Om TEMA

Ulf Karlsson

Karlsson-Ulf

  • Utbildning: Biolog
  • Arbetat som reseledare sedan: 1987
  • Språk: Svenska, engelska och spanska.
  • Leder: Spanien, Italien, Costa Rica, Ecuador
  • Okänd kunskap: Fågelskådare

Leder framför allt resor med naturinnehåll för TEMA. Det blir alltså vandrings-,  cykel- och safariresor men även en del  mitt TEMA och vissa rundresor.

Favoritresemål är svårt att säga men en viss förkärlek för att vandra  på Mallorca på våren eller i Pyreneérna på sommaren har jag.

Många minnen finns från alla resor men det kanske starkaste minnet är från Patagonien där jag sagt till gruppen att vi skulle göra allt för att hitta kondor under resan men att det inte var säkert att vi skulle se någon. Vi såg sen kondorer mest hela tiden. ”De är ju lika vanliga som flugor”,  var en resenärs kommentar.  En mäktig upplevelse som skedde precis under de dagar fåren lammade…

Idrott är viktigt. Just nu är jag med som tränare i två olika lag inom Jitex.  Håller även på en del med konst och design. Speciellt möbeldesign är fascinerande.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.