Tre italienska guldkornMilano, Turin, Genua

I Turin vandrar vi bland kungliga slott, trädgårdar och magiska platser samt smakar det traditionella köket. Under färden till kusten besöker vi ett jaktslott och provar vinerna Barolo och Spumante. Vi vandrar i hamstaden Genuas charmerande gränder och reser med båt till Portofino. Rundresans sista dagar tillbringar vi i mäktiga och moderiktiga Milano. Programmet för rundresan är fullspäckat med intressanta och välsmakande upplevelser, men ger dig också tid på egen hand. 

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Mat- och vinresa - Weekend- och storstadsresa - Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Torinos eleganta atmosfär
 • Genovas akvarium
 • Båtutflykt från Rapallo till Portofino
 • Jaktslottet Fontanafredda
 • Nattvarden av Leonardo Da Vinci

Dagsprogram
mars - oktober 2018

Dag 1. Avresa från Skandinavien till Genua

Välkommen till Italien. Vid ankomsten möts du av din TEMA-reseledare och en buss som tar dig till staden Turin. Staden Turin var en gång Italiens huvudstad, idag är Turin huvudstad i regionen Piemonte. Att Italien är ett matland kan de flesta av oss skriva under på men få vet att det var i just här i Turin som Slow Food-rörelsen startade.

Under en stadsvandring får du uppleva och känna på atmosfären. Turins stadskärna är en av de mest attraktiva i Europa. Vi går förbi Domkyrkan, Piazza Castello och dricker en klassisk vermouth på Piazza San Carlo. Vandringen avslutas med en välkomstmiddag för att prova det traditionella piemontesiska köket. På menyn står bland annat Bagna Cauda. Varm salsa med vitlök och ansjovis. Salsan är en mycket gammal lokal tradition som serveras för en församling i de piemontesiska bondehemmen när hösten kommer.

Dag 2 – Domkyrkan, konstgalleri och bilar
Dagens stadsvandring tar oss med in i Domkyrkan San Giovanni Battista. Här förvaras den duk som sedan 1300-talet påståtts vara Jesu liksvepning. På duken lär det finnas ett svagt avtryck av ett ansikte och en manskropp.

Det var efter en folkomröstning år 1946 som Italien gick från att ha varit en monarki till att bli republik. Fram till dess bodde den italienska kungafamiljen Savoia i Turin, som var Italiens första huvudstad mellan 1861 och 1865. I det kungliga palatset Il Palazzo reale hade kungafamiljen sina representationsvåningar. Vi går in och beundrar den vackra inredningen och kanske besöker vi den kungliga trädgården. 

På Piazza Castello ligger den vackra byggnaden Palazzo Madama som idag inhyser konstmuseum. Vi korsar detta torg och vandrar till stadens landmärke; Mole Antonelliana. Denna byggnad uppfördes 1888 som synagoga. Det är en smått fantastisk byggnadskonstruktion. Det 167 meter höga tornet ligger inklämt i ett litet kvarter. Här finns sedan år 2000 ett filmmuseum. Museet visar upp gamla filmaffischer och kuriosa. Här finns välgjorda tema rum samt många filmdukar för projicering av klassiska filmklipp.

Vi sätter oss på buss och reser till matpalatset Eataly för ett italienskt mellanmål. Det var här i Turin den första saluhallen i den berömda kedjan grundades år 2007. 

Strax intill Eataly ligger en annan känd byggnad, nämligen Lingottobyggnaden. Detta gigantiska femvåningshus var en bilfabrik för Fiat och uppfördes mellan åren 1916 och 1923. Idag har byggnaden renoverats och innehåller bland annat konsertsal, teater, köpcentrum och hotell. Byggnaden har dessutom en permanent konstutställning på Agnelli-galleriet som vi besöker. Vi gör också ett besök på fabrikens tak, där vi hittar en testbana för bilar i form av en utdragen oval. 

Vi avslutar med ett besök vid det nyrenoverade bilmuséet. Här finns bilar från 1800-talet till supermoderna Formel 1-bilar. Du har resten av eftermiddagen och kvällen på egen hand. 

 

Dag 3 – Spumante och Barolo
Med buss reser vi till Spumante-regionen. I Canelli besöker vi de så kallade underjordiska kyrkorna, enorma lagerlokaler för vin, ett av Unescos världsarv. Här får vi smaka på tre sprudlande Spumante.

Rundresan fortsätter till Serralunga d´Alba och det kungliga jaktslottet Fontanafredda. I denna vackra vinregion sjuder det av skaparglöd. Vi besöker en vingård med tradition, kunskap och nytänkande. Här får vi smaka på tre olika viner, inklusive Barolo. Resan fortsätter till Genua där vi checkar in för två nätter.

Genua är en fascinerande stad med lång och brokig historia. Under eftermiddagen gör du en promenad i stadens historiska centrum. Vi avslutar med en aperitivo.


Dag 4 – Historiska byggnader, båtutflykt och ost 
Genua är huvudstad i regionen Ligurien och samtidigt biskopssäte med katedralen San Lorenzo. Under senmedeltiden och renässansen var stadsstaten Genua en av de främsta handelsstäderna i Europa och hade kolonier och handelsstationer över stora delar av Medelhavet. Stadens främsta konkurrent var Venedig. Under förmiddagen gör vi ett besök i ett av de mest berömda palatsen; Palazzo Ducale, dogernas forna residens.

Vi gör även ett besök i Genuas katedral med den fantastiska marmorfasaden, en vacker inredning, fascinerande skatter och en icke detonerad bomb från andra världskriget. Gatorna kring Piazza de Ferris och Via Roma är ett virrvarr av medeltida gränder som kallas Caruggi. Här upplever vi en tidsepok från den tid då Genua var Medelhavets mäktigaste hamn. Till följd av det trånga utrymmet och det sluttande läget är gatorna trånga, krokiga och branta. Gränderna är ganska mörka och döljer många restauranger, barer och butiker.

Senare på dagen gör vi en båtutflykt i Tigulliobukten där vi reser från Rapallo till Portofino och Santa Margherita. Vi återvänder till hotellet efter middag.


Dag 5 – Akvariet och Gavis vita viner 
Efter frukost har det blivit dags att besöka Genuas berömda akvarium. Sen bär det iväg till Milano. Längs vägen gör vi stopp i vinregionen Gavi, där vi besöker Villasparina och får smaka deras tre vita viner, ost och kallskuret. Under eftermiddagen checkar vi in på hotellet i Milano. Ledig eftermiddag.  


Dag 6 – Mäktiga och moderiktiga Milano 
Vi börjar med en liten bussrundtur för att bland annat beundra Giuseppe Meazzastadion, eller San Siro som den vanligtvis kallas. Detta är den största fotbollsarenan i Italien och hemmaplan för AC Milan och Inter. Från borgen Sforzesco går vi längs de stora gatorna Via Garibaldi och Via Dante för att nå fram till Domkyrkan, Galleria Umberto och teatern La Scala.

Du har eftermiddagen ledig för att på egen hand besöka stadens muséer eller modegator; Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni och Corso Venezia. Men här finns också spännande vintagebutiker. Cavalli e Nastri är en favoritbutik med vintagekläder. Om du tycker om mode så fyll på kreditkortet innan du åker till Milano. Ledig kväll.


Dag 7 – Leonardo da Vinci paraden och Le Naviglie
Med anledning av 500 årsdagen av Leonardo da Vincis bortgång har en ny utställning uppförts i Milano. Vi besöker denna parad av modeller och målningar som den store mästaren skapade under sin livstid. 

La Casa degli Atellani är ett vackert palats med en trädgård och Leonardo da Vincis egen vingård. 

Resten av dagen är ledig för egna aktiviteter. Avskedsmiddag i kvarteret Le Naviglie.


Dag 8 – Transfer och hemresa
Transfer och hemresa från Genuas flygplats  


ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Genua, t/r (sommar 2019 flyger vi på Milano)

• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 4 middagar
• 3 vinsmakningar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare
• hotellskatt

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien–Genua t/r. Transfer till Torino. Buss 163 km. Stadspromenad ca 3 km, aperitivo, och välkomstmiddag med kaffe. Två övernattningar på hotell i Torino.

Dag 2
Stadspromenad i Torino med besök i Domkyrkan, det kungliga palatset, Mole Antonelliana. Buss till Eataly, Lingotto och bilmuséet, 10 km t/r. Frukost och mellanmål ingår. Ledig kväll.

Dag 3
Buss Torino–Genova, ca 325 km. Besök vid Canelli och Serralunga d´Alba för vin- och spumanteprovningar. Stadspromenad i Genova. Frukost, snacks och aperitivo ingår. Ledig kväll. Två övernattningar i Genova.

Dag 4
Stadspromenad i Genova. Båtutflykt. Vi återvänder till Genova sent på kvällen. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Buss Genova – Milano ca 160 km. Besök på Genovas akvarium. Vinprovning med snacks i Gavi. Ledig eftermiddag. Frukost och middag ingår. Tre övernattningar i Milano.

Dag 6
Liten bussightseeing. Stadspromenad i Milano. Ledig eftermiddag och kväll. Frukost ingår.

Dag 7
Leonardo da Vinci paraden. Ledig eftermiddag. Frukost och avskedsmiddag ingår.

Dag 8
Transfer till Genuas flygplats, ca 156 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj 

Landets yta 301 230 km²  Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Dagsprogram
Sommar 2019

Dag 1. Avresa från Skandinavien till Milano
Välkommen till Italien. Vid ankomsten möts du av din TEMA-reseledare och en buss som tar dig till staden Turin. Staden Turin var en gång Italiens huvudstad, idag är Turin huvudstad i regionen Piemonte. Att Italien är ett matland kan de flesta av oss skriva under på men få vet att det var i just här i Turin som Slow Food-rörelsen startade.

Under en stadsvandring får du uppleva och känna på atmosfären. Turins stadskärna är en av de mest attraktiva i Europa. Vi går förbi Domkyrkan, Piazza Castello och dricker en klassisk vermouth på Piazza San Carlo. Vandringen avslutas med en välkomstmiddag för att prova det traditionella piemontesiska köket. På menyn står bland annat Bagna Cauda. En varm röra bestående av vitlök och ansjovis. Denna entrérätt har gamla traditioner och brukade förr serveras under hösten. 

Dag 2 – Domkyrkan, filmmuséet och bilar
Dagens stadsvandring tar oss med in i Domkyrkan San Giovanni Battista. Här förvaras den duk som sedan 1300-talet påståtts vara Jesu liksvepning. På duken lär det finnas ett svagt avtryck av ett ansikte och en manskropp.

Det var efter en folkomröstning år 1946 som Italien gick från att ha varit en monarki till att bli republik. Fram till dess bodde den italienska kungafamiljen Savoia i Turin, som var Italiens första huvudstad mellan 1861 och 1865. I det kungliga palatset Il Palazzo reale hade kungafamiljen sina representationsvåningar. Vi går in och beundrar den vackra inredningen och kanske besöker vi den kungliga trädgården.

En kortare promenad leder oss till stadens landmärke; Mole Antonelliana. Byggnaden uppfördes 1888 som synagoga. Det är en smått fantastisk byggnadskonstruktion. Det 167 meter höga tornet ligger inklämt i ett litet kvarter. Här finns sedan år 2000 ett filmmuseum. Museet visar upp gamla filmaffischer och kuriosa. Här finns välgjorda tema rum samt många filmdukar för projicering av klassiska filmklipp.

Vi avslutar dagen med ett besök vid det nyrenoverade bilmuséet. Här finns bilar från 1800-talet till supermoderna Formel 1-bilar. Du har resten av eftermiddagen och kvällen på egen hand.

Dag 3 – Spumante och Barolo
Med buss reser vi till Spumante-regionen. I Canelli besöker vi de så kallade underjordiska kyrkorna, enorma lagerlokaler för vin, ett av Unescos världsarv. Här får vi smaka på tre sprudlande Spumante.

Rundresan fortsätter till Serralunga d´Alba och det kungliga jaktslottet Fontanafredda. I denna vackra vinregion sjuder det av skaparglöd. Vi besöker en vingård med tradition, kunskap och nytänkande. Här får vi smaka på tre olika viner, inklusive Barolo. Resan fortsätter till Genua där vi checkar in för två nätter.

Genua är en fascinerande stad med lång och brokig historia. Under eftermiddagen gör du en promenad i stadens historiska centrum. Vi avslutar med en aperitivo.

Dag 4 – Historiska byggnader, båtutflykt och ost
Genua är huvudstad i regionen Ligurien och samtidigt biskopssäte med katedralen San Lorenzo. Under senmedeltiden och renässansen var stadsstaten Genua en av de främsta handelsstäderna i Europa och hade kolonier och handelsstationer över stora delar av Medelhavet. Stadens främsta konkurrent var Venedig. Under förmiddagen gör vi ett besök i ett av de mest berömda palatsen; Palazzo Ducale, dogernas forna residens.

Vi gör även ett besök i Genuas katedral med den fantastiska marmorfasaden, en vacker inredning, fascinerande skatter och en icke detonerad bomb från andra världskriget. Gatorna kring Piazza de Ferris och Via Roma är ett virrvarr av medeltida gränder som kallas Caruggi. Här upplever vi en tidsepok från den tid då Genua var Medelhavets mäktigaste hamn. Till följd av det trånga utrymmet och det sluttande läget är gatorna trånga, krokiga och branta. Gränderna är ganska mörka och döljer många restauranger, barer och butiker.

Senare på dagen gör vi en båtutflykt i Tigulliobukten där vi reser från Rapallo till Portofino och Santa Margherita. Vi återvänder till hotellet efter middag.

Dag 5 – Gavis vita viner
Efter sovmorgon och frukost bär det iväg till Milano. Längs vägen gör vi stopp i vinregionen Gavi, där vi besöker Villasparina och får smaka deras tre vita viner, ost och kallskuret. Under eftermiddagen checkar vi in på hotellet i Milano. Ledig eftermiddag.

Dag 6 – Mäktiga och moderiktiga Milano
Vi börjar med en liten bussrundtur för att bland annat beundra Giuseppe Meazzastadion, eller San Siro som den vanligtvis kallas. Detta är den största fotbollsarenan i Italien och hemmaplan för AC Milan och Inter. Från borgen Sforzesco går vi längs de stora gatorna Via Garibaldi och Via Dante för att nå fram till Domkyrkan, Galleria Umberto och teatern La Scala.

Du har eftermiddagen ledig för att på egen hand besöka stadens muséer eller modegator; Via Montenapoleone, Via della Spiga, Via Manzoni och Corso Venezia. Men här finns också spännande vintagebutiker. Cavalli e Nastri är en favoritbutik med vintagekläder. Om du tycker om mode så fyll på kreditkortet innan du åker till Milano. Ledig kväll.

Dag 7 – Nattvarden och Le Naviglie
Den sista måltiden eller nattvarden är en muralmålning av Leonardo da Vinci, utförd 1495 - 1498 i klostret Santa Maria delle Grazie i Milano. Beställare var troligtvis mecenaterna greve Ludovico Sforza och grevinnan Beatrice d Éste. Motivet är Jesu sista måltid som den beskrivs i Johannesevangeliet, då han instiftade nattvarden. Verket brukar betraktas som ett av de första som skapades i enlighet med högrenässansmåleriets ideal. Målningen restaurerades 1999.

La Casa degli Atellani är ett vackert palats som ligger mittemot kyrkan vi nyss besökte. Från den stenbelagda och trafikerade gatan kan man inte ana att det på andra sidan porten ligger en vacker trädgård med Leonardo da Vincis egen vingård.

Resten av dagen är ledig för egna aktiviteter. Avskedsmiddag i kvarteret Le Naviglie.

Dag 8 – Transfer och hemresa
Transfer och hemresa från Milano Malpensas flygplats.


ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Genua, t/r (sommar 2019 flyger vi på Milano)

• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 4 middagar
• 3 vinsmakningar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare
• hotellskatt

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien–Milano Malpensa t/r. Transfer till Torino. Buss 120 km. Stadspromenad ca 3 km, aperitivo, och välkomstmiddag med kaffe. Två övernattningar på hotell i Torino.

Dag 2
Stadspromenad i Torino med besök i Domkyrkan, det kungliga palatset och Mole Antonelliana samt bilmuséet. Frukost och lunch ingår. Ledig kväll.

Dag 3
Buss Torino–Genova, ca 325 km. Besök vid Canelli och Serralunga d´Alba för vin- och spumanteprovningar. Stadspromenad i Genova. Frukost, snacks och aperitivo ingår. Ledig kväll. Två övernattningar i Genova.

Dag 4
Stadspromenad i Genova. Båtutflykt. Vi återvänder till Genova sent på kvällen. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Buss Genova – Milano ca 160 km. Vinprovning med snacks i Gavi. Ledig eftermiddag. Frukost och middag ingår. Tre övernattningar i Milano.

Dag 6
Liten bussightseeing. Stadspromenad i Milano. Ledig eftermiddag och kväll. Frukost ingår.

Dag 7
Klosterbesök med Nattvarden. Ledig eftermiddag. Frukost och avskedsmiddag ingår.

Dag 8
Transfer till Milano Malpensas flygplats, ca 60 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj 

Landets yta 301 230 km²  Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår:

Flygresa Genua t/r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Valuta:

Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks:

Dricks ingår inte i resans pris. Vår TEMA-guide samlar in 30 EUR per person (ca 290 kr) vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med flera.

Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.bbc.com eller www.yr.no.

Klädsel och utrustning:

Ta med kläder lämpliga för vandringar i stad och natur. Medtag gärna en liten ryggsäck. Regnjacka kan behövas liksom solskydd. Viktigt är bra skor med ordentlig sula.

Observera:

Resan är uppbyggd med buss och båt för att kunna besöka de vackraste platserna i denna underbara del av Italien. Det är ingen vandringsresa, men vi promenerar mellan en och fyra kilometer per dag i samband med stadspromenader, besök och måltider. Du får även en del ledig tid för att uppleva och besöka mer till fots.


Vår avresa den 29 september är dyrare på grund av att Fasion Week, en stor årlig modemässa pågår i Milano just då.  

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-09-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2018-09-29
11:00
2018-09-29
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-10-06
13:45
2018-10-06
15:50
SAS, 2652
8 dagar Tre italienska guldkorn Köpenhamn 17 845 SEK Förfrågan
2018-09-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2018-09-29
06:20
2018-09-29
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Genoa
2018-09-29
11:00
2018-09-29
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-10-06
13:45
2018-10-06
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2018-10-06
17:30
2018-10-06
18:25
SAS, 430
8 dagar Tre italienska guldkorn Göteborg 17 845 SEK Förfrågan
2018-09-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2018-09-29
07:45
2018-09-29
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2018-09-29
11:00
2018-09-29
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2018-10-06
13:45
2018-10-06
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2018-10-06
17:10
2018-10-06
18:25
SAS, 1408
8 dagar Tre italienska guldkorn Stockholm 17 845 SEK Förfrågan
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-05-18
11:00
2019-05-18
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-05-25
13:45
2019-05-25
15:50
SAS, 2652
8 dagar Tre italienska guldkorn Köpenhamn 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-05-18
07:45
2019-05-18
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-05-18
11:00
2019-05-18
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-05-25
13:45
2019-05-25
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-05-25
17:10
2019-05-25
18:25
SAS, 1408
8 dagar Tre italienska guldkorn Stockholm 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-05-18
06:20
2019-05-18
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Genoa
2019-05-18
11:00
2019-05-18
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-05-25
13:45
2019-05-25
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-05-25
17:30
2019-05-25
18:25
SAS, 430
8 dagar Tre italienska guldkorn Göteborg 18 625 SEK 5 platser kvar Boka
2019-06-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-06-15
06:20
2019-06-15
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Genoa
2019-06-15
11:00
2019-06-15
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-06-22
13:45
2019-06-22
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-06-22
17:30
2019-06-22
18:25
SAS, 430
8 dagar Tre italienska guldkorn Göteborg 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-06-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-06-15
07:45
2019-06-15
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-06-15
11:00
2019-06-15
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-06-22
13:45
2019-06-22
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-06-22
17:10
2019-06-22
18:25
SAS, 1408
8 dagar Tre italienska guldkorn Stockholm 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-06-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-06-15
11:00
2019-06-15
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-06-22
13:45
2019-06-22
15:50
SAS, 2652
8 dagar Tre italienska guldkorn Köpenhamn 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
8 dagar Tre italienska guldkorn Köpenhamn 21 010 SEK 6 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-28
07:45
2019-09-28
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-10-05
17:10
2019-10-05
18:25
SAS, 1408
8 dagar Tre italienska guldkorn Stockholm 21 010 SEK 6 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-28
06:20
2019-09-28
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-05
17:30
2019-10-05
18:25
SAS, 430
8 dagar Tre italienska guldkorn Göteborg 21 010 SEK 6 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-10-05
06:20
2019-10-05
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-12
17:30
2019-10-12
18:25
SAS, 430
8 dagar Tre italienska guldkorn Göteborg 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-10-05
07:45
2019-10-05
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-10-12
17:10
2019-10-12
18:25
SAS, 1408
8 dagar Tre italienska guldkorn Stockholm 18 625 SEK 6 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
8 dagar Tre italienska guldkorn Köpenhamn 18 625 SEK 6 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Matresor och vinresor

 
XClose