Om Tema - Temaresor  
 

Om Tema

1971 startade pionjären TEMA med resor för nyfikna.

Alla åren har givit oss en oslagbar kunskap och erfarenhet och det märks. Eller, det gör hela skillnaden. Teamet som arbetar och producerar TEMAs resor har en lång och gedigen kunskap om de länder och områden vi reser till. Kunskap som de skaffat sig genom att själv arbeta som TEMA-reseledare.

Våra reseledare har en egen relation till de länder de verkar i. En relation som bygger på vänskap och en historia tillsammans med lokalbefolkningen. De talar oftast språket och de vill inget hellre än att dela med sig av sina smultronställen och erfarenheter. Det är bara för oss andra att ta emot. TEMA tar dig med på rundresor, vandringar, kryssningar och safari. Bland mycket annat. Noga utvalda resor som inte går att kopiera.

TEMA ägs sedan 5 juli 2016 av Jambo Tours Scandinavia AB som är teknisk arrangör av din resa. Detta betyder att TEMA är systerarrangör med Jambo Tours som bland annat är marknadsledaren på skräddarsydda safariresor och även har ett stort utbud av resor till världens bästa sol och bad-destinationer

 
XClose