Om TEMA

Isak Isaksson

isak_isakssoncrop

  • Utbildning: Biogeovetare. Har också studerat tropisk miljö- och markvård.
  • Arbetat som reseledare sedan: 2012
  • Språk: Svenska, engelska, tyska, franska.
  • Leder: Alperna och Samos.
  • Okänd kunskap: Gillar att fånga ormar, gärna boaormar.

Att läsa naturen är som att lära sig ett språk. Om man inte behärskar det förstår man inte hur en liten insekt hjälper till med blommornas pollination och hur vi människor sedan får nytta av dessa gratistjänster.  På resorna med TEMA försöker jag lära ut alfabetet till detta språk till dig som resenär och förmedla en vidare insikt och inblick i naturens värld. Och det är en härlig utmaning att göra varje resa till den bästa, där allt stämmer, för dig som gäst.

Det är oslagbart när vi med TEMA har haft en lång och fin vandring, kanske upptäckt något unikt tillsammans, avnjutit en härlig picknick och tar en simtur i medelhavet eller vilar en stund i solen på en blomsteräng. Jag tycker om att vara i skogen och uppskattar balansen mellan vågskålarna i livet. Ena dagen arbete på Naturskyddsföreningen, andra dagen fiska med mina fyra barn. Precis som med en TEMA-resa är det viktigt med samspelet mellan vila och spännande aktivitet.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.