Om TEMA

Heidi Tetri

  • Utbildning: Översättarstudier i tyska & franska vid Åbo universitet, guide- och reseledarutbildning.
  • Arbetat som reseledare sedan: 1987
  • Språk: Guidar i huvudsak på svenska, finska, engelska och tyska, men även på franska, spanska och italienska.
  • Leder: Vandrings- & kulturresor främst i Kontinentaleuropa, men även i Japan, Mauritius och Kuba.
  • Okänd kunskap: Har sprungit 12 maratonlopp.

Picknick bland gröna alpängar, med klämtande koskällor som bakgrundsmusik. Bergstoppar och dalar att vila ögonen. Gruppdynamiken bland trevliga, lämpligt trötta, medvandrare. Gemenskapen, delandet av erfarenheter och ibland även en bekväm tystnad. Detta är TEMA:s vandringar för mig. Mötet med den stolta vinodlaren eller ostproducenten och underbara smakprov är något TEMA:s resenärer minns tillbaka till länge.

Under resor till bergstrakter fascineras jag väldigt av hur det traditionella livet kan leva vidare sida vid sida med det ultramoderna. Exempel på detta finner vi i länder som Schweiz, Liechtenstein, Bulgarien, Portugal och Japan.

Utöver vandringsresor leder jag även cykel- och kulturresor i länder med betydligt äldre historia och minnesmärken än mitt hemland Finland. I Finland är jag auktoriserad Helsingfors- och Sveaborgsguide. Oavsett var jag guidar sätter jag stort värde på att få dela av min erfarenhet och kunskap med gruppen och jag göra alltid mitt yttersta för att alla ska trivas!

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.