Vandring i liguriska landskapCinque Terre (fem små byar)

Njut av spektakulära vyer och god mat. Se Portofino, Parco regionale di Portovenere samt nationalparken Cinque Terre - de fem byarna med strålande läge och skyhög charmfaktor. Hamnstaden La Spezia är ofta utgångspunkt för våra vandringar. 

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Vandringsresa - svårighetsgrad 2, medel

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 18-22 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Vandring i Cinque Terre
 • Portofinos exklusiva marina
 • Vinprovning i Colli di Luni
 • Nationalparken Portovenere
 • Välsmakande picknickluncher

Dagsprogram
April - Oktober 2019

Dag 1 - Ankomst.

Avresa från Skandinavien till Milano. Transfer från Milano till hotell i Genova för en övernattning. Kvällspromenad med välkomstdryck.Dag 2 - Portofinos naturpark. 
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske njuter du en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi åker båt till Rapallo där bussen väntar för att ta dig till hotellet i Portovenere som ligger intill strandpromenaden. Du har resten av dagen ledig och kan passa på att uppleva några av byns sevärdheter. Kanske besöker du kyrkan San Pietro, byggd 1277 på grunden av ett romerskt tempel. Den omgärdas av murar och lämningar efter en borg från romersk, bysantinsk och medeltida period. Vi bor tre nätter på hotell i Portovenere.  Dag 3 - Cinque Terre.
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Från Portovenere reser vi till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Nästa by; Corniglia ligger på en brant klippa 100 meter över havet. Dit når vi genom att gå upp för 377 trappsteg. Väl framme gör du uppehåll för lunch på egen hand.

Under eftermiddagen vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. Du kan sedan välja att ta tåget till Monterosso eller vandra dit längs den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. Här finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. Från Monterosso går båten tillbaka till Portovenere. (Programmet kan komma att få en annan turordning beroende på väder och vind).  Dag 4 - Portovenere.
Idag beger vi oss med buss till Telegrafo och börjar den åtta kilometer långa vandringen in i Parco Regionale di Portovenere. Medelhavsmacchian dominerar även här och vi ser gott om korkek och äkta kastanj. Här finns även krokusodlingar.

Dagens kuperade vandring bjuder på veckans mest spektakulära vyer över kust och hav i olika riktningar. Den är också en sorts sammanfattning av vandringsveckan, eftersom vi kan se ut över de områden där vi gått tidigare. Många poeter, främst brittiska på 1800-talet, har funnit inspiration här och Lord Byron lär ha simmat runt i naturdräkt till allmänhetens förtjusta förskräckelse. Vandringen kan anses som ansträngande med sina smala stigar, steniga terräng och 500 höjdmeter ned. Väl nere är vi tillbaka igen i den vackra byn Portovenere.  Dag 5 - Palmaria och båttur.
Från Portovenere åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna.

Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen resa vidare till hamnstaden La Spezia med ytterligare en båt. Härifrån promenerar vi längs kajen till hotell NH. Bagaget transporteras separat från hotellet i Portovenere till La Spezia. Här bor vi bekvämt, både nära centrum och havet under resans tre sista nätter.    Dag 6 - Alta Via och vin.
Vi lämnar kusten och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.

Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar. Kvällen i La Spezia är ledig för egna aktiviteter.  Dag 7 - Montemarcello.
Vi åker buss, cirka 20 kilometer, till den medeltida byn Monte Marcello. Här startar veckans sista längre vandring. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir ditt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. Här kan du strosa runt lite på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet.  Dag 8 - Hemresa.
Transfer till Milano flygplats för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano t/r 
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare (svensk)
• 7 frukostar
• 5 luncher 
• 3 middagar 
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program
• hotellskatt (110 kronor ingår) 

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Milano. Transfer med buss från Milano till Genova 206 km. En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino - Rapallo. Buss Rapallo – Portovenere, 95 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i Portovenere.

Dag 3
Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Besök i en eller flera av byarna Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso. Frukost ingår.

Dag 4
Vandring i Portovenere, 8 km. Höjdskillnad 500 meter. Buss 10 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår.

Dag 5
Vandring på ön Palmaria, 6 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost och lunch ingår. Tre övernattningar på hotell i La Spezia.

Dag 6
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 7
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Lerici. Buss 30 km. Frukost, picknick-lunch och middag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till Milanos flygplats 275 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 milj

Landets yta 301 230 km²

Valuta Euro

Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska. 

Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. 

Dagsprogram
1 april --17 oktober 2020

Dag 1 - Ankomst.
Avresa från Skandinavien till Milano. Transfer från Milano till hotell i Genova för en övernattning. Kvällspromenad med välkomstdryck.

Dag 2 - Portofinos naturpark.
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske njuter du en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi åker båt till Rapallo där bussen väntar för att ta dig till hotellet i Portovenere som ligger intill strandpromenaden. Du har resten av dagen ledig och kan passa på att uppleva några av byns sevärdheter. Kanske besöker du kyrkan San Pietro, byggd 1277 på grunden av ett romerskt tempel. Den omgärdas av murar och lämningar efter en borg från romersk, bysantinsk och medeltida period. Vi bor tre nätter på hotell i Portovenere.

Dag 3 - Cinque Terre (fem små byar). 
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Från Portovenere reser vi till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Nästa by; Corniglia ligger på en brant klippa 100 meter över havet. Dit når vi genom att gå upp för 377 trappsteg. Väl framme gör du uppehåll för lunch på egen hand.

Under eftermiddagen vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. Du kan sedan välja att ta tåget till Monterosso eller vandra dit längs den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. Här finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. Från Monterosso går båten tillbaka till Portovenere. (Programmet kan komma att få en annan turordning beroende på väder och vind).

Dag 4 - Portovenere.
Idag beger vi oss med buss till Telegrafo och börjar den åtta kilometer långa vandringen in i Parco Regionale di Portovenere. Medelhavsmacchian dominerar även här och vi ser gott om korkek och äkta kastanj. Här finns även krokusodlingar.

Dagens kuperade vandring bjuder på veckans mest spektakulära vyer över kust och hav i olika riktningar. Den är också en sorts sammanfattning av vandringsveckan, eftersom vi kan se ut över de områden där vi gått tidigare. Många poeter, främst brittiska på 1800-talet, har funnit inspiration här och Lord Byron lär ha simmat runt i naturdräkt till allmänhetens förtjusta förskräckelse. Vandringen kan anses som ansträngande med sina smala stigar, steniga terräng och 500 höjdmeter ned. Väl nere är vi tillbaka igen i den vackra byn Portovenere.

Dag 5 - Palmaria och båttur.
Från Portovenere åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna.

Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen resa vidare till hamnstaden La Spezia med ytterligare en båt. Härifrån promenerar vi längs kajen till hotell NH. Bagaget transporteras separat från hotellet i Portovenere till La Spezia. Här bor vi bekvämt, både nära centrum och havet under resans tre sista nätter.

Dag 6 - Alta Via och vin.
Vi lämnar kusten och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.

Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar. Kvällen i La Spezia är ledig för egna aktiviteter.

Dag 7 - Montemarcello.
Vi åker buss, cirka 20 kilometer, till den medeltida byn Monte Marcello. Här startar veckans sista längre vandring. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir ditt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. Här kan du strosa runt lite på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet.

Dag 8 - Hemresa.
Transfer till Milano flygplats för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano t/r 
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare (svensk)
• 7 frukostar
• 5 luncher 
• 3 middagar 
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program
• hotellskatt (110 kronor ingår) 

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Milano. Transfer med buss från Milano till Genova 206 km. En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino - Rapallo. Buss Rapallo – Portovenere, 95 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i Portovenere.

Dag 3
Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Besök i en eller flera av byarna Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso. Frukost ingår.

Dag 4
Vandring i Portovenere, 8 km. Höjdskillnad 500 meter. Buss 10 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår.

Dag 5
Vandring på ön Palmaria, 6 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost och lunch ingår. Happy Hour med en aperitif på hotellet ingår.Tre övernattningar på hotell i La Spezia.

Dag 6
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 7
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Lerici. Buss 30 km. Frukost, picknick-lunch och middag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till Milanos flygplats 275 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 milj

Landets yta 301 230 km²

Valuta Euro

Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska. 

Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. 

Viktigt om resan

I grundpriset ingår:

Flygresa Milano, t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta:

Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks:

Gemensam dricks inkluderas inte på denna resa och istället rekommenderar vi ett belopp om 10 Eur ( cirka 100 kronor) för dricks till gemensamma aktiviteter och måltider, samt till chaufförer, lokalguider och bagagebärare. TEMAs reseledare samlar ihop drickspott vid start av resan och portionerar därefter ut till berörda personer.


Gruppstorlek:
Minst 15 personer och max 22 personer.

Klimat:
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är  www.bbc.com


Klädsel och utrustning:
Medtag gärna ett par varmare plagg, likaså ett lättpackat regnplagg. Viktigast är kanske ett par bekväma och väl ingångna skor för promenader i naturen, i städerna och på eventuella museum.

Alternativa hotell 2019:
*Avresan den 22 juni bor i Genova på hotell NH Genova Centro istället för Starhotel President.

*Avresorna 21 + 28 september får inkvartering på annan ort än i Genova på grund av den årliga båtmässan. Exakt hotellprogram meddelas ett par månader innan avresa.

Alternativa hotell 2020: 
*Avresorna 19 + 26 september får inkvartering på annan ort än i Genova på grund av den årliga båtmässan. Exakt hotellprogram meddelas ett par månader innan avresa.  

Vandringen:
Ligurien är ett kuperat landskap och vandringarna är sällan plana, det går antingen upp eller ner. Du bör helst ha god allmänkondition för att få utbyte av resan. Obs att en vandring kan ändras beroende av väderförhållanden och dylikt. Vandringsstavar kan avlasta ömmande leder en del, finns i praktiskt hopfällbart teleskopformat.

Tips och information om TEMAs vandringsresor »


Med reservation för ändringar. 

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-07-06 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-07-06
06:10
2019-07-06
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-07-06
08:25
2019-07-06
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-07-13
11:20
2019-07-13
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-07-13
15:20
2019-07-13
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 15 790 SEK Förfrågan
2019-07-06 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-07-06
08:25
2019-07-06
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-07-13
11:20
2019-07-13
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 15 790 SEK Förfrågan
2019-07-06 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-07-06
06:20
2019-07-06
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-07-06
08:25
2019-07-06
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-07-13
11:20
2019-07-13
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-07-13
17:30
2019-07-13
18:25
SAS, 430
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 15 790 SEK Förfrågan
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 15 850 SEK 2 platser kvar Boka
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-08-31
06:10
2019-08-31
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-07
15:20
2019-09-07
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 15 850 SEK 3 platser kvar Boka
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-08-31
06:20
2019-08-31
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-07
17:50
2019-09-07
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 15 850 SEK 2 platser kvar Boka
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 450 SEK 1 platser kvar Boka
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-21
06:10
2019-09-21
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-28
15:20
2019-09-28
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 450 SEK Förfrågan
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-21
06:20
2019-09-21
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-28
17:50
2019-09-28
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 450 SEK Förfrågan
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-09-28
08:25
2019-09-28
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-05
11:20
2019-10-05
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 450 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-28
06:10
2019-09-28
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-09-28
08:25
2019-09-28
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-05
11:20
2019-10-05
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-10-05
15:20
2019-10-05
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 450 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-28
06:20
2019-09-28
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-09-28
08:25
2019-09-28
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-05
11:20
2019-10-05
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-05
17:50
2019-10-05
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 450 SEK 2 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-10-05
08:25
2019-10-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-12
11:20
2019-10-12
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 15 650 SEK 2 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-10-05
06:10
2019-10-05
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-10-05
08:25
2019-10-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-12
11:20
2019-10-12
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-10-12
15:20
2019-10-12
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 15 650 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-10-05
06:20
2019-10-05
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-10-05
08:25
2019-10-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-12
11:20
2019-10-12
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-12
17:50
2019-10-12
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 15 650 SEK Förfrågan
2019-10-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-10-12
06:10
2019-10-12
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-10-12
08:25
2019-10-12
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-19
11:20
2019-10-19
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-10-19
15:20
2019-10-19
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 15 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-10-12
06:20
2019-10-12
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-10-12
08:25
2019-10-12
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-19
11:20
2019-10-19
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-19
17:50
2019-10-19
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 15 990 SEK 4 platser kvar Boka
2019-10-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-10-12
08:25
2019-10-12
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-10-19
11:20
2019-10-19
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 15 990 SEK 2 platser kvar Boka
2020-04-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-04-04
06:20
2020-04-04
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-04-04
08:25
2020-04-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-11
11:20
2020-04-11
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-04-11
17:50
2020-04-11
18:45
SAS, 440
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-04-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-04-04
06:10
2020-04-04
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-04-04
08:25
2020-04-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-11
11:20
2020-04-11
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-04-11
15:20
2020-04-11
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-04-04
08:25
2020-04-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-11
11:20
2020-04-11
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-11 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-04-11 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-11 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-04-18
06:10
2020-04-18
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-04-18
08:25
2020-04-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-25
11:20
2020-04-25
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-04-25
15:20
2020-04-25
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-04-18
08:25
2020-04-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-25
11:20
2020-04-25
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-04-18
06:20
2020-04-18
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-04-18
08:25
2020-04-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-04-25
11:20
2020-04-25
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-04-25
14:45
2020-04-25
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-04-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-04-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-16 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-16 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-16 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-23 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-23 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-23 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-30 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-30 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-30 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-06-06 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 545 SEK 6 platser kvar Boka
2020-06-06 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 545 SEK 4 platser kvar Boka
2020-06-06 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 545 SEK 6 platser kvar Boka
2020-06-20 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-06-20 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-06-20 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-07-04 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-07-04 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-07-04 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-08-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-08-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-08-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-19 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-19 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-19 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-26 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-26 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 995 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-26 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 995 SEK 4 platser kvar Boka
2020-10-03 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-03 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-03 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-10-10 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-10 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-10 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose