Om TEMA

Johan Hast

Johan-Hast

  • Utbildning: Studerat biologi på universitetsnivå. Forskat på delfiner och studerat djurs beteende.
  • Arbetat som reseledare sedan: 1996
  • Språk: Svenska, engelska, franska. Blandade kunskaper i språk som italienska, spanska, swahili och ryska.
  • Leder: Vandrings-, cykel-, natur- och kulturresor i Frankrike, Italien, Kuba, Costa Rica, Mexico, Senegal, Thailand och Nepal bland många andra länder.
  • Okänd kunskap: Dansar salsa. Har varit med i SM.

Jag upptäckte TEMA redan på universitet och har sedan dess fått arbeta med mina stora intressen, en kombination av att resa och utforska intressanta platser, historia, djur och natur. Det är en fantastisk känsla att vara på en historisk plats eller att få möta ovanliga djur tillsammans med TEMAs resenärer.

Ofta händer det spännande saker på mina resor, någon kallade mig för Indiana Johan. Med TEMA finns det utrymme för äventyr och jag älskar att vara ute på fältet och se världen tillsammans med våra gäster. Kanske upplever vi något ingen förväntade sig eller prövar något nytt

När jag inte reser med TEMAs gäster fotograferar och dansar jag, främst salsa. Dansen tar mig runt jordklotet och jag dansar nästan överallt, så var beredd!

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.