Cykelresor

TEMAs cykelresor är inga flås- och tävlingsarrangemang för atleter. De är genomtänkta upplevelseresor på cykel. Som i alla TEMAs resor står platsens magi i centrum. Vi njuter av landskap, charmiga byar, vackra kulturbyggnader, mat, dryck och möten med människor.

Emellanåt samlar TEMAs reseledare gruppen och inspirerar med spännande berättelser om förr och nu. På andra ställen äter vi picknicklunch i det fria med traktens delikatesser. De flesta måltider, entréavgifter och andra kringkostnader ingår.

Vi på TEMA har letat upp de finaste cykelvägarna på våra destinationer. Välkommen med på cykelresor som ger minnen för livet!

Ps. För fler detaljer, se Inför cykelresan.

Resor

  • Vi har delat in våra vandringar och cykelresor i tre olika svårighetsgrader som markeras enligt följande:
  • 1Lätt

    Dessa resor går i ett lugnt tempo och terrängen är inte så kuperad. Normal kondition räcker. Sträckorna per dag är inte så långa.

  • 2Medel

    Här är sträckorna något längre och terrängen mer varierad. Svårighetsgraden kan variera under veckans dagar. Underlaget kan vara ojämt och höjdskillnaderna är större.

  • 3Utmanande

    För att ha utbyte av dessa resor bör du ha god kondition samt kunna ta dig fram på krävande underlag. Du bör inte ha problem med dina knän. Dagsetapperna är vissa dagar långa och kan innehålla en del branta partier med stora höjdskillnader.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.