Nya Zeeland med Söderhaveten resa jorden runt

Spektakulär en-gång-i-livet-resa som tar dig jorden runt med fokus på fascinerande Nya Zeeland! Upplev emiratet Dubai och Sydney med sitt operahus. Njut tropiska Fiji och låt dig imponeras i USAs Golden State, Kalifornien.

Efter inledande besök i Dubai och Sydney upplever du allt från vattenfall till båtturer, stadsliv i Auckland, natursköna vandringsleder, varma källor och fjordar på Nya Zeelands två huvudöar. Vi ser lysmaskar och massa får, samt träffar kiwifåglar och maorifolk. Rundresan fulländas med sköna, soliga dagar i söderhavsriket Fiji. Sista anhalten är USA. Här avrundar vi med ett besök på västkusten, där vi åker längs Highway 1 från Los Angeles och Hollywood till San Francisco med Golden Gate-bron.

RESFAKTA

Länder: Nya Zeeland, Förenade Arabemiraten, Australien, Fiji, USA

Reslängd: 26 dagar

Gruppstorlek: 18-25 personer

Visum krävs: Ja

HÖJDPUNKTER

 • At the Top, Burj Khalifa i Dubai
 • Sydney med Operahuset
 • Milford Sound i världsarvet Te Wahipounamu
 • Dagssegling i Fijis arkipelag
 • Kaliforniens Morro Bay med sjölejon och havsuttrar

Dagsprogram
Avresa hösten 2017

Dag 1 - Avresa
Avresa från Skandinavien via London mot resans första anhalt, Dubai.

Dag 2 - Ankomst Dubai
Du ankommer på morgonen Dubai, ett av Förenade Arabemiratens sju emirat. De övriga sex är Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah och Umm al-Qaiwain.  För att du ska få en överblick besöker vi At the Top, det vill säga utsiktsplatsen från världens hösta torn – Burj Khalifa. Stadsrundturen bjuder på många fler höjdpunkter, som en tur med båttaxi över Dubai creek och ett besök på både Gold- och Spice Souq, traditionella och exotiska marknadsplatser som fascinerar oavsett om man vill shoppa eller inte. Det blir en kontrastrik, men behaglig (luftkonditionerad) resa genom Dubais utveckling.

Dag 3 - Flyg från Dubai till Sydney
Efter frukost beger vi oss mot flygplatsen för avresa mot Sydney och landet Down Under, Australien.

Dag 4 - Sydney, Australien
Vi ankommer tidig morgon och får transfer direkt till hotellet. Där får du tid att fräscha till dig innan det är dags att lära känna Sydney. Staden är en världsmetropol som man kanske behöver flera dagar på sig för att lära känna. Men vi gör det bästa för att du ska få med dig det mesta av Sydney och australiensisk kultur.

Dagen börjar med en skön båttur i Sydney Harbour, den vik som staden är uppbyggd kring. Vatten, hav och strandliv är en stor del av kulturen. Det blir en fin början på dagen. Vi beger oss med buss till Botaniska trädgården, stadens lunga, där även The Government House ligger. Här får du se Mrs Macquaries stol med fantastiska vyer över hamnen och Operahuset. På tidigt 1800-tal lät den dåvarande guvernörens hustru hugga ut en sittvänlig plats i klippan, så att hon kunde sitta där och se de förbipasserande skeppen.

Vi beger oss vidare till The Rocks som är den äldsta stadsdelen med smala, ringlande gränder.Vid Circular Quay ligger landets kanske största ikon, jämte Ayers Rock, Sydneys Operahus. För över 60 år sedan ritade den danske arkitekten Jorn Utzon byggnaden, som än idag räknas som en av världens mest spektakulära. För Utzon var det ingen lätt process, han fick utstå mycket offenligt kritik. Men under den timslånga guidningen i Operahuset skiner dock ljuset på honom och hans talang.

På kvällen får vi en gemensam "Welcome Down Under"-middag. 

Dag 5 - Sydney, Australien
Nu har du en härlig acklimatiseringsdag i en av världens mest välkomnande städer. Sydney Harbour med båttrafiken kanske lockar och du kan lätt ta en av färjorna för en billig penning och besöka berömda Manly- och The Northern Beaches. Vattnet är dock aldrig lång borta och Darling Harbour bjuder också på aktiviteter, shopping och trevliga restauranger. 

Din reseledare känner staden mycket väl och kan ge tips och rekommendationer. För den som har mer energi finns möjlighet att göra en dagsutflykt med engelsktalande guide till världsarvområdet Blue Mountains

Dag 6 - Flyg från Australien till Nya Zeeland
Tidig morgon lämnar vi Australien för att flyga till antipoden för oss nordbor, Nya Zeeland. Vi börjar vår upptäcktsfärd på Sydön och landar i Queenstown.

Efter pass- och tullformaliteter börjar vår resa genom ett kuperat och vackert landskap mot Te Anau, som ligger vid Sydöns största sjö med samma namn. Namnet Te Anau kommer med största sannolikhet från maori och betyder 'Grottan med det virvlande vattnet'. 

På kvällen transporteras vi över sjön till Cavern House, där vi får ta del av områdets historia innan vi ger oss ut på en skogsstig bland kalkstensgrottor och vattenfall för att se de mystiska lysmaskarna i mörkret. En spännande upplevelse och med lite fantasi så är du mitt i Sagan om ringen.

Dag 7 - Utflykt med kryssning i Milford Sound
Efter frukost väntar en utflykt till Milford Sound. Bussen tar oss genom skogar och höga bergspass mot kargare landskap för att sedan leta sig ner i Cleddau Canyon och Milford Sound. Denna avlägsna och unika plats på Nya Zeeland är ett påtagligt bevis på de urkrafter som för tusentals år sedan formade detta land. Platsen ingår i Fiordland National Park, som i sin tur tillhör världsarvet Te Wahipounamu - Sydvästra Nya Zeeland.Av de flertal fjordar som finns här räknas Milford som den mest dramatiska och vackraste, med vattenfall, skogsklädda sluttningar och vackra stenformationer. Det spelar ingen roll vilket humör vädergudarna är på, för vare sig det är regn, dimma, moln eller gnistrande sol är det en magisk plats.

Du bjuds på picknick-lunch ombord och har vi tur finns möjlighet att få se både delfiner, sälar och pingviner. Med andra ord, kom ihåg att ta med kameran idag!

Dag 8 - Till Queenstown med besök på fårfarm
Du kan njuta av en lugn morgon i Te Anau innan vi beger oss mot Queenstown. Resan går genom jordbrukslandskap och stora farmer. Under förmiddagen besöker vi en av fårfarmerna för att se familjens vardag.

Vid Lake Wakatipus strand ligger Queenstown, en alpin året-runt destination som välkomnar alla. Omgivningarnas dramatiska berg med grönklädda sidor och vita toppar är magnifika. 

Dag 9 - 'Jetboating' på Haastfloden
Resan går vidare norröver på den natursköna västkusten, genom Kawarauravinen och längs Cluthafloden. Vid Roaring Billys vattenfall byter vi bussen mot en jetboat som tar oss vidare på Haastfloden. En timme senare är vi framme vid Haast Bridge där bussen väntar på oss för att fortsätta längs kusten mot det mäktiga Southern Alps, Franz Josef och de stora glaciärerna.

Dag 10 - TranzAlpine Rail Journey
Den som har drömt om att flyga helikopter över glaciärerna har nu chansen. Tidigt på morgonen denna dag (alternativt sent på eftermiddagen dag 9) har du möjlighet att flyga över glaciärerna till en kostnad av cirka 300 nyazeeländska dollar. Denna aktivitet är beroende på såväl väder, tid och plats. Reseledare hjälper med eventuell bokning dagarna före. Vi fortsätter norröver mot Greymouth. Färden går ömsom genom tät skog, ömsom över öppet jordbrukslandskap. 

Vid Greymouth byter vi buss mot tåg och åker den vackra tågresan TranzAlpine Scenic Rail Journey. Tågresan börjar i ett utmejslat, alpint landskap med djupa dalar och viadukter över floder där laxar leker. Resan fortsätter genom regnskog, ut över höglandet, ner genom Södra Alperna och ut över Canterburyslätten. 

Tidig kväll kommer vi fram till Christchurch på östkusten. Staden kallas "The Garden City" med sina många majestätiska träd och stora grönområden. Middag serveras på vårt hotell, som ligger vackert i en grönskande park. 

Dag 11 - Flyg från Christchurch till Auckland
Vi lämnar Sydön på morgonen och flyger till Auckland på Nordön. Vi ser dock bara en vacker vy över staden från Auckland Harbour Bridge innan vi lämnar den bakom oss för Bay of Islands. På vägen dit passerar vi vackra landskpap med runda, rullande vulkaniska kullar.

Under eftermiddagen besöker vi Waitangi Treaty House, där England och Maoriledare år 1840 skrev under ett avtal som blev starten på en bi-kulturell nation. 

Dag 12 - Båttur i Bay of Islands 
The Bay of Islands är ett mecka för djuphavsfiske. Längs den 800 kilometer vilda och varierande kuststräckan ligger 150 öar.På 1920-talet gick en båt mellan öarna för hämta mjölk och grädde samt för att leverera varor och material. Med åren började lokalbefolkning och besökare i området att åka med på den vackra resan för nöjes skull. Idag följer vi den gamla rutten och på vissa öar lämnas varor och post än idag. Det är en behaglig dag att njuta av vacker natur och samtidigt ta del av historien. Har vi lite tur kanske vi får se delfiner längs vägen.

Under dagen stannar vi till, bland annat vid ön Urupukapuka för bad eller en skön promenad. Lunchen för dagen blir en picknick.

Dag 13 - Coromandel
Idag väntar en lugn och behaglig resa till Coromandel, en naturskön halvö där många konstnärer och andra kreativa människor funnit sin plats. Nästan halva Coromandel är naturskyddat och bjuder på fina promenader. 

Tid ges att koppla av innan kvällens gemensamma middag på vår resort i lummig grönska.

Dag 14 - Vandring med picknick på Coromandel
Vi gör en mycket intressant skogsvandring tillsammans med en specialist och får lära oss mer om den lokala historien och maoriernas naturmediciner.

Efter vandringen äter vi en trevlig picknicklunch ute i det gröna. Resan fortsätter därefter längs den vackra ostkusten innan vägen viker av inåt landet till det vulkaniska Rotorua, där geisrar och bubblande gyttjepölar ryker och släpper ifrån sig svaveldofter.Auckland kanske är Nya Zeelands mest kända ort utomlands, men Rotorua är sannolikt en av de mest intressanta. Maorierna upptäckte platsen redan på 1300-talet. De europeiska kolonisatörerna lockades hit på 1800-talet av de välgörande termalpoolerna. Idag är staden med omnejd en stor turistattraktion med sin sällsynt vackra, bubblande natur.

Rotorua är centrum för maorikulturen. På kvällen går vi på maorifest med mat, musik och livfull dans.

Dag 15 - Vulkaner och varma källor
Denna dag ägnar vi åt Rotoruas enastående omgivning i Waimangus Vulkandal. Dalen formades 1886 när berget Tarawera exploderade. Det enorma utbrottet skapade en 17 km lång reva, delade berget i två och efterlämnade sju kratrar.Vi njuter av naturen med en scenisk vandring och båtturer på Lake Rotomahana och Lake Tarawera. Även denna dag kommer det att smaka gott med en picknicklunch i det fria.

Den som önskar kan avrunda dagen i de varma källorna på läckra Polynesian Spa.

Dag 16 - Te Puia och Kiwis
Innan bussen tar oss till Auckland får vi möjlighet se Te Puia Thermal Reserve bubblande gyttjepooler och aktiva gejsrar tillsammans med en maoriguide. På Rainbow Springs & Kiwi Wildlife Park bekantar vi oss med flera endemiska fåglar och framför allt med Nya Zeelands nationsfågel Kiwin.

Den endemiska Kiwifågeln lever en hotad tillvaro. Med ditt besök på Rainbow Springs går 100% av entrén till ”The National Kiwi Trust” – som kämpar för att trygga den ikoniska fågelns framtid!

På eftermiddagen ankommer vi till The City of Sails, Auckland. Stadens läge mellan Tasman- och Söderhavet ger den ett varmt och soligt klimat som gynnar subtropisk växtlighet av alla de slag. Det som är unikt för staden är de utdöda vulkaner, vars koner sticker upp bland all bebyggelse. Den högsta, Mount Eden, är den perfekta platsen för att se hela metropolen med dess hamnar Waitemata och Manukau. 

Under eftermiddagen får du egen tid att upptäcka Auckland innan vi träffas på kvällen för att äta en gemensam middag på en trevlig restaurang i Waitematahamnen.

Dag 17 - Flyg till paradiset
På eftermiddagen lämnar vi Auckland och Nya Zeeland för att fortsätta resan jorden runt. Fiji ligger ca två timmar nästan rakt norr om Auckland och här välkomnas du "bula" av det som sägs vara världens vänligaste människor. Under fyra dagar får du uppleva det avkopplande och vackra Söderhavet.

Dag 18 - Orkidéer och byliv
Under förmiddagen beger vi oss ut på en sightseeing tur med buss. Vi åker genom sockerplantager till små byar och gör även en promenad inne i Nadi Town med besök på frukt- och grönsaksmarknaden. Det mest exotiska besöket kanske är till "The Gardens of the sleeping Giant", där över 2 000 olika orkidéer trivs. Här kan du ta en djungelpromenad genom jungfrulig, tropisk regnskog.

Dag 19 - Segling i Fijis arkipelag
Idag får du en hel dag till havs och upplever delar av Fijis vackra arkipelag ombord på en drygt 80 fot lång skonare. Vill du vara mer aktiv finns chans att hjälpa till att hissa segel.

Det blir en njutningsfull dag med snorkling i kristallklart vatten, vackra stränder och tropiska öar som Mamanuca, Modriki och Yanuya. Ombord ingår både förmiddagsfika, lunch och afternoon tea med all dryck inkluderad. Vi kan helt enkelt summera det som en dag i paradiset.

Dag 20 - Avkopplande dag på Fiji
Njut nu en avkopplande heldag i Söderhavet med sol, bad, tropisk frukt och kanske en skön massage. 

Dag 21 - Ledig dag vidare till USA
Även idag en heldag med sol och bad. Klockan 18 checkar vi ut för att flyga vidare mot Los Angeles.Vi passerar datumgränsen under flygresan och det blir, vad man skulle kunna kalla, en flygning "tillbaka till framtiden".

Vi landar i Los Angeles på eftermiddagen och får busstransfer direkt till vårt hotell central belägna hotell i Downtown Los Angeles. Under eftermiddagen kanske du njuta hotellets vackra trädgård, eller ger dig ut på egna upptäckter i närområdet. Med såväl restaurang, bar och Starbucks på hotellområdet är du inte nödgad att gå speciellt långt.

Dag 22 - Stadstur i Los Angeles
Vi lär nu känna denna gigantiska metropol Los Angeles. Vår stadsrundtur tar oss förbi landmärken som Hollywoods Walk of Fame, Mann's Chinese Theatre, Rodeo Drive samt Sunset Boulevard. Efter några timmar och många intryck beger vi oss mot Santa Barbara och Morro Bay där vi checkar in för natten. 

Morro Bay är en unik bukt som i stort sett kan garantera att du får se sjölejon, säl och havsutter!  

Dag 23 - Highway 1 med Big Sur och Carmel
Det blir en heldag i The Golden State of California, på en av världens mest omtalade vägar, Highway 1. Under dagen får du se och upptäcka mer av platser som Big Sur, Carmel-by-the-Sea samt Monterey med Pebble Beach. Det är en längre körning men det är resan som är målet. 

Med storslagna intryck av den vackra kusten ankommer vi tidig kväll (ca 19:00) San Francisco. Som de säger "San Francisco is home to a little bit of everything"; och för vår del blir det hemma för resans sista två nätter.  

Dag 24 - San Francisco
Efter frukost ger vi oss ut i denna vackra stad omgiven av vatten och havet aldrig långt borta. Du får se närmare på Golden Gate-bron, Fisherman's Wharf och de viktorianska husen som kallas The Painted Ladies

Eftermiddagen är din egen att utforma och utforska efter egna önskemål. Alcatraz förknippas med San Francisco och många vill besöka det ökända fängelset. Förutom klippans intressanta historia finns här också en spännande natur med trädgårdar, tidvattenbassänger, fågelkolonier och fin utsikt ut över bukten. Vill du besöka ön denna dag rekommenderar vi dig att boka biljett redan hemifrån. På Alcatraz officiella biljettsida beställer och betalar du direkt.

På kvällen träffas vi alla igen för en gemensam middag. Nu kan vi summera en innehållsrik och oförglömlig resa med oändligt många intryck. 

Dag 25 - Hemresa
Vi avrundar nu jorden runt-resan med en avkopplande förmiddag i San Francisco. Tidig eftermiddag blir det är dags att åka till flygplatsen för avresa hem till Skandinavien, via London.

Dag 26 - Hemkomst
Hemkomst till Skandinavien.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 22 frukostar
• 6 luncher
• 8 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Avresa från Skandinavien. Flygmåltider ingår.

Dag 2
Ankomst Dubai. Stadsrundtur. En övernattning på hotell i Dubai.

Dag 3
Flyg Dubai – Sydney. Frukost och flygmåltider ingår.

Dag 4
Ankomst Sydney. Stadsrundtur, inklusive båtresa och guidad tur i Operahuset. Flygmåltid och förmiddagskaffe/te under båtresan, samt middag ingår. Två övernattningar på hotell i Sydney.

Dag 5
Ledig dag. Frukost ingår.

Dag 6
Flyg Sydney – Queenstown. Kvällsutflykt i Te Anau. Frukost och middag. Två övernattningar på hotell i Te Anau.

Dag 7
Utflykt med kryssning i Milford Sound. Buss 240 km. Frukost och picknick-lunch.

Dag 8
Te Anau – Queenstown. 175 km. Besök på fårfarm. Frukost, och lunch. En övernattning på hotell i Queenstown.

Dag 9
Queenstown – Franz Josef. 360 km. Jetboat på Haastfloden. Frukost och middag. En övernattning på hotell i Franz Josef.

Dag 10
Franz Josef – Christchurch. Buss och tåg 380 km. Valfri helikopterflygning. Tågresa med The TranzAlpine. Frukost. En övernattning på hotell i Christchurch.

Dag 11
Flyg Christchurch – Auckland. Buss Auckland Paihia, 250 km. Utflykt till Waitangi Treaty Grounds. Frukost. Två övernattningar på hotell i Paihia.

Dag 12
Båtutflykt i Bay of Islands. Frukost och picknicklunch.

Dag 13
Buss Paihia – Coromandel, 380 km. Frukost och middag. En övernattning på resort vid Pauanui Beach.

Dag 14
Coromandel – Rotorua. Buss 220 km. Vandring på Coromandel. Frukost, picknicklunch och middag. Två övernattningar i Rotorua.

Dag 15
Utflykt i Waimangu Volcanic Valley och Polynesian Spa. Buss 70 km. Frukost och picknicklunch.

Dag 16
Rotorua – Auckland. Buss 230 km. Naturvandring i Te Puia Thermal Reserve. Frukost och middag. En övernattning i Auckland.

Dag 17
Flyg Auckland – Fiji. Frukost. Fyra övernattningar på resort på Fiji.

Dag 18
Halvdagsutflykt Nadi. Frukost.

Dag 19
Båtutflykt. Frukost och lunch.

Dag 20
Sol och baddag. Frukost.

Dag 21
Flyg Fiji – Los Angeles. Ledig dag. Frukost. En övernattning på hotell i Los Angeles.

Dag 22
Los Angeles – Morro Bay, 320 km. Stadstur Los Angeles. Frukost. En övernattning på hotell vid Morry Bay.

Dag 23
Morro Bay – San Francisco, 370 km. Heldag med besök längs Highway 1. Frukost. Två övernattningar på hotell i San Francisco.

Dag 24
Stadsrundtur i San Francisco. Frukost och middag.

Dag 25
Flygresa San Francisco – Skandinavien, via London. Frukost och flygmåltider ingår.

Dag 26
Hemkomst till Skandinavien.

Nya Zeeland

Folkmängd 4 500 000 Landets yta 270 534 km² Valuta Nyzeeländsk dollar Religion Protestantisk kristendom, minoritet av katoliker Språk Engelska och maori är officiella språk

Förenade Arabemiraten

Folkmängd 4,3 miljoner Landets yta 82 880 km² Valuta UAE-dirham Religion Islam (sunni) är statsreligion Språk Arabiska är officiellt språk; engelska används ofta som handelsspråk.

Australien

Folkmängd 23 714 300 Landets yta 7 692 024 km² Valuta Australisk dollar (AUD) Religion Kristendom (hälften katoliker, hälften protestanter) Språk Engelska är officellt språk; aboriginerna talar också australspråk.

Fiji

Folkmängd 920 000 Landets yta 18 270 km² Valuta Fijidollar (FJD) Religion Kristna (metodister och katoliker) 52%, hinduer 33%, muslimer 7% Språk 3 officiella språk: fijianska, engelska och hindustani

USA

Folkmängd
301.621.157Landets yta
9.372.614 km²Valuta
US-dollar (USD)Religion
Protestantisk kristendom dominerar; även katoliker och ortodoxt kristna, judisk minoritet, mindre grupper av muslimer, buddhister och sikherSpråk
Engelska. Största minoritetsspråk är spanska som talas av cirka 28,1 miljoner.Statskick
Republik. Förbundsstat. President: Donald Trump

Mer om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Skandinavien – Dubai – Sydney – Queenstown / Christchurch – Auckland – Fiji – Los Angeles – Skandinavien, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt program, TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter enligt program, om inget annat anges.

Inrikesflyg på Nya Zeeland ingår givetvis; biljetten bokas och skrivs ut på plats och du erhåller denna under resans gång av reseledaren.

Valuta

Australisk dollar (AUD).
Nyzeeländsk dollar (NZD).
Amerikansk dollar (USD).
Dubai: Dirham (AED).
Fiji dollar (FJD).

I och med korta vistelser är det bra om du ser till att du växlar till dig lokal valuta före avresa. För diverse utgifter som inte ingår i reseprogrammet, som måltidsdrycker och vissa måltider, kan föreslår vi att du har med dig ungefär 250 Dirham, 60 Australisk dollar, 60 Nyzeeländsk dollar, 80 Fiji dollar och 50 Amerikansk dollar per dag.

I varje land finns uttagsautomater där de vanligaste bankkorten fungerar.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Klädsel
En varm kofta/jacka kan vara bra att ha efter skymningen eller i bussen då luftkonditioneringen ibland kan upplevas kall/dragig. Även regnställ, oömma skor, solhatt, solglasögon, hög solskyddsfaktor, shorts och badkläder är viktigt att ha med sig. En varm tröja kan vara bra att ha med för svala nätter på Nya Zeelands Sydö.

Genomgående gäller en relativt avslappnad klädkod, någon slips behöver inte packas med.

Dricks
I denna resa ingår all gemensam dricks, exempelvis till bagagebärare, chaufförer, eventuella lokala guider och även till serveringspersonal vid gemensamma måltider.

Observera
I både Australien och Nya Zeeland tillämpas ett strikt förbud mot införsel av frukt, grönsaker, frön, nötter, färsk mat med mera. Inför ankomsten fyller du i ett formulär gällande produkter av detta slag. I samband med passerandet av tullgräns, sker en rigorös kontroll. Om du råkar ha någon av ovan nämnda varor med dig, finns det soptunnor tillgängliga där du kan kasta bort det.

Observera också att både Australien och Nya Zeeland sedan i september 2012 har strängare regler beträffande införsel av tobak; endast 50 cigaretter eller 50 gram cigarrer eller tobaksprodukter får föras in tullfritt. Denna mängd gäller oavsett var och när den har inhandlats och oavsett om den fraktas i hand- eller incheckat bagage.

Boende
För avresa 2018-01-26 bor vi i Sydney på Travelodge Hotel Sydney Wynyard**** på York Street mitt i centrala Sydney. Och i Los Angeles på Ramada Plaza Hotel and Suites West Hollywood*** med promenadavstånd till Sunset Boulevard och ikoniska Chateau Marmont. 

Hotellinformation

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Serviceavgifter
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose