Om TEMA

VÅRA RESELEDARE

Välkommen till en värld bortom första intrycket! Med TEMA är varje dag en favoritdag. Våra svensktalande reseledare bjuder inte bara på kunskap och gedigen erfarenhet, de har en passion som ger dig möjlighet att uppleva det där som gör ögonblicken intensiva och unika. Det där som skapar minnen värda att spara. Det flyktiga kan vi lämna hemma, här väntar äventyr och en värld bortom första intrycken.

Våra smått berömda reseledare är inte bara vandrande uppslagsverk. De har förmågan att förmedla sina kunskaper, att fascinera, beröra och sätta in detaljerna i en levande berättelse. Kanske är det därför de brukar få 9,32 på en 10-gradig skala i medelbetyg av resenärerna. När våra reseledare inte arbetar för oss kan man t.ex. hitta dom i ett lärarrum, på en tidningsredaktion eller med en kamera om halsen ute i djungeln.

Till vänster finner du ett axplock av våra reseledare. Vem som kommer att leda din resa kan inte garanteras på förhand, men vem som än leder din resa kommer att ge dig en inblick i ett annat lands kultur. Välkommen!

 
XClose