Om TEMA

Kerstin Holmberg

Foto-Kerstin-Holmberg-08

  • Utbildning: Fil mag i konst, litteratur och italienska. Auktoriserad guide i Florens och Stockholm samt utbildad naturguide i Italien.
  • Arbetat som reseledare sedan: 2000
  • Språk: Svenska, italienska, spanska, franska, engelska och norska.
  • Leder: Resor i Italien, på Kuba och Teneriffa.
  • Okänd kunskap: Jag kan skriva baklänges såsom Leonardo da Vinci kunde.

Det finns en man som hela tiden återkommer i mitt liv; Kristoffer Columbus. Han föddes i Italien och seglade från Kanarieöarna vidare mot Kuba. Jag leder resor på just de platserna och varje gång jag läser om dessa återkommer Columbus. Det är fantastiskt att länderna på så sätt knyts samman.

Konst och litteratur är mina stora intressen och idag bor jag i Florens som är en underbar stad att leva i. Här finns konsten runt knuten, det är ju renässansens vagga och då jag önskar komma ifrån folklivet vandrar jag på Chiantis kullar. Eller läser en bok, bokmal som jag är.

När jag vandrar med TEMAs gäster ger det en fin kombination av att komma utanför allfarvägarna och uppleva konst och litteratur. Tack vare att jag bor i landet eller känner landet väl upplever du som gäst förhoppningsvis att du får något över förväntan. Det är roligt att inte bara kunna berätta ATT – utan förklara VARFÖR saker och ting är som de är i ett land. 

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.