Om TEMA

Chrisse Lindquist-Karppelin

  • Utbildning: Smådjursskötare, sekreterare, guide
  • Arbetat som reseledare sedan: 80-talet från och till
  • Språk: Svenska, finska, italienska, engelska, tyska samt lite spanska och portugisiska.
  • Leder: Italien och Alperna
  • Okänd kunskap: Snowboard och slalom hör till mina favoritsporter.

Varje gång jag reser lär jag mig något nytt. Oftast mer om landet jag besöker, men också rent allmänt. Att känna till och förstå ett lands historia ger mer förståelse varför saker är som de är idag. Bara gatunamnet kan berätta så mycket om ett landsdel, stad eller helt land. Jag vill gärna ge en djupare bild av landet och förhoppningsvis väcka ett intresse under vår resa tillsammans. Under TEMA:s resor får jag uppleva fantastiska platser tillsammans med många olika och spännande människor. Som TEMA-reseledare vill jag förmedla glädjen dessa platser och upplevelser ger.

Jag leder huvudsakligen vandrings- och cykelresor. Under TEMA:s aktiva resor kommer vi nära naturen och alla våra sinnen berörs vilket bidrar till helhetsupplevelsen av resan. Italien är en favorit och ett fantastiskt land att både cykla och vandra i, med mycket omväxlande natur och trevliga människor.

Hemma cyklar, seglar och vandrar jag mycket, mest i den Åboländska skärgården. På vintern blir det att skida eller skrinna på havet, men även vinterbad.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.