Om TEMA

Projekt vi stödjer

TEMA sponsrar lärarstudent genom Help to Help
I november 2015 inledde vi på TEMA ett långsiktigt samarbete med Help to Help. Deras idé är att genom crowdfunding sponsra högskolestudier för unga begåvningar från enkla förhållanden. På så vis får Tanzania fram fler egna ingenjörer, kirurger, barnmorskor och uppfinnare. Som stannar i landet och minskar beroendet av internationell hjälp.

Vi gillar den tanken mycket och har genom våra resor utvecklat nära band med Tanzania. Därför känns det självklart att bidra ekonomiskt till Help to Help som organisation. På samma gång har vi tagit oss an vår egen fadderstudent, Frank Kimario, och kommer att bekosta hela resten av hans lärarutbildning 
Läs mer och se bilder»  

Unesco World Heritage
Vi på TEMA har dessutom länge samarbetat med Unesco World Heritage kring projekt med anknytning till världsarvslistan. Av listans drygt 900 unika natur- och kulturmonument kan du besöka ungefär 200 genom TEMAs resor.
Läs mer om Unescos världsarv»

Adoptera en orangutang
Vill du bidra till Sepiloks rehabiliteringscenter för orangutanger på Borneo och bistå kampen för orangutangernas överlevnad i det vilda kan du adoptera en orangutang. Det du får är ett certifikat, foton och din adoptivorganutangs personliga histora på pränt. Därtill kommer uppdateringar två gånger om året om hur din adept mår.
Läs mer här»

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.