Vandring i Ligurien med Cinque TerreFem små byar och Portofino

I Ligurien finner vi norra Italiens skönaste landskap. Vi vandrar i Cinque Terre – nationalparken med de fem byarna med strålande läge och skyhög charmfaktor - och genom macchialandskap. Här drar vi in dofter från åretruntgröna buskar och gör båtturer längs den vackra kusten. De spektakulära vyerna och den goda maten lämnar ingen besviken. Vi toppar resan med besök i Portofino och Parco regionale di Portovenere.

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Vandringsresa - svårighetsgrad 2, medel

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Vandring i Cinque Terre
 • Båtturer längs den liguriska kusten
 • Vinprovning i Colli di Luni
 • Portofinos naturpark
 • Välsmakande picknickluncher

Dagsprogram
Sommar 2024 alt. 1

Avresor: 20/4, 18/5, 24/8, 14/9, 28/9, 5/10

Dag 1. Ankomst
Avresa från Skandinavien till Italien. Transfer från flygplatsen till hotellet i Genova för en övernattning.

Dag 2. Portofinos naturpark
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske bli det en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi återvänder med båt till Santa Margherita där bussen väntar för att ta oss till hotellet i Ameglia. Här, omgivna av landskapet och lugnet, bor vi de kommande tre nätterna. På kvällen väntar gemensam middag på hotellet.

Dag 3 Montemercello
Vi åker buss, cirka 10 kilometer, till den medeltida byn Montemarcello. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir vårt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. I Lerici finns tid att se sig om på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet, innan vi beger oss med buss tillbaka till hotellet.

Inför kvällen tar vi oss in till den närliggande och trevliga byn Sarzana. Kvällen är ledig för att på egen hand utforska denna medeltida by.

Dag 4. Lerici och Santerenzo
Dagens vandring börjar och slutar i Lerici, dit vi tar oss med buss på morgonen. Vi följer en cirkelled bland kullarna ovanför Lerici och Santerenzo, som bjuder på en magnifik utsikt över Golfo dei Poeti. På vägen passerar vi flera av de små byar som ligger som uppflugna här. Efter dagens vandring ges tid för bad i havet.

På kvällen äter vi gemensam middag vid havet.

Dag 5. Alta Via och vin
Vi checkar ut och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.


Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar.


Efter besöket på vingården reser vi vidare till La Spezia som blir vår bas de sista tre nätterna.

Kvällen är ledig.

Dag 6. Cinque Terre (fem små byar)
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Efter frukost tar vi tåget den korta sträckan från La Spezias centralstation till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Vi fortsätter tågresan till Corniglia placerad på en brant klippa 100 meter över havet.

Från Corniglia vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. För att nå den femte och sista byn, Monterosso följer vi den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. I Monterosso finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. (Programmet kan eventuellt komma att få en annan turordning beroende på väder och vind). På eftermiddagen återvänder vi till La Spezia med båt från Monterosso. Skulle inte båten gå på grund av vädret tar vi tåget tillbaka till La Spezia.

Kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 7. Palmaria och båttur
Från La Spezia åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna. Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen går båten tillbaka till La Spezia.

På kvällen summerar vi veckan som varit medan vi äter gemensam avskedsmiddag på restaurang.

Dag 8. Hemresa
Transfer till flygplatsen för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Italien, t/r
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukostar
• 4 luncher
• 3 middagar
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien – Italien. Transfer med buss hotellet 11 km (200 km vid ankomst till Milano). En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino – Santa Margherita. Buss till Ameglia, 85 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i Ameglia.

Dag 3
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Montemarcello. Kväll på egen hand i Sarzana. Buss 35 km. Frukost och picknick-lunch ingår.

Dag 4
Vandring ovanför Lerici och Santerenzo. Buss t/r Lerici 30 km. Eftermiddag fri för avkoppling. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår. Frukost och picknick-lunch ingår. Tre övernattningar på hotell i La Spezia.

Dag 6
Tåg till Corniglia med stopp i byn Manarola. Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Båt Monterosso – La Spezia. Frukost ingår.

Dag 7
Vandring på ön Palmaria, ca 5 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost, lunch och avskedsmiddag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till flygplatsen 110 km (275 km vid avresa från Milano). Hemresa. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Dagsprogram
Sommar 2024 alt. 2

Avresor: 25/5, 8/6

Dag 1. Ankomst
Avresa från Skandinavien till Italien. Transfer från flygplatsen till hotellet i Genova för en övernattning.

Dag 2. Portofinos naturpark
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske bli det en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi återvänder med båt till Santa Margherita där bussen väntar för att ta oss till hotellet i Lerici. Resten av dagen ledig. Passa på att utforska staden och ta en promenad längs den trivsamma strandpromenaden. Vi bor sex nätter på hotell i Lerici.

Dag 3. Cinque Terre (fem små byar)
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Efter frukost går bussen mot La Spezias centralstation, där vi tar tåget den korta sträckan till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Vi fortsätter tågresan till Corniglia placerad på en brant klippa 100 meter över havet.

Från Corniglia vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. För att nå den femte och sista byn, Monterosso följer vi den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. I Monterosso finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. (Programmet kan eventuellt komma att få en annan turordning beroende på väder och vind). På eftermiddagen återvänder vi till Lerici med båt från Monterosso. Skulle inte båten gå på grund av vädret tar vi tåget tillbaka till Lerici.

Dag 4. Lerici och Santerenzo
Dagens vandring börjar och slutar bekvämt nog vid hotellet. Vi följer en cirkelled bland kullarna ovanför Lerici och Santerenzo, som bjuder på en magnifik utsikt över Golfo dei Poeti. På vägen passerar vi flera av de små byar som ligger som uppflugna här. Tillbaka vid hotellet är eftermiddagen fri för egna aktiviteter.

Dag 5. Palmaria och båttur
Från Lerici åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna. Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen går båten tillbaka till Lerici.

Dag 6. Alta Via och vin
Vi lämnar kusten och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.

Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar. Kvällen i Lerici är ledig för egna aktiviteter.

Dag 7. Montemarcello
Vi åker buss, cirka 15 kilometer, till den medeltida byn Montemarcello. Här startar veckans sista längre vandring. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir ditt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. Eftermiddagen är fri för att strosa runt på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet. På kvällen samlas vi för en sista gemensam middag.

Dag 8. Hemresa
Transfer till flygplatsen för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Italien, t/r
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukostar
• 4 luncher
• 3 middagar
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien – Italien. Transfer med buss hotellet 11 km (200 km vid ankomst till Milano). En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino - Santa Margherita. Buss till Lerici, 85 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Sex övernattningar på hotell i Lerici.

Dag 3
Buss La Spezia, 11 km. Tåg till Corniglia. Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Båt Monterosso – Lerici. Frukost ingår.

Dag 4
Vandring ovanför Lerici och Santerenzo. Börjar och startar vid hotellet. Eftermiddag fri för avkoppling. Frukost och middag ingår.

Dag 5
Vandring på ön Palmaria, 6 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost och lunch ingår.

Dag 6
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 7
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Montemarcello. Buss 30 km. Frukost, picknick-lunch och middag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till flygplatsen 105 km (275 km vid avresa från Milano). Hemresa. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Italien, t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta
Euro (EUR). De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns. För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 10 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.


Klädsel och utrustning
Medtag gärna ett par varmare plagg, likaså ett lättpackat regnplagg. Viktigast är kanske ett par bekväma och väl ingångna skor för promenader i naturen, i städerna och på eventuella museum.Alternativa hotell 2024
*Ett par av avresorna i september kan få inkvartering på annan ort än i Genova på grund av den årliga båtmässan.


Vandringen
Ligurien är ett kuperat landskap och vandringarna är sällan plana, det går antingen upp eller ner. Du bör helst ha god allmänkondition för att få utbyte av resan. Tänk på att en vandring också kan ändras beroende av väderförhållanden och dylikt. Vandringsstavar kan avlasta ömmande leder en del, finns i praktiskt hopfällbart teleskopformat.


Tips och information om TEMAs vandringsresor »


Med reservation för ändringar.

Hotell/boende

Kommentarer

Hotelländringar kan ske.

2024
Avresorna 25 maj & 8 juni 2024 kommer vi att bo alla nätter förutom den första natten på Hotel Shelley e delle Palme i Lerici. Den första natten bor vi som vanligt på Starhotels President Genoa i Genova.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-04-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2024-04-20
06:00
2024-04-20
07:15
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2024-04-20
08:25
2024-04-20
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2024-04-27
11:20
2024-04-27
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2024-04-27
15:30
2024-04-27
16:45
SAS, 1424
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 25 550 SEK Fullbokad
2024-04-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2024-04-20
06:20
2024-04-20
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2024-04-20
08:25
2024-04-20
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2024-04-27
11:20
2024-04-27
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2024-04-27
14:15
2024-04-27
15:10
SAS, 438
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 25 850 SEK Fullbokad
2024-04-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2024-04-20
08:25
2024-04-20
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2024-04-27
11:20
2024-04-27
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 24 890 SEK Fullbokad
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2024-05-18
06:05
2024-05-18
07:50
Lufthansa, 821
Frankfurt
Milan
2024-05-18
09:15
2024-05-18
10:30
Lufthansa, 248
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-05-25
14:35
2024-05-25
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Gothenburg
2024-05-25
16:40
2024-05-25
18:15
Lufthansa, 818
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 25 950 SEK Förfrågan
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2024-05-18
06:05
2024-05-18
08:20
Lufthansa, 809
Frankfurt
Milan
2024-05-18
09:15
2024-05-18
10:30
Lufthansa, 248
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-05-25
14:35
2024-05-25
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Stockholm
2024-05-25
19:20
2024-05-25
21:25
Lufthansa, 844
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 23 650 SEK 4 platser kvar Boka
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-05-18
06:05
2024-05-18
07:40
Lufthansa, 2447
Munich
Milan
2024-05-18
11:00
2024-05-18
12:05
Lufthansa, 1854
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-05-25
14:35
2024-05-25
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Copenhagen
2024-05-25
17:00
2024-05-25
18:25
Lufthansa, 830
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 24 790 SEK 2 platser kvar Boka
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2024-06-08
10:10
2024-06-08
11:30
Lufthansa, 813
Frankfurt
Milan
2024-06-08
12:40
2024-06-08
13:55
Air Dolomiti, 8810
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Munich
2024-06-15
12:45
2024-06-15
13:55
Lufthansa, 1855
Munich
Gothenburg
2024-06-15
16:10
2024-06-15
18:00
Lufthansa, 2430
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 22 550 SEK Förfrågan
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2024-06-08
06:30
2024-06-08
08:40
Austrian Airlines, 318
Vienna
Milan
2024-06-08
12:40
2024-06-08
14:05
Austrian Airlines, 509
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2024-06-15
14:35
2024-06-15
15:55
Air Dolomiti, 8811
Frankfurt
Stockholm
2024-06-15
19:20
2024-06-15
21:25
Lufthansa, 844
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 24 190 SEK 2 platser kvar Boka
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2024-06-08
09:50
2024-06-08
11:30
Austrian Airlines, 302
Vienna
Milan
2024-06-08
12:40
2024-06-08
14:05
Austrian Airlines, 509
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Munich
2024-06-15
12:45
2024-06-15
13:55
Lufthansa, 1855
Munich
Copenhagen
2024-06-15
17:10
2024-06-15
18:45
Lufthansa, 2442
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 22 590 SEK Förfrågan
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-08-24
06:30
2024-08-24
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Milan
2024-08-24
10:20
2024-08-24
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-08-31
12:50
2024-08-31
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Stockholm
2024-08-31
17:30
2024-08-31
19:30
K L M, 1225
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 22 150 SEK 6 platser kvar Boka
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-08-24
06:00
2024-08-24
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Milan
2024-08-24
10:20
2024-08-24
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-08-31
12:50
2024-08-31
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Copenhagen
2024-08-31
17:00
2024-08-31
18:20
K L M, 1275
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 22 450 SEK 2 platser kvar Boka
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-08-24
06:10
2024-08-24
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Milan
2024-08-24
10:20
2024-08-24
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-08-31
12:50
2024-08-31
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Gothenburg
2024-08-31
16:20
2024-08-31
17:45
K L M, 1235
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 22 990 SEK 4 platser kvar Boka
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-09-14
06:00
2024-09-14
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Genoa
2024-09-14
11:40
2024-09-14
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-09-21
13:55
2024-09-21
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Copenhagen
2024-09-21
17:00
2024-09-21
18:20
K L M, 1275
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 25 550 SEK 4 platser kvar Boka
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-09-14
06:10
2024-09-14
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Genoa
2024-09-14
11:40
2024-09-14
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-09-21
13:55
2024-09-21
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Gothenburg
2024-09-21
21:40
2024-09-21
23:10
K L M, 1239
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 25 950 SEK 2 platser kvar Boka
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-09-14
06:30
2024-09-14
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Genoa
2024-09-14
11:40
2024-09-14
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-09-21
13:55
2024-09-21
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Stockholm
2024-09-21
17:30
2024-09-21
19:30
K L M, 1225
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 25 550 SEK 2 platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-09-28
06:00
2024-09-28
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Milan
2024-09-28
10:20
2024-09-28
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-10-05
12:50
2024-10-05
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Copenhagen
2024-10-05
17:00
2024-10-05
18:20
K L M, 1275
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 21 850 SEK 2 platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-09-28
06:10
2024-09-28
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Milan
2024-09-28
10:20
2024-09-28
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-10-05
12:50
2024-10-05
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Gothenburg
2024-10-05
16:20
2024-10-05
17:45
K L M, 1235
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 21 250 SEK 2 platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-09-28
06:30
2024-09-28
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Milan
2024-09-28
10:20
2024-09-28
12:00
K L M, 1621
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Amsterdam
2024-10-05
12:50
2024-10-05
14:45
K L M, 1622
Amsterdam
Stockholm
2024-10-05
17:30
2024-10-05
19:30
K L M, 1225
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 21 450 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-10-05
06:00
2024-10-05
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Genoa
2024-10-05
13:55
2024-10-05
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-10-12
13:55
2024-10-12
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Copenhagen
2024-10-12
17:00
2024-10-12
18:20
K L M, 1275
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Köpenhamn 22 890 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-10-05
06:10
2024-10-05
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Genoa
2024-10-05
13:55
2024-10-05
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-10-12
13:55
2024-10-12
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Gothenburg
2024-10-12
21:40
2024-10-12
23:10
K L M, 1239
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Göteborg 21 390 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-10-05
06:30
2024-10-05
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Genoa
2024-10-05
13:55
2024-10-05
13:25
K L M, 1645
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Amsterdam
2024-10-12
13:55
2024-10-12
15:50
K L M, 1646
Amsterdam
Stockholm
2024-10-12
17:30
2024-10-12
19:30
K L M, 1225
8 dagar Vandring i Ligurien med Cinque Terre Stockholm 21 250 SEK 6 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.