Om TEMA

Christian Larsson

Christian-Larsson

  • Utbildning: Reseledarskola.
  • Arbetat som reseledare sedan: 2002
  • Språk: Svenska, thai, engelska, skandinaviska. Hyfsad på tyska och lite italienska.
  • Leder: Asien; Thailand, Kina, Tibet, Nepal, Kina, Sri Lanka. Och Turkiet.
  • Okänd kunskap: Jag spelar gitarr och övar flitigt.

Jag lever och arbetar i ett område där världens framtid tar form. Jag bor i Thailand och leder resor i hela Asien. Här finns inte bara en lysande historia, även hela världens agenda står på spel utifrån nästa steg som tas. Det finns en stor charm i detta och TEMA har mycket spektakulärt att erbjuda här.

Vi får verkligen lära oss om vår omvärld på resorna i Asien och det är ett ansvar att få vara en del av att förverkliga din dröm som du som gäst har. Med TEMA sparar du mycket tid, du får uppleva det bästa utan att gå omvägar. Till och med en transportsträcka på ett par timmar kan bli givande då jag hoppas kunna berätta detaljer och historier som du inte känner till. Vad gör den gamle mannen med en stor hink och en jättepensel på ryggen? Hur smakar den där rätten på den lokala marknaden? Jag tycker om att krydda resan med små upplevelser som inte går att läsa i guideboken.

Att bo i Thailand är en bra bas för mitt jobb. Det är ett modernt utvecklingsland med kultur, god mat skönt klimat. Och vi uppskattar varandra, thailändare och svenskar, eftersom vi delar någon form av god kutym och vänlighet. Även i mitt privatliv har framtiden tagit form då jag är nybliven pappa till Anton.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.