Cykelresor

TEMAs cykelresor är inga flås- och tävlingsarrangemang för atleter. De är genomtänkta upplevelseresor på cykel. Som i alla våra resor står platsens magi i centrum. Du njuter av landskapet, charmiga byar, vackra kulturbyggnader, mat, dryck och möten med människor.

Emellanåt samlar TEMAs reseledare gruppen och inspirerar med spännande berättelser om förr och nu. På andra ställen äter ni picknicklunch i det fria med traktens delikatesser. De flesta måltider, entréavgifter och andra kringkostnader ingår.

Vi på TEMA har letat upp de finaste cykelvägarna på våra destinationer i Europa och i övriga världen. Välkommen med på cykelresor som ger minnen för livet!

Ps. För fler detaljer, se Inför cykelresan.

Resor

  • Vi har delat in våra vandringar och cykelresor i tre olika svårighetsgrader som markeras enligt följande:
  • 1 Lätt

    Dessa resor går i ett lugnt tempo och terrängen är inte så kuperad. Normal kondition räcker. Sträckorna per dag är inte så långa. 

  • 2 Medel

    Här är sträckorna något längre och terrängen mer varierad. Svårighetsgraden kan variera under resans gång. Underlaget kan vara ojämnt och höjdskillnaderna är större.

  • 3 Utmanande

    För att ha utbyte av dessa resor bör du ha god kondition samt kunna ta dig fram på krävande underlag. Du bör inte ha problem med dina knän. Dagsetapperna är vissa dagar långa och kan innehålla en del branta partier med stora höjdskillnader. 

 
XClose