Om TEMA

1971 startade pionjären TEMA med resor för nyfikna.

Alla åren har givit oss en oslagbar kunskap och erfarenhet och det märks. Eller, det gör hela skillnaden. Teamet som arbetar och producerar TEMAs resor har en lång och gedigen kunskap om de länder och områden vi reser till. Kunskap som de skaffat sig genom att själv arbeta som TEMA-reseledare.

Våra svensktalande reseledare har en egen relation till de länder de verkar i. En relation som bygger på vänskap och en historia tillsammans med lokalbefolkningen. De talar oftast språket och de vill inget hellre än att dela med sig av sina smultronställen och erfarenheter. Det är bara för oss andra att ta emot. TEMA tar dig med på rundresor, vandringar, cykelresor, kryssningar och safari. Bland mycket annat. Noga utvalda resor som inte går att kopiera.

Tillsammans med vår systerarrangör Jambo Tours har TEMA tilldelats priset som Sveriges bästa specialistresearrangör – Grand Travel Award 2019.

TEMA ägs sedan 5 juli 2016 av Jambo Tours Scandinavia AB som är teknisk arrangör av din resa. Detta betyder att TEMA är systerarrangör med Jambo Tours som bland annat är marknadsledaren på skräddarsydda safariresor och även har ett stort utbud av familjeresor inriktade på äventyr samt resor till världens bästa sol- och baddestinationer

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.