Cykling i Andalusien

Andalusien i södra Spanien är perfekt att uppleva från cykelsadeln. Vi njuter av vackra naturupplevelser i kombination med de historiska städerna Sevilla, Cordoba och Granada. Vi cyklar i natursköna områden, provsmakar tapas och utforskar fascinerande Alhambra. På cykel blir du genast en del av den vackra omgivningen som generöst bjuder på olika intryck och dofter. Välkommen med på en resa som förutom vacker cykling bjuder på ett solsäkert klimat, kultur, historia och god mat och dryck.

RESFAKTA

Länder: Spanien

Typ av resa: Cykelresa - svårighetsgrad 2, medel

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 14-18 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Historiska Sevilla
 • Vackra cykelvägar
 • Fascinerande Alhambra
 • Boende på grotthotell
 • Tapasprovningar

Dagsprogram
Avresor 2018

Dag 1 – Ankomst till Malaga

Vid ankomsten till Malaga möter din reseledare upp er på flygplatsen och vi beger vi oss vidare till vårt första stopp Ronda, en av Spaniens äldsta städer. Ronda ligger spektakulärt beläget uppe på en klippavsats och här bjuds det på sevärdheter från den moriska tiden. Denna första eftermiddag och kväll är fri att spendera precis som du vill i Ronda.

Under vår första dag får vi möjlighet att prata ihop oss och tillsammans ladda upp för en veckas cykelresa i det vackra Andalusiska landskapet. Denna kommande vecka kommer vi att trampa igenom mysiga byar, fascinerande historiska städer och vidsträckta fält. Området Andalusien har länge lockat oss Skandinaver med dess skönhet, behagliga klimat, vackra små byar och städer som hämtade ur en sagobok.

Dag 2 – Ronda – Olvera – Sevilla

Efter frukost utforskar vi tillsammans Rondas historiska centrum innan vi beger oss ut på vår första cykeletapp. 

På förmiddagen beger vi oss sedan vidare till Olvera där vi börjar vår första cykeltur. Vi börjar med att bekanta oss med våra cyklar, en modern 27-växlad hybridcykel. Notera att på denna cykelresa måste du ta med dig egen cykelhjälm. Bagaget reser så som alla andra dagar med vår transport vidare till vårat hotell för natten.  

Idag trampar vi oss fram längs en vacker cykelväg, Via Verde, en nedlagd och omgjord tågräls till Puerto Serrano. Vi passerar områden med rikt fågelliv och har vi tur får vi möjlighet att se en av de största kolonierna av gamar som finns i Europa. Hela området bjuder på fina möjligheter att skåda många olika fågelarter och vilda växter. Vi passerar olivträd och böljande landskap och vi börjar få en föraning om de vackra omgivningarna i Andalusien som vi kommer att få njuta av i en veckas tid. Veckans cykelturer kommer att bjuda på variation och skönhet. På lämplig plats under dagen dukar vi upp en typisk TEMA picknick där vi får njuta av de lokala delikatesserna från trakten. Dagens cykeletapp är cirka 35 km lång och avslutas i Serrano. Väl framme i Serrano får vi sedan skjuts den sista biten till juvelen Sevilla där vi kommer att stanna och övernatta i 2 nätter.

Sevilla är Spaniens fjärde största stad och en av de största historiska centrum i hela Europa. Staden präglas av många historiska händelser, den grundades av romarna, berikades av Columbus och pryddes av morerna. Arkitekturen är även en härlig blandning från romartiden och barocken och staden räknas av många som kärnan av Andalusien. I 2 nätter bor vi på ett hotell som ligger cirka 10 minuter med lokalbuss från det historiska centrumet. På kvällen äter vi välkomstmiddag tillsammans på hotellet.

Dag 3 – Sevilla

På förmiddagen låter vi våra cyklar vila en stund för att istället utforska Sevilla till fots på en stadsvandring. Vi besöker det historiska centrumet och vår reseledare berättar spännande och intressanta historier om bland annat katedralen, den största Gotiska katedralen i Europa. Vi beskådar även Giralda, klocktornet till katedralen och mästerverket Alcazar, det kungliga palatset som ursprungligen var ett moriskt fort. Notera att besöken och inträdena ej ingår under stadsvandringen. Om ni önskar finns det tid att besöka dessa sevärdheter under eftermiddagen på egen hand och på egen bekostnad. Sevilla är verkligen en fascinerande och färgstark stad med en rik och mystisk historia väl värd att spendera tid i.

På eftermiddagen finns det möjlighet att följa med på en guidad cykeltur i Sevilla tillsammans med din reseledare. För dig som hellre önskar finns det tid till att upptäcka staden på egen hand. Denna kosmopolitiska stad är väl värd att utforska oavsett om det är till fots eller på cykelsadeln. Kvällen är sedan fri för egna upptåg; njut av det färgstarka folklivet och ladda inför morgondagens cykeletapp.

Dag 4 – Sevilla – Ejica – Cordoba

Efter frukost åker vi buss till Ecija, en bussresa på cirka 1 ½ timme. Väl framme hoppar vi på cyklarna för att ta oss vidare till mångkulturella Cordoba. Dagens cykeltur är cirka 45 km lång och vi tar oss fram genom det vackra låglandet, på små fridfulla småvägar genom naturområdet Guadalquivir. Under dagen stannar vi upp och fyller på energidepåerna och får möjligheten att prova på tapas och svalkande dryck.

Eftermiddagen är sedan fri för att upptäcka staden på egen hand. Cordobas historia och arkitektur präglas starkt av alla dess olika härskare och staden ståtar med byggnader från både renässansen och barocken. Passa på att besöka den moriska moskén Mezquita som färdigställdes på 900-talet. Ett imponerande byggnadsverk som under 1200-talet byggdes om till en katedral för kristna. I närheten av moskén finner ni även de judiska och moriska kvarteren som är väl värt ett besök. Promenera runt i de smala gränderna och njut av de vackra blomsterprydda vitkalkade husen. Stadens historia har påverkats av alla dess olika härskare och har bidragit till dess blandade arkitektur. Staden erbjuder även flertalet spännande och goda restauranger, fråga gärna din reseledare om tips inför kvällen.

Dag 5 – Cordoba – Luque – Lucena – Benalua

Idag börjar vi med cirka 1 timmes transfer till Luque och därifrån cyklar vi sedan längs det nedlagda och ombyggda järnvägsspåret Via Verde i närheten av de spektakulära Sierra Subbetica, ett vackert naturområde som ligger beläget mellan Cordoba, Granada och Sevilla. Området agerar som en vacker kuliss under vår cykeltur som idag är cirka 35 km lång. Även idag får vi möjlighet att avnjuta en fantastisk och smakrik picknick i typisk TEMA-maner under dagen. Med påfyllda energidepåer trampar vi sedan vidare till vårat slutmål som idag är Lucena. Därifrån får vi transport till Benalua där vi ska övernatta. Natten kommer att spenderas på ett unikt grotthotell där vi även äter en gemensam middag på kvällen.

Dag 6 – Benalua – Gorafe – Sierra Nevada – Granada

Idag kommer vi att cykla i ett ökenliknande område som påminner om Arizona eller New Mexico. Vi cyklar till byn Gorafe som är känt för det största område av Neolitiska gravar i hela Spanien. Området är fyllt av spännande grottor, gravkammare och fornlämningar. Efter en välbehövlig lunchpaus på Rosaliás restaurang i Gorafe transporterar vi oss cirka 1 timme till Sierra Nevada där vi åter igen hoppar upp på cyklarna och tar oss vidare på morernas handelsvägar längs mäktiga bergskedjan Sierra Nevada. Namnet Sierra Nevada betyder ”den snöklädda bergskedjan” och är en av Europas sydligaste skidort och närheten till den spanska solkusten gör det möjligt att kunna åka skidor samma dag som man tar sig ett dopp i havet. Det är inte många ställen i världen som kan erbjuda det.

Cykelturen i Sierra Nevada går mestadels nedför, vi cyklar i cirka 2 mil tills vi når utkanten av Granada. Totala längden som vi cyklar idag är drygt 50 km. Efter att vi klivit av cyklarna har vi sedan endast 15 minuters transfer till vårat hotell i Granada där vi kommer att stanna i 2 nätter.

Dag 7 – Granada

Större delen av den sista dagen spenderas på egen hand i makalöst vackra Granada. Kontrasten mellan de mäktiga Sierra Nevadabergen, det röda sagopalatset Alhambra och Granadas livliga centrum är en enastående upplevelse.

Ett besök i det moriska palatset Alhambra tillsammans med lokalguide ingår på morgonen. Utan tvekan är detta det mest fascinerande monumentet i Andalusien. Efter det finns det möjlighet att på egen hand utforska stadens katedral, de moriska kvarteren samt den spektakulära vykortsvyn från Mirador de Sant Nicolas över Alhambra, allt detta med de vackert snöklädda Sierra Nevada i bakgrunden. Vi rekommenderar även att ni promenerar runt i de smala gränderna som finns i Granada samt besöker ‘barrio Albaicin’, det vill säga gamla stan i Granada. Gamla stan ligger uppe på en kulle och erbjuder fin utsikt över Alhambra. Mycket av arkitekturen är kvar från morernas tid, troligtvis är den äldsta bebyggelsen här från 600 talet före kristus.

På kvällen möts vi upp för gemensam avskedsmiddag i Granada. Vi samlar våra intryck från veckan och njuter av god mat och dryck i trevligt sällskap.

Dag 8 – Hemresa

Dags att säga farväl till Spanien för denna gången. Vi hoppas ni haft en fantastisk vecka på cykelsadeln. Vi önskar er varmt välkomna tillbaka till oss på TEMA.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Malaga ToR
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• Inträden enligt program
• Bagagetransport mellan hotellen
• 7 frukostar
• 3 luncher
• 3 middagar
• 2 tapasprovningar

RESFAKTA

Dag 1
Flygresa till Malaga. Buss cirka 2 timmar till Ronda. En övernattning på hotell Polo i Ronda.

Dag 2
Buss Ronda – Olvera cirka 45 minuter. Cykling från Olvera till Puerto Serrano, cirka 35 km (Höjdskillnader under dagen +30/-300m). Buss Puerto Serrano till Sevilla cirka 1 timme och 15 minuter. Frukost, TEMAs picknicklunch och middag ingår. Två övernattningar på Silken Al Andalus i Sevilla.

Dag 3
Stadspromenad i Sevilla. Frivillig cykeltur i Sevilla under eftermiddagen. Frukost ingår. Övernattning på Silken Al Andalus i Sevilla.

Dag 4
Buss Sevilla - Ecija cirka 1 ½ timme. Cykling från Ecija till Cordoba, cirka 45 km (Höjdskillnader under dagen +/-120m). Frukost och tapasprovsmakning ingår. En övernattning på Hostal Santa Ana i Cordoba.

Dag 5
Buss Cordoba - Luque cirka 1 timme. Cykling Lugue till Lucena cirka 35 km (Höjdskillnader under dagen +/-200m). Buss Lucena – Benalua. Frukost, TEMA-picknick och middag ingår. En övernattning på Cuaves la Granja i Benalua.

Dag 6
Cykling Benalua till Gorafe village cirka 31 km (Höjdskillnader under förmiddagen +/-320m). Buss Gorafe village till Sierra Nevada cirka 1 timme. Cykling Sierra Nevada – Granada cirka 21 km (Höjdskillnader under eftermiddagen +100/-600m). 15 minuter buss till hotellet i Granada. Frukost, lunch och tapasprovsmakning ingår. Två övernattningar på hotell Los Angeles i Granada.

Dag 7
Besök i Alhambra sedan fri tid i Granada. Frukost och avskedsmiddag ingår. Övernattning på hotell Los Angeles i Granada.

Dag 8
Busstransfer till Malaga flygplats. Frukost ingår. Hemresa med flyg till Skandinavien.

Spanien

Folkmängd 40,3 milj Landets yta 504 782 km² Valuta Euro Religion Katoliker 82%, agnostiker och ateister 14%, muslimer minst 1,2 %, protestanter 0,1%, övriga ca 2,7 % Språk Spanska/kastilianska, katalanska, galiciska och baskiska.

Dagsprogram
Avresor 2019

Dag 1 – Ankomst till Malaga

Vid ankomsten till Malaga möter TEMAs reseledare upp på flygplatsen och vi beger oss mot vårt första stopp, Ronda, en av Spaniens äldsta städer. Ronda ligger spektakulärt beläget uppe på en klippavsats och här bjuds det på sevärdheter från den moriska tiden. Denna första eftermiddag och kväll är fri att spendera precis som du vill och ladda upp inför cykelresan i det vackra Andalusiska landskapet.

Andalusien har länge lockat oss skandinaver med sin skönhet, sitt behagliga klimat och de vackra byar och städer som ibland tycks hämtade ur en sagobok. Och nu ska vi få uppleva det på bästa möjliga sätt – från cykelsadeln i behagligt tempo och på lättcyklade vägar, med naturen som ständig följeslagare.Dag 2 – Ronda – Olvera – Sevilla

Efter frukost utforskar vi tillsammans Rondas historiska centrum innan vi med buss tar oss till staden Olvera och starten på vår första cykeltur tillsammans. Efter att ha bekantat oss med våra nya cyklar börjar vi trampa fram längs den vackra Via Verde, en nedlagd och omgjord tågräls till Puerto Serrano. Vi passerar områden med rikt fågelliv och har vi tur får vi möjlighet att se en av de största kolonierna av gamar som finns i Europa. Faktiskt bjuder hela området på fina möjligheter att få se en mängd olika fågelarter och vilda växter.

Böljande landskap med långa rader olivträd ger oss en försmak av de vackra omgivningar Andalusien kommer att bjuda på under den närmaste veckan. På lämplig plats under dagen dukar vi upp en typisk TEMA picknick där vi bland annat får smaka några av traktens många delikatesser. Dagens cykeletapp är cirka 35 km lång och avslutas i Serrano, där vi kliver på bussen igen för den sista biten till magnifika Sevilla.

Sevilla är Spaniens fjärde största stad och har ett av Europas största historiska centrum med mängder av kulturella influenser. Staden grundades av romarna, berikades av Columbus och pryddes av morerna. I arkitekturen gör sig det romerska i stora drag påmint, men också det barocka. Många anser Sevilla vara själva hjärtat i Andalusien.

Vi checkar in på hotellet där vi ska bo de närmste två nätterna och äter en gemensam välkomstmiddag.Dag 3 – Sevilla

På förmiddagen låter vi cyklarna vila för att istället utforska Sevilla till fots. Vi besöker det historiska centrumet och får höra spännande och intressanta historier om bland annat katedralen, som är den största Gotiska katedralen i Europa. Vi beskådar även Giralda, klocktornet till katedralen och mästerverket Alcazar, det kungliga palatset som ursprungligen var ett moriskt fort. Sevilla är verkligen en fascinerande och färgstark stad med en rik och mystisk historia väl värd att spendera tid i.

På eftermiddagen finns det möjlighet att följa med på en guidad cykeltur i Sevilla tillsammans med din reseledare. För den som önskar finns också alternativet att upptäcka staden på egen hand och kanske besöka någon av de platser vi passerat under förmiddagen. Kvällen är sedan fri för egna upptåg; njuta av det färgstarka folklivet, den goda maten och ladda inför morgondagens cykeltur.Dag 4 – Sevilla – Ejica – Cordoba

Efter frukost åker vi buss mot Ecija, en resa på cirka 1 ½ timme. Väl framme sätter vi oss på cyklarna igen och styr mot dagens slutmål, det mångkulturella Cordoba. Turen tar oss genom det vackra Andalusiska låglandet, på fridfulla småvägar i naturområdet Guadalquivir. Under dagen stannar vi upp för att fylla på energidepåerna och möjligheten att prova på tapas och svalkande dryck.

Eftermiddagen är sedan fri för att upptäcka Cordoba på egen hand. Promenera runt i de smala gränderna och njut av de blomsterprydda och vitkalkade husen. Stadens historia och arkitektur präglas starkt av de dynastier som härskat i staden och precis som Sevilla ståtar Cordoba med byggnader från flera tidsepoker, inte minst renässansen och barocken.

Missa inte att besöka den moriska moskén Mezquita som färdigställdes på 900-talet. Ett imponerande byggnadsverk som under 1200-talet byggdes om till en katedral för kristna. I närheten av moskén finner ni även de judiska och moriska kvarteren som är väl värda ett besök. Cordoba har inte överraskande ett stort utbud av spännande restauranger och vill du ha middagstips finns TEMAs reseledare till hands för vägledning.Dag 5 – Cordoba – Luque – Lucena – Benalua

Efter ungefär en timmas bussresa till Luque, börjar vi cykla längs det nedlagda och ombyggda järnvägsspåret Via Verde. Under dagens tur får vi en perfekt kuliss i form av Sierra Subbetica, ett vidsträckt naturområde mellan Cordoba, Granada och Sevilla. Vi avnjuter en TEMA-picknick i det gröna innan vi når Lucena och bussen som tar oss sista biten till Benalua. Här bor vi över och äter även gemensam middag på traktens välkända grotthotell.Dag 6 – Benalua – Gorafe – Sierra Nevada – Granada

Idag cyklar vi genom ett ökenliknande område som kanske för tankarna till Arizona eller New Mexico. Vi besöker byn Gorafe som är känt för att ha det största området av Neolitiska gravar i hela Spanien, fyllt av grottor, gravkammare och fornlämningar. Efter en lunchpaus på Rosaliás restaurang, tar vi bussen cirka 1 timma söderut där vi fortsätter vår resa på två hjul.

Nu befinner vi oss på morernas handelsvägar längs den mäktiga bergskedjan Sierra Nevada. Namnet Sierra Nevada betyder ”den snöklädda bergskedjan” och är en av Europas sydligaste skidorter. Närheten till den spanska solkusten gör det möjligt att kunna åka skidor samma dag som man tar sig ett dopp i havet. Det är inte många ställen i världen som kan erbjuda det.

Vår cykeletapp i Sierra Nevada går huvudsakligen nedför innan vi når utkanten av Granada. Här väntar bussen på att ta oss den sista, korta biten till hotellet där vi bor de sista två nätterna.Dag 7 – Granada

Större delen av den sista dagen spenderas på egen hand i det fantastiska Granada. Kontrasterna mellan de mäktiga Sierra Nevadabergen, det röda sagopalatset Alhambra och Granadas livliga centrum är en enastående upplevelse.

Ett besök i det moriska palatset Alhambra tillsammans med lokalguide ingår på morgonen och utan tvekan är detta det mest fascinerande monumentet i Andalusien. Du kan sen själv utforska stadens katedral, de moriska kvarteren samt den spektakulära vykortsvyn från Mirador de Sant Nicolas över Alhambra, allt detta med vackert snöklädda Sierra Nevada i bakgrunden.

Vi rekommenderar även att ni promenerar runt i de smala gränderna som finns i Granada samt besöker ‘barrio Albaicin’, gamla stan, vackert beläget uppe på en kulle med utsikt över Alhambra. Mycket av arkitekturen är kvar från morernas tid, troligtvis är den äldsta bebyggelsen här från 600-talet före kristus.

På kvällen möts vi upp för gemensam avskedsmiddag i Granada. Vi samlar våra intryck från veckan och njuter av god mat och dryck i trevligt sällskap.Dag 8 – Hemresa

Dags att säga farväl till Spanien för denna gången. Från hotellet går bussen tillbaka till flygplatsen i Malaga för vidare färd hemåt. Vi hoppas att du haft en fantastisk vecka på cykelsadeln och önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss på TEMA.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg Malaga ToR
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• Inträden enligt program
• Bagagetransport mellan hotellen
• 7 frukostar
• 3 luncher
• 3 middagar
• 2 tapasprovningar

RESFAKTA

Dag 1
Flygresa till Malaga. Buss cirka 2 timmar till Ronda. En övernattning på hotell Polo i Ronda.

Dag 2
Buss Ronda – Olvera cirka 45 minuter. Cykling från Olvera till Puerto Serrano, cirka 35 km (Höjdskillnader under dagen +30/-300m). Buss Puerto Serrano till Sevilla cirka 1 timme och 15 minuter. Frukost, TEMAs picknicklunch och middag ingår. Två övernattningar på Silken Al Andalus i Sevilla.

Dag 3
Stadspromenad i Sevilla. Frivillig cykeltur i Sevilla under eftermiddagen. Frukost ingår. Övernattning på Silken Al Andalus i Sevilla.

Dag 4
Buss Sevilla - Ecija cirka 1 ½ timme. Cykling från Ecija till Cordoba, cirka 45 km (Höjdskillnader under dagen +/-120m). Frukost och tapasprovsmakning ingår. En övernattning på Hostal Santa Ana i Cordoba.

Dag 5
Buss Cordoba - Luque cirka 1 timme. Cykling Lugue till Lucena cirka 35 km (Höjdskillnader under dagen +/-200m). Buss Lucena – Benalua. Frukost, TEMA-picknick och middag ingår. En övernattning på Cuaves la Granja i Benalua.

Dag 6
Cykling Benalua till Gorafe village cirka 31 km (Höjdskillnader under förmiddagen +/-320m). Buss Gorafe village till Sierra Nevada cirka 1 timme. Cykling Sierra Nevada – Granada cirka 21 km (Höjdskillnader under eftermiddagen +100/-600m). 15 minuter buss till hotellet i Granada. Frukost, lunch och tapasprovsmakning ingår. Två övernattningar på hotell Los Angeles i Granada.

Dag 7
Besök i Alhambra sedan fri tid i Granada. Frukost och avskedsmiddag ingår. Övernattning på hotell Los Angeles i Granada.

Dag 8
Busstransfer till Malaga flygplats. Frukost ingår. Hemresa med flyg till Skandinavien.

Spanien

Folkmängd 40,3 milj Landets yta 504 782 km² Valuta Euro Religion Katoliker 82%, agnostiker och ateister 14%, muslimer minst 1,2 %, protestanter 0,1%, övriga ca 2,7 % Språk Spanska/kastilianska, katalanska, galiciska och baskiska.

Viktigt om resan

OM CYKLINGENObligatorisk utrustning

Bekväma och väl ingångna skor för cykling och promenad

Lättpackat regnplagg

Cykelhjälm, ta med egen

Picknickutrustning (mugg, tallrik, bestick)Vi rekommenderar

Cykelglasögon/solglasögon

Cykelhandskar

Gel-sadel eller cykelbyxor

Ryggsäck

Extra t-shirts för ombyte

Vattenflaska eller Camelback

Solkräm

Pannlampa (för cykling under ej upplysta järnvägsbroar)Om cyklarna

Hybridcyklar/Citybikes med handbroms och 27 växlar. För mer info läs här.

Cyklarna finns i herr- och dammodell.

Cykelväska finns att låna.

Hållare för vattenflaska.

För dig som vill använda cykelskor kan SPD-pedaler finnas att låna, fråga oss gärna i samband med bokningen. Det bästa är dock om du tar med dig egna så monterar vi pedalerna på plats.

Inga elcyklar finns att hyra på denna resa.Viktigt att veta

Vänligen uppge din längd vid bokningstillfället, detta för att vi ska kunna ta fram en cykel som passar dig. Din längd fyller du i på ”Min resa”. Notera att vi behöver få in denna information snarast efter bokning, men absolut senast en månad innan avresa.

Följebil finns för assistans vid punkteringar och eventuella andra problem som kan uppstå med cyklarna. I bilen fraktas reservcyklar och vatten som kan fyllas på under cykelturerna, samt plats för upp till 2 personer att åka med om någon sträcka skulle kännas för tung.

Allt bagage transporteras mellan hotellen med följebilen.Cykelturerna

Vissa av dagarna kan komma att få delvis ändrad resrutt, beroende på väder och vind.

Cyklingen sker överlag på fina asfalterade vägar. Dag 2 och dag 5 när vi cyklar längs Via Verde (järnvägsspåren som är ombyggda till cykelvägar) cyklar vi på fint och jämnt, naturligt underlag.

Dag 2
Cykling från Olvera till Puerto Serrano, cirka 35 km. Höjdskillnader under dagen +30/-300m.

Dag 3
Frivillig cykeltur i Sevilla.

Dag 4
Cykling från Ecija till Cordoba, cirka 45 km. Höjdskillnader under dagen +/-120m.

Dag 5
Cykling Lugue till Lucena cirka 35 km. Höjdskillnader under dagen +/-200m.

Dag 6
Cykling Benalua till Gorafe village cirka 31 km under förmiddagen. Höjdskillnader +/-320m.

Dag 7
Cykling Sierra Nevada – Granada cirka 21 km under eftermiddagen. Höjdskillnader +100/-600m.ÖVRIG INFORMATIONI grundpriset ingår:

Flygresa Malaga t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.Valuta:

Euro (EUR).
De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.
Läs mer under Valutaväxling »
För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.Dricks:

På denna resa ingår ingen dricks. Vår TEMA-guide samlar in 35 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med flera.Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-09-30 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2018-09-30
15:40
2018-09-30
20:05
SAS, 1957
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2018-10-07
12:05
2018-10-07
15:50
SAS, 588
Copenhagen
Stockholm
2018-10-07
17:05
2018-10-07
18:20
SAS, 1408
8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 15 690 SEK Fullbokad
2018-09-30 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2018-09-30
05:50
2018-09-30
09:35
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2018-10-07
12:05
2018-10-07
15:50
SAS, 588
8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 15 690 SEK Fullbokad
2018-10-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2018-10-07
05:50
2018-10-07
09:35
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2018-10-14
12:15
2018-10-14
15:55
SAS, 588
8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 15 790 SEK Fullbokad
2018-10-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2018-10-07
15:40
2018-10-07
20:05
SAS, 1957
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2018-10-14
13:55
2018-10-14
18:10
SAS, 1818
8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 15 790 SEK Fullbokad
2019-04-21 8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 15 950 SEK 4 platser kvar Boka
2019-04-21 8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 15 950 SEK 6 platser kvar Boka
2019-05-26 8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 16 160 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-26 8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 16 160 SEK 2 platser kvar Boka
2019-09-29 8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 16 100 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-29 8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 16 100 SEK 4 platser kvar Boka
2019-10-06 8 dagar Cykling i Andalusien Köpenhamn 16 150 SEK Förfrågan
2019-10-06 8 dagar Cykling i Andalusien Stockholm 16 150 SEK 6 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Cykelresor

 
XClose