Om TEMA

Magnus Fyrfalk

  • Utbildning: Journalist och producent.
  • Arbetat som reseledare sedan: 1993
  • Språk: Svenska, engelska och ”turistspanska”.
  • Leder: Numera främst nordvästra Spanien och Skottland.

Jag började arbeta som reseledare redan i tjugoårsåldern. Och även om karriären sedan dess gått vidare till eget företagande inom journalistik, tv och kommunikation så vill jag aldrig helt släppa taget om det underbara i att följa människor ut på reseäventyr. Idag är jag främst vandringsguide på pilgrimslederna El Camino till Santiago de Compostela i Spanien men även i vandringar Skottland. Tidigare har jag också varit reseledare i England, Turkiet och på Gran Canaria. 2021 gav jag ut boken ”Den Tidlösa Vägen” som skildrar mitt första både dramatiska och underbara möte med pilgrimslivet på El Camino och jag driver även en blogg om el Camino sedan drygt 10 år.
Jag är en utpräglad anglofil men har också förälskat mig i nordvästra Spanien i allmänhet och Galicien i synnerhet.

Sedan snart ett decennium bor jag med min partner och vår katt i en fyrlängad skånegård på vackra Österlen där vi odlar ett växande trädgårdsintresse kombinerat med en hel del resande.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.