Nyhet

Vandring i Englandlängs historiska Hadrianus mur och idylliska Lake District

Vår resa startar längs den historiska försvarslinjen mellan det romerska Britannien och enligt romarna det otämjda norr, Hadrianus mur. Här bor vi bra med närhet till vandringsleden och engelsk landsortsidyll. Resan fortsätter sedan mot Lake District där romantikern och diktaren William Wordsworth skrev om naturen och området kring Grasmere i dikten Daffodils (påskliljorna) "I wandered lonely as a cloud, that floats on high o’er vales and hills.." och precis som William Wordsworth bor även vi i Grasmere, omgiven av naturen som inspirerade honom. Detta är verkligen en vandring för romantiska livsnjutare!

RESFAKTA

Länder: Storbritannien, England

Typ av resa: Vandringsresa - svårighetsgrad 1, lätt

Reslängd: 7 dagar

Gruppstorlek: 15-22 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Boendet och vandringen längs Handrianus mur
 • Storslagna nationalparken Lake District
 • Boende i idylliska Grasmere
 • Ångbåt på Ullswater i Lake District
 • Rannerdale Knotts med sin utsikt

Dagsprogram
Sommar 2024

Dag 1. Ankomst Edinburgh och vidare till England

Vi flyger från Skandinavien och landar på Edinburghs flygplats där TEMAs reseledare möter upp. En bussfärd på cirka 2 timmar väntar oss genom de skotska lågländerna innan vi reser in i England och till grevskapet Northumberland, vi bor nära byn Once Brewed dom kommande tre nätterna. Beroende på ankomsttid kan man med fördel sträcka på benen runt området och passa på att njuta av något gott ifrån den lokal puben, till kvällen träffas vi för en gemensam middag.

Dag 2. Vandring Once Brewed till Thirlwall Castle

Vi lämnar hotellet efter frukost och vandrar upp till Hadrianus mur, vår vandring kommer att följa detta historiska byggnadsverk och det böljande landskapet under större delen av dagen med några avbrott av betande djur. Muren byggdes år 122 på order av den romerska kejsaren Hadrianus och fungerade som ett gränsförsvar mellan det romerska Brittania och upproriska krafter i norr. Hela muren sträcker sig från kust till kust mellan Solway Firth och Tynemouth, en sträcka på 118 km och med en höjd på 4,5 meter skulle hålla ute anfallare, längs hela muren fanns även vakttorn med jämna mellanrum med soldater som höll uppsikt.  Efter ett par timmars vandring går vi ned till Milecastle Inn för en publunch. Underlaget är varierande med stora stenar, grus- och ängsstigar. Vandringen avslutas vid Thirwall slottet, ett slott från 1100 talet som mycket annat utnyttjande tillgången av sten från muren. En buss tar oss sedan tillbaka till hotellet. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 3. Vandring Gilsland till Walton

Efter frukost packar vi med oss ett lunchpaket och reser tillbaka där vi avslutade dagen innan för att fortsätta längs muren. Idag väntar cirka 12 km som bland annat tar oss igenom den lilla byn Gilsland och efter en kort vandring passerar vi Poltross Burn en av de bästa bevarade delarna av muren. Så kallade milecastles, som vi passerar flera stycken av, var små fortifikationer med romerska soldater, i byn Birdoswald vi får en bättre förståelse för hur flera av dessa milecastles såg ut, namnet kom från att vid varje romersk mil, 1481 meter, mile fanns en fortifikation. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 4. Ångbåt på Ullswater sjön och vandring till Glenridding

Det är dags att lämna Northumberland och resa till grevskapet Cumbria med nationalparken Lake District. Här spenderar vi dom kommande tre nätterna i fantastiska Grasmere med rogivande idylliska omgivning, efter cirka 2 timmars bussfärd når vi vår start för dagen i Glenridding. Vi hämtar upp ett litet lunchpaket innan vi stiger ombord på en ångbåt som tar oss över Ullswater till Howtown, färden erbjuder en storslagen vy över Ullwater och dom omgivande bergen. Framme i Howtown vandrar vi sedan tillbaka till Glenridding, en lättare vandring längs sjön på cirka 12 km, 3-4 timmars vandring utan större höjdskillnader. Vår buss hämtar upp oss och tar oss till vårt hotell i Grasmere. Frukost och lunch inkluderat.

Dag 5. Vandring Grasmere och Rydal Waters

Idag följer vi båda sjöarna Grasmere och Rydal när vi vandrar direkt från vårt hotell. Det är ett pastoralt landskap som breder ut sig när vi vandrar längs sjöarna och upp på dom små höjderna. Vandringen är lätt med en stigning på cirka 100 meter, 10 km och cirka 3 timmars vandring. Rydal sjön var diktaren William Wordsworth favoritplats där han ofta stannade för att äta sin lunch under sina promenader från sitt hus i Grasmere. Vi stannar också till i Rydal för en lättare lunch på ett av byns små cafér eller pubar innan vi fortsätter tillbaka till Grasmere. Resterade tid under eftermiddagen kan sedan disponeras som man själv önskar. Frukost och lunch inkluderat.

Dag 6. Vandring Buttermere till Rannderdale Knotts

Idag reser vi med buss cirka 45 min till den lilla byn Buttermere och till sjön med samma namn. Här väntar en av de klassiska lederna som använts av många besökare sedan viktoriansk tid. Vandring runt sjön är av det lättare slaget på grus- och ängsstigar och stigen följer till att börja med sjön tillbaka till Buttermere, tillbaka i byn passar vi på att njuta en lättare lunch innan vi fortsätter upp till Rannderdale Knotts. Stigningen är 280 meter och underlaget består mest av gräsängar och små- och stora stenar, väl uppe på toppen möts vi av en fantastisk utsikt över de omgivande bergen med utsikt över sjöarna Buttermere och Crummoch Water. Efter vandringen reser vi tillbaka till Grasmere och till kvällen träffas vi för en gemensam avslutningsmiddag på hotellet. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 7. Hemresa till Skandinavien

Vår vandring är avslutad och under förmiddagen lämnar vi Lake District och reser till Manchester flygplats och vidare mot Skandinavien. Precis som romantikern William Wordsworth hoppas vi att ni inspirerats av den fantastiska naturen i Lake District och fått med er många fina minnen. Frukost inkluderat.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien - Edinburgh, Manchester - Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 6 frukostar
• 5 luncher (varav 2 lunchpaket)

• 4 middagar
• Ångbåtstur på Ullswater
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Edinburgh. Buss cirka 2.5 timmar, 160 km. Tre övernattningar i Once Brewed. Middag ingår.
Dag 2

Vandring längs Hadrianus mur mot Thirwall slottet,13 km, buss 10 km. Frukost, lunch, middag ingår.
Dag 3
Vandring längs Hadrianus mur från Gilsland till Walton, 12 km. Buss 10km, Frukost, lunchpaket, middag ingår.
Dag 4
Vandring Howtown till Glendridding längs Ullswater, 12 km. Ångbåt på Ullswater. Buss 85km. Frukost, lunchpaket och middag ingår. Tre övernattningar i Grasmere.
Dag 5
Vandring runt Grasmere och Rydalsjön, cirka 10 km. Frukost, lunch ingår.
Dag 6
Vandring Buttermere till Rannderdale Knotts, cirka 12 km. Frukost, lunch, middag ingår. Buss 10 km.
Dag 7
Flyg Manchester – Skandinavien. Buss ca 2 timmar, 155 km. Frukost ingår.

Storbritannien

Folkmängd 65 miljoner
Landets yta 130 395 km²
Valuta Pund (£) (GBP)
Religion 72 % kristna, muslimer 3 %, hinduer 1 % judar 0,5 %, minoriteter av sikher, buddister mfl. Drygt 15 % av britterna säger sig sakna religion.
Språk Engelska

England

Folkmängd 52 miljoner
Landets yta 130 395 km²
Valuta Pund (GBP)
Religion 72% kristna, muslimer 3%, hinduer 1% judar 0,5%, minoriteter av sikher, buddister mfl. Drygt 15 % av britterna säger sig sakna religion.
Språk Engelska

Dagsprogram
Sommar 2025

Dag 1. Ankomst Edinburgh och vidare till England

Vi flyger från Skandinavien och landar på Edinburghs flygplats där TEMAs reseledare möter upp. En bussfärd på cirka 2 timmar väntar oss genom de skotska lågländerna innan vi reser in i England och till grevskapet Northumberland, vi bor nära byn Once Brewed dom kommande tre nätterna. Beroende på ankomsttid kan man med fördel sträcka på benen runt området och passa på att njuta av något gott ifrån den lokal puben, till kvällen träffas vi för en gemensam middag.

Dag 2. Vandring Once Brewed till Thirlwall Castle

Vi lämnar hotellet efter frukost och vandrar upp till Hadrianus mur, vår vandring kommer att följa detta historiska byggnadsverk och det böljande landskapet under större delen av dagen med några avbrott av betande djur. Muren byggdes år 122 på order av den romerska kejsaren Hadrianus och fungerade som ett gränsförsvar mellan det romerska Brittania och upproriska krafter i norr. Hela muren sträcker sig från kust till kust mellan Solway Firth och Tynemouth, en sträcka på 118 km och med en höjd på 4,5 meter skulle hålla ute anfallare, längs hela muren fanns även vakttorn med jämna mellanrum med soldater som höll uppsikt. Efter ett par timmars vandring går vi ned till Milecastle Inn för en publunch. Underlaget är varierande med stora stenar, grus- och ängsstigar. Vandringen avslutas vid Thirwall slottet, ett slott från 1100 talet som mycket annat utnyttjande tillgången av sten från muren. En buss tar oss sedan tillbaka till hotellet. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 3. Vandring Gilsland till Walton

Efter frukost packar vi med oss ett lunchpaket och reser tillbaka där vi avslutade dagen innan för att fortsätta längs muren. Idag väntar cirka 12 km som bland annat tar oss igenom den lilla byn Gilsland och efter en kort vandring passerar vi Poltross Burn en av de bästa bevarade delarna av muren. Så kallade milecastles, som vi passerar flera stycken av, var små fortifikationer med romerska soldater, i byn Birdoswald vi får en bättre förståelse för hur flera av dessa milecastles såg ut, namnet kom från att vid varje romersk mil, 1481 meter, mile fanns en fortifikation. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 4. Ångbåt på Ullswater sjön och vandring till Glenridding

Det är dags att lämna Northumberland och resa till grevskapet Cumbria med nationalparken Lake District. Här spenderar vi dom kommande tre nätterna i fantastiska Grasmere med rogivande idylliska omgivning, efter cirka 2 timmars bussfärd når vi vår start för dagen i Glenridding. Vi hämtar upp ett litet lunchpaket innan vi stiger ombord på en ångbåt som tar oss över Ullswater till Howtown, färden erbjuder en storslagen vy över Ullwater och dom omgivande bergen. Framme i Howtown vandrar vi sedan tillbaka till Glenridding, en lättare vandring längs sjön på cirka 12 km, 3-4 timmars vandring utan större höjdskillnader. Vår buss hämtar upp oss och tar oss till vårt hotell i Grasmere. Frukost och lunch inkluderat.

Dag 5. Vandring Grasmere och Rydal Waters

Idag följer vi båda sjöarna Grasmere och Rydal när vi vandrar direkt från vårt hotell. Det är ett pastoralt landskap som breder ut sig när vi vandrar längs sjöarna och upp på dom små höjderna. Vandringen är lätt med en stigning på cirka 100 meter, 10 km och cirka 3 timmars vandring. Rydal sjön var diktaren William Wordsworth favoritplats där han ofta stannade för att äta sin lunch under sina promenader från sitt hus i Grasmere. Vi stannar också till i Rydal för en lättare lunch på ett av byns små cafér eller pubar innan vi fortsätter tillbaka till Grasmere. Resterade tid under eftermiddagen kan sedan disponeras som man själv önskar. Frukost och lunch inkluderat.

Dag 6. Vandring Buttermere till Rannderdale Knotts

Idag reser vi med buss cirka 45 min till den lilla byn Buttermere och till sjön med samma namn. Här väntar en av de klassiska lederna som använts av många besökare sedan viktoriansk tid. Vandring runt sjön är av det lättare slaget på grus- och ängsstigar och stigen följer till att börja med sjön tillbaka till Buttermere, tillbaka i byn passar vi på att njuta en lättare lunch innan vi fortsätter upp till Rannderdale Knotts. Stigningen är 280 meter och underlaget består mest av gräsängar och små- och stora stenar, väl uppe på toppen möts vi av en fantastisk utsikt över de omgivande bergen med utsikt över sjöarna Buttermere och Crummoch Water. Efter vandringen reser vi tillbaka till Grasmere och till kvällen träffas vi för en gemensam avslutningsmiddag på hotellet. Frukost, lunch och middag inkluderat.

Dag 7. Hemresa till Skandinavien

Vår vandring är avslutad och under förmiddagen lämnar vi Lake District och reser till Manchester flygplats och vidare mot Skandinavien. Precis som romantikern William Wordsworth hoppas vi att ni inspirerats av den fantastiska naturen i Lake District och fått med er många fina minnen. Frukost inkluderat.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien - Edinburgh, Manchester - Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 6 frukostar
• 5 luncher (varav 2 lunchpaket)

• 4 middagar
• Ångbåtstur på Ullswater
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Edinburgh. Buss cirka 2.5 timmar, 160 km. Tre övernattningar i Once Brewed. Middag ingår.

Dag 2
Vandring längs Hadrianus mur mot Thirwall slottet,13 km, buss 10 km. Frukost, lunch, middag ingår.

Dag 3
Vandring längs Hadrianus mur från Gilsland till Walton, 12 km. Buss 10km, Frukost, lunchpaket, middag ingår.

Dag 4
Vandring Howtown till Glendridding längs Ullswater, 12 km. Ångbåt på Ullswater. Buss 85km. Frukost, lunchpaket och middag ingår. Tre övernattningar i Grasmere.

Dag 5
Vandring runt Grasmere och Rydalsjön, cirka 10 km. Frukost, lunch ingår.

Dag 6
Vandring Buttermere till Rannderdale Knotts, cirka 12 km. Frukost, lunch, middag ingår. Buss 10 km.

Dag 7
Flyg Manchester – Skandinavien. Buss ca 2 timmar, 155 km. Frukost ingår.

Storbritannien

Folkmängd 65 miljoner
Landets yta 130 395 km²
Valuta Pund (£) (GBP)
Religion 72 % kristna, muslimer 3 %, hinduer 1 % judar 0,5 %, minoriteter av sikher, buddister mfl. Drygt 15 % av britterna säger sig sakna religion.
Språk Engelska

England

Folkmängd 52 miljoner
Landets yta 130 395 km²
Valuta Pund (GBP)
Religion 72% kristna, muslimer 3%, hinduer 1% judar 0,5%, minoriteter av sikher, buddister mfl. Drygt 15 % av britterna säger sig sakna religion.
Språk Engelska

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Edinburgh tur och Manchester retur. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

TEMAs gruppstorlek
För TEMA står resan och resenären i fokus. Tillsammans möter vi människor, kulturer och upplevelser i naturen på ett nära, äkta och behagligt sätt. Våra gruppstorlekar reflekterar detta och är en stor anledning till att många väljer att resa med TEMA.

Vi undviker allt för stora grupper på våra resor för att ge alla en så upplevelsefylld resa som möjligt och erbjuda resor på riktigt som ger minnen för livet!

Valuta

Brittiska pund (GBP).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Eluttag
England använder sig av eluttag av typen G. Engelsk standard vad gäller elektricitet är spänning 240 Volt. Så vi rekommenderar att ni tar med er en adapter. 

Dricks

Gemensam dricks ingår inte i resans pris. Istället rekommenderar vi dig att räkna med 20 GBP till chaufförer, restaurangpersonal och vid inkluderade aktiviteter. Betalas på plats till vår Temareseledare som sköter fördelningen.

Klimat

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Klädsel och utrustning

Vädret är omväxlande i England och plötsliga regnskurar är inte ovanligt, därför är bra regnkläder ett måste. Vandringsområden är ofta blöta och vi rekommenderar därför en bra vandringskänga istället för tunnare springskor. En egen ryggsäck att ha med under vandringarna är också en rekommendation. Det är även vanligt att det finns tillgång till vattenkokare på rummet, så önskar man varmt att dricka under vandringen så är en termos bra att ha med sig.

Packningstips 

Bekväma och oömma kläder (under vandringen)

En omgång ”finare” kläder (till middag)

Lätta, ankelhöga vandringsskor

Vanliga motionsskor (för ombyte och lättare promenader) 

Varm tröja

Regnställ

Solhatt

Shorts

Påfyllningsbar vattenflaska

Termos för ev. varma drycker

Mindre dagsryggsäck (ca 18-22 l)

Sittunderlag

Kikare

Ficklampa

Solglasögon

Ett litet reseapotek med bla skavsårsplåster

Hopfällbar vandringsstav*

*är bra som stöd men inget måste.

Observera

I denna resa har vi valt bort de typiska picknickluncherna, vilka annars ofta förknippas med TEMAs vandringsresor. Vi har istället valt att ge flexibilitet och möjlighet att uppleva den lokala pub- och matkulturen med lunchstopp hos lokala små restauranger och cafeér.

Mer information och tips om våra vandringar hittar du här vandringsresor »

Hotell/boende

Kommentarer

Hotellen vi använder är små och handplockade, tillgången på enkelrum är begränsade, hotellen kan i de fallen ta ut en extra avgift för extra enkelrum och i så fall kommer ni att bli meddelade om detta vid bokningstillfället. 

Avvikelser från den ordinarie hotellistan (ovan) kan förekomma, och vi reserverar oss mot ändringar, och försöker då finna likvärdiga boenden beträffande standard och läge. 

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Edinburgh
2024-05-18
18:10
2024-05-18
19:25
SAS, 2545
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Stockholm
2024-05-24
10:20
2024-05-24
13:40
SAS, 2548
7 dagar Vandring i England Stockholm 26 450 SEK Förfrågan
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2024-05-18
14:15
2024-05-18
15:10
SAS, 162
Stockholm
Edinburgh
2024-05-18
18:10
2024-05-18
19:25
SAS, 2545
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Stockholm
2024-05-24
10:20
2024-05-24
13:40
SAS, 2548
Stockholm
Gothenburg
2024-05-24
14:30
2024-05-24
15:03
SAS, 161
7 dagar Vandring i England Göteborg 26 650 SEK Förfrågan
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2024-05-18
13:30
2024-05-18
14:45
SAS, 1422
Stockholm
Edinburgh
2024-05-18
18:10
2024-05-18
19:25
SAS, 2545
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Copenhagen
2024-05-24
10:15
2024-05-24
13:05
SAS, 540
7 dagar Vandring i England Köpenhamn 28 790 SEK Förfrågan
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-06-08
06:10
2024-06-08
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Edinburgh
2024-06-08
09:45
2024-06-08
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-06-14
17:30
2024-06-14
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Gothenburg
2024-06-14
21:15
2024-06-14
22:45
K L M, 1239
7 dagar Vandring i England Göteborg 27 850 SEK 2 platser kvar Boka
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-06-08
06:30
2024-06-08
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Edinburgh
2024-06-08
09:45
2024-06-08
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-06-14
17:30
2024-06-14
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Stockholm
2024-06-14
20:50
2024-06-14
22:55
K L M, 1227
7 dagar Vandring i England Stockholm 26 690 SEK 2 platser kvar Boka
2024-06-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-06-08
06:00
2024-06-08
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Edinburgh
2024-06-08
09:45
2024-06-08
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-06-14
17:30
2024-06-14
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Copenhagen
2024-06-14
21:05
2024-06-14
22:30
K L M, 1279
7 dagar Vandring i England Köpenhamn 25 690 SEK 2 platser kvar Boka
2024-07-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-07-13
06:10
2024-07-13
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Edinburgh
2024-07-13
09:45
2024-07-13
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-07-19
17:30
2024-07-19
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Gothenburg
2024-07-19
21:15
2024-07-19
22:45
K L M, 1239
7 dagar Vandring i England Göteborg 26 250 SEK Förfrågan
2024-07-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-07-13
06:30
2024-07-13
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Edinburgh
2024-07-13
09:45
2024-07-13
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-07-19
17:30
2024-07-19
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Stockholm
2024-07-19
20:50
2024-07-19
22:55
K L M, 1227
7 dagar Vandring i England Stockholm 25 850 SEK 1 platser kvar Boka
2024-07-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-07-13
06:00
2024-07-13
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Edinburgh
2024-07-13
09:45
2024-07-13
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-07-19
17:30
2024-07-19
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Copenhagen
2024-07-19
21:05
2024-07-19
22:30
K L M, 1279
7 dagar Vandring i England Köpenhamn 25 850 SEK 2 platser kvar Boka
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2024-08-24
06:10
2024-08-24
07:40
K L M, 1228
Amsterdam
Edinburgh
2024-08-24
09:45
2024-08-24
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-08-30
17:30
2024-08-24
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Gothenburg
2024-08-30
21:15
2024-08-30
22:45
K L M, 1239
7 dagar Vandring i England Göteborg 26 150 SEK 4 platser kvar Boka
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2024-08-24
06:30
2024-08-24
08:40
K L M, 1214
Amsterdam
Edinburgh
2024-08-24
09:45
2024-08-24
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-08-30
17:30
2024-08-24
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Stockholm
2024-08-30
20:50
2024-08-30
22:55
K L M, 1227
7 dagar Vandring i England Stockholm 25 650 SEK 4 platser kvar Boka
2024-08-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2024-08-24
06:00
2024-08-24
07:25
K L M, 1266
Amsterdam
Edinburgh
2024-08-24
09:45
2024-08-24
10:15
K L M, 925
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Manchester
Amsterdam
2024-08-30
17:30
2024-08-24
19:50
K L M, 1036
Amsterdam
Copenhagen
2024-08-30
21:05
2024-08-30
22:30
K L M, 1279
7 dagar Vandring i England Köpenhamn 25 790 SEK 2 platser kvar Boka
2025-06-07 7 dagar Vandring i England Stockholm 28 150 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-06-07 7 dagar Vandring i England Köpenhamn 28 390 SEK 6 platser kvar Boka
2025-06-07 7 dagar Vandring i England Göteborg 30 990 SEK 4 platser kvar Boka
2025-06-14 7 dagar Vandring i England Köpenhamn 28 750 SEK 6 platser kvar Boka
2025-06-14 7 dagar Vandring i England Göteborg 30 150 SEK 4 platser kvar Boka
2025-06-14 7 dagar Vandring i England Stockholm 28 490 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-07-12 7 dagar Vandring i England Köpenhamn 28 750 SEK 6 platser kvar Boka
2025-07-12 7 dagar Vandring i England Göteborg 29 250 SEK 4 platser kvar Boka
2025-07-12 7 dagar Vandring i England Stockholm 28 590 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-08-23 7 dagar Vandring i England Köpenhamn 27 950 SEK 6 platser kvar Boka
2025-08-23 7 dagar Vandring i England Göteborg 28 290 SEK 4 platser kvar Boka
2025-08-23 7 dagar Vandring i England Stockholm 27 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-09-06 7 dagar Vandring i England Köpenhamn 27 950 SEK 6 platser kvar Boka
2025-09-06 7 dagar Vandring i England Göteborg 28 290 SEK 4 platser kvar Boka
2025-09-06 7 dagar Vandring i England Stockholm 27 790 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Vandringsresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.