Om TEMA

Marie Mårtensson

  • Utbildning: Biolog, geovetare.
  • Arbetat som reseledare sedan: 2003
  • Språk: Svenska, engelska, spanska, franska och lite tyska.
  • Leder: Vandringsresor i Provence, Samos, Spanien. Kuba.
  • Okänd kunskap: Baka tårtor.

Än idag är det roligt att gå upp på morgonen med TEMA, jag som avskyr tidiga morgnar annars. En kompis rekommenderade mig att söka till TEMA, hon tyckte att jag hade en bra kombination av turism och natur. Det var tio år sedan.

Utmaningen för mig är att förmedla en extra dimension till dig som resenär. Och naturen bjuder alltid på nya upplevelser, man kan inte tröttna eftersom det alltid finns nya saker att upptäcka. På en resa med TEMA ser vi alla i gruppen olika saker vilket gör att jag alltid lär mig något nytt. TEMAs gäster är fantastiska; kunniga och ofta beresta, det ger en speciell och positiv dynamik där vi lär av varandra. Jag tycker om när alla öppnar upp sig och vi lär känna varandra under resans gång.

På många sätt är det en genväg att resa med TEMA, du hittar direkt till godbitarna och slipper omvägar. En gång var vi i sydfrankrike och hamnade nära en utfordringsplats för gåsgam. De var många och kom verkligen nära med sina tremeters vingspann. På varje resa tycker jag om att äta på de små privata matställen vi besöker, där middagen är tillagad genuint.

När jag inte reser med TEMA är jag gärna i Karibien med min dotter. Dansar och dricker nyrostat lokalt kaffe i solen.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.