Balkans bästaKroatien, Bosnien-Hercegovina och Montenegro

Följ med på en rundresa i tre länder där färden går från mörk historia över gröna kullar till azurblått hav och en ljus framtid. Upplev olika folkslag, hör deras berättelser och smaka deras mat. Vi blandar kulturella världsarv med vinprovningar och möjlighet till bad i Adriatiska havet. Promenera på Sarajevos gator, gå över Mostars bro och vandra på Dubrovniks stadsmur. Upplev ett Balkan du aldrig glömmer.

RESFAKTA

Länder: Kroatien, Montenegro, Bosnien-Hercegovina

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-25 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Medeltidsstaden Kotor och dess bukt
 • Mostars bro och fascinerande historia
 • Stadsvandring i kulturella smältdegeln Sarajevo
 • Vin och ostron på halvön Peljesac
 • Världsarvsstaden Dubrovnik

Dagsprogram
2019

Dag 1 - Dobrodošli
Välkommen till en rundresa på Balkan, Illyrien och en del av före detta Jugoslavien! Vi besöker tre intressanta länder, Kroatien, Montenegro och Bosnien-Hercegovina under en och samma rundresa. Du börjar med att landa i ”Kroatien – där medelhavet är som det en gång var”

Efter en kort transfer från Dubrovniks flygplats når vi hotellet för de kommande två nätterna i Mlini. Byn har fått sitt namn efter ordet ”kvarn” på kroatiska och här fanns tidigare ett flertal vattenkvarnar som försåg närområdet med färskvatten. Mlini är än idag en grön oas med cypress- och olivträd som växer i sluttningen ner mot havet. En behaglig plats att koppla av under eftermiddagen innan välkomstmiddagen.

Dag 2 - Montenegro – Medelhavets pärla
Vi åker söderut genom bördiga Konavledalen. Här finns frukt- och vinodlingar, cypressträd och annan grönska. Namnet kommer från latinets canale som på lokal dialekt blev Konali och sedermera Konavle. Grannlandet Montenegro är målet för dagens utflykt. Med sina 14 000 km² är det inte något stort land. Däremot finns ett av världens natur- och kulturarv i Kotor-regionen. Den naturliga hamnen och bukten är omgiven av höga klippor. Kotorbukten bjuder på sju öar och på stränderna ligger medeltida städer med höga stadsmurar.I Kotors gamla stad gör vi en promenad bland smala kullerstensgränder och praktexempel på byggnader av såväl bysantinsk som venetiansk arkitektur. 

I staden äter vi också lunch och sedan finns tid att strosa runt lite på egen hand, då du till exempel kan besöka den romerska katedralen, innan det är dags att återvända med färja över bukten. 

Sent på eftermiddagen är vi tillbaka i Kroatien och åter på hotellet för att se solen gå ned i Adriatiska havet. 

Dag 3 - Mostar – Bosnien och Hercegovinas kulturella centrum
Vi lämnar nu Kroatien för två dagar i Bosnien-Hercegovina, det ”hjärtformade landet”. Det omskrivna Mostar bjuder på orientalisk atmosfär som härstammar från det turkiska styret. Under rundvandringen besöker vi "Turkiska huset", en herremansbyggnad med typisk ottomansk arkitektur. Den berömda marmorbron över floden Neretva byggdes under 1500-talet och blev en bild över de olika folkens samexistens. 

När den bombades under kriget blev den en symbol för det sönderskjutna Jugoslavien. 2004 återuppbyggdes bron och många hoppas att den åter ska stå för fredlig samlevnad. Den omgivande historiska bebyggelsen har också putsats upp, men kulhål syns tydligt i många fasader.  

Färden fortsätter på en naturskön väg längs Neretvafloden mot dagens slutmål, Sarajevo. Här har de bysantinska och ottomanska rikena från öst och de romerska, venetianska- och habsburgska rikena från väst lämnat sina arv. Staden är en kulturell smältdegel, nominerad av Unesco att bli världsarv med motiveringen att Sarajevo är "en specifik symbol för universell multikultur". 

På kvällen äter vi en traditionell bosnisk middag tillsammans. 

Dag 4 - Stadsvandring i Sarajevo
Det sägs att även främlingar känner sig som hemma i Sarajevo. Och här mäter man inte rikedom i materiella tillgångar utan i vänskaper. 

Denna morgon ger vi oss ut i det historiskt intressanta och multikulturella Sarajevo. Framför allt är det Bascarsija, Sarajevos gamla stadsdel, som vi lär känna. Staden har återhämtat sig fysiskt från det mesta av krigsskadorna från belägringen 1992-95 och givetvis får du en inblick hur livet tedde sig under dessa svåra år. Historien tar oss även längre tillbaka i tiden, bortom 1984 och de olympiska vinterspelen, till brofästet där den österrikiske ärkehertigen Franz Ferdinand och hans maka mördades 1914. Denna händelse, känd som ”Skotten i Sarajevo”, kom att utlösa första världskriget. Arv från en svunnen tid ser vi också i de ottomanska kvarteren, där hantverkarna än idag hamrar på koppar och andra ädla metaller. Kanske smakar vi också en kopp starkt kaffe tillsammans med något sött som lokum eller hurmasice. 

Eftermiddagen och kvällen står till ditt eget förfogande. Din reseledare har tips på aktuella evenemang. Ett utflyktsmål värt att rekommendera är Tunnelmuseet. Annars är ett besök vid Sebiljfontänen ett måste. Dricker man av dess vatten sägs det att man förr eller senare kommer tillbaka till Sarajevo.  

Dag 5 - Neum, Bosnien-Hercegovinas kuststad
Vi lämnar nu Sarajevo och åker längs Jablanicasjön. Under dagen stannar vi vid Neretvafloden, där vi finner vi en trevlig vingård. Här får vi smaka några goda droppar av deras lokala produktion men passar också på att äta en god lunch.  

På eftermiddagen fortsätter vi resan ut till Bosnien-Hercegovinas korta kuststräcka och vid landets enda kuststad Neum stannar vi för natten. Så här i början av april kanske det inte lockar med ett dopp i det Adriatiska havet. Men vi bor bekvämt på Grand Hotel Neum och här finns både pool och bastu som kanske frestar istället. 

Dag 6 - Vin och ostron på Peljesac
Vi lämnar Bosnien-Hercegovina och beger oss till kroatiska halvön Peljesac som vi sett på andra sidan vattnet från Neum. På Peljesac är grönskan påfallande oavsett årstid och klimatet passar sig ypperligt för vinodling. Vår väg leder genom en lantlig idyll och små byar där det känns som tiden stått stilla. Stenmurar och odlingar bildar mönster i sluttningarna och längs vägen växer citron-, fikon- och mandelträd. 

Plavac Mali är den druva som främst odlas här och ger ett mörkt, robust rödvin som hör till Kroatiens bästa. För att druvan ska ge viner av exceptionell kvalitet odlas den i näringsfattig jord på mycket branta sluttningar mot havet. Den bästa appellationen, platsen, för denna sorts odling på Peljesac heter Dingac. Under förmiddagen gör vi två vinprovningar, dels hos en lite större vinproducent men också hemma hos en familj för att smaka på deras egen produktion.   

Vid Ston, en av Dubrovnikrepublikens (1358–1808) viktigaste utposter, framställer man än idag havssalt. I Mali (lilla) Ston stannar vi för att äta en gemensam lunch av havets läckerheter. I Mali Stons bukt, det vill säga mellan Peljesac-halvön och fastlandet, råder perfekta förhållanden för skaldjur. Stora odlingar av ostron och olika slags musslor ger en högkvalitativ produktion, vilket du kommer att få smakprov på. Därefter åker vi den sista etappen in till Dubrovnik dit vi anländer sent på eftermiddagen. 

Dag 7 - Sagolik, unik, Dubrovnik
Dubrovnik är en av Europas allra bäst bevarade historiska städer, en sjöstad med stolt bakgrund. Under namnet Ragusa var den i många århundraden en självständig republik med valspråket Libertas och en imponerande handelsflotta som seglade ända till Nordamerika. 

Under stadsvandringen får du bekanta dig närmare med den gamla stadsdelen som är den stora sevärdheten och numera upptagen på Unescos världsarvslista. Attackerad och sönderskjuten under kriget 1991, men snabbt restaurerad, visar den upp eleganta kyrkor och vackra palats i sällskap av stenhus längs flanörstråket Stradun. Rektorspalatset var säte för republikens regering och är en blygsam kopia av Doge-palatset i Venedig.  Vi besöker också världens äldsta apotek. Under dagen får du göra en promenad på den välbevarade, gamla stadsmuren. Utsikten över det gnistrande, blågröna havet på ena sidan och den gamla stadens typiska orangeröda hustak på den andra är en unik upplevelse. Som poeten Alfred Jensen diktade: "Det glittrar på våg, det leker i håg och huru än jordskalv och våldshärar grusa, står än du dock upprätt, mitt sköna Ragusa." 

Vi avslutar vår stadsvandring med lunch på lokal restaurang vid en av Dubrovniks gamla stadsportar. Här kan vi sammanfatta vår resa och upplevelser genom tre fascinerande länder med en brokig historia. 

Eftermiddagen är sedan öppen för egna upptäckter och kanske ett dopp. För den som vill ut på havet kan vi rekommendera en båttur till närbelägna ön Lokrum.

Dag 8 - Bye, bye Balkan – välkommen tillbaka!
Det har blivit dags att ta farväl av en fantastisk region och tre fascinerande länder. Efter en avkopplande morgon reser du hem till Skandinavien. Vi hälsar dig välkommen tillbaka till TEMAs värld och vi är säkra på att regionen Balkan redan frestar med ett nytt besök!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 4 luncher

• 3 middagar
• Vinprovningar i både Bosnien och Kroatien
• Smakprov på ostron i Ston
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Dubrovnik/Kroatien. Transfer till hotell, 15 km. Två övernattningar på hotell i Mlini. Middag ingår.

Dag 2
Utflykt till Kotorbukten i Montenegro, ca 160 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 3
Mlini – Sarajevo, 280 km. Besök i Mostar. Frukost och middag ingår. Två övernattningar på hotell i centrala Sarajevo.

Dag 4
Stadsvandring i Sarajevo. Frukost ingår.

Dag 5
Sarajevo – Neum, 215 km.Vinprovning. Frukost, lunch och middag ingår. En övernattning på hotell i Neum.

Dag 6
Neum – Dubrovnik, via Ston, 95 km. Vinprovning samt besök i Ston. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Dubrovnik.

Dag 7
Stadsvandring i Dubrovniks gamla stad. Frukost och lunch ingår.

Dag 8
Flyg Dubrovnik – Skandinavien. Transfer till flygplatsen, 25 km. Frukost ingår.

Kroatien

Folkmängd 4,55 milj Landets yta 56 542 km² Valuta Kuna Språk Kroatiska, serbiska Religion Ca 76 % katoliker, 11 % ortodoxt kristna, muslimer och protestanter

Montenegro

Folkmängd 645 000 Landets yta 13 812 km² Religion Orthodoxa 72.1 %, Muslimer 19.1 %, Romerska katoliker 3.4 %, Övriga 1.5 %. Ospecificerade 2.6 %. Ateister 1.2 % SpråkMontenegrinska (officiellt språk) 37.0 %, serbiska 42.9 %, bosniska 5.3 %, albanska 5.3 %, serbokroatiska 2.0, övriga 3.5 %, ospecificerade 4.0 %

Bosnien-Hercegovina

Folkmängd 3,86 miljLandets yta 51 197 km²Valuta MarkaSpråk Bosniska, kroatiska och  serbiska är officiella språkReligion Muslimer 40.0 %, Ortodoxa 31.0 %, Romerska katoliker 15.0 %, Övriga 14.0 %

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Dubrovnik t o r, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt dagsprogram, TEMAs reseledning, samtliga utflykter och inträden enligt program, om ej annat anges.

Valuta
Kroatien: Kuna (HRK)
Montenegro: Euro (EUR)
Bosnien-Hercegovina: Marka (BAM) - Marka troligtvis ej möjliga att växla till sig innan avresa utan kan förskaffas vid ankomst Sarajevo.

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Kreditkort accepteras i de flesta affärer och serviceinrättningar. För lokala marknader/kiosker gäller det att ha kontanter. Uttagsautomater finns i de större orterna.

Dricks
Dricks inte inkluderad i priset. Istället rekommenderar vi dig att räkna med 30 EUR till chaufförer, restaurangpersonal och vid inkluderade aktiviteter samt eventuella bagagebärare. Betalas på plats till vår Temareseledare som sköter fördelningen.

I övrigt är det i regionen kutym att lämna dricks, ofta tio procent av priset. Detta är vanligt även på restauranger där en serviceavgift är inkluderad i priset. I barer eller för en eventuell taxiresa avrundar man generellt uppåt. I butiker är priserna fasta men på de lokala marknaderna du besöker är det fritt fram att pruta sig till ett bättre pris.

Klimat och klädsel
Ingen formell klädsel krävs men det uppskattas lokalt om man har en vårdad klädsel vid till exempel restaurangbesök. Till finare restauranger har man heller inte gymnastiksko men vi kan rekommendera skön sko med gummisula vid promenader i de gamla städerna för bättre grepp på blankslitna gatstenar. Med tanke på avresor från maj till oktober kan vädret variera en del. Se gärna in på någon hemsida/väderapp för prognos för din aktuella reseperiod.

Hotellen
Hotellen på resan är av god mellanklass där vi tagit hänsyn till såväl standard, service som läge. Vid eventuell hotelländring ställs samma krav på alternativt hotell.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-03-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-03-24
13:00
2019-03-24
14:30
Lufthansa, 827
Frankfurt
Dubrovnik
2019-03-24
19:20
2019-03-24
21:10
Croatia Airlines, 419
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Frankfurt
2019-03-31
18:30
2019-03-31
20:30
Lufthansa, 1417
Frankfurt
Copenhagen
2019-03-31
21:20
2019-03-31
22:40
Lufthansa, 832
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 13 390 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-03-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2019-03-24
13:50
2019-03-24
15:55
Lufthansa, 803
Frankfurt
Dubrovnik
2019-03-24
19:20
2019-03-24
21:10
Croatia Airlines, 419
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Frankfurt
2019-03-31
18:30
2019-03-31
20:30
Lufthansa, 1417
Frankfurt
Stockholm
2019-03-31
21:45
2019-03-31
23:45
Lufthansa, 808
8 dagar Balkans bästa Stockholm 13 390 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-03-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-03-24
13:50
2019-03-24
15:30
Lufthansa, 817
Frankfurt
Dubrovnik
2019-03-24
19:20
2019-03-24
21:10
Croatia Airlines, 419
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Frankfurt
2019-03-31
18:30
2019-03-31
20:30
Lufthansa, 1417
Frankfurt
Gothenburg
2019-03-31
21:35
2019-03-31
23:10
Lufthansa, 820
8 dagar Balkans bästa Göteborg 13 390 SEK 6 platser kvar Boka
2019-04-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-04-16
06:35
2019-04-16
08:15
Lufthansa, 821
Frankfurt
Vienna
2019-04-16
09:50
2019-04-16
11:15
Austrian Airlines, 122
Vienna
Dubrovnik
2019-04-16
12:50
2019-04-16
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-04-23
16:40
2019-04-23
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Gothenburg
2019-04-23
19:10
2019-04-23
21:00
Lufthansa, 2432
8 dagar Balkans bästa Göteborg 13 600 SEK 2 platser kvar Boka
2019-04-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-04-16
09:45
2019-04-16
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-04-16
12:50
2019-04-16
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-04-23
16:40
2019-04-23
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Stockholm
2019-04-23
20:45
2019-04-23
22:55
Lufthansa, 2420
8 dagar Balkans bästa Stockholm 13 600 SEK 1 platser kvar Boka
2019-04-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-04-16
10:15
2019-04-16
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-04-16
12:50
2019-04-16
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-04-23
16:40
2019-04-23
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Copenhagen
2019-04-23
19:45
2019-04-23
21:15
Lufthansa, 2446
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 13 600 SEK Förfrågan
2019-05-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-05-07
10:15
2019-05-07
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-05-07
12:50
2019-05-07
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-05-14
16:40
2019-05-14
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Copenhagen
2019-05-14
19:10
2019-05-14
20:40
Lufthansa, 2438
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 13 890 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-05-07
09:45
2019-05-07
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-05-07
12:50
2019-05-07
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-05-14
16:40
2019-05-14
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Stockholm
2019-05-14
20:45
2019-05-14
22:55
Lufthansa, 2420
8 dagar Balkans bästa Stockholm 13 890 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-05-21
09:45
2019-05-21
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-05-21
12:50
2019-05-21
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-05-28
16:40
2019-05-28
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Stockholm
2019-05-28
20:45
2019-05-28
22:55
Lufthansa, 2420
8 dagar Balkans bästa Stockholm 13 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-05-21
10:15
2019-05-21
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-05-21
12:50
2019-05-21
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-05-28
16:40
2019-05-28
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Copenhagen
2019-05-28
19:10
2019-05-28
20:40
Lufthansa, 2438
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 13 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-09-10
10:15
2019-09-10
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-09-10
12:50
2019-09-10
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-09-17
16:40
2019-09-17
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Copenhagen
2019-09-17
19:10
2019-09-17
20:40
Lufthansa, 2438
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 15 190 SEK 5 platser kvar Boka
2019-09-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-09-10
09:45
2019-09-10
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-09-10
12:50
2019-09-10
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Munich
2019-09-17
16:40
2019-09-17
18:15
Lufthansa, 1711
Munich
Stockholm
2019-09-17
20:45
2019-09-17
22:55
Lufthansa, 2420
8 dagar Balkans bästa Stockholm 15 190 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-09-17
09:45
2019-09-17
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-09-17
12:50
2019-09-17
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Vienna
2019-09-24
14:55
2019-09-24
16:25
Austrian Airlines, 732
Vienna
Stockholm
2019-09-24
20:20
2019-09-24
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Balkans bästa Stockholm 14 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-09-17
10:15
2019-09-17
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-09-17
12:50
2019-09-17
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Vienna
2019-09-24
14:55
2019-09-24
16:25
Austrian Airlines, 732
Vienna
Copenhagen
2019-09-24
17:35
2019-09-24
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 14 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-08 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-10-08
10:15
2019-10-08
11:55
Austrian Airlines, 302
Vienna
Dubrovnik
2019-10-08
12:50
2019-10-08
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Vienna
2019-10-15
14:55
2019-10-15
16:25
Austrian Airlines, 732
Vienna
Copenhagen
2019-10-15
17:35
2019-10-15
19:20
Austrian Airlines, 305
8 dagar Balkans bästa Köpenhamn 13 690 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-08 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-10-08
09:45
2019-10-08
12:05
Austrian Airlines, 312
Vienna
Dubrovnik
2019-10-08
12:50
2019-10-08
14:10
Austrian Airlines, 731
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubrovnik
Vienna
2019-10-15
14:55
2019-10-15
16:25
Austrian Airlines, 732
Vienna
Stockholm
2019-10-15
20:20
2019-10-15
22:35
Austrian Airlines, 317
8 dagar Balkans bästa Stockholm 13 690 SEK 6+ platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose