Australien och Nya ZeelandOceaniens favoriter

Rundresa i Australien och Nya Zeeland med besök i Singapore och Dubai. Upplev Barriärrevet, Ayers Rock och Sydneys operahus. Därtill maorier, gejsrar och magisk natur.

Att under en och samma resa få möjlighet att uppleva koalor i tropisk regnskog, Stora Barriärrevet, Ayers Rock, vindistrikt, maorikultur och pingviner kan låta som en ouppnåelig dröm. Men faktum är att vår rundresa i Australien och Nya Zeeland gör det möjligt. Dessutom får du en glimt av världsstäder som Sydney, Singapore och Dubai. För dig som söker en "en-gång-i-livet-resa" kan det knappast bli bättre.

RESFAKTA

Länder: Singapore, Australien, Nya Zeeland, Förenade Arabemiraten

Reslängd: 24 dagar

Gruppstorlek: 20-25 personer

Visum krävs: Ja

HÖJDPUNKTER

 • Barriärrevet
 • Uluru i både soluppgång och solnedgång
 • Middag på The Colonial Tramcar i Melbourne
 • Naturupplevelser på Coromandelhalvön
 • Maorifest

Dagsprogram
2017-2018

Dag 1 - Avresa
Avresa från Skandinavien mot resans första anhalt, Singapore.

Dag 2 - Övernatting i Singapore
Ankomst till Singapore, där du gör ett välbehövligt avbrott i den långa flygningen till Australien. Ditt hotell ligger i närheten av Clarke Quay, så med en kort promenad är du i händelsernas centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och utomhusbarer.

Dag 3 - Stadsrundtur i Singapore
Sov ut och njut av den dignande frukostbuffén i lugn och ro innan vi åker ut på en stadsrundtur i denna metropol. Singa och pura är de malajiska orden för lejon respektive stad och enligt folktraditionen var den första levande varelsen som sågs här, just ett lejon. En av attraktionerna du ser under stadsrundturen är The Merlion, Singapores symbol, som har ett lejons huvud på en fiskkropp.

Det moderna Singapores grundare skulle man kunna kalla Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjänsteman vid Brittiska Ostindiska Kompaniet. Han undertecknade ett fördrag med sultanen av Johor 1819 och upprättade Singapore som handelsplats. Hans namn sattes 1887 på det som kommit att bli ett av världens mest anrika hotell, The Raffles Hotel. Det var här drinken Singapore Sling uppfanns och vi avrundar vår stadsrundtur med ett besök här.

(Raffles Hotel har precis informerat om att hotellet kommer att vara helt stängt för renovering från mitten av december 2017 till slutet av september 2018. / 2017-10-13)

Vi har sen utcheckning från vårt hotell i Singapore.

På kvällen flyger vi vidare mot Australien och Cairns.

Dag 4 - Ankomst Australien
På förmiddagen ankommer vi till Australien och delstaten Queensland. Drottningen som delstaten fått sitt namn efter är Victoria. Hon var en mycket populär monark i mitten av 1800-talet och det var ingen som opponerade sig när hon föreslog Queensland före Cooksland.

Cook hette James i förnamn och hade redan hundra år tidigare utforskat kusten från sina skepp. Idag kallas staten mest för The Sunshine State, eftersom solen oftast skiner här. Med ett centralt beläget hotell vid marinan kan du lätt promenera runt i den lilla staden. 

På kvällen möts vi för en kortare promenad till en av Cairns mest välrenommerade restauranger, Ochre. Här bjuds vi på en australiensisk meny med lokalproducerade råvaror. Det blir ett riktigt gott välkomnande till Australien. 

Dag 5 - Kuranda i regnskogen
Dagen börjar med en avkopplande, scenisk tågresa. Färden går genom tät grönska, förbi vackra vattenfall och över djupa raviner. Det lilla samhället Kuranda är målet för resan och det ligger mitt i den världsarvslistade regnskogen. 

Vi tillbringar hela dagen i regnskogen där det finns mer än 1 200 blommande växter och djur som kängurur, koalor, wallabies och krokodiler.  

Efter en barbeque-lunch tar vi del av aboriginernas kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi får till exempel se och lära hur man kastar en boomerang och spelar didgeridoo.

Vi tar kabinbanan tillbaka till kusten med Skyrail - Rainforest Cableway. Det är en 7,5 kilometer lång färd med kabinbana som glider bara några meter över regnskogens takkronor. Luften är full av den tropiska skogens ljud och dofter. Vid två tillfällen under färden får du också möjlighet att kliva av och vandra på breda gångbroar genom den täta vegetationen. 

Dag 6 - Snorkling vid Stora Barriärrevet
Även denna dag får du uppleva ett av UNESCOs världsarv – Stora Barriärrevet. Efter frukost beger vi oss ut på öppet hav med katamaran till Michaelmas Cay, ett sandrev omgivet av vacker korall och ett färgglatt marint liv. Michaelmas Cay är också ett skyddsområde för havsfågel och du ser en stor variation av arter här. För att se korallerna lånar du snorkelutrustning ombord. Vill prova på att dyka, kan du mot extra kostnad på plats bege dig under ytan för spännande äventyr (75 AUD för ett provdyk). Vill du utforska undervattenslivet utan att bli blöt finns en glasbottnad båt. Det blir en avkopplande dag med sol och bad.

Michaelmas Cay bjuder inte på någon skugga så kom ihåg solkräm, hatt/keps och solglasögon!

Dag 7 - Kata Tjuta och solnedgång vid Ayers Rock
Idag lämnar vi kusten och beger oss inåt landet till The Outback. Flyget landar vid Ayers Rock, eller Uluru som den världsberömda monoliten numera heter officiellt.

Förmiddagen tillbringar vi vid Uluru där vi promenerar och besöker informationscentret.Efter lunch fortsätter vi bland Kata Tjutas imponerande, kupolformade stenbumlingar med en kortare vandring till Vindarnas dal. Kata Tjuta kallades tidigare bara för The Olgas efter dess högsta topp, Mount Olga. Sedan början av 90-talet har området dock två namn, både Mount Olga och Kata Tjuta.

Sen eftermiddag spanar vi mot Uluru och ser hur dess röda färg skiftar i solnedgången innan du slår dig ner för en middag under stjärnorna.(Observera att aktiviteterna vid Kata Tjuta och Uluru kan läggas i annan ordning beroende på väder, vind eller andra externa orsaker)

Dag 8 - Soluppgång vid Ayers Rock
Du väcks tidigt om morgonen när det fortfarande är mörkt ute. Detta för att hinna se solens första strålar på Uluru. Detta världsarv är något av en magisk upplevelse och väl värd en tidig morgon. Monoliten är en del av aboriginernas drömspår och historia.

Efter lunch fortsätter resan genom det karga landskapet mot Kings Canyon, där vi checkar in på en riktig outback-lodge.

Dag 9 - Vandring i Kings Canyon
Återigen en tidig morgon, men idag för att uppleva soluppgången över Kings Canyons vackra klippor. Olika vandringsmöjligheter finns sedan. Du kan välja att gå en så kallad Rim-walk, vilket tar cirka fyra timmar. Då kommer du att få se fascinerande "Lost City" och vattenhålet "Garden of Eden".

Föredrar du en lättare vandring rekommenderas en tur till kanjonens botten, med de 270 meter höga klipporna på respektive sida. Denna vandring tar cirka en timme tur och retur.

På kvällen kommer vi till Alice Springs.

Dag 10 - School of the Air och Royal Flying Doctors
På förmiddagen besöker vi både School of the Air och Royal Flying Doctors bas. Det är fascinerande att se hur dessa lärare och doktorer når de mest avlägsna områden med sina tjänster.Vi lämnar inlandet och Northern Territory för delstaten Victoria och Australiens forna huvudstad Melbourne (numera bara huvudstad i delstaten). Direkt vid ankomst beger vi oss på en stadsrundtur.

Kvällens middag serveras ombord på den gamla spårvagnen, som tar oss i sakta mak genom Melbournes centrala distrikt.

Dag 11 - Vinprovning i Yarra Valley
Yarra Valley utanför Melbourne är ett av världens bästa vindistrikt. Det är bland annat här Moët & Chandon tillverkar sitt mousserande vin. På just Domaine Chandon får du en källarvisning och provning. Lunch intas på en annan vingård, där ytterligare en provning väntar.

Efter en smaklig dag i vackra omgivningar får du tillbringa kvällen efter eget behag.

Dag 12 - Coromandel, Nya Zeeland
Idag lämnar vi Australien för att fortsätta våra äventyr på Nya Zeeland. Vi landar i Auckland efter ca 3,5 timmes flygning och ställer samtidigt fram våra klockor 2 timmar.

Med buss fortsätter vi lugnt och behaglig resa till Coromandel. Nästan halva Coromandel är naturskyddat och destinationen är just en mycket naturskön halvö där många konstnärer och andra kreativa människor funnit sin plats. Här checkar vi in på en trevlig resort, inbäddad i grönska. Tid ges att koppla av före kvällens gemensamma middag.

Dag 13 - Maoridag med skogsvandring
Idag står en mycket intressant skogsvandring på programmet tillsammans med din TEMA reseledare och en lokal specialist. Du kommer att få lära dig mer om platsens historia och maoriernas naturmediciner.

Efter vandringen njuter vi av en picknick-lunch i det gröna. Resan fortsätter längs den vackra ostkusten innan vi viker av in i landet till det vulkaniska Rotorua, där gejsrar och bubblande gyttjepölar ryker och släpper ifrån sig svaveldofter.Auckland är kanske Nya Zeelands mest kända ort utomlands, medan Rotorua sannolikt är den mest intressanta. Maorierna upptäckte platsen redan på 1300-talet. De europeiska kolonisatörerna lockades hit på 1800-talet av de välgörande termalpoolerna. Idag är staden med omnejd en stor turistattraktion med sin sällsynt vackra och fascinerande natur.

Rotorua är också centrum för maorikulturen. På kvällen går vi på maorifest med mat, musik och livfull dans.

Dag 14 - Vulkaner och varma källor i Rotorua
Waimangus vulkandal kom till 1886 när berget Tarawera exploderade i enorma utbrott. Berget delades i två delar, en 17 kilometer lång reva uppstod och 13 kratrar skapades.Vi njuter av naturen med en scenisk vandring och båtturer på Lake Rotomahana och Lake Tarawera. Även idag serveras en smaklig picknick-lunch i det fria.

Den som vill avrundar dagen i de varma källorna på läckra Polynesian Spa.

Dag 15 - Från Rotorua till Auckland
Innan bussen tar oss till Auckland har du möjlighet att få se Te Puia Thermal Reserves bubblande gyttjepooler och aktiva gejsrar tillsammans med en maoriguide. Den fågelintresserade har chans att se Nya Zeelands nationalfågel Kiwin på Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park.

Den endemiska Kiwifågeln lever en hotad tillvaro. Med ditt besök på Rainbow Springs går 100% av entrén till ”The National Kiwi Trust” – som kämpar för att trygga den ikoniska fågelns framtid!

Vid ankomst till Auckland beger vi oss på en stadsrundtur som även tar oss till Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. Nya Zeeland har varit bas för många expeditioner till Antarktis och här får du lära dig mer om dem och se livs levande pingviner bland snö och is.

Den gemensamma middagen avnjuter vi i Waitematahamnen.

Dag 16 - Ledig dag i Auckland
Ledig dag att upptäcka Auckland med omgivningar på egen hand.

Möjlighet finns att boka valfri utflykt mot extra kostnad med engelsktalande guide till Bay of Islands. Det är en heldagsutflykt från 07.00 – 20.30 med delfinsafari och besök vid Waitangi/Treaty House. Lunch inkluderat. Ca kostnad 300 NZD per person. 

Dag 17 - Queenstown och Te Anau-grottorna
Vi flyger nu från Nordön till Sydön och Queenstown. Härifrån beger vi oss mot Te Anau. Färden går genom ett vackert landskap med stora får- och hjortfarmar. Vi besöker en av fårfarmarna, där värdparet bjuder på en lättare lunch.Te Anau betyder "Grottan med virvlande vatten" på maori.

Under sen eftermiddag gör vi en båtutflykt till de berömda Te Anau-grottorna, framför allt kända för sin mångfald av lysmaskar.

Dag 18 - Milford Sound
Te Anau är numera huvudorten för alla som besöker Fiordland. Fiordland är en av världens största nationalparker och en viktig del av världsarvet Te Wahi Pounamu. Området består av 14 fjordar, en mängd sjöar och nästan ogenomtränglig regnskog inramat av snötäckta bergstoppar.

Tidigt på morgonen beger vi oss iväg på dagens utflykt i delar av Nya Zeelands vackraste landskap. Framme i Milford byter vi till båt, som tar oss ut på fjorden. Runt omkring reser sig lodräta bergväggar hundratals meter rakt upp ur oceanen. Här kan du se skummande vattenfall, sälkolonier och kanske lekfulla delfiner som ibland följer båtarna i fjorden.

Tillbaka på land fortsätter resan till Queenstown där vi övernattar. Staden är vackert belägen vid Wakatipu, Sydöns näst största sjö.

Dag 19 - Flyg till Sydney
Efter en avkopplande förmiddag lämnar vi Nya Zeeland och flyger tillbaka till Australien för att uppleva metropolen Sydney.

Dag 20 - Sydney med Operahuset
Dagen börjar med ett besök i världens mest berömda och kanske vackraste operahus. Byggnaden är ritat av en dansk arkitekt och beklätt med svenskt Höganäskakel. Som skandinav är det lätt att känna sig hemma.

Efter klassisk operakultur och fascinerande arkitektur fortsätter vi genom Sydney med buss och får med oss det mesta av det bästa denna stad har att erbjuda. Vi ser surfarnas Bondi Beach, nöjeskvarteren runt Kings Cross och det livliga Chinatown. I den anrika Botaniska trädgården finns Mrs Macquarie's Chair och därtill vackra vyer över hamnen.

Dag 21 - Ledig dag i Sydney
Framför dig har du en ledig dag att upptäcka Sydney efter egen smak och intresse. Fråga din TEMA reseledare om aktuella rekommendationer och andra tips.

På kvällen samlas vi för en gemensam avskedsmiddag från Down Under. 

Dag 22 - Flyg till Dubai
Du kan njuta en lugn och skön förmiddag innan vi på eftermiddagen beger oss till flygplatsen. Det har blivit dags att lämna Oceanien. Men upplevelserna slutar inte här.

Rundresan fortsätter till Dubai, ett av Förenade Arabemiratens sju emirat (Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaiwain heter de övriga sex). Det blir en sen ankomst och vi åker direkt till hotellet för incheckning.  

Dag 23 - Stadsrundtur i Dubai
Efter frukost beger vi oss ut på en stadsrundtur i denna futuristiska stad. För att få en överblick besöker vi At the Top, det vill säga utsiktsplatsen från världens hösta torn – Burj Khalifa. Stadsrundturen bjuder på många fler höjdpunkter, som en monorailresa över Palm Island och ett längre besök på Madinat Souq, en replika av en traditionell marknadsplats.

Det blir en kontrastrik, men behaglig (luftkonditionerad) resa genom Dubais utveckling. Givetvis får du egen tid till shopping och andra upptäckter.

Vi har bokat sen utcheckning från hotellet och du disponerar ditt hotellrum fram till klockan 18:00 och därefter blir det transfer till flygplatsen för incheckning och hemresa mot Europa. 

Dag 24 - Hemresa och hemkomst
Flyget mot Europa (via London) lyfter efter midnatt och vi landar hemma samma dag på eftermiddagen, lokal skandinavisk tid. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 20 frukostar
• 8 luncher
• 8 middagar (fr oktober 2018: 7 middagar)
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Avresa från Skandinavien. Flygmåltider ingår.

Dag 2
Ankomst Singapore. En övernattning på hotell i Singapore.

Dag 3
Flyg Singapore – Cairns. Stadsrundtur i Singapore. Frukost, lunch och flygmåltider ingår.

Dag 4
Ankomst Cairns. Välkomstmiddag. Tre övernattningar i Cairns.

Dag 5
Utflykt till Kuranda. Buss 60 km. Frukost och lunch.

Dag 6
Utflykt till Barriärrevet. Frukost och lunch.

Dag 7
Flyg Cairns – Ayers Rock. Utflykt till Kata Tjuta och Uluru. Buss 60 km. Frukost och middag. En övernattning på hotell vid Ayers Rock.

Dag 8
Ayers Rock – Kings Canyon. Buss 300 km. Utflykt i soluppgången. Frukost och middag. En övernattning på lodge vid Kings Canyon.

Dag 9
Kings Canyon – Alice Springs. Buss 330 km. Vandring i Kings Canyon. Frukost. En övernattning på hotell i Alice Springs.

Dag 10
Besök vid School of the Air och Flying Doctors. Flyg Alice Springs – Melbourne. Stadstur i Melbourne. Frukost och middag. Två övernattningar i Melbourne.

Dag 11
Utflykt i Yarra Valley. Frukost och lunch.

Dag 12
Flyg Melbourne – Auckland. Buss till Coromandel, 160 km. Frukost och middag. En övernattning på Pauanui Beach.

Dag 13
Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frukost, picknick-lunch och middag. Två övernattningar i Rotorua.

Dag 14
Utflykt i Waimangu Volcanic Valley och Polynesian pools. Buss 70 km. Frukost och picknick-lunch.

Dag 15
Rotorua – Auckland. Buss 230 km. Naturvandring i Whakarewarewa Thermal Reserve. Stadstur i Auckland. Frukost och middag. Två övernattningar i Auckland.

Dag 16
Ledig dag i Auckland. Valfri utflykt med engelsktalande guide till Bay of Islands mot extra kostnad. Frukost ingår.

Dag 17
Auckland – Te Anau. Flyg Auckland – Queenstown. Besök på fårfarm och båttur i Te Anau-grottorna. Buss 165 km. Frukost och lätt lunch. En övernattning i Te Anau.

Dag 18
Te Anau – Queenstown. 290 km. Båttur på Milford Sound. Frukost och lunch. En övernattning i Queenstown.

Dag 19
Flyg Queenstown – Sydney. Frukost. Tre övernattningar i Sydney.

Dag 20
Stadsrundtur i Sydney med besök på Operahuset. Frukost ingår.

Dag 21
Ledig dag. Frukost och middag.

Dag 22
Flyg Sydney – Dubai. Frukost och flygmåltider. En övernattning på hotell i Dubai.

Dag 23
Stadsrundtur i Dubai. Nattflyg Dubai – London. Frukost och flygmåltider ingår.

Dag 24
Flyg Dubai – Skandinavien.

Singapore

Folkmängd 4 400 000 Landets yta 647 km² Valuta Singaporiansk dollar Religion Buddism, taoism och konfucianism (ofta i blandning), minoriteter av mer ortodoxa buddister, sunnimuslimer, hinduer, sikher och kristna Språk Fyra officiella språk: engelska, kinesiska, malajiska och tamil; malajiska har en särställning som nationellt språk; endast engelska talas av alla folkgrupper

Australien

Folkmängd 23 714 300 Landets yta 7 692 024 km² Valuta Australisk dollar (AUD) Religion Kristendom (hälften katoliker, hälften protestanter) Språk Engelska är officellt språk; aboriginerna talar också australspråk.

Nya Zeeland

Folkmängd 4 500 000 Landets yta 270 534 km² Valuta Nyzeeländsk dollar Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katoliker Språk Engelska och maori är officiella språk

Förenade Arabemiraten

Folkmängd 4,3 miljoner Landets yta 82 880 km² Valuta UAE-dirham Religion Islam (sunni) är statsreligion Språk Arabiska är officiellt språk; engelska används ofta som handelsspråk.

Dagsprogram
2018-2019

Dag 1 - Avresa
Avresa från Skandinavien mot resans första anhalt, Singapore.

Dag 2 - Övernatting i Singapore
Ankomst till Singapore, där du gör ett välbehövligt avbrott i den långa flygningen till Australien. Ditt hotell ligger i närheten av Clarke Quay, så med en kort promenad är du i händelsernas centrum med ett stort utbud av restauranger, caféer och utomhusbarer.

Dag 3 - Stadsrundtur i Singapore
Sov ut och njut av den dignande frukostbuffén i lugn och ro innan vi åker ut på en stadsrundtur i denna metropol. Singa och pura är de malajiska orden för lejon respektive stad och enligt folktraditionen var den första levande varelsen som sågs här, just ett lejon. En av attraktionerna du ser under stadsrundturen är The Merlion, Singapores symbol, som har ett lejons huvud på en fiskkropp.

Det moderna Singapores grundare skulle man kunna kalla Sir Thomas Stamford Raffles, som var tjänsteman vid Brittiska Ostindiska Kompaniet. Han undertecknade ett fördrag med sultanen av Johor 1819 och upprättade Singapore som handelsplats. Hans namn sattes 1887 på det som kommit att bli ett av världens mest anrika hotell, The Raffles Hotel. Det var här drinken Singapore Sling uppfanns och vi avrundar vår stadsrundtur med ett besök här.

Vi har sen utcheckning från vårt hotell i Singapore. Så efter stadsrundturen finns möjlighet till vila och dusch innan vi på kvällen flyger vi vidare mot Australien och Cairns.

Dag 4 - Ankomst Australien
På förmiddagen ankommer vi till Australien och delstaten Queensland. Drottningen som delstaten fått sitt namn efter är Victoria. Hon var en mycket populär monark i mitten av 1800-talet och det var ingen som opponerade sig när hon föreslog Queensland före Cooksland.

Cook hette James i förnamn och hade redan hundra år tidigare utforskat kusten från sina skepp. Idag kallas staten mest för The Sunshine State, eftersom solen oftast skiner här. Med ett centralt beläget hotell vid marinan kan du lätt promenera runt i den lilla staden. 

På kvällen möts vi för en kortare promenad till en av Cairns mest välrenommerade restauranger, Ochre. Här bjuds vi på en australiensisk meny med lokalproducerade råvaror. Det blir ett riktigt gott välkomnande till Australien. 

Dag 5 - Kuranda i regnskogen
Dagen börjar med en avkopplande, scenisk tågresa. Färden går genom tät grönska, förbi vackra vattenfall och över djupa raviner. Det lilla samhället Kuranda är målet för resan och det ligger mitt i den världsarvslistade regnskogen. 

Vi tillbringar hela dagen i regnskogen där det finns mer än 1 200 blommande växter och djur som kängurur, koalor, wallabies och krokodiler.  

Efter en barbeque-lunch tar vi del av aboriginernas kulturarv med The Pamagirri Aboriginal Experience. Vi får till exempel se och lära hur man kastar en boomerang och spelar didgeridoo.

Vi tar kabinbanan tillbaka till kusten med Skyrail - Rainforest Cableway. Det är en 7,5 kilometer lång färd med kabinbana som glider bara några meter över regnskogens takkronor. Luften är full av den tropiska skogens ljud och dofter. Vid två tillfällen under färden får du också möjlighet att kliva av och vandra på breda gångbroar genom den täta vegetationen. 

Dag 6 - Snorkling vid Stora Barriärrevet
Även denna dag får du uppleva ett av UNESCOs världsarv – Stora Barriärrevet. Efter frukost beger vi oss ut på öppet hav med katamaran till Michaelmas Cay, ett sandrev omgivet av vacker korall och ett färgglatt marint liv. Michaelmas Cay är också ett skyddsområde för havsfågel och du ser en stor variation av arter här. För att se korallerna lånar du snorkelutrustning ombord. Vill prova på att dyka, kan du mot extra kostnad på plats bege dig under ytan för spännande äventyr (75 AUD för ett provdyk). Vill du utforska undervattenslivet utan att bli blöt finns en glasbottnad båt. Det blir en avkopplande dag med sol och bad.

Michaelmas Cay bjuder inte på någon skugga så kom ihåg solkräm, hatt/keps och solglasögon!

Dag 7 - Kata Tjuta och solnedgång vid Ayers Rock
Idag lämnar vi kusten och beger oss inåt landet till The Outback. Flyget landar vid Ayers Rock, eller Uluru som den världsberömda monoliten numera heter officiellt.

Förmiddagen tillbringar vi vid Uluru där vi promenerar och besöker informationscentret.Efter lunch fortsätter vi bland Kata Tjutas imponerande, kupolformade stenbumlingar med en kortare vandring till Vindarnas dal. Kata Tjuta kallades tidigare bara för The Olgas efter dess högsta topp, Mount Olga. Sedan början av 90-talet har området dock två namn, både Mount Olga och Kata Tjuta.

Sen eftermiddag spanar vi mot Uluru och ser hur dess röda färg skiftar i solnedgången innan du slår dig ner för en middag under stjärnorna.(Observera att aktiviteterna vid Kata Tjuta och Uluru kan läggas i annan ordning beroende på väder, vind eller andra externa orsaker)

Dag 8 - Soluppgång vid Ayers Rock
Du väcks tidigt om morgonen när det fortfarande är mörkt ute. Detta för att hinna se solens första strålar på Uluru. Detta världsarv är något av en magisk upplevelse och väl värd en tidig morgon. Monoliten är en del av aboriginernas drömspår och historia.

Vi färdas med buss genom det fantastiska röda ökenlandskapet, från Yulara till Alice Springs. Alice Springs är än idag en utpost, omgiven av hundratals mil öken och vildmark. I staden bor en stor grupp aboriginer, Australiens urinvånare.

Dag 9 - School of the Air och Royal Flying Doctors
På morgonen besöker vi både School of the Air och Royal Flying Doctors bas. Det är fascinerande att se hur dessa lärare och doktorer når de mest avlägsna områden med sina tjänster.Vi lämnar inlandet och Northern Territory för delstaten Victoria och Australiens forna huvudstad Melbourne (numera bara huvudstad i delstaten). 

Kvällens middag serveras ombord på den gamla spårvagnen, som tar oss i sakta mak genom Melbournes centrala distrikt.

Dag 10 - Stadstur i vänliga Melbourne och vin i Yarra Valley
Vi börjar dagen med att göra en stadsrundtur i Melbourne, även kallad Världens vänligaste stad. Därefter fortsätter vi utanför stadsgränsen, i Yarradalen som är ett av världens bästa vindistrikt. Det är bland annat här Moët & Chandon tillverkar sitt mousserande vin. På just Domaine Chandon får du en källarvisning och provning. Lunch intas på en annan vingård, där ytterligare en provning väntar.

Efter en smaklig dag i vackra omgivningar får du tillbringa kvällen efter eget behag.

Dag 11 - Egna äventyr i eller runtom Melbourne
Förutom vänlig, så är Melbourne även "Captial of Cool". Passa på att njuta staden som är promenadvänlig. Eller ta en tram (spårvagn) till St Kildas strand. Vill du längre bort så finns utflyktsmål som Great Ocean Road och Phillip Island inom räckhåll. Din reseledare finns till hands för rekommendationer, och tips på aktuella events. 

Dag 12 - Coromandel, Nya Zeeland
Idag lämnar vi Australien för att fortsätta våra äventyr på Nya Zeeland. Vi landar i Auckland efter ca 3,5 timmes flygning och ställer samtidigt fram våra klockor 2 timmar.

Med buss fortsätter vi lugnt och behaglig resa till Coromandel. Nästan halva Coromandel är naturskyddat och destinationen är just en mycket naturskön halvö där många konstnärer och andra kreativa människor funnit sin plats. Här checkar vi in på en trevlig resort, inbäddad i grönska. Tid ges att koppla av före kvällens gemensamma middag.

Dag 13 - Maoridag med skogsvandring
Idag står en mycket intressant skogsvandring på programmet tillsammans med din TEMA reseledare och en lokal specialist. Du kommer att få lära dig mer om platsens historia och maoriernas naturmediciner.

Efter vandringen njuter vi av en picknick-lunch i det gröna. Resan fortsätter längs den vackra ostkusten innan vi viker av in i landet till det vulkaniska Rotorua, där gejsrar och bubblande gyttjepölar ryker och släpper ifrån sig svaveldofter.Auckland är kanske Nya Zeelands mest kända ort utomlands, medan Rotorua sannolikt är den mest intressanta. Maorierna upptäckte platsen redan på 1300-talet. De europeiska kolonisatörerna lockades hit på 1800-talet av de välgörande termalpoolerna. Idag är staden med omnejd en stor turistattraktion med sin sällsynt vackra och fascinerande natur.

Rotorua är också centrum för maorikulturen. På kvällen går vi på maorifest med mat, musik och livfull dans.

Dag 14 - Vulkaner och varma källor i Rotorua
Waimangus vulkandal kom till 1886 när berget Tarawera exploderade i enorma utbrott. Berget delades i två delar, en 17 kilometer lång reva uppstod och 13 kratrar skapades.Vi njuter av naturen med en scenisk vandring och båtturer på Lake Rotomahana och Lake Tarawera. Även idag serveras en smaklig picknick-lunch i det fria.

Den som vill avrundar dagen i de varma källorna på läckra Polynesian Spa.

Dag 15 - Från Rotorua till Auckland
Innan bussen tar oss till Auckland har du möjlighet att få se Te Puia Thermal Reserves bubblande gyttjepooler och aktiva gejsrar tillsammans med en maoriguide. Den fågelintresserade har chans att se Nya Zeelands nationalfågel Kiwin på Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park.

Den endemiska Kiwifågeln lever en hotad tillvaro. Med ditt besök på Rainbow Springs går 100% av entrén till ”The National Kiwi Trust” – som kämpar för att trygga den ikoniska fågelns framtid!

Vid ankomst till Auckland beger vi oss på en stadsrundtur som även tar oss till Kelly Tarlton's Underwater World & Antarctic Adventure. Nya Zeeland har varit bas för många expeditioner till Antarktis och här får du lära dig mer om dem och se livs levande pingviner bland snö och is.

Den gemensamma middagen avnjuter vi i Waitematahamnen.

Dag 16 - Ledig dag i Auckland
Ledig dag att upptäcka Auckland med omgivningar på egen hand.

Möjlighet finns att boka valfri utflykt mot extra kostnad med engelsktalande guide till Bay of Islands. Det är en heldagsutflykt från 07.00 – 20.30 med delfinsafari och besök vid Waitangi/Treaty House. Lunch inkluderat. Ca kostnad 300 NZD per person. 

Dag 17 - Queenstown och Te Anau-grottorna
Vi flyger nu från Nordön till Sydön och Queenstown. Härifrån beger vi oss mot Te Anau. Färden går genom ett vackert landskap med stora får- och hjortfarmar. Vi besöker en av fårfarmarna, där värdparet bjuder på en lättare lunch.Te Anau betyder "Grottan med virvlande vatten" på maori.

Under sen eftermiddag gör vi en båtutflykt till de berömda Te Anau-grottorna, framför allt kända för sin mångfald av lysmaskar.

Dag 18 - Milford Sound
Te Anau är numera huvudorten för alla som besöker Fiordland. Fiordland är en av världens största nationalparker och en viktig del av världsarvet Te Wahi Pounamu. Området består av 14 fjordar, en mängd sjöar och nästan ogenomtränglig regnskog inramat av snötäckta bergstoppar.

Tidigt på morgonen beger vi oss iväg på dagens utflykt i delar av Nya Zeelands vackraste landskap. Framme i Milford byter vi till båt, som tar oss ut på fjorden. Runt omkring reser sig lodräta bergväggar hundratals meter rakt upp ur oceanen. Här kan du se skummande vattenfall, sälkolonier och kanske lekfulla delfiner som ibland följer båtarna i fjorden.

Tillbaka på land fortsätter resan till Queenstown där vi övernattar. Staden är vackert belägen vid Wakatipu, Sydöns näst största sjö.

Dag 19 - Flyg till Sydney
Efter en avkopplande förmiddag lämnar vi Nya Zeeland och flyger tillbaka till Australien för att uppleva metropolen Sydney.

Dag 20 - Sydney med Operahuset
Dagen börjar med ett besök i världens mest berömda och kanske vackraste operahus. Byggnaden är ritat av en dansk arkitekt och beklätt med svenskt Höganäskakel. Som skandinav är det lätt att känna sig hemma.

Efter klassisk operakultur och fascinerande arkitektur fortsätter vi genom Sydney med buss och får med oss det mesta av det bästa denna stad har att erbjuda. Vi ser surfarnas Bondi Beach, nöjeskvarteren runt Kings Cross och det livliga Chinatown. I den anrika Botaniska trädgården finns Mrs Macquarie's Chair och därtill vackra vyer över hamnen.

Dag 21 - Ledig dag i Sydney
Framför dig har du en ledig dag att upptäcka Sydney efter egen smak och intresse. Fråga din TEMA reseledare om aktuella rekommendationer och andra tips.

På kvällen samlas vi för en gemensam avskedsmiddag från Down Under. 

Dag 22 - Flyg till Dubai
Du kan njuta en lugn och skön förmiddag innan vi på eftermiddagen beger oss till flygplatsen. Det har blivit dags att lämna Oceanien. Men upplevelserna slutar inte här.

Rundresan fortsätter till Dubai, ett av Förenade Arabemiratens sju emirat (Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaiwain heter de övriga sex). Det blir en sen ankomst och vi åker direkt till hotellet för incheckning.  

Dag 23 - Stadsrundtur i Dubai
Efter frukost beger vi oss ut på en stadsrundtur i denna futuristiska stad. För att få en överblick besöker vi At the Top, det vill säga utsiktsplatsen från världens hösta torn – Burj Khalifa. Stadsrundturen bjuder på många fler höjdpunkter, som en monorailresa över Palm Island och ett längre besök på Madinat Souq, en replika av en traditionell marknadsplats.

Det blir en kontrastrik, men behaglig (luftkonditionerad) resa genom Dubais utveckling. Givetvis får du egen tid till shopping och andra upptäckter.

Vi har bokat sen utcheckning från hotellet och du disponerar ditt hotellrum fram till klockan 18:00 och därefter blir det transfer till flygplatsen för incheckning och hemresa mot Europa. 

Dag 24 - Hemresa och hemkomst
Flyget mot Europa (via London) lyfter efter midnatt och vi landar hemma samma dag på eftermiddagen, lokal skandinavisk tid. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 20 frukostar
• 8 luncher
• 8 middagar (fr oktober 2018: 7 middagar)
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Avresa från Skandinavien. Flygmåltider ingår.

Dag 2
Ankomst Singapore. En övernattning på hotell i Singapore.

Dag 3
Flyg Singapore – Cairns. Stadsrundtur i Singapore. Frukost, lunch och flygmåltider ingår.

Dag 4
Ankomst Cairns. Välkomstmiddag. Tre övernattningar i Cairns.

Dag 5
Utflykt till Kuranda. Buss 60 km. Frukost och lunch.

Dag 6
Utflykt till Barriärrevet. Frukost och lunch.

Dag 7
Flyg Cairns – Ayers Rock. Utflykt till Kata Tjuta och Uluru. Buss 60 km. Frukost och middag. En övernattning på hotell vid Ayers Rock.

Dag 8
Ayers Rock – Alice Springs. Buss 440 km. Utflykt i soluppgången. Frukost. En övernattning på hotell i Alice Springs.

Dag 9
Besök vid School of the Air och Flying Doctors. Flyg Alice Springs – Melbourne. Frukost och middag. Tre övernattningar i Melbourne.

Dag 10
Stadstur i Melbourne. Utflykt i Yarra Valley. Frukost och lunch.

Dag 11
Egna upptäckter i Melbourne. Frukost ingår.

Dag 12
Flyg Melbourne – Auckland. Buss till Coromandel, 160 km. Frukost och middag. En övernattning på Pauanui Beach.

Dag 13
Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frukost, picknick-lunch och middag. Två övernattningar i Rotorua.

Dag 14
Utflykt i Waimangu Volcanic Valley och Polynesian pools. Buss 70 km. Frukost och picknick-lunch.

Dag 15
Rotorua – Auckland. Buss 230 km. Naturvandring i Whakarewarewa Thermal Reserve. Stadstur i Auckland. Frukost och middag. Två övernattningar i Auckland.

Dag 16
Ledig dag i Auckland. Valfri utflykt med engelsktalande guide till Bay of Islands mot extra kostnad. Frukost ingår.

Dag 17
Auckland – Te Anau. Flyg Auckland – Queenstown. Besök på fårfarm och båttur i Te Anau-grottorna. Buss 165 km. Frukost och lätt lunch. En övernattning i Te Anau.

Dag 18
Te Anau – Queenstown. 290 km. Båttur på Milford Sound. Frukost och lunch. En övernattning i Queenstown.

Dag 19
Flyg Queenstown – Sydney. Frukost. Tre övernattningar i Sydney.

Dag 20
Stadsrundtur i Sydney med besök på Operahuset. Frukost ingår.

Dag 21
Ledig dag. Frukost och middag.

Dag 22
Flyg Sydney – Dubai. Frukost och flygmåltider. En övernattning på hotell i Dubai.

Dag 23
Stadsrundtur i Dubai. Nattflyg Dubai – London. Frukost och flygmåltider ingår.

Dag 24
Flyg Dubai – Skandinavien.

Singapore

Folkmängd 4 400 000 Landets yta 647 km² Valuta Singaporiansk dollar Religion Buddism, taoism och konfucianism (ofta i blandning), minoriteter av mer ortodoxa buddister, sunnimuslimer, hinduer, sikher och kristna Språk Fyra officiella språk: engelska, kinesiska, malajiska och tamil; malajiska har en särställning som nationellt språk; endast engelska talas av alla folkgrupper

Australien

Folkmängd 23 714 300 Landets yta 7 692 024 km² Valuta Australisk dollar (AUD) Religion Kristendom (hälften katoliker, hälften protestanter) Språk Engelska är officellt språk; aboriginerna talar också australspråk.

Nya Zeeland

Folkmängd 4 500 000 Landets yta 270 534 km² Valuta Nyzeeländsk dollar Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katoliker Språk Engelska och maori är officiella språk

Förenade Arabemiraten

Folkmängd 4,3 miljoner Landets yta 82 880 km² Valuta UAE-dirham Religion Islam (sunni) är statsreligion Språk Arabiska är officiellt språk; engelska används ofta som handelsspråk.

Mer om resan

I grundpriset ingår:

Flygresa Singapore (via London) – Cairns – Ayers Rock – Alice Springs – Melbourne – Auckland – Queenstown – Sydney – Dubai – Skandinavien, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt program, TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter enligt program, om inget annat anges.

Valuta:
Australisk dollar (AUD).
Nyzeeländsk dollar (NZD).
Singapore dollar (SGD).
Arabiska dirham (AED).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Räkna med att spendera ca 60 australiska dollar respektive 60 nyazeeländska dollar per dag för diverse småutgifter, måltidsdrycker samt måltider, som inte ingår i reseprogrammet.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Årstiderna i Australien och Nya Zeeland är de motsatta jämfört med det norra halvklotet. Eftersom både Australien och Nya Zeeland är vidsträckta länder med stora avstånd så bjuder de på stora lokala variationer i klimatet.

Från november till mars är det varmt i hela Australien, fuktigt med tropiska regn i den norra delen. På Nya Zeelands Nordö är klimatet subtropiskt med normalt högre medeltemperatur än på Sydön, där klimatet mer liknar det som vi är vana med här hemma i Skandinavien.

Klädsel:
Under dagtid, när vi besöker storstäder samt under bussresorna, är den lämpligaste klädseln bomullsplagg (klänning/byxor) samt ett par skor av sandaltyp. Undvik syntetmaterial och åtsittande jeans. En varm kofta/jacka kan vara bra att ha efter skymningen eller i bussen då luftkonditioneringen ibland kan upplevas kall/dragig. Regnställ, oömma skor, solhatt, solglasögon, hög solskyddsfaktor, shorts och badkläder är viktigt att ha med sig. En varm tröja kan vara bra att ha med för svala nätter i The Outback samt på Nya Zeelands Sydö.

Såväl i Australien som Nya Zeeland har man en relativt avslappnad klädkod, så någon slips behöver inte packas med.

För promenader och vandringar ta med bekväma/ingångna träsningsskor med gummisula.

Dricks:
I denna resa ingår gemensam dricks, exempelvis till bagagebärare, chaufförer, eventuella lokala guider och även till serveringspersonal vid gemensamma måltider.

From oktober 2018 så inkluderas inte dricksen på denna resa och istället bör du beräkna ett belopp om SGD 5, AUD 20, NZD 15 och USD 10 för dricks till gemensamma aktiviteter och måltider, samt till chaufförer, lokalguider och bagagebärare. TEMAs reseledare samlar ihop drickspott vid start av resan och portionerar därefter ut till berörda personer på respektive destination.

Observera:
I både Australien och Nya Zeeland tillämpas ett strikt förbud mot införsel av frukt, grönsaker, frön, nötter, färsk mat med mera. Inför ankomsten fyller du i ett formulär gällande produkter av detta slag. I samband med passerandet av tullgräns, sker en rigorös kontroll. Om du har någon av ovan nämnda varor med dig, finns det soptunnor tillgängliga där du kan kasta bort det.

Observera också att Australien och Nya Zeeland har relativt stränga regler beträffande införsel av tobak; endast 50 cigaretter eller 50 gram cigarrer eller tobaksprodukter får föras in tullfritt. Denna mängd gäller oavsett var och när den har inhandlats och oavsett om den fraktas i hand- eller incheckat bagage. Annars måste böter betalas.

Inrikesflyg:
På inrikesflygen gäller max bagagevikt 23 kg/person.

Flygningen Auckland - Queenstown biljetteras lokalt och denna biljett erhåller du på plats under resans gång. 

Safari:

För dina dagar i The Outback kommer här lite mer information:

Det kan bli riktigt varmt i Red Centre/The Outback, bland annat området Ayers Rock/Uluru till Alice Springs. Det är därför viktigt att dricka mycket vatten. Normal rekommendation är 2–3 liter (ca 10–12 glas) per dag.

Ta med en bra vandringssko, kamera, solhatt och solskydd, vattenflaska, ficklampa, insektsmedel, samt eventuellt mygg/flugnät. Vid Ayers Rock finns det gott om flugor.

Nationalparksavgiften för Uluru och Kata Tjuta (25 australiska dollar) ingår i resans pris. Du kommer även få möjlighet att boka extra aktiviteter. Exempelvis kamelridning (5 australiska dollar), helikoptertur Uluru (120–160 australiska dollar), helikoptertur Kings Canyon (50–400 australiska dollar). De extra aktiviteterna bokas och betalas på plats.

Hotellalternativ:
Vi har flera avresor och för olika avresor kan det vara olika alternativ på vissa destinationer. Vi reserverar oss mot ändringar men kan redan nu informera om alternativ för de hotell som är angivna här på hemsidan:

From oktober 2018 bor vi i Melbourne på Clarion Suites Gateway****

Avresor 2019-02-19 och 2019-04-02 bor vi vid Uluru/Ayers Rock på det femstjärniga Sails in the Desert.Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-01-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2018-01-02
20:25
2018-01-02
22:50
Finnair, 868
Helsinki
Singapore
2018-01-02
23:55
2018-01-03
17:10
Finnair, 131
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-04
20:50
2018-01-05
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-05
09:45
2018-01-05
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-08
07:00
2018-01-08
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-11
11:30
2018-01-11
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-13
07:00
2018-01-13
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-01-20
15:20
2018-01-20
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-01-23
16:45
2018-01-24
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-01-25
02:40
2018-01-25
06:50
Qantas Airways, 001
London
Gothenburg
2018-01-25
15:45
2018-01-25
18:45
British Airways, 792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82290 SEK 1 platser kvar Boka
2018-01-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2018-01-02
20:45
2018-01-02
22:40
Finnair, 820
Helsinki
Singapore
2018-01-02
23:55
2018-01-03
17:10
Finnair, 131
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-04
20:50
2018-01-05
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-05
09:45
2018-01-05
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-08
07:00
2018-01-08
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-11
11:30
2018-01-11
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-13
07:00
2018-01-13
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-01-20
15:20
2018-01-20
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-01-23
16:45
2018-01-24
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-01-25
02:40
2018-01-25
06:50
Qantas Airways, 001
London
Stockholm
2018-01-25
13:15
2018-01-25
16:45
British Airways, 780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82290 SEK Förfrågan
2018-01-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2018-01-02
20:10
2018-01-02
22:50
Finnair, 960
Helsinki
Singapore
2018-01-02
23:55
2018-01-03
17:10
Finnair, 131
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-04
20:50
2018-01-05
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-05
09:45
2018-01-05
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-08
07:00
2018-01-08
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-11
11:30
2018-01-11
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-13
07:00
2018-01-13
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-01-20
15:20
2018-01-20
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-01-23
16:45
2018-01-24
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-01-25
02:40
2018-01-25
06:50
Qantas Airways, 001
London
Copenhagen
2018-01-25
11:20
2018-01-25
14:15
British Airways, 816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82290 SEK 2 platser kvar Boka
2018-01-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-01-16
15:05
2018-01-16
16:15
British Airways, 817
London
Singapore
2018-01-16
19:05
2018-01-17
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-18
20:50
2018-01-19
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-19
09:45
2018-01-19
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-22
07:00
2018-01-22
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-25
11:30
2018-01-25
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-27
07:00
2018-01-27
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-03
15:20
2018-02-03
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-06
16:45
2018-02-07
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-08
02:40
2018-02-08
06:50
Qantas Airways, 001
London
Copenhagen
2018-02-08
11:15
2018-02-08
14:15
British Airways, 814
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82450 SEK 2 platser kvar Boka
2018-01-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-01-16
11:40
2018-01-16
13:00
British Airways, 791
London
Singapore
2018-01-16
19:05
2018-01-17
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-18
20:50
2018-01-19
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-19
09:45
2018-01-19
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-22
07:00
2018-01-22
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-25
11:30
2018-01-25
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-27
07:00
2018-01-27
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-03
15:20
2018-02-03
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-06
16:45
2018-02-07
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-08
02:40
2018-02-08
06:50
Qantas Airways, 001
London
Gothenburg
2018-02-08
15:45
2018-02-08
18:45
British Airways, 792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82450 SEK Förfrågan
2018-01-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-01-16
15:05
2018-01-16
16:55
British Airways, 779
London
Singapore
2018-01-16
19:05
2018-01-17
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-01-18
20:50
2018-01-19
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-01-19
09:45
2018-01-19
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-01-22
07:00
2018-01-22
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-01-25
11:30
2018-01-25
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-01-27
07:00
2018-01-27
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-03
15:20
2018-02-03
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-06
16:45
2018-02-07
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-08
02:40
2018-02-08
06:50
Qantas Airways, 001
London
Stockholm
2018-02-08
10:45
2018-02-08
14:20
British Airways, 778
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82450 SEK Förfrågan
2018-01-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-01-30
11:25
2018-01-30
13:15
British Airways, 777
London
Singapore
2018-01-30
19:05
2018-01-31
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-01
20:50
2018-02-02
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-02-02
09:45
2018-02-02
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-02-05
07:00
2018-02-05
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-08
11:30
2018-02-08
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-02-10
07:00
2018-02-10
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-17
15:20
2018-02-17
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-20
16:45
2018-02-21
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-22
02:40
2018-02-22
06:50
Qantas Airways, 001
London
Stockholm
2018-02-22
13:15
2018-02-22
16:45
British Airways, 780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 84620 SEK 1 platser kvar Boka
2018-01-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-01-30
07:55
2018-01-30
09:15
British Airways, 803
London
Singapore
2018-01-30
19:05
2018-01-31
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-01
20:50
2018-02-02
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-02-02
09:45
2018-02-02
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-02-05
07:00
2018-02-05
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-08
11:30
2018-02-08
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-02-10
07:00
2018-02-10
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-17
15:20
2018-02-17
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-20
16:45
2018-02-21
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-22
02:40
2018-02-22
06:50
Qantas Airways, 001
London
Gothenburg
2018-02-22
15:45
2018-02-22
18:45
British Airways, 792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 84620 SEK Förfrågan
2018-01-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-01-30
12:50
2018-01-30
14:00
British Airways, 815
London
Singapore
2018-01-30
19:05
2018-01-31
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-01
20:50
2018-02-02
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-02-02
09:45
2018-02-02
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-02-05
07:00
2018-02-05
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-08
11:30
2018-02-08
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-02-10
07:00
2018-02-10
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-02-17
15:20
2018-02-17
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-02-20
16:45
2018-02-21
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-02-22
02:40
2018-02-22
06:50
Qantas Airways, 001
London
Copenhagen
2018-02-22
11:20
2018-02-22
14:15
British Airways, 816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 84620 SEK 2 platser kvar Boka
2018-02-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-02-13
11:40
2018-02-13
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2018-02-13
19:05
2018-02-14
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-15
20:50
2018-02-16
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-02-16
09:45
2018-02-16
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-02-19
07:00
2018-02-19
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-22
11:30
2018-02-22
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-02-24
09:25
2018-02-24
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-03-03
15:25
2018-03-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-03-06
16:45
2018-03-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-03-08
02:40
2018-03-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2018-03-08
15:45
2018-03-08
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 84800 SEK Förfrågan
2018-02-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-02-13
12:50
2018-02-13
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-02-13
19:05
2018-02-14
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-15
20:50
2018-02-16
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-02-16
09:45
2018-02-16
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-02-19
07:00
2018-02-19
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-22
11:30
2018-02-22
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-02-24
09:25
2018-02-24
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-03-03
15:25
2018-03-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-03-06
16:45
2018-03-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-03-08
02:40
2018-03-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-03-08
11:20
2018-03-08
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 84800 SEK 3 platser kvar Boka
2018-02-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-02-13
15:05
2018-02-13
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2018-02-13
19:05
2018-02-14
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-02-15
20:50
2018-02-16
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-02-16
09:45
2018-02-16
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-02-19
07:00
2018-02-19
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-02-22
11:30
2018-02-22
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-02-24
09:25
2018-02-24
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-03-03
15:25
2018-03-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-03-06
16:45
2018-03-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-03-08
02:40
2018-03-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2018-03-08
13:15
2018-03-08
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 84800 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-02-27

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-02-27
15:05
2018-02-27
16:15
British Airways, 815
London
Singapore
2018-02-27
19:05
2018-02-28
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-03-01
20:50
2018-03-02
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-03-02
09:45
2018-03-02
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-03-05
07:00
2018-03-05
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-03-08
11:30
2018-03-08
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-03-10
07:00
2018-03-10
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-03-17
15:20
2018-03-17
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-03-20
16:45
2018-03-21
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-03-22
02:40
2018-03-22
06:50
Qantas Airways, 001
London
Copenhagen
2018-03-22
11:15
2018-03-22
14:15
British Airways, 816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 84950 SEK 6 platser kvar Boka
2018-02-27

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-02-27
11:40
2018-02-27
13:30
British Airways, 779
London
Singapore
2018-02-27
19:05
2018-02-28
15:55
British Airways, 011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-03-01
20:50
2018-03-02
06:45
Qantas Airways, 052
Brisbane
Cairns
2018-03-02
09:45
2018-03-02
12:05
Qantas Airways, 782
Cairns
Yulara
2018-03-05
07:00
2018-03-05
09:25
Qantas Airways, 1851
Alice Springs
Melbourne
2018-03-08
11:30
2018-03-08
15:35
Qantas Airways, 797
Melbourne
Auckland
2018-03-10
07:00
2018-03-10
12:35
Qantas Airways, 153
Queenstown
Sydney
2018-03-17
15:20
2018-03-17
16:40
Qantas Airways, 122
Sydney
Dubai
2018-03-20
16:45
2018-03-21
00:40
Qantas Airways, 001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-03-22
02:40
2018-03-22
06:50
Qantas Airways, 001
London
Stockholm
2018-03-22
13:15
2018-03-22
16:45
British Airways, 780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 84950 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-10-02
15:05
2018-10-02
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2018-10-02
19:05
2018-10-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-04
20:50
2018-10-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-05
09:45
2018-10-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-08
07:00
2018-10-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-11
11:30
2018-10-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-13
09:25
2018-10-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-10-20
15:25
2018-10-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-10-23
16:45
2018-10-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-10-25
02:40
2018-10-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2018-10-25
13:15
2018-10-25
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 79980 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-10-02
11:40
2018-10-02
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2018-10-02
19:05
2018-10-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-04
20:50
2018-10-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-05
09:45
2018-10-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-08
07:00
2018-10-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-11
11:30
2018-10-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-13
09:25
2018-10-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-10-20
15:25
2018-10-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-10-23
16:45
2018-10-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-10-25
02:40
2018-10-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2018-10-25
15:45
2018-10-25
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 79980 SEK 2 platser kvar Boka
2018-10-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-02
12:50
2018-10-02
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-02
19:05
2018-10-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-04
20:50
2018-10-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-05
09:45
2018-10-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-08
07:00
2018-10-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-11
11:30
2018-10-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-13
09:25
2018-10-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-10-20
15:25
2018-10-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-10-23
16:45
2018-10-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-10-25
02:40
2018-10-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-10-25
11:20
2018-10-25
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 79980 SEK 4 platser kvar Boka
2018-10-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-10-16
15:05
2018-10-16
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2018-10-16
19:05
2018-10-17
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-18
20:50
2018-10-19
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-19
09:45
2018-10-19
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-22
07:00
2018-10-22
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-25
11:30
2018-10-25
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-27
09:25
2018-10-27
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-03
15:25
2018-11-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-06
16:45
2018-11-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-08
02:40
2018-11-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2018-11-08
13:15
2018-11-08
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82450 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-10-16
11:40
2018-10-16
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2018-10-16
19:05
2018-10-17
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-18
20:50
2018-10-19
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-19
09:45
2018-10-19
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-22
07:00
2018-10-22
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-25
11:30
2018-10-25
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-27
09:25
2018-10-27
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-03
15:25
2018-11-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-06
16:45
2018-11-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-08
02:40
2018-11-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2018-11-08
15:45
2018-11-08
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82450 SEK 2 platser kvar Boka
2018-10-16

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-16
12:50
2018-10-16
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-16
19:05
2018-10-17
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-10-18
20:50
2018-10-19
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-10-19
09:45
2018-10-19
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-10-22
07:00
2018-10-22
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-10-25
11:30
2018-10-25
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-10-27
09:25
2018-10-27
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-03
15:25
2018-11-03
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-06
16:45
2018-11-07
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-08
02:40
2018-11-08
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-11-08
11:20
2018-11-08
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82450 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-10-30
11:40
2018-10-30
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2018-10-30
19:05
2018-10-31
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-11-01
20:50
2018-11-02
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-11-02
09:45
2018-11-02
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-11-05
07:00
2018-11-05
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-11-08
11:30
2018-11-08
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-11-10
09:25
2018-11-10
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-17
15:25
2018-11-17
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-20
16:45
2018-11-21
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-22
02:40
2018-11-22
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2018-11-22
15:45
2018-11-22
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82375 SEK 2 platser kvar Boka
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-10-30
12:50
2018-10-30
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-10-30
19:05
2018-10-31
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-11-01
20:50
2018-11-02
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-11-02
09:45
2018-11-02
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-11-05
07:00
2018-11-05
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-11-08
11:30
2018-11-08
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-11-10
09:25
2018-11-10
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-17
15:25
2018-11-17
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-20
16:45
2018-11-21
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-22
02:40
2018-11-22
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2018-11-22
11:20
2018-11-22
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82375 SEK 6 platser kvar Boka
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-10-30
15:05
2018-10-30
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2018-10-30
19:05
2018-10-31
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-11-01
20:50
2018-11-02
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-11-02
09:45
2018-11-02
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-11-05
07:00
2018-11-05
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-11-08
11:30
2018-11-08
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-11-10
09:25
2018-11-10
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2018-11-17
15:25
2018-11-17
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2018-11-20
16:45
2018-11-21
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2018-11-22
02:40
2018-11-22
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2018-11-22
13:15
2018-11-22
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82375 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-12-18

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2018-12-18
12:50
2018-12-18
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2018-12-18
19:05
2018-12-19
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-12-20
20:50
2018-12-21
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-12-21
09:45
2018-12-21
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-12-24
07:00
2018-12-24
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-12-27
11:30
2018-12-27
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-12-29
09:25
2018-12-29
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-05
15:25
2019-01-05
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-08
16:45
2019-01-09
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-10
02:40
2019-01-10
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-01-10
11:20
2019-01-10
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 87890 SEK 6+ platser kvar Boka
2018-12-18

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2018-12-18
11:40
2018-12-18
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2018-12-18
19:05
2018-12-19
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-12-20
20:50
2018-12-21
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-12-21
09:45
2018-12-21
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-12-24
07:00
2018-12-24
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-12-27
11:30
2018-12-27
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-12-29
09:25
2018-12-29
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-05
15:25
2019-01-05
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-08
16:45
2019-01-09
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-10
02:40
2019-01-10
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-01-10
15:45
2019-01-10
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 87890 SEK 2 platser kvar Boka
2018-12-18

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2018-12-18
15:05
2018-12-18
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2018-12-18
19:05
2018-12-19
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2018-12-20
20:50
2018-12-21
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2018-12-21
09:45
2018-12-21
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2018-12-24
07:00
2018-12-24
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2018-12-27
11:30
2018-12-27
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2018-12-29
09:25
2018-12-29
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-05
15:25
2019-01-05
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-08
16:45
2019-01-09
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-10
02:40
2019-01-10
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-01-10
13:15
2019-01-10
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 87890 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-01-08

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-01-08
12:50
2019-01-08
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-01-08
19:05
2019-01-09
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-10
20:50
2019-01-11
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-11
09:45
2019-01-11
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-14
07:00
2019-01-14
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-17
11:30
2019-01-17
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-01-19
09:25
2019-01-19
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-26
15:25
2019-01-26
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-29
16:45
2019-01-30
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-31
02:40
2019-01-31
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-01-31
11:20
2019-01-31
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82820 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-01-08

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2019-01-08
11:40
2019-01-08
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2019-01-08
19:05
2019-01-09
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-10
20:50
2019-01-11
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-11
09:45
2019-01-11
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-14
07:00
2019-01-14
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-17
11:30
2019-01-17
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-01-19
09:25
2019-01-19
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-26
15:25
2019-01-26
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-29
16:45
2019-01-30
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-31
02:40
2019-01-31
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-01-31
15:45
2019-01-31
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82820 SEK 2 platser kvar Boka
2019-01-08

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2019-01-08
15:05
2019-01-08
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2019-01-08
19:05
2019-01-09
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-10
20:50
2019-01-11
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-11
09:45
2019-01-11
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-14
07:00
2019-01-14
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-17
11:30
2019-01-17
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-01-19
09:25
2019-01-19
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-01-26
15:25
2019-01-26
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-01-29
16:45
2019-01-30
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-01-31
02:40
2019-01-31
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-01-31
13:15
2019-01-31
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82820 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-01-22

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2019-01-22
11:40
2019-01-22
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2019-01-22
19:05
2019-01-23
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-24
20:50
2019-01-25
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-25
09:45
2019-01-25
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-28
07:00
2019-01-28
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-31
11:30
2019-01-31
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-02
09:25
2019-02-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-09
15:25
2019-02-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-12
16:45
2019-02-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-14
02:40
2019-02-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-02-14
15:45
2019-02-14
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82200 SEK 2 platser kvar Boka
2019-01-22

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-01-22
12:50
2019-01-22
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-01-22
19:05
2019-01-23
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-24
20:50
2019-01-25
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-25
09:45
2019-01-25
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-28
07:00
2019-01-28
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-31
11:30
2019-01-31
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-02
09:25
2019-02-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-09
15:25
2019-02-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-12
16:45
2019-02-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-14
02:40
2019-02-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-02-14
11:20
2019-02-14
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82200 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-01-22

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2019-01-22
15:05
2019-01-22
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2019-01-22
19:05
2019-01-23
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-01-24
20:50
2019-01-25
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-01-25
09:45
2019-01-25
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-01-28
07:00
2019-01-28
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-01-31
11:30
2019-01-31
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-02
09:25
2019-02-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-09
15:25
2019-02-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-12
16:45
2019-02-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-14
02:40
2019-02-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-02-14
13:15
2019-02-14
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82200 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-02-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2019-02-05
11:40
2019-02-05
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2019-02-05
19:05
2019-02-06
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-07
20:50
2019-02-08
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-08
09:45
2019-02-08
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-11
07:00
2019-02-11
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-14
11:30
2019-02-14
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-16
09:25
2019-02-16
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-23
15:25
2019-02-23
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-26
16:45
2019-02-27
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-28
02:40
2019-02-28
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-02-28
15:45
2019-02-28
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82920 SEK 2 platser kvar Boka
2019-02-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2019-02-05
15:05
2019-02-05
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2019-02-05
19:05
2019-02-06
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-07
20:50
2019-02-08
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-08
09:45
2019-02-08
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-11
07:00
2019-02-11
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-14
11:30
2019-02-14
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-16
09:25
2019-02-16
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-23
15:25
2019-02-23
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-26
16:45
2019-02-27
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-28
02:40
2019-02-28
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-02-28
13:15
2019-02-28
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82920 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-02-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-02-05
12:50
2019-02-05
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-02-05
19:05
2019-02-06
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-07
20:50
2019-02-08
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-08
09:45
2019-02-08
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-11
07:00
2019-02-11
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-14
11:30
2019-02-14
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-02-16
09:25
2019-02-16
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-02-23
15:25
2019-02-23
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-02-26
16:45
2019-02-27
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-02-28
02:40
2019-02-28
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-02-28
11:20
2019-02-28
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82920 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-02-19
12:50
2019-02-19
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-02-19
19:05
2019-02-20
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-21
20:50
2019-02-22
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-22
09:45
2019-02-22
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-25
07:00
2019-02-25
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-28
11:30
2019-02-28
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-03-02
09:25
2019-03-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-03-09
15:25
2019-03-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-03-12
16:45
2019-03-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-03-14
02:40
2019-03-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-03-14
11:20
2019-03-14
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82220 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2019-02-19
11:40
2019-02-19
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2019-02-19
19:05
2019-02-20
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-21
20:50
2019-02-22
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-22
09:45
2019-02-22
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-25
07:00
2019-02-25
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-28
11:30
2019-02-28
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-03-02
09:25
2019-03-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-03-09
15:25
2019-03-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-03-12
16:45
2019-03-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-03-14
02:40
2019-03-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-03-14
15:45
2019-03-14
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82220 SEK 2 platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2019-02-19
15:05
2019-02-19
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2019-02-19
19:05
2019-02-20
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-02-21
20:50
2019-02-22
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-02-22
09:45
2019-02-22
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-02-25
07:00
2019-02-25
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-02-28
11:30
2019-02-28
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-03-02
09:25
2019-03-02
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-03-09
15:25
2019-03-09
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-03-12
16:45
2019-03-13
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-03-14
02:40
2019-03-14
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-03-14
13:15
2019-03-14
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82220 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-04-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
London
2019-04-02
12:50
2019-04-02
14:00
British Airways, BA815
London
Singapore
2019-04-02
19:05
2019-04-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-04-04
20:50
2019-04-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-04-05
09:45
2019-04-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-04-08
07:00
2019-04-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-04-11
11:30
2019-04-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-04-13
09:25
2019-04-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-04-20
15:25
2019-04-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-04-23
16:45
2019-04-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-04-25
02:40
2019-04-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Copenhagen
2019-04-25
11:20
2019-04-25
14:15
British Airways, BA816
24 dagar Australien och Nya Zeeland Köpenhamn 82420 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-04-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
London
2019-04-02
11:40
2019-04-02
13:00
British Airways, BA791
London
Singapore
2019-04-02
19:05
2019-04-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-04-04
20:50
2019-04-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-04-05
09:45
2019-04-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-04-08
07:00
2019-04-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-04-11
11:30
2019-04-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-04-13
09:25
2019-04-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-04-20
15:25
2019-04-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-04-23
16:45
2019-04-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-04-25
02:40
2019-04-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Gothenburg
2019-04-25
15:45
2019-04-25
18:45
British Airways, BA792
24 dagar Australien och Nya Zeeland Göteborg 82420 SEK 2 platser kvar Boka
2019-04-02

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
London
2019-04-02
15:05
2019-04-02
16:55
British Airways, BA77+´9
London
Singapore
2019-04-02
19:05
2019-04-03
15:55
British Airways, BA011
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Singapore
Brisbane
2019-04-04
20:50
2019-04-05
06:45
Qantas Airways, QF052
Brisbane
Cairns
2019-04-05
09:45
2019-04-05
12:05
Qantas Airways, QF782
Cairns
Yulara
2019-04-08
07:00
2019-04-08
09:25
Qantas Airways, QF1851
Alice Springs
Melbourne
2019-04-11
11:30
2019-04-11
15:35
Qantas Airways, QF797
Melbourne
Auckland
2019-04-13
09:25
2019-04-13
15:05
Qantas Airways, QF153
Queenstown
Sydney
2019-04-20
15:25
2019-04-20
16:40
Qantas Airways, QF122
Sydney
Dubai
2019-04-23
16:45
2019-04-24
00:40
Qantas Airways, QF001
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dubai
London
2019-04-25
02:40
2019-04-25
06:50
Qantas Airways, QF001
London
Stockholm
2019-04-25
13:15
2019-04-25
16:45
British Airways, BA780
24 dagar Australien och Nya Zeeland Stockholm 82420 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose