Inför resan

Nepal

Visum krävs.

Du köper ditt visum vid ankomsten till Nepal för ca. 30 USD per person. Myndigheterna har installerat ”visumkiosker” där du på egen hand fyller i ansökan samt tar passfoto med en webbkamera. ”Visumkioskerna” är tydligt utmärkta och det finns personal på plats som kan assistera. Efter att ansökan är ifylld tar du med kvittot på visumansökan tillsammans med 30 USD i kontanter och går till immigrationsdiskarna.

Notera att du som ska med på rundresan ”Bhutan och Nepal” måste ansöka om ”multiple entry visa with 15 days validity” vid ankomsten till flygplatsen i Nepal. Du ansöker först om ett vanligt visum som är giltigt i 15 dagar i de visumkiosker som finns vid ankomst.  Du fyller på egen hand i ansökan samt tar passfoto med en webbkamera.  Efter att ansökan är ifylld tar du med kvittot på visumansökan tillsammans med 30 USD i kontanter och går till immigrationsdiskarna. Väl vid  immigrationsdiskarna måste du förtydliga att du önskar ett visum med ”multiple entry visa with 15 days validity”. Detta är nödvändigt eftersom du kommer att resa ut ur Nepal till Bhutan och sedan tillbaka in i Nepal igen.

Notera att det även krävs kompletterande uppgifter inför resan. Vänligen fyll i dessa uppgifter snarast möjligt på sidan ”Min resa”. Notera att vi behöver få in dina passuppgifter senast 2 månader innan avresa alternativt snarast efter bokning.

Vänligen notera att du som bokat endast landarrangemang måste kontakta oss direkt på passport@temaresor.se för att kunna uppge dina kompletterande uppgifter.

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.