Inför resan

Kina

Visum krävs:

TEMA erbjuder nu tjänsten att arrangera gruppvisum till Kina. För att kvalificera för ett gruppvisum måste minst två personer deltaga. Priset för denna service är 1800 kronor och återbetalas inte. För ytterligare information, vänligen kontakta oss på kontoret via e-post: info@temaresor.se. Efter att visumet har utfärdats av de kinesiska myndigheterna, kommer vår lokala kinesiska agentur att skicka visumet direkt till er hemadress. Visumet levereras per post några dagar innan avresedatumet.

Du kan även kontakta Kinesiska ambassadens visumcenter direkt (har kontor i Stockholm och Göteborg). För mer information besök deras hemsida. Notera att vi på TEMA tillhandahåller de bekräftelser (hotellvoucher och dagsprogram) som du behöver för att söka visum. Vänligen kontakta oss på passport@temaresor.se så sänder vi dig dessa dokument. Tänk på att vid fotografering så gäller vit bakgrund för visumfotot och man får då inte ha ett vitt överplagg på sig. 

Det finns nu en ansökan för visum man kan göra online för individuellt visum. Här är länken till ansökan visaforchina.cn. Välj svenska flaggan och Göteborg eller Stockholm beroende på geografisk närhet. 

Det är en omfattande ansökan som man bör beräkna gott om tid för. Uppgifter om flyg behövs och man måste ladda upp ett fotografi. Den här ansökan skall sedan skrivas ut och tas med till konsulat eller ambassad. Hotell och ortinformation liksom flyguppgifter får du från TEMA-resor. (För orten Longji väljer man Guilin och Longsheng när man skrollar).

Vid ankomst fyller man i ett inresekort till Kina.

Läs mer på kinesiska ambassaden i Stockholms websida. 

Det krävs även kompletterande uppgifter till flygbolaget. Vänligen fyll i dessa uppgifter snarast möjligt på ”Min resa”.

Behöver du hjälp med din visumansökan finns även möjlighet att vända sig till Visumservice. Genom Temaresors samarbete erhåller du dessutom 10% genom att använda nedan länk vid beställning. https://visumservice.se/visum100740 

OBS passet måste vara giltigt i mer än 6 månader och skall ha minst två tomma sidor.

 

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.