Nyhet

Reseträff med TEMAföreläsningar, mingel och god mat på Birka Cruises

Följ med till TEMAs värld. Välkomna ombord på Birka Cruises, en 21-timmarskryssning på Östersjön med inspirerande föreläsningar, god mat, dryck och tävlingar med fina priser i potten. Mingla, prata resor och träffa oss från TEMA.

Kryssningen inkluderar föreläsningar, boende, trerätters middag samt frukost till en kostnad av 440 SEK per person. Vi har ett begränsat antal platser så boka redan nu för att säkra din plats. Fullständigt program presenteras i januari 2019.

Välkomna ombord till vårens mest inspirerande resekryssning!

Notera att kryssningen bokas direkt med Birka Cruises via denna länk alternativt försäljningen på telefonnummer 08-702 7200. 

RESFAKTA

Länder: Sverige

Typ av resa: Kryssning

Reslängd: 2 dagar

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Inspirerande reseföreläsningar
 • Träffa TEMAs reseledare
 • Möjligheten att vinna presentkort hos TEMA
 • Mingla med nya och gamla resekamrater
 • God mat och dryck ombord Birka Cruises

Dagsprogram
Reseträff 20-21 mars 2019

Dag 1
Tidig kväll kastar M/S Birka loss. Väl ombord finns möjlighet till inspirerande reserelaterade föreläsningar, god mat, dans och musik. Som i alla TEMAs resor står platsens magi i centrum.

Med på kryssningen har vi flera av TEMAs kunniga reseledare som inte bara bjuder på kunskap och gedigen erfarenhet, de har en passion som gör att vi tillsammans skapar unika minnen.

Vi börjar kryssningen med en gemensam välkomstdrink där vi hälsar er välkomna samt går igenom kryssningsprogrammet. I konferensavdelningen bjuder vi in till föreläsningar, mingel och en tävling med fina priser i potten.

På kvällen välkomnar vi till dukat bord och en välkomponerad trerätters middag (exkl dryck) tillsammans i restaurang Compagniet. Lite senare på kvällen bjuds vi på underhållning med Birka Cruises proffsiga nöjesvärdar och blir man sugen på en svängom finns allt från dansband till disco.

Dag 2
Vi börjar dagen med en stärkande och god frukost innan dagens föreläsningar börjar. Låt dig inspireras och följ med till TEMAs värld.

Fullständigt föreläsningsprogram presenteras under januari 2019.

Dagen tillbringas ute till havs. Delta i TEMAs föreläsningar ombord, passa på att shoppa till sjöpriser och njut av härlig utsikt över Stockholms skärgård och inloppet till Stockholm innan vi är tillbaka till Stadsgårdskajen igen, med nya upplevelser och bekantskaper.

Vid 14:00 ankommer Birka Cruises terminalen. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

I priset ingår allt detta:

•Boende i Cabin Design utan fönster eller i Seaview Komfort med fönster

•Välkomstdrink

•Trerätters kryssningsmeny

•Reseinspirerande föreläsningar

•Frukost

RESFAKTA

Dag 1

Avresa från Stockholm med Birka Cruises. Inspirerande föreläsningar, välkomstdrink och 3-rättersmiddag ingår.

Dag 2
Frukost och inspirerande föreläsningar ingår. Ankomst Stockholm 14:00.

Sverige

Folkmängd: Cirka 10 miljoner Landets yta: 450 295 km2

Valuta: Svensk krona (SEK) Religion: 61 % är medlem i lutherska svenska kyrkan  Språk: Svenska

Viktigt om resan

Viktig information
Kostnaden för detta reseevent är endast 440 SEK per person och i det priset inkluderas boende i hyttkategorierna ”Cabin Design utan fönster” eller ”Seaview Komfort med fönster”, trerätters middag (exkl dryck) frukost och samtliga föreläsningar. Vänligen uppge vilken hyttkategori du/ni önskar vid bokningstillfället. Notera att vi endast har ett begränsat antal platser så boka redan nu för att säkra din plats. För att kunna ta del av detta unika erbjudande och pris måste bokningskoden EVTEMA uppges vid all kontakt med TEMA och Birka Cruises.

Vid bokningstillfället finns det även möjlighet att köpa till lunch dag 2 (195 sek per person inkl dryck), dryckespaket samt bussanslutning från ett 80-tal orter i Sverige. För att få information om Birka Cruises busslinjenät vänligen klicka här. Kostnaden för bussanslutningen är 100 SEK per person (tur och retur) och måste köpas till i samband med bokningen. För att se tidtabellen vänligen klicka här.

Notera att bokningen och betalningen görs direkt med Birka Cruises. Du kan välja att betala hela din bokning direkt eller betala en anmälningsavgift på 300 SEK och slutbetala din bokning senare.

För att boka följ denna länk.
 

Vänligen uppge följande information vid bokningstillfället 

- Om du/ni önskar kött/fisk eller vegetariskt till middag
- Eventuella allergier
- Om du/ni önskar att köpa till lunchbuffé inkl dryck dag 2 (195 SEK per person)
- Vilken hyttkategori du/ni önskar, ”Cabin Design utan fönster” eller ”Seaview Komfort med fönster”
- Om du/ni önskar att köpa till bussanslutning (100 sek per person tur och retur), samt uppge vilken avreseort du/ni reser från.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Birka Cruises försäljning på; 08-702 72 00 eller våra resesäljare på TEMA; Telefonnummer 0771-37 38 39 eller email; info@temaresor.se 

Information om Birka Cruises
Fartyget avgår kl. 17.00 och är åter i Stockholm 14.00 nästkommande dag. Terminalen är öppen från klockan 15.00 på avresedagen. Incheckning stänger 16.45.

Birka Cruises har erbjudit skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. De kryssar alla dagar i veckan från och till Stockholm via Mariehamn med kryssningsfartyget M/S Birka. Utgångspunkten är Stadsgårdsterminalen, mitt i Stockholm. Sommartid erbjuds även; två-, tre- och fyradygns kryssningar till utvalda destinationer runt Östersjön.

Notera att Birka Cruises har en åldersgräns på 23 år.

Birka Cruises är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön.

Bussanslutning
Birka Cruises har egna bussar som går till fartyget från ett 80-tal orter i landet. Buss bokas samtidigt som du bokar din kryssning eller senast 48 timmar före avresan. På hemresan går anslutningsbussen tillbaka till din hemort senast 30 minuter efter att fartyget anlänt till Stockholm.

Nedan avreseorter är möjliga;

Arboga
Avesta
Bollnäs
Borlänge
Bålsta
Enköping
Enånger
Eskilstuna
Fagersta
Falun
Flen
Gnarp
Gnesta
Gränna
Gävle
Götena
Hallsberg
Hallstahammer
Harmånger
Heby
Hedemora
Hova
Hudiksvall
Iggesund
Järna
Jönköping
Karlskoga
Karlstad
Katrineholm
Kilafors
Kristinehamn
Kumla
Kungsör
Kvissleby
Köping
Laxå
Lidköping
Linköping
Ludvika
Läggesta
Mariestad
Mjölby
Mora
Motala
Norrköping
Nykvarn
Nyköping
Ockelbo
Orsa
Rättvik
Sala
Sandviken
Smedjebacken
Sparreholm
Strängnäs
Sundsvall
Surahammar
Säter
Söderbärke
Söderhamn
Södertälje
Tierp
Uppsala
Vadstena
Vagnhärad
Vingåker
Virsbo
Västerås
Ödeshög
Örebro

Hotellinformation

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Kryssningar

 
XClose