Vandring i liguriska landskapCinque Terre (fem små byar)

Ligurien har norra Italiens skönaste landskap. Vandra genom macchialandskap och dra in dofter från åretruntgröna buskar. Njut av spektakulära vyer och god mat. Se Portofino, Parco regionale di Portovenere samt nationalparken Cinque Terre – de fem byarna med strålande läge och skyhög charmfaktor. Hamnstaden La Spezia är ofta utgångspunkt för våra vandringar.

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Vandringsresa - svårighetsgrad 2, medel

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-22 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Vandring i Cinque Terre
 • Strandpromenaden i Lerici
 • Vinprovning i Colli di Luni
 • Portofinos naturpark
 • Välsmakande picknickluncher

Dagsprogram
Sommar 2020

Dag 1. Ankomst
Avresa från Skandinavien till Milano. Transfer från Milano till hotell i Genova för en övernattning. Kvällspromenad med välkomstdryck.


Dag 2. Portofinos naturpark
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske bli det en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi återvänder med båt till Santa Margherita där bussen väntar för att ta oss till hotellet i La Spezia. Resten av dagen ledig. Passa på att uppleva någon av byns sevärdheter, som kyrkan San Pietro, byggd 1277 på grunden av ett romerskt tempel. Den omgärdas av murar och lämningar efter en borg från romersk, bysantinsk och medeltida period. Vi bor tre nätter på hotell i La Spezia.


Dag 3. Cinque Terre (fem små byar)
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Från Portovenere reser vi till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Nästa by; Corniglia ligger på en brant klippa 100 meter över havet. Dit når vi genom att gå upp för 377 trappsteg. Väl framme bli det lunch på egen hand.

Under eftermiddagen vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. Du kan sedan välja att ta tåget till Monterosso eller vandra dit längs den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. Här finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. (Programmet kan komma att få en annan turordning beroende på väder och vind).


Dag 4. Palmaria och båttur
Från Portovenere åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna. Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen går båten tillbaka till La Spezia.


Dag 5. Portovenere
Idag beger vi oss med buss till Telegrafo och börjar den åtta kilometer långa vandringen in i Parco Regionale di Portovenere. Medelhavsmacchian dominerar även här och vi ser gott om korkek och äkta kastanj. Här finns också gott om krokusodlingar.

Dagens kuperade vandring bjuder på veckans mest spektakulära vyer över kust och hav i olika riktningar. Den är också en sorts sammanfattning av våra vandringar, eftersom vi kan se ut över de områden där vi gått tidigare under veckan. Många poeter, främst brittiska på 1800-talet, har funnit inspiration här och Lord Byron lär ha simmat runt i naturdräkt till allmänhetens förtjusta förskräckelse. Vandringen kan anses som ansträngande med sina smala stigar, steniga terräng och 500 höjdmeter ned. Väl nere är vi tillbaka igen i den vackra byn Portovenere för lite egen tid. På eftermiddagen går båten mot Lerici där vi ska spendera resans tre sista nätter. Vi bor bekvämt och centralt med nära till havet.


Dag 6. Alta Via och vin
Vi lämnar kusten och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.

Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar. Kvällen i Lerici är ledig för egna aktiviteter.


Dag 7. Montemarcello
Vi åker buss, cirka 20 kilometer, till den medeltida byn Monte Marcello. Här startar veckans sista längre vandring. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir ditt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. Eftermiddagen är fri för att strosa runt på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet.


Dag 8. Hemresa
Transfer till Milano flygplats för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano, t/r 
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukostar
• 5 luncher 
• 3 middagar 
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program
• hotellskatt (110 kronor ingår) 

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Milano. Transfer med buss från Milano till Genova 206 km. En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino - Santa Margherita. Buss La Spezia, 95 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i La Spezia.

Dag 3
Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Besök i en eller flera av byarna Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso. Frukost ingår.

Dag 4
Vandring på ön Palmaria, 6 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost och lunch ingår. Happy Hour med en aperitif på hotellet ingår.

Dag 5
Vandring i Portovenere, 8 km. Höjdskillnad 500 meter. Buss 10 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i Lerici.

Dag 6
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 7
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Lerici. Buss 30 km. Frukost, picknick-lunch och middag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till Milanos flygplats 275 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Dagsprogram
Sommar 2021

Dag 1. Ankomst
Avresa från Skandinavien till Milano. Transfer från Milano till hotell i Genova för en övernattning. Kvällspromenad med välkomstdryck.


Dag 2. Portofinos naturpark
Med buss åker vi till Santa Margherita vid den liguriska kusten. Vi gör en kortare vandring på stenlagda stigar genom kuperade olivlundar ovanför Tigulliobukten i Parco regionale del Monte di Portofino. Ovanför det eleganta Portofino har vi en vacker utsikt ned över den exklusiva marinan där yachter och småbåtar trängs. Staden har blivit berömd för sina charmiga, ockrafärgade hus med gröna fönsterluckor. Kanske bli det en aperitivo på torget efter en promenad bland de eleganta butikerna.

Vi återvänder med båt till Santa Margherita där bussen väntar för att ta oss till hotellet i Lerici. Resten av dagen ledig. Passa på att utforska staden och ta en promenad längs den trivsamma strandpromenaden. Vi bor sex nätter på hotell i Lerici.


Dag 3. Cinque Terre (fem små byar)
Cinque Terre består av fem charmerande byar som tycks klänga sig fast på de klippiga bergsväggarna vid Medelhavet. Området låg isolerat tills järnvägen kom under slutet av 1800-talet. Detta är nu del av en nationalpark och skyddat av Unesco som kulturarv sedan 1997. Efter frukost går bussen mot La Spezias centralstation, där vi tar tåget den korta sträckan till den karaktäristiska byn Manarola. Höga tornhus i olika färger speglar sig i det turkosblå havet. Vi promenerar längs byns huvudgata där båtar ligger uppdragna framför husens portar. Vi fortsätter tågresan till Corniglia placerad på en brant klippa 100 meter över havet.

Från Corniglia vandrar vi längs en gammal stig med branta sluttningar täckta av olivträd, vin- och citronodlingar. I den fjärde byn Vernazza, som skjuter ut på en udde med sina medeltida torn, besöker vi även kyrkan Santa Margherita byggd invid havet. För att nå den femte och sista byn, Monterosso följer vi den kuperade stigen med sina vackra havsvyer. I Monterosso finns en större strand där du kan ta dig ett svalkande dopp. (Programmet kan eventuellt komma att få en annan turordning beroende på väder och vind). På eftermiddagen återvänder vi till Lerici med båt från Monterosso.


Dag 4. Alta Via och vin
Vi lämnar kusten och åker inåt landet med buss till Bolano. Vi kommer att gå en bit av vandringsleden Alta Via i de liguriska bergen, som sträcker sig hela vägen till den franska gränsen. Här kommer vi in i grönskande skogar med mycket lövträd. Vi njuter av storslagna vyer över den frodiga Vara-dalen och bergskedjan Apenninerna, som även kallas Italiens ryggrad.

Vandringen går på knappt 600 meters höjd och här njuter vi av stillheten och den friska luften. I stenekskogen syns tydliga spår av vildsvinens bökande. Stärkta av den vackra vandringen och en härlig picknick åker vi buss mot den toskanska gränsen, men stannar på den liguriska sidan i Luni. På en vingård får vi en presentation och provsmakning av regionens mest kända vin, det friska och fruktiga Vermentino. Dessutom får vi provsmaka lokala specialiteter i form av olivolja, charkuterier och ostar. Kvällen i Lerici är ledig för egna aktiviteter.


Dag 5. Palmaria och båttur
Från Lerici åker vi med båt över till ön Palmaria, vilken är den största av öarna i Golfo dei Poeti. Under dagens vandring finner vi bland annat den typiska medelhavsmacchian, det vill säga buskmarker och skogsdungar med klipprosor, ginst och myrten. På flera ställen stöter vi på rester av försvarsanläggningar från andra världskriget och mindre marmorbrott. Efter vandringen gör vi en båtrundtur och får uppleva den dramatiska topografin av de tre öarna som ligger ytterst i viken, flera grottor har bildats vid havsnivån och kalklagren i grå-vit skala syns tydligt i de branta bergsväggarna. Vi återvänder till Portovenere för lunch och tidigt på eftermiddagen går båten tillbaka till Lerici.


Dag 6. Lerici och Santerenzo
Dagens vandring börjar och slutar bekvämt nog vid hotellet. Vi följer en cirkelled bland kullarna ovanför Lerici och Santerenzo, som bjuder på en magnifik utsikt över Golfo dei Poeti. På vägen passerar vi flera av de små byar som ligger som uppflugna här. Tillbaka vid hotellet är eftermiddagen fri för egna aktiviteter.


Dag 7. Montemarcello
Vi åker buss, cirka 15 kilometer, till den medeltida byn Monte Marcello. Här startar veckans sista längre vandring. Naturområdet med samma namn välkomnar oss med trädljung, cypresser i ståtlig givakt och yppiga Aleppo-tallar. Vi vandrar på gamla mulattieri, stenlagda mulåsnestigar, som också markerade gränser mellan olika egendomar.

Den gamla fiskebyn Tellaro blir ditt första mål. Hit når vi efter cirka sex kilometer (300 höjdmeter). Idag bor främst semestrande Milanobor i de restaurerade husen. En karaktäristisk rosa färg dominerar och kyrkan San Giorgio ligger dramatiskt beläget på ett stup vid havet. Efter en välsmakande picknick på klipporna vandrar vi ytterligare tre kilometer. Vi går längs en kustväg, sedan via en brant stentrappa in i en stenekskog fram till Lericis skyddade båthamn och mäktiga borg. Eftermiddagen är fri för att strosa runt på egen hand eller kanske passa på att ta ett dopp i havet. På kvällen samlas vi för en sista gemensam middag.


Dag 8. Hemresa
Transfer till Milano flygplats för hemresa. Vi säger Arrivederci och välkommen åter!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano, t/r 
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukostar
• 5 luncher 
• 3 middagar 
• 1 vinprovning
• Inträden enligt program
• hotellskatt (110 kronor ingår) 

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Milano. Transfer med buss från Milano till Genova 206 km. En övernattning på hotell i Genova.

Dag 2
Buss Genova – Santa Margherita – Portofino 35 km. Vandring i Parco regionale del Monte di Portofino, 4 km. Besök i Portofino. Båt Portofino - Santa Margherita. Buss till Lerici, 85 km. Frukost, picknicklunch och middag ingår. Sex övernattningar på hotell i Lerici.

Dag 3
Buss La Spezia, 11 km. Tåg till Corniglia. Vandring i Cinque Terre, 5 alternativt 9 km. Höjdskillnad 200 meter. Båt Monterosso – Lerici. Frukost ingår.

Dag 4
Vandring längs Alta Via, 9 km. Buss 83 km. Vinprovning i Colli di Luni. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 5
Vandring på ön Palmaria, 6 km. Höjdskillnad 150 meter. Båtöverfart 20 minuter. Panoramisk båttur i bukten ca 45 minuter. Frukost och lunch ingår.

Dag 6
Vandring ovanför Lerici och Santerenzo. Börjar och startar vid hotellet. Eftermiddag fri för avkoppling. Frukost och middag ingår.

Dag 7
Vandring i Montemarcello naturområde, 9 km. Höjdskillnad 300 meter. Besök i byarna Tellaro och Montemarcello. Buss 30 km. Frukost, picknick-lunch och middag ingår.

Dag 8
Transfer med buss till Milanos flygplats 275 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Milano, t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta
Euro (EUR). De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns. För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 10 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.


Klädsel och utrustning
Medtag gärna ett par varmare plagg, likaså ett lättpackat regnplagg. Viktigast är kanske ett par bekväma och väl ingångna skor för promenader i naturen, i städerna och på eventuella museum.


Alternativa hotell 2020
2020 bor vi, undantaget två datum nedan, på hotell i Genova, följt av tre nätter i La Spezia och tre nätter i Lerici (istället för Portovenere).


*Avresorna 19 + 26 september får den första natten inkvartering på annan ort än i Genova på grund av den årliga båtmässan. Exakt hotellprogram meddelas ett par månader innan avresa.


Alternativa hotell 2021
Säsongen 2021 bor vi på hotell i Genova, följt av sex nätter i Lerici.


*Ett par av avresorna i september kan få inkvartering på annan ort än i Genova på grund av den årliga båtmässan. Exakt hotellprogram meddelas ett par månader innan avresa.


Vandringen
Ligurien är ett kuperat landskap och vandringarna är sällan plana, det går antingen upp eller ner. Du bör helst ha god allmänkondition för att få utbyte av resan. Tänk på att en vandring också kan ändras beroende av väderförhållanden och dylikt. Vandringsstavar kan avlasta ömmande leder en del, finns i praktiskt hopfällbart teleskopformat.


Tips och information om TEMAs vandringsresor »


Med reservation för ändringar.

Hotell/boende

Kommentarer

Under avresor 2021 bor vi första natten på Star Hotel President i Genova och övriga sex nätter på Shelley & Delle Palma i Lerici.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2020-08-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-08-29
06:10
2020-08-29
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-08-29
08:25
2020-08-29
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-05
11:20
2020-09-05
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-09-05
15:20
2020-09-05
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 17 890 SEK 5 platser kvar Boka
2020-08-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-08-29
06:20
2020-08-29
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-08-29
08:25
2020-08-29
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-05
11:20
2020-09-05
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-09-05
14:45
2020-09-05
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 17 890 SEK 3 platser kvar Boka
2020-08-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-08-29
08:25
2020-08-29
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-05
11:20
2020-09-05
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 17 650 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-09-05
06:10
2020-09-05
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-09-05
08:25
2020-09-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-12
11:20
2020-09-12
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-09-12
15:20
2020-09-12
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 17 890 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-09-05
08:25
2020-09-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-12
11:20
2020-09-12
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 17 890 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-09-05
06:20
2020-09-05
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-09-05
08:25
2020-09-05
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-12
11:20
2020-09-12
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-09-12
14:45
2020-09-12
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 17 890 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-09-19
06:20
2020-09-19
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-09-19
08:25
2020-09-19
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-26
11:20
2020-09-26
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-09-26
14:45
2020-09-26
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 17 890 SEK 2 platser kvar Boka
2020-09-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-09-19
06:10
2020-09-19
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-09-19
08:25
2020-09-19
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-26
11:20
2020-09-26
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-09-26
15:20
2020-09-26
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 17 890 SEK Förfrågan
2020-09-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-09-19
08:25
2020-09-19
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-09-26
11:20
2020-09-26
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 17 890 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-09-26
08:25
2020-09-26
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-03
11:20
2020-10-03
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 150 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-09-26
06:20
2020-09-26
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-09-26
08:25
2020-09-26
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-03
11:20
2020-10-03
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-10-03
14:45
2020-10-03
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 150 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-09-26
06:00
2020-09-26
07:10
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-09-26
08:25
2020-09-26
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-03
11:20
2020-10-03
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-10-03
15:20
2020-10-03
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 150 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-10-03
06:00
2020-10-03
07:10
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-10-03
08:25
2020-10-03
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-10
11:20
2020-10-10
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-10-10
15:20
2020-10-10
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 350 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-10-03
08:25
2020-10-03
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-10
11:20
2020-10-10
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 17 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-10-03
06:20
2020-10-03
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-10-03
08:25
2020-10-03
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-10
11:20
2020-10-10
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-10-10
14:45
2020-10-10
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 490 SEK 6 platser kvar Boka
2020-10-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-10-10
06:20
2020-10-10
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2020-10-10
08:25
2020-10-10
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-17
11:20
2020-10-17
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2020-10-17
14:45
2020-10-17
15:40
SAS, 438
8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 650 SEK 2 platser kvar Boka
2020-10-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2020-10-10
08:25
2020-10-10
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-17
11:20
2020-10-17
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 17 950 SEK 3 platser kvar Boka
2020-10-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2020-10-10
06:00
2020-10-10
07:10
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2020-10-10
08:25
2020-10-10
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2020-10-17
11:20
2020-10-17
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2020-10-17
15:20
2020-10-17
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 17 950 SEK 6 platser kvar Boka
2021-04-17 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-04-17 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK Förfrågan
2021-04-17 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-04-24 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-04-24 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-04-24 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 2 platser kvar Boka
2021-05-22 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 2 platser kvar Boka
2021-05-22 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-05-22 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-05-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-05-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-05-29 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-06-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-06-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-06-05 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-06-12 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-06-12 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-06-12 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-08-28 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-08-28 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-08-28 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-09-18 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK 2 platser kvar Boka
2021-09-18 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK 6 platser kvar Boka
2021-09-18 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK 4 platser kvar Boka
2021-09-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK Förfrågan
2021-09-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK Förfrågan
2021-09-25 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK Förfrågan
2021-10-02 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK Förfrågan
2021-10-02 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK Förfrågan
2021-10-02 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK Förfrågan
2021-10-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Göteborg 18 890 SEK Förfrågan
2021-10-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Stockholm 18 650 SEK Förfrågan
2021-10-09 8 dagar Vandring i liguriska landskap Köpenhamn 18 450 SEK Förfrågan
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.