Weekend i Sankt Petersburgtsarernas stad

Sankt Petersburg räknas med rätta som en av världens vackraste städer. Härifrån styrde tsarerna Ryssland i tvåhundra år och här skrev författare som Gogol och Dostojevskij sina mästerverk. Vår weekendresa ger dig den stämningsfulla atmosfären längs paradgator och floden Neva. Du besöker sevärdheter som Eremitaget med Vinterpalatset, Peter-Paul-fästningen, Peterhov och Katarinapalatset.

RESFAKTA

Länder: Ryssland

Typ av resa: Rundresa - Weekend- och storstadsresa

Reslängd: 5 dagar

Gruppstorlek: 15-28 personer

Visum krävs: Ja (klicka för detaljer)

HÖJDPUNKTER

 • Konsten i Eremitaget
 • Peter-Paul-fästningen
 • Paradgatan Nevskij Prospekt
 • Palatset i Peterhof
 • Katarinapalatset med bärnstensrummet

Dagsprogram
2021–2022

Dag 1 - Ankomst till Sankt Petersburg
Längst inne i Finska viken, i floden Nevas delta, ligger Sankt Petersburg uppbyggd på 42 öar. Med sina kanaler, broar, palats och katedraler med anor från Peter den stores tid är denna stad ett jättelikt konstverk. Inför 300-årsjubileet 2003 inleddes en omfattande restaurering för att återställa stadens ursprungliga elegans. Detta arbete fortsätter än idag och stora delar av de historiska stadsdelarna strålar av förfining och fägnar våra ögon. Tsarernas forna huvudstad lämnar ingen oberörd. Vid ankomsten till flygplatsen möts du av din TEMA-reseledare och en buss som tar dig till hotellet mitt i centrala Sankt Petersburgs historiska delar. Under busstransporten får du information och tider inför morgondagens upplevelser.Kvällen är fri för egna aktiviteter. Varför inte ta en promenad på Nevskij Prospekt, Sankt Petersburgs historiska och livliga promenadstråk?

Dag 2 - Peter-Paul-fästningen och Eremitaget med Vinterpalatset
Sankt Petersburg anses av många vara en av världens vackraste städer. Troligtvis håller du med om det när du själv lärt känna staden.

Vår målsättning med denna weekendresa är att visa dig några av de bästa sevärdheterna från denna eleganta stad, som för bara hundra år sedan var en av Europas stora kosmopolitiska metropoler – en plats den gärna skulle vilja återerövra.
Tsar Peter den store ville ha det bästa och nöjde sig bara med franska och italienska arkitekter, som stod högst i kurs vid 1700-talets början. Det är också förklaringen till att Sankt Petersburg inte kom att likna någon annan stad i det gamla Ryssland eller i hela Östersjöregionen. Den ryska nationalskalden Pusjkin kallade staden för Peters mästerverk.

Det är svårt att inte bli förtjust i denna stad där vattnet, kanalerna, broarna, kajerna och byggnaderna utgör delar i en arkitektoniskt fulländad helhet. Större delen av centrala staden är kulturskyddad och under stadsrundturen bekantar du dig med flera av de mest kända platserna och byggnaderna. Vi gör ett längre uppehåll vid stadens första stora byggnadsverk, Peter-Paul-fästningen, och katedralen med samma namn. I den sistnämnda ligger de flesta av Rysslands tsarer begravda, inklusive Peter den store själv. Här får du en lektion i historien om Sankt Petersburgs födelse.

Efter en välsmakande rysk lunch fortsätter vi till Eremitaget, ett av världens största och förnämsta konstmuseer. Palatskomplexet består av sex byggnader varav tsarernas forna residens, Vinterpalatset, är en. Konstsamlingarna består av över tre miljoner föremål. Givetvis hinner vi bara se en bråkdel, men den guidade rundturen räcker för att du ska häpna. Bland representerade konstnärer märks Rembrandt, Van Gogh, Matisse, Gaugin, Rafael, Michelangelo och Leonardo da Vinci. Här förvaras även tsarernas kronjuveler och en ovärderlig samling smycken och guldföremål, bland annat från den legendariska juvelerarfirman Fabergé.

Resten av dagen och kvällen ledig för egna aktiviteter i Sankt Petersburg.

Dag 3 - Utflykt till Peterhof
Kring Sankt Petersburg ligger flera överdådiga kungliga sommarpalats. Vi har valt ut de två  mest storslagna och välbesökta, Peterhofs- och Katarinapalatset. Idag ägnar vi oss åt det förstnämnda och tar Katarinapalatset följande dag.

Palatset i Peterhof byggdes på order av Peter den Store och stod färdigt 1724. Idag står det på listan över Världsarv och är mest känt för sina spektakulära fontäner men även för den enormt påkostade inredningen.

Parkanläggningen ståtar med 176 fontäner och 4 kaskader. Den mest kända är Stora Kaskaden, vattentrappan med 64 fontäner och 37 förgyllda bronsskulpturer.

Tsar Peter som varit i Versailles fick mycket inspiration därifrån och ambitionen var naturligtvis att överglänsa detta. Palatset var Peter den Stores sommarresidens. Hans dotter Elisabet I lät chefsarkitekten vid ryska hovet italienaren Rastrelli, bygga ut palatset och lade till ytterligare en våning. Idag är palatset 300 m långt.

Eftermiddagen och kvällen lediga för egna aktiviteter.

Dag 4 - Katarinapalatset i Pusjkin
Strax söder om St Petersburg ligger den lilla staden Pusjkin som på 1700-talet växte upp kring tsarens sommarpalats. Tsarskoje Selo hette platsen först men för att hedra nationalskalden döpte man om den till Pusjkin. Här finner man en mängd mycket påkostade byggnader som tillhörde 1700- och 1800-talets rikaste adelsfamiljer, men störst och mest imponerande var tsarens barockslott uppkallat efter Peter den stores hustru Katarina I. Från början var det en mindre tvåvåningsbyggnad, men på 1750-talet utvidgades det till närmast gigantiska proportioner. Arkitekten Rastrelli fick uppdraget att bygga ett palats som skulle ställa det franska Versailles i skuggan. Den italienske arkitekten ligger bakom flera praktbyggnader i Sankt Petersburg.

När palatset stod klart var det nästan en kilometer i omkrets och strålade som en juvel i sin blåa skrud. Palatsets mest kända sal är det så kallade bärnstensrummet med väggar, ornament och prydnadsföremål helt gjorda i bärnsten. När Nazityskland 1944 gav upp belägringen av Leningrad (som staden hette då), skövlade och plundrade man det mesta av värde. Palatset var näst intill en ruin, ett tomt skal. Bärnstensrummets originaldetaljer har aldrig återfunnits, men tack vare noggrann dokumentation kunde det återställas i sin forna prakt till 300-årsjubileet av Sankt Petersburgs grundande 2003.

Efter besöket erbjuds de som är intresserade ännu ett palatsbesök, vid tsar Paul I:s residens i Pavlovsk nära Pusjkin. Idag är det ett av Rysslands bäst restaurerade palats. I jämförelse med Katarinapalatset är det en sober och elegant byggnad i gult och vitt, typisk för den petersburgska neoklassicismen. Palatsträdgården är en av Europas största och välkänd för sin romantiska atmosfär. Vill du följa med på denna frivilliga extrautflykt betalar du motsvarande cirka 40 EUR till reseledaren på plats.

Innan du återvänder till Sankt Petersburg, eller fortsätter till Pavlovsk, avnjuter vi en välsmakande rysk lunch på en restaurang i närheten.

Eftermiddagen och kvällen är sedan ledig för egna aktiviteter.

Dag 5 - Transfer och hemresa
Fram till avresan till flygplatsen har du ledig tid för egna aktiviteter.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 4 frukostar
• 2 luncher
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Sankt Petersburg. Transport till hotellet. Fyra övernattningar på hotell i centrala Sankt Petersburg.

Dag 2
Stadsrundtur med Peter-Paul-fästningen och Eremitaget. Frukost och lunch ingår.

Dag 3
Halvdagsutflykt till Peterhof inklusive palats- och parkbesök. Buss 70 km. Frukost ingår.

Dag 4
Utflykt till Katarinapalatset i Pusjkin. Buss 52 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 5
Sankt Petersburg – Skandinavien. Transfer och flygresa. Frukost ingår.

Ryssland

Folkmängd 142,4 miljoner
Landets yta 17 075 200 km² (världens till ytan största land)
Valuta Rysk rubel
Religion cirka 75% rysk-ortodoxa, muslimer, buddister m.fl.
Språk Officiellt språk är ryska men även minoritetsspråk talas
Statsskick Federal republik

Viktigt om resan

I grundpriset ingår:
Flygresa Sankt Petersburg t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Visum:
Från och med 1 oktober 2019 kan visum erhållas för 8 dagar utan kostnad. Ansökan görs online på det Ryska Utrikesdepartementes avsedda hemsida.

Se mer information under Pass och visum.

Valuta:

Rubel (RUB).
Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks:
Dricks till hotellens bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider står TEMA för. Dricks till lokala guide och chaufförer ingår inte, men rekommenderas.

Klimat och klädsel:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.yr.no.
Klimatet är relativt likt det vi har i Skandinaviens huvudstäder.

Övrigt:
Vissa språkproblem kan uppstå i Ryssland. Detta håller dock snabbt på att förändras speciellt bland den yngre generationen. Inom turistnäringen, hotell- och restaurangbranschen är språkkunskaperna ofta goda. Det kan vara bra, men absolut inte nödvändigt, att ha med sig en "alfabetsnyckel" till det kyrilliska alfabetet. I Sankt Petersburg är det dock vanligt att man publicerar gatunamn, stationer och liknande med två alfabet. På restaurangerna är det vanligt med menyer på engelska.

Hotell/boende

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2022-04-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-04-28
09:45
2022-04-28
10:45
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-04-28
11:50
2022-04-28
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-02
15:05
2022-05-02
15:35
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-05-02
17:50
2022-05-02
18:50
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 490 SEK 6 platser kvar Boka
2022-04-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-04-28
11:50
2022-04-28
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-02
15:05
2022-05-02
15:35
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 790 SEK 5 platser kvar Boka
2022-04-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-04-28
09:00
2022-04-28
10:10
SAS, 1418
Stockholm
Saint Petersburg
2022-04-28
11:50
2022-04-28
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-02
15:05
2022-05-02
15:35
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-05-02
17:15
2022-05-02
18:25
SAS, 1429
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 750 SEK 6 platser kvar Boka
2022-05-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-05-12
11:50
2022-05-12
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-16
15:05
2022-05-16
15:35
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 890 SEK 5 platser kvar Boka
2022-05-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-05-12
09:00
2022-05-12
10:10
SAS, 1418
Stockholm
Saint Petersburg
2022-05-12
11:50
2022-05-12
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-16
15:05
2022-05-16
15:35
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-05-16
17:15
2022-05-16
18:25
SAS, 1429
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 850 SEK 6 platser kvar Boka
2022-05-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-05-12
06:35
2022-05-12
07:35
SAS, 140
Stockholm
Saint Petersburg
2022-05-12
11:50
2022-05-12
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-05-16
15:05
2022-05-16
15:35
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-05-16
17:50
2022-05-16
18:50
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 550 SEK 6 platser kvar Boka
2022-06-30 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-06-30
09:40
2022-06-30
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-06-30
13:10
2022-06-30
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-04
16:25
2022-07-04
16:55
SAS, 733
Stockholm
Stockholm
2022-07-04
17:45
2022-07-04
16:55
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 690 SEK 2 platser kvar Boka
2022-06-30 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-06-30
13:10
2022-06-30
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-04
16:25
2022-07-04
16:55
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 990 SEK 5 platser kvar Boka
2022-06-30 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Copenhagen
2022-06-30
08:00
2022-06-30
09:10
SAS, 1416
Stockholm
Saint Petersburg
2022-06-30
13:10
2022-06-30
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-04
16:25
2022-07-04
16:55
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-07-04
19:00
2022-07-04
20:10
SAS, 1409
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 790 SEK Förfrågan
2022-07-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-07-07
09:40
2022-07-07
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-07
13:10
2022-07-07
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-11
16:25
2022-07-11
16:55
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-07-11
17:45
2022-07-11
18:45
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 990 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-07
13:10
2022-07-07
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-11
16:25
2022-07-11
16:55
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 11 250 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-07-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-07-07
08:00
2022-07-07
09:10
SAS, 1416
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-07
13:10
2022-07-07
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-11
16:25
2022-07-11
16:55
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-07-11
19:00
2022-07-11
20:21
SAS, 1409
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 990 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-07-14
09:40
2022-07-14
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-14
13:10
2022-07-14
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-18
16:25
2022-07-18
16:55
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-07-18
17:45
2022-07-18
18:45
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 290 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-14
13:10
2022-07-14
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-18
16:25
2022-07-18
16:55
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 550 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-07-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-07-14
08:00
2022-07-14
09:10
SAS, 1416
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-14
13:10
2022-07-14
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-18
16:25
2022-07-18
16:55
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-07-18
19:00
2022-07-18
20:21
SAS, 1409
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 390 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-21
13:10
2022-07-21
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-25
16:25
2022-07-25
16:55
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 550 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-07-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-07-21
08:00
2022-07-21
09:10
SAS, 1416
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-21
13:10
2022-07-21
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-25
16:25
2022-07-25
16:55
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-07-25
19:00
2022-07-25
20:21
SAS, 1409
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 390 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-07-21
09:40
2022-07-21
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-21
13:10
2022-07-21
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-07-25
16:25
2022-07-25
16:55
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-07-25
17:45
2022-07-25
18:45
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 290 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2022-07-28
08:00
2022-07-28
09:10
SAS, 1416
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-28
13:10
2022-07-28
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-01
16:25
2022-08-01
16:55
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-08-01
19:00
2022-08-01
20:21
SAS, 1409
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 450 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-07-28
09:40
2022-07-28
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-28
13:10
2022-07-28
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-01
16:25
2022-08-01
16:55
SAS, 733
Stockholm
Gothenburg
2022-08-01
17:45
2022-08-01
18:45
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 350 SEK 6 platser kvar Boka
2022-07-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-07-28
13:10
2022-07-28
15:35
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-01
16:25
2022-08-01
16:55
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 850 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-08-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Copenhagen
2022-08-11
09:00
2022-08-11
10:10
SAS, 1418
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-11
11:50
2022-08-11
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-15
15:05
2022-08-15
15:35
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-08-15
16:15
2022-08-15
17:25
SAS, 407
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 390 SEK 6 platser kvar Boka
2022-08-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-08-11
09:40
2022-08-11
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-11
11:50
2022-08-11
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-15
15:05
2022-08-15
15:35
SAS, 733
Stockholm
Stockholm
2022-08-15
17:45
2022-08-15
16:55
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 290 SEK 6 platser kvar Boka
2022-08-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-11
11:50
2022-08-11
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-15
15:05
2022-08-15
15:35
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 550 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-08-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Copenhagen
2022-08-25
09:00
2022-08-25
10:10
SAS, 1418
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-25
11:50
2022-08-25
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-29
15:05
2022-08-29
15:35
SAS, 733
Stockholm
Copenhagen
2022-08-29
16:15
2022-08-29
17:25
SAS, 407
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 390 SEK 5 platser kvar Boka
2022-08-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2022-08-25
09:40
2022-08-25
10:40
SAS, 142
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-25
11:50
2022-08-25
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-29
15:05
2022-08-29
15:35
SAS, 733
Stockholm
Stockholm
2022-08-29
17:45
2022-08-29
16:55
SAS, 165
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 290 SEK 6 platser kvar Boka
2022-08-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Saint Petersburg
2022-08-25
11:50
2022-08-25
14:15
SAS, 732
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Saint Petersburg
Stockholm
2022-08-29
15:05
2022-08-29
15:35
SAS, 733
5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 550 SEK 6+ platser kvar Boka
2022-09-15 5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Köpenhamn 11 390 SEK 6 platser kvar Boka
2022-09-15 5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Göteborg 11 290 SEK 4 platser kvar Boka
2022-09-15 5 dagar Weekend i Sankt Petersburg Stockholm 10 550 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.