Inför resan

BILJETT

Charter- och reguljärflygbiljett

Biljett vid charterflyg

Ditt resebevis blir hemskickad till dig cirka 25-35 dagar före avresan och gäller som biljett för charterflyget. Biljetten gäller endast tillsammans med kvitto eller annat bevis på betalning. Samtliga priser är per person. På biljetten finns, förutom specifikation av vad du bokat, även tidtabellen. Observera dock att tidtabellen som du får vid bokningen är att betrakta som preliminär fram till 20 dagar före avresan. 

Biljett vid reguljärflyg

Flera av våra resor genomförs med reguljärflyg som t. ex. SAS, Qatar Airways, KLM eller Thai Airways. Numera används endast elektroniska biljetter vid reguljärflyg. Du får ett dokument i A4-format där din resrutt anges. Detta fungerar som biljett och är en personlig resehandling. Dokumentet som är märkt ”YOUR TRIP” kommer med dina övriga resehandlingar och slutfaktura 25 – 35 dagar före avresa. Om dina resehandlingar med dokumentet YOUR TRIP inte kommit 15 dagar innan din avresa, är det viktigt att du kontaktar TEMA.

Observera att tidtabellen som du får vid bokningen är att betrakta som preliminär fram till 20 dagar före avresan. Kom ihåg att meddela oss om du har ändrad adress eller telefonnummer under denna period. Den elektroniska biljetten behåller du under hela resan. Det är nödvändigt att namn överensstämmer med uppgifterna i ditt pass. Du kan nekas ombordstigning/inresa i ett land om inte uppgifterna stämmer. Kontrollera biljetten noga och kontakta oss om något inte stämmer.

Önskemål

Önskemål av olika slag kan framställas när du bokar din resa. Dessa markeras på resebeviset. Dock måste du ta det för vad det är, ett önskemål och inte någon garanti. Om det vid bokningstillfället lämnas garanti för något du önskat, måste detta skrivas in på biljetten, så att det tydligt framgår. Önskemål kan läggas till på bokningen fram till att slutbetalningen görs.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.