Vandringsresor

Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt. En vandringsresa är skön för kropp och själ. Vandring gör att du kommer närmare naturen och kulturen. Tillsammans med TEMAs reseledare möter du platser och människor som ger minnen för livet. Och packningen tar någon annan.

Välj till exempel att vandra genom olivlundar i Frankrike, i det antika Grekland, genom Italienska vingårdar eller med Alpernas hisnande utsikt som följeslagare. Och när tid är inne stannar vi. Sitt ner, ta av dig skorna och njut av en picknick där traktens delikatesser tävlar om din uppmärksamhet. Våra vandringsresor ger minnen för livet.

För fler detaljer, se Inför vandringsresan. Välkommen!

Resor

  • Vi har delat in våra vandringar och cykelresor i tre olika svårighetsgrader som markeras enligt följande:
  • 1Lätt

    Dessa resor går i ett lugnt tempo och terrängen är inte så kuperad. Normal kondition räcker. Sträckorna per dag är inte så långa.

  • 2Medel

    Här är sträckorna något längre och terrängen mer varierad. Svårighetsgraden kan variera under veckans dagar. Underlaget kan vara ojämt och höjdskillnaderna är större.

  • 3Utmanande

    För att ha utbyte av dessa resor bör du ha god kondition samt kunna ta dig fram på krävande underlag. Du bör inte ha problem med dina knän. Dagsetapperna är vissa dagar långa och kan innehålla en del branta partier med stora höjdskillnader.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.