Inför resan

MÅLTIDER UNDER RUNDRESAN

I resfakta under respektive resa specificeras för varje resdag vilka måltider som ingår. För övriga måltider, som inte ingår i resans pris, kan Tema-reseledaren ge dig tips om lämpliga restauranger. 

Om tillräckligt intresse finns, ordnar reseledaren gärna också tillkommande gemensamma måltider. För att förenkla betalningen samlar Tema-reseledaren samlar in kostnaden för måltiden från varje deltagare för betalning till restaurangägaren.

I de i Resfakta nämnda måltiderna ingår ej måltidsdrycker. I många länder klär man upp sig till kvällens middag och vi rekommenderar dig att ta med klädsel för middag, kavaj är dock inte nödvändigt. Läs mer under rubriken ”Klimat och Klädsel”.

När frukost ingår i resans pris, avses om inte annat anges, en kontinental frukost. Med detta menas i allmänhet en frukost bestående av vitt bröd, smör, marmelad och kaffe eller te.
 
Specialmat på resmålet och under rundresan.

Önskemål om speciell diet under rundresan måste meddelas vid bokning av resa. Specialmat såsom glutenfri och laktosfri kan vara svårt att finna i vissa länder som du kan resa med oss till. Du kan alltså inte räkna med att det ska finnas på det resmål du valt.   

TEMA informerar berörda hotell/restauranger, men påtar sig i övrigt inget ansvar för sådana måltiders sammansättning.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.