Vinvandring i Piemontemed besök i Schweiz

Denna varierande resa bjuder på natursköna vandringar i vin- och matregionen Piemonte vid Alpernas fot. Upplev italiensk småstadscharm och provsmaka Barolo-, Barbaresco- och Barberaviner. Gå på tryffeljakt och ta en båttur på den vackra alpsjön Lago Maggiore. Vandra genom trolska kastanjeskogar och gör en tågresa till Schweiz.Färdsätt: buss, båt, vandringar och tåg.  

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Vandringsresa - Mat- och vinresa - svårighetsgrad 2, medel

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Besök hos en trifolau och tryffelprovning
 • Tågresa till Schweiz
 • Vinvandringar i Barbaresco och Barolo
 • Vattenfall och äkta kastanjer
 • Båtutflykt till Isola Bella

Dagsprogram
Maj - Oktober 2019

Dag 1 - Ankomst Alba.

Ankomst till MIlano flygplats där vår TEMA-reseledare möter oss. Vår buss tar dig bekvämt till den söta staden Alba. Här checkar vi in på vårt hotell för tre nätter.

Dag 2 - Barbaresco. 
Vi åker buss norrut till Neive för att börja dagen med en kortare vandring. Vi går i kuperade marker bland prydligt planterade vinrankor under tre till fyra kilometer. Målet är det lilla samhället Barbaresco som gör ett DOCG vin, snäppet mildare än Barolo.Efter en stunds paus fortsätter vandringsresan med buss till Treiso. Här dukar vi fram vår härliga TEMA picknick som du avnjuter med Barbarescovin. Dagen avslutas med att vandra sju kilometer tillbaka till Alba och vårt hotell.     

Dag 3 - Barolodistriket. 
Vår buss tar oss söderut till den lilla byn Monforte d´Alba. Från dess utsiktsplats ser vi ut över Barolo och omgivande marker. Här börjar dagens vandring på stigar som leder oss in bland vinrankor, frukt- och nötträd.  Under eftermiddagen besöker vi en traditionell vinodlarfamilj i byn Grinzane Cavour. Här presenteras Piemontes ädlaste och mest kända viner och vi får även smaka på några av familjens goda smårätter. Vi avslutar vistelsen i Alba med en riktig festmåltid. Kom hungrig! Utsikten över vingårdarna och de vackra alptopparna är en upplevelse att bära med sig.   

Dag 4 - Tryffeljakt.   
Den magiska tryffeln är världens dyraste och mest åtråvärda svamp. Tillsammans med en trifolau, tryffeljägare, och hans väldresserade hund gör vi en kortare promenad. De starkt doftande knölarna kurar ofta strax under jordytan.Färskt bröd, tryffelkryddad olivolja och salami bjuds fram. Robiolaost med riven tryffel och ett fylligt Barberavin kompletterar denna lilla provsmakningsmeny. Sedan är det dags att ta farväl av Alba och resa vidare till staden Baveno vid Lago Maggiores strand. Lago Maggiore var enligt den franske författaren Gustave Flaubert den mest raffinerade och sensuella platsen som naturen skapat. Generationer av resenärer har fascinerats av den vackra sjön, omfamnad av gröna berg med praktfulla villor och parker. Vi bor fyra nätter på hotell i Baveno.    

Dag 5 - Cannobio. 
Idag går vi genom skogar av äkta kastanj och njuter sköna vyer över berg och sjö. Vandringen, som är åtta kilomter lång, går från byn Cannero till Cannobio. Vid den medeltida kyrkan San Gottardo gör vi en behövlig paus. Vi passerar vattenfall och branta klippor under dagens sköna vandring. Pastellfärgade hus speglar sig i sjöns klara vatten vid den lilla byn Cannobio. Kvällen i Baveno är ledig för egna strövtåg och upptäckter. Reseledaren kan ge dig tips och råd.   

Dag 6 - Bella och Madre. 
Isola Bella är namnet på en av öarna i Lago Maggiore. Hit färdas vi med båt från vårt hotell. Ön är världsberömd för sitt barockpalats och den terrasserade trädgården. Den har beundrats av berömdheter som Charles Dickens och Napoleon. Vi fortsätter med båt till Stresa där vi får tid på egen hand. Efter lunch tar vi en ny båt från Stresa till Isola Madre. Besök I renässanspalatset och Isola Madres park. Avslutningsvis går båten från Isola Madre tillbaka till Baveno. Eftermiddagen och kvällen är ledig för egna aktiviteter.   

Dag 7 - Locarno, Schweiz. 
Vi börjar dagen med en kortare bussresa till Domodossola. Vi stiger sedan på det lokala tåget Treno Panoramico delle Centovalli. Tågresan, som tar cirka två timmar, tar oss genom skogar, förbi berg och vattenfall.Järnvägsspåret bär över en mängd broar och in i många tunnlar. Det är en resa med många vackra vyer och naturscenerier. Målet är den schweiziska staden Locarno vid Lago Maggiores norra ände. Här får vi tid på egen hand. Upplev de mysiga kaféerna och affärerna som kantar gatorna. Om vädret tillåter återvänder vi till Baveno med båt, där vi äter en gemensam avskedsmiddag.   

Dag 8 - Hemresa.
Transfer till flygplatsen i MIlano för hemresa. Vi säger Arrivederci och på återseende.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Genua, t/r (2019 flyg till Milano) 
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 7 frukostar
• 3 luncher (2019 - 2 luncher)
• 4 middagar
• 1 vinprovning
• 1 tryffelprovning

• Inträden enligt program
• Vin och vatten ingår vid alla gemensamma luncher
• hotellskatt (115 kronor ingår) 

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien – Milano. Busstransfer 180 km till Alba och hotellet där du checkar in för tre nätter. Middag ingår.

Dag 2
Vinvandring i distriktet Barbaresco cirka 13 km. Buss 6 km. Frukost och picknicklunch ingår.

Dag 3
Vinvandring i distriktet Barolo ca 11 km, buss 36 km. Frukost och middag ingår.

Dag 4
Besök hos tryffeljägare och provsmakning. Buss 190 km. Frukost och middag ingår. Fyra övernattningar på hotell i Baveno.

Dag 5
Vandring från Cannero till Cannobbio 8 km, ca 250 höjdmeter. Buss 26 km. Frukost ingår.

Dag 6
Båtutflykt Baveno – Isola Bella – Stresa - Isola Madre - Baveno. Besök på Isola Bella och Isola Madre. Egen tid i Stresa. Frukost och lunch ingår.

Dag 7
Buss Baveno – Domodossola 40 km, tåg Domodossola – Locarno (Schweiz) ca 2 timmar. Båtresa Locarno – Baveno ca 3 timmar. Frukost och avskedsmiddag ingår.

Dag 8
Baveno – Milano – Skandinavien. Buss 60 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 58 milj 

Landets yta 301 230 km²  Valuta Euro Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska, albanska, slovenska och grekiska Religion Ca 85 % av italienarna är romerska katoliker. Övriga är bl a muslimer, protestanter, Jehovas vittnen, buddister och judar.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Genua t/r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta:

Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks:

Vår TEMA-guide samlar in 10 EUR per person (ca 104 kr) vid resans början, och sköter om fördelningen av dricks till chaufförer och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med mera. 


Gruppstorlek:
Minst 15 personer och max 24 personer.


Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.


Klädsel och utrustning
Ta med kläder lämpliga för vandringar. Medtag gärna en liten ryggsäck. Regnjacka kan behövas liksom solskydd. Viktigt är bra skor med ordentlig sula.


Vandringen:

Tips och information om TEMAs vandringsresor »

Vinvandringen har ett lugnt och avslappnat tempo samtidigt som den är innehållsrik. Vi har korta resesträckor och du har egen ledig tid vid flera tillfällen.

Vandringen Dag 2 är på lerjord bland vinstockar på både förmiddag och eftermiddag. Behagligt och bekvämt. Vandringen är lite upp-och-ner samt platt. Höjdskillnaderna är ej stora och vandringen anses ej vara svår. Terrängen är naturligt böljande vinfält. Vandring förmiddag ca 1 1/2 timmar. Vandring eftermiddag ca 2 timmar.

Vandringen Dag 3 anses lätt. Terrängen är lerjord bland vinfält samt en skog med jordad skogsstig (likt skogar i Skandinavien). Vandringen på förmiddagen är lite lätt upp-och-ner samt platt och på eftermiddagen är vandringen platt. Vandring förmiddag ca 1 1/2 timmar. Vandring eftermiddag ca 1 1/2 timmar. 

Vandringen Dag 5 går i skog både förmiddag och eftermiddag ovanför Maggiore sjön. Underlaget är jordad skogsstig med granitstenar fast i marken. Några stenar ligger lösa. Dock ej rullstenar. På förmiddagen är det upp-och-ner samt platt och väldigt väl doserat. Stigning ca 100 meter men i etapper och platt dessemellan. 

Eftermiddagsvandringen börjar med en brant uppförsbacke som har en fallhöjd av 150 meter. Stigen ringlar sig i serpentinkurvor. Backen tar mellan 15-45 minuter. Därefter följer en lång nerförsbacke i flera etapper med platt emellan till sjön. Vandring förmiddag ca 1 1-2 timmar. Vandring eftermiddag ca 1 3/4 timmar.

Med reservation för ändringar. 

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-05-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-05-04
08:25
2019-05-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-11
11:20
2019-05-11
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 060 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-05-04
06:20
2019-05-04
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-05-04
08:25
2019-05-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-11
11:20
2019-05-11
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-05-11
17:30
2019-05-11
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 060 SEK Förfrågan
2019-05-04 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-05-04
06:10
2019-05-04
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-05-04
08:25
2019-05-04
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-11
11:20
2019-05-11
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-05-11
15:20
2019-05-11
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 060 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-05-11
06:10
2019-05-11
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-05-11
08:25
2019-05-11
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-18
11:20
2019-05-18
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-05-18
15:20
2019-05-18
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 060 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-05-11
06:20
2019-05-11
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-05-11
08:25
2019-05-11
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-18
11:20
2019-05-18
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-05-18
17:30
2019-05-18
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 060 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-05-11
08:25
2019-05-11
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-18
11:20
2019-05-18
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 060 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-05-18
06:10
2019-05-18
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-05-18
08:25
2019-05-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-25
11:20
2019-05-25
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-05-25
15:20
2019-05-25
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 060 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-05-18
08:25
2019-05-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-25
11:20
2019-05-25
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 060 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-18 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-05-18
06:20
2019-05-18
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-05-18
08:25
2019-05-18
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-05-25
11:20
2019-05-25
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-05-25
17:30
2019-05-25
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 060 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-05-25
06:20
2019-05-25
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-05-25
08:25
2019-05-25
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-06-01
11:20
2019-06-01
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-06-01
17:30
2019-06-01
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 105 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-05-25
08:25
2019-05-25
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-06-01
11:20
2019-06-01
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 105 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-05-25
06:10
2019-05-25
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-05-25
08:25
2019-05-25
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-06-01
11:20
2019-06-01
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-06-01
15:20
2019-06-01
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 105 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-08-31
06:20
2019-08-31
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-07
17:30
2019-09-07
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-08-31 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-08-31
06:10
2019-08-31
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-08-31
08:25
2019-08-31
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-07
11:20
2019-09-07
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-07
15:20
2019-09-07
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 005 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-07
06:10
2019-09-07
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-09-07
08:25
2019-09-07
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-09-14
11:20
2019-09-14
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-14
15:20
2019-09-14
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 005 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-07
06:20
2019-09-07
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-09-07
08:25
2019-09-07
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-09-14
11:20
2019-09-14
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-14
17:30
2019-09-14
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-09-07
08:25
2019-09-07
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-09-14
11:20
2019-09-14
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-14
06:10
2019-09-14
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-09-14
08:25
2019-09-14
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-21
11:20
2019-09-21
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-21
15:20
2019-09-21
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 005 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-14
06:20
2019-09-14
07:05
14, 443
Copenhagen
Milan
2019-09-14
08:25
2019-09-14
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-21
11:20
2019-09-21
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-21
17:30
2019-09-21
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-09-14
08:25
2019-09-14
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-21
11:20
2019-09-21
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-21
06:20
2019-09-21
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-28
17:30
2019-09-28
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-21
06:10
2019-09-21
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2019-09-21
08:25
2019-09-21
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2019-09-28
11:20
2019-09-28
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2019-09-28
15:20
2019-09-28
16:30
SAS, 1424
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 215 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-28
07:45
2019-09-28
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-10-05
17:10
2019-10-05
18:25
SAS, 1408
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 215 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-28
09:30
2019-09-28
10:15
SAS, 443
Copenhagen
Genoa
2019-09-28
11:00
2019-09-28
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-05
13:45
2019-10-05
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-05
17:30
2019-10-05
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-10-05
09:30
2019-10-05
10:15
SAS, 443
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Gothenburg
2019-10-12
17:30
2019-10-12
18:25
SAS, 430
8 dagar Vinvandring i Piemonte Göteborg 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
8 dagar Vinvandring i Piemonte Köpenhamn 17 215 SEK 4 platser kvar Boka
2019-10-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-10-05
07:45
2019-10-05
08:55
SAS, 1417
Copenhagen
Genoa
2019-10-05
11:00
2019-10-05
13:10
SAS, 2651
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Genoa
Copenhagen
2019-10-12
13:45
2019-10-12
15:50
SAS, 2652
Copenhagen
Stockholm
2019-10-12
17:10
2019-10-12
18:25
SAS, 1408
8 dagar Vinvandring i Piemonte Stockholm 17 215 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor