Om TEMA

Gry Cathrine Iversen

  • Utbildning: Geolog.
  • Arbetat som reseledare sedan: 1994
  • Språk: Norska, svenska, engelska, italienska och lite spanska.
  • Leder: Vandringsresor på Teneriffa, La Gomera, Kreta och i Toscana. Även cykelresor i Toscana.
  • Okänd kunskap:

Det är en lycka att få uppleva så mycket tillsammans med TEMAs resenärer. Ibland har jag gäster som kommer tillbaka två eller till och med tre gånger till olika resor jag leder, då är glädjen stor när vi möts igen.

I mitt arbete får jag använda mig själv, både som geolog, pedagog och inte minst som människa, vilket är härligt. Jag jobbade tidigare som lärare men bytte snabbt ut klassrummen mot resandet. När du reser med TEMA får du ju något unikt, och det känns gott när det märks att resenärerna har haft en fantastisk semester full av unika upplevelser. På Temaresan umgås du också med guiden som vandrar i gruppen med kunskaper om naturen och kulturen ni möter på vägen, vilket jag tror att många värdesätter.

Jag minns när vi vandrade på Kanarieöarna och det blev orkan en höst. Vi klarade av att ändra i programmet vilket gjorde att vi genomförde allt vi önskade och fick stort utbyte av alla dagar.  Alla åkte nöjda hem med minnet av en fantastisk resa, trots oväder.

Italien ligger mig varmt om hjärtat, där blir alla sinnen tillfredsställda. Landet bjuder på fantastisk natur, kultur och historia samtidigt som maten och vinet bidrar. Men när jag är ledig är jag helst med min dotter i Oslo. Hon älskar också att vandra …

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.