19 km. Välkomstmiddag. En övernattning på hotell i Tirana.

Dag 2
Tirana – Berat, 170 km. Stadsrundtur i Tirana och utflykt i Berat. Frukost, lunch och middag. En övernattning i Berat.

Dag 3
Berat – Ohrid, 225 km. Besök vid St Naum-klostret och Bay of Bones. Frukost och lunch. Två övernattningar på hotell i Ohrid.

Dag 4
Stadspromenad i Ohrid. Frukost.

Dag 5
Ohrid – Pristina, 259 km. Stadsrundturer i Skopje och Pristina. Frukost och lunch. En övernattning på hotell i Pristina.

Dag 6
Pristina – Kolasin, 250 km. Besök vid Decaniklostret. Frukost och lunch. En övernattning på hotell i Kolasin.

Dag 7
Kolasin – Shkoder, 175 km. Besök vid, och båttur på Shkodersjön. Vinprovning. Strandbesök i Montenegro. Frukost och middag. En övernattning på hotell i Shkoder.

Dag 8
Shkoder – Tirana, 82 km. Vinprovning. Frukost.

Albanien

Folkmängd 2 894 475

Landets yta 28 748 km²

Religion Religionsfrihet garanteras i författningen. Albanerna kristnades under romerska eran men under det ossmanska väldet konverterade många till islam.

Språk Albanska

Montenegro

Folkmängd 645 000
Landets yta 13 812 km²
Religion Orthodoxa 72.1 %, Muslimer 19.1 %, Romerska katoliker 3.4 %, Övriga 1.5 %. Ospecificerade 2.6 %. Ateister 1.2 %
Språk Montenegrinska (officiellt språk) 37.0 %, serbiska 42.9 %, bosniska 5.3 %, albanska 5.3 %, serbokroatiska 2.0, övriga 3.5 %, ospecificerade 4.0 %

Kosovo

Folkmängd 1 883 000
Landets yta 10 887 km²
Religion Muslimer 95.6%, Katoliker 2.2%, Ortodoxa 1.5%, annat 0.7%
Språk Officiella språk är både Albanska (94.5%) och serbiska (1.6%)

Makedonien

Folkmängd 2 100 025

Landets yta 25 713 km²

Religion Makedonskt ortodoxa (65%), muslimer (ca 34 %)

Språk Officiella språk är makedoniska (66,5%), albanska (25,1%)

Mer om resan

I grundpriset ingår:
Flygresa Tirana t o r, och övriga transporter enligt program. Del i dubbelrum, måltider samt utflykter och inträden enligt program, om inget annat anges. TEMAs reseledning.

Valuta:
Albanien: Lek (ALL)
Makedonien: Denars (MKD)
Kosovo: Euro (EUR)
Montenegro: Euro (EUR)

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Kreditkort accepteras i de flesta affärer och serviceinrättningar. För lokala marknader/kiosker gäller det att ha kontanter. Uttagsautomater finns i de större orterna.

Dricks:
Dricks ingår inte i resans pris. Istället rekommenderar vi dig att räkna med 40 EUR till chaufförer, restaurangpersonal och vid inkluderade aktiviteter. Betalas på plats till vår Temareseledare som sköter fördelningen.

Klimat och klädsel:
Ingen formell klädsel krävs men det uppskattas lokalt om man har en vårdad klädsel vid till exempel restaurangbesök. Till finare restauranger har man heller inte gymnastiksko. 

Observera att kyrkor, kloster och moskéer besöks och där krävs långbyxa för män och täckta knän för kvinnor. Därtill inga bara axlar så kort ärm ett minimum. 

Med tanke på avresor från maj till oktober kan vädret variera en del. Se gärna in på någon hemsida/väderapp för prognos för din aktuella reseperiod.

Observera:
Vi försöker att ha samma hotell på respektive ort för alla våra avresor, men för vissa avresor kan andra alternativ än den generella hotellistan förekomma. Här nedan kan du se alternativt hotell för avresa 2018-08-01:

Millenium Palace Hotel Ohrid****

Stadspromenader:

Vi rekommenderar skön sko med gummisula vid promenader i de gamla städerna för bättre grepp på blankslitna gatstenar. Notera att det kan bli stadspromenader på ett par kilometer. Det är en del kuperat och vanligt med kullersten.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-04-18

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-04-18
09:45
2018-04-18
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-04-18
12:45
2018-04-18
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-04-25
15:05
2018-04-25
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-04-25
20:20
2018-04-25
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 10900 SEK Fullbokad
2018-04-18

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-04-18
10:10
2018-04-18
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-04-18
12:45
2018-04-18
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-04-25
15:05
2018-04-25
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-04-25
17:35
2018-04-25
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 10900 SEK Fullbokad
2018-04-25

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-04-25
10:10
2018-04-25
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-04-25
12:45
2018-04-25
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-02
15:05
2018-05-02
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-05-02
17:35
2018-05-02
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11750 SEK Fullbokad
2018-04-25

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-04-25
09:45
2018-04-25
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-04-25
12:45
2018-04-25
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-02
15:05
2018-05-02
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-05-02
20:20
2018-05-02
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11750 SEK Fullbokad
2018-05-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-05-16
09:45
2018-05-16
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-05-16
12:45
2018-05-16
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-23
15:05
2018-05-23
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-05-23
20:20
2018-05-23
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11950 SEK 2 platser kvar Boka
2018-05-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-05-16
10:10
2018-05-16
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-05-16
12:45
2018-05-16
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-23
15:05
2018-05-23
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-05-23
17:35
2018-05-23
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11950 SEK Förfrågan
2018-05-23

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-05-23
09:45
2018-05-23
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-05-23
12:45
2018-05-23
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-30
15:05
2018-05-30
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-05-30
20:20
2018-05-30
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11950 SEK Förfrågan
2018-05-23

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-05-23
10:10
2018-05-23
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-05-23
12:45
2018-05-23
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-05-30
15:05
2018-05-30
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-05-30
17:35
2018-05-30
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11950 SEK Förfrågan
2018-07-25

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-07-25
09:45
2018-07-25
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-07-25
12:45
2018-07-25
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-08-01
15:05
2018-08-01
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-08-01
20:20
2018-08-01
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11690 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-07-25

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-07-25
10:10
2018-07-25
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-07-25
12:45
2018-07-25
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-08-01
15:05
2018-08-01
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-08-01
17:35
2018-08-01
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11690 SEK 1 platser kvar Boka
2018-08-01

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-08-01
09:45
2018-08-01
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-08-01
12:45
2018-08-01
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-08-08
15:05
2018-08-08
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-08-08
20:20
2018-08-08
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11490 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-08-01

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-08-01
10:10
2018-08-01
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-08-01
12:45
2018-08-01
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-08-08
15:05
2018-08-08
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-08-08
17:35
2018-08-08
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11490 SEK 1 platser kvar Boka
2018-09-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-09-05
09:45
2018-09-05
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-09-05
12:45
2018-09-05
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-09-12
15:05
2018-09-12
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-09-12
20:20
2018-09-12
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11650 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-09-05
10:10
2018-09-05
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-09-05
12:45
2018-09-05
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-09-12
15:05
2018-09-12
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-09-12
17:35
2018-09-12
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11650 SEK 2 platser kvar Boka
2018-09-12

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-09-12
10:10
2018-09-12
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-09-12
12:45
2018-09-12
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-09-19
15:05
2018-09-19
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-09-19
17:35
2018-09-19
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11590 SEK 4 platser kvar Boka
2018-09-12

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-09-12
09:45
2018-09-12
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-09-12
12:45
2018-09-12
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-09-19
15:05
2018-09-19
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-09-19
20:20
2018-09-19
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11590 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-09-26

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-09-26
10:10
2018-09-26
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-09-26
12:45
2018-09-26
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-10-03
15:05
2018-10-03
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-10-03
17:35
2018-10-03
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 11590 SEK 6 platser kvar Boka
2018-09-26

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-09-26
09:45
2018-09-26
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-09-26
12:45
2018-09-26
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-10-03
15:05
2018-10-03
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-10-03
20:20
2018-10-03
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 11590 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-03

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-10-03
09:45
2018-10-03
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2018-10-03
12:45
2018-10-03
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-10-10
15:05
2018-10-10
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Stockholm
2018-10-10
20:20
2018-10-10
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 10690 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-03

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-10-03
10:10
2018-10-03
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Tirana
2018-10-03
12:45
2018-10-03
14:20
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Vienna
2018-10-10
15:05
2018-10-10
16:45
Austrian Airlines, 848
Vienna
Copenhagen
2018-10-10
17:35
2018-10-10
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 10690 SEK Förfrågan

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose