Om TEMA

Enrique Loayza

  • Utbildning: Legitimerad guide och reseledare
  • Arbetat som reseledare sedan: 2000
  • Språk: Spanska, engelska, svenska
  • Leder resor i: Framför allt Peru och Kuba,  men även övriga Sydamerika
  • Okänd kunskap: Salsadansare, musikälskare och löpare.

Enrique är uppväxt i staden Lima och arbetar som professionell auktoriserad guide och reseledare för TEMA i främst Peru, men även övriga Sydamerika. Hans personliga berättelser om Perus historia och samhälle kryddat med anekdoter är mycket uppskattade bland TEMAs resenärer. För Enrique kommer den största tillfredsställelsen i livet när han får dela med sig av sin kunskap med passion och intresse. Passionen för just Peru är stor, men så även för resten av Latinamerika.  ”Jag älskar Peru, men hela Sydamerika är unikt. Delar av olika kulturer från den sydamerikanska kontinenten lever inom mig”, menar Enrique.

Enrique arbetade för många år sen som svensktalande guide hos Arkeologiska Nationalmuseet i Lima samt som vandringsguide längs Inkaleden, vägen till den mytomspunna Inkastaden Machu Picchu. Förutom detta är Enrique utbildad inom arkeologi, historia och naturvetenskap.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.