Inför resan

RUNDRESA UTAN FLYG

Om du befinner dig utomlands där respektive rundresa genomföres eller om du väljer att själv ordna flygresan, kan du boka ett så kallat landarrangemang. (Rundresan utan inledande och avslutande flygresa till och från Skandinavien samt utan flygplatstransfer tur och retur)

För att boka endast ett landarrangemang ber vi dig att boka som vanligt, men skriv en notering i fritextfältet om att du endast önskar landarrangemang. Vid eventuella frågor vänligen kontakta vår försäljning på telefon 0771 – 37 38 39.

Prisavdraget för flygresan och transfern får du vid förfrågan vid bokningstillfället. Grundregeln i sådant fall är att du ansluter till gruppen och reseledaren på resans första hotell.

Om du önskar bokar transfer genom oss, meddela oss vid bokning så återkommer vi med exakt pris för dig och ditt resesällskap.

Det är viktigt att du anger fullständig adress, telefonnummer samt mobilnummer där du kan nås före resans början. På så sätt är du säker på att få information om eventuella ändringar.

Vi ordnar gruppvisum på flera av våra resor. Det är därför viktigt att du/ni undersöker om TEMA kan ordna visum eller inte i de fall då bokningen endast innehåller landarrangemang.

TEMA tar ej ansvar för att resenärer har visum. Det är resenärens eget ansvar.

 

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.