Vandringsresor

Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt. Det är skönt för kropp och själ att vandra, närheten till naturen och kulturen blir påtaglig. Med våra reseledare möter du platser och människor som ger minnen för livet. Och packningen tar någon annan.

Välj t.ex. att gå genom olivlundar i Frankrike, i det antika Grekland eller vandra genom Toscanas vingårdar. Och när tid är inne stannar vi. Sitt ner, ta av dig skorna och njut av en picnic där traktens delikatesser tävlar om din uppmärksamhet.

För fler detaljer, se Inför vandringsresan. Välkommen!

Resor

  • Vi har delat in våra vandringar och cykelresor i tre olika svårighetsgrader som markeras enligt följande:
  • 1 Lätt

    Dessa resor går i ett lugnt tempo och terrängen är inte så kuperad. Normal kondition räcker. Sträckorna per dag är inte så långa. 

  • 2 Medel

    Här är sträckorna något längre och terrängen mer varierad. Svårighetsgraden kan variera under resans gång. Underlaget kan vara ojämnt och höjdskillnaderna är större.

  • 3 Utmanande

    För att ha utbyte av dessa resor bör du ha god kondition samt kunna ta dig fram på krävande underlag. Du bör inte ha problem med dina knän. Dagsetapperna är vissa dagar långa och kan innehålla en del branta partier med stora höjdskillnader. 

 
XClose