Bhutan och Nepalmed Kathmandu och Patan

I Bhutan tycks tiden stå stilla, väl bevarad i djup buddhistisk tro och uråldriga traditioner. Under resan besöker vi Bhutans vackraste kloster och städer som Paro, Punakha och Thimphu. Vi vandrar upp till Tigernästet, hälsar på hos en familj och provar nationalsporten bågskytte. Resan inleds och avslutas i Nepal där vi bland annat besöker Kathmandu och Patan.

RESFAKTA

Länder: Nepal, Bhutan

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 13 dagar

Gruppstorlek: 15-18 personer

Visum krävs: Ja (klicka för detaljer)

HÖJDPUNKTER

 • Besök i Tashichho Dzong
 • Vandring till Tigernästet
 • Dochula-passet med vy över Himalaya
 • Besök hos bhutansk familj
 • Kathmandu och Patan

Dagsprogram
2024

Dag 1. Avresa
Avresa från Skandinavien till Nepal och Kathmandu.

Dag 2. Bouddhanath
Välkommen till Nepal! Vid ankomsten till Kathmandu flygplats möter TEMAs reseledare eller en representant från vår samarbetspartner med en buss som tar oss vidare till hotellet. Kathmandu är Nepals livliga huvudstad. Staden är belägen mellan Himalaya och Mahabharatbergen på 1 300 meters höjd över havet. Staden var under lång tid isolerad men kontakter med omvärlden upprättades i mitten av 1900-talet. Om vi hinner innan det blir mörkt gör vi ett besök vid den buddhistiska stupan Bouddhanath. Detta relikskrin ett av de äldsta i Nepal är ett välkänt pilgrimsmål och står upptaget på Unescos världsarvslista. Vi bor två nätter på hotell i Kathmandu.

Dag 3. Kathmandu
Efter frukost reser vi till Swayambodnath, ett relikskrin som sägs vara över 2000 år gammal. De färgglada stiliserade ögonen, de svartmålade ögonbrynen och näsan formad som ett frågetecken fångar vårt intresse. Här har vi utsikt över dalen. I Kathmandu ser vi några av de berömda byggnaderna vid Durbar torget. Vi reser även till Bouddhanathstupan. Detta relikskrin ett av de äldsta i Nepal är ett välkänt pilgrimsmål och står upptaget på Unescos världsarvslista. Vi avslutar rundvandringen med lite egen tid vid Thamel marknadskvarter.

Dag 4. Bhutan
Välkommen till Bhutan! Vi flyger från Kathmandu i Nepal till Paro i det mytiska konungariket Bhutan. Detta spännande land ligger i de östra delarna av Himalaya och har ca 750 000 invånare. Fram till mitten av 70-talet tilläts inga turister besöka Bhutan. Än idag reglerar myndigheterna vilka platser vi får besöka. Att resa i Bhutan är speciellt. Landet har en enda flygplats, inga tåg och ett glest vägnät som började byggas först 1960. De geografiska förutsättningarna omöjliggör snabba transporter och snitthastigheten på vägarna ligger mellan 30 - 35 km/h. Undantaget är den nya vägen mellan Paro och huvudstaden Thimphu. Denna byggdes i samband med att den nye konungen kröntes år 2008. Efter att vi checkat in på hotellet i Thimphu hinner den som önskar att ta en promenad bland stadens små gränder och se på det vardagliga livet bland affärer och gatuliv. Vi bor två nätter på hotell i Thimphu.

Dag 5. Thimpu
Vi tillbringar dagen i en av världens minsta huvudstäder. Vi besöker Memorial Chorten; en vitrappad stupa och buddhistisk kultbyggnad. Stupan är ständigt omgiven av människor i bön. Religiösa mantran mumlas och du ser ett idogt snurrande av bönehjul. Vi fortsätter upp till Kuensel Phodrang och njuter den vidsträckta utsikten över huvudstaden Thimphu. Här ståtar en 50 meter hög förgylld Buddha. Dalgångar kantade av skogsklädda höjder pryder vägen till Tashichho Dzong. Detta kloster från 1660-talet inkluderar idag även det kungliga sekretariatet och två ministerier. En halvtimmes färd norr om Thimphu ligger Cheri kloster. För att komma helt fram till klosterbyggnaden gör vi en timmes promenad upp längs en skogsstig som pryds av rododendronbuskar. Promenaden är krävande då den går upp längs en brant uppförsbacke samt att vi redan är på hög höjd, så luften är tunnare. Munkarna är generösa och bjuder gärna på te. Vi går tillbaka till bussen samma väg vi kom - nu med nedförsbacke. Under eftermiddagen är vi tillbaka i Thimphu.

Dag 6. Punakha
Efter frukost reser vi mot Punakha och de centralare delarna av Bhutan. Färden går längs slingriga vägar kantade av terrassodlingar med bland annat ris och bambu. Vid Dochula-passet har vi nått en höjd av 3000 meter. Här gör vi ett stopp och kan njuta av utsikten över Himalayas berg. De snötäckta bergstopparna bildar en majestätisk bakgrund till de många fridfulla stupor som byggts här. Slutmålet för dagen är den rofyllda staden Punakha som var landets huvudstad fram till 1961. I Punakha ser vi ett av Bhutans vackraste kloster - Punakha Dzong. Klostret har byggts på en liten ö mellan två floder. Det är ett under att byggnaden står kvar. Det har eldhärjats inte mindre än fyra gånger, skadats i en jordbävning och trotsat glaciärsjöarnas flodmassor många gånger. Byggnaden omges av jakarandaträd som blommar vackert under våren. Efter lunch besöker vi ett tempel komplex för nunnor i Lhakhang. Här utbildas nunnorna i den högre läran samt i meditation. Under kvällen får vi en demonstration av matlagning med lokala ingredienser. Vi bor en natt i Punakha.

Dag 7. Buddhistiska traditioner
Många av husen här är bisarrt dekorerade med fallosar – ett lite ovanligt och humoristiskt uttryck inom buddhismen. Enligt folktradition skyddar en erigerad manslem mot det onda ögat och elaka rykten. En kortare vandring tar oss från huvudvägen genom risfält, privata gårdar fram till klostret och fertilitetstemplet Chimi Lhakhang. Munken till vilken klostret är uppkallat var mycket oortodox och hade stor förkärlek till vin, kvinnor och sång. Vi återvänder mot Paro via Thimphu och gör ett besök vid den traditionella hantverksskolan Zorig Chusumfor. Här undervisas elever i upp till 13 olika hantverk. De lär sig bland annat träsnitt, religiöst måleri samt broderi. Skolan är navet i återväxten av traditionella konstnärer och hantverkare. Det är imponerande att se hur elever iklädda nationaldräkten lär sig hantverken i klassrummet. Under senare hälften av eftermiddagen når vi Paro. Vi bor två nätter i Paro.

Dag 8. Tigernästet
Efter frukost reser vi från hotellet med buss till foten av Tigernästets berg. Här befinner vi oss på 2 640 meter över havet. Stigningen från Paro dalen börjar i ganska lätt terräng i en pinjeskog. Efter 300 meter i höjd och 1, 5 timme i tid når vi upp till ett tehus. Härifrån kan vi äntligen se klostret och ta en paus. Nu väljer du om du vill vandra vidare mot Tigernästet eller stanna kvar och njuta av utsikten. Nu väntar oss ytterligare 1,5 timmes vandring och 180 meter i höjd för att nå det berömda klostret. Taktsang-klostret, eller Tigernästet, är Bhutans mest avbildade kloster. Byggnaden som klänger på en klippavsats på 3120 meter, har en milsvid utsikt över landskapet. Hit vallfärdar pilgrimer från hela den buddhistiska världen. Efter lunch återvänder vi till hotellet för avkoppling. Under eftermiddagen får vi en uppvisning i bågskytte - Bhutans nationalsport. Varje stad och by med självaktning har ett eget bågskyttelag. Vid festliga tillfällen ingår alltid bågskytteuppvisning som ett traditionellt inslag. Självklart får vi själva möjlighet att visa våra färdigheter i denna eleganta och inte helt lätta sport. Målet är att träffa en punkt på 30 cm i diameter på 120 meters avstånd. Avslutningsvis gör vi ett mycket intressant och spännande besök hemma hos en familj. Vi får se hur en traditionell familj lever i dagens Bhutan. Denna sista kväll i Bhutan bjuder på en utflykt med traditionell dans och musik och fina kostymer. All bhutanesisk konst, dans, drama och musik har sitt ursprung i den buddhistiska religionen.

Dag 9. Åter till Nepal
Det har blivit dags för oss att återvända till Nepal. Flygresan tillbaka till Kathmandu ger oss en god chans att se Himalayas långa bergsmassiv med några av världens högsta bergstoppar.

Vi reser vidare till vårt hotell och resten av eftermiddagen är ledig. Vi bor tre nätter på hotell i Kathmandu.

På kvällen reser vi till Pashupatinath, ett tempel tillägnat Lord Shiva och är en av hinduismens allra viktigaste helgedomar. Templet finns upptaget på Unescos världsarvslista. Bara hinduer får gå in i den allra heligaste delen av templet. Här får vi vara med om en suggestiv ljusceremoni som kallas Aarti ceremoni, innan vi återvänder till hotellet för middag.

Dag 10. Kathmandu, Bhaktapur och Patan
På morgonen finns det möjlighet att följa med på en extra utflykt, en spektakulär flygtur längs bergskedjan Himalaya med möjlighet att se världens högsta berg, Mount Everest, på nära håll. Det kommer att finnas möjlighet att njuta av utsikten antingen på ut- eller hemresan. Utflykten förutsätter att vädret är klart och inleds tidigt på morgonen. Utflykten kostar cirka 275 USD och bokas och betalas på plats.

Efter frukost reser vi till Swayambodnath, ett relikskrin som sägs vara över 2000 år gammal. De färgglada stiliserade ögonen, de svartmålade ögonbrynen och näsan formad som ett frågetecken fångar vårt intresse. Här har vi utsikt över dalen. I Kathmandu ser vi några av de berömda byggnaderna vid Durbar torget.

Grannbyn Bhaktapur, den gamla huvudstaden, är berömd för sina många tempel och hantverkare. Här gör vi en stadsrundtur till fots för att se de världsarvslistade templen och för att njuta av folklivet. Det råder en lugn atmosfär och vi strövar runt på stenbelagda gator, genom trånga gränder och kikar in på bakgårdar. Folkgruppen Newari är den dominerande befolkningen i staden. De är kända för sina duktiga keramiker och andra hantverkare.

Vi avslutar med ett besök i Patan eller Lalitpur som ligger i den sydvästra delen av Kathmandudalen och är känd för sina kulturarv, framförallt inom konst och hantverk. Staden lär ha grundats redan på 300-talet före Kristus.

Dag 11. Kathmandu och små byar
Efter frukost reser vi till den lilla och lugna nepalesiska landsbyn Bungamati, cirka 10 kilometer söder om Kathmandu, med anor från 500-talet. Vi tycker byn är speciellt intressant att besöka då få turister hittar hit. Det är mindre kommersiellt än andra byar samt att byn har lyckats behålla sina urgamla hantverkstraditioner inom bland annat träsnideri. I närheten ligger Khokhana, även det en liten by bebodd av Newarfolket. Här är jordbruket den ända inkomstkällan för invånarna. Byn är känd för sin senapsolja. En tung balk används för att krossa senapsfrön och för att utvinna oljan på traditionellt vis. Oljan används både till matlagning och till terapeutisk massage. Vi återvänder till Kathmandu för att få lite egen tid vid Thamel marknadskvarter.

Dag 12. Hemresa
Ledig dag. Ta en sovmorgon, det är du värd. Kanske lockar en tur till Kathmandus Freak Street som påminner oss om det glada och uppsluppna -70-talet. På Snowman Café satt Cat Stevens och skrev sången om Kathmandu. När droghandeln förbjöds lämnade flowerpowerdrömmarna området och flög vidare. Snowman Café finns kvar än i dag och serverar en fenomenal äppelkaka enligt samma recept sedan förr. Flyget går från Kathmandu senare på kvällen/natten.

Dag 13. Hemkomst
Ankomst till Skandinavien.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Kathmandu, t/r
• Flyg Kathmandu – Paro, t/r
• Samtliga övernattningar
• TEMA-reseledare
• 10 frukostar
• 5 luncher
• 10 middagar
• Inträden enligt program

RESFAKTA

Dag 1.
Avresa Skandinavien - Kathmandu. Flygmåltider ingår. Övernattning ombord.

Dag 2.
Ankomst till Kathmandu. Busstransport till hotellet, ca 5 km. Kortare sightseeing i Kathmandu. Två övernattningar på hotell i Kathmandu. Middag ingår.

Dag 3.
Bussutflykt i Kathmandu. Besök vid Swayambodnath, Dubbartorget och Thamel marknadskvarter. Frukost och middag ingår.

Dag 4.
Flyg Kathmandu - Paro (Bhutan), ca 1,5 timme. Buss Paro - Thimphu, ca 54 km. Frukost, flygmåltid och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Thimphu.

Dag 5.
Buss Thimphu - Punakha, ca 77 km. Besök i Punakha Dzong, nunneskola och matlagningsdemonstration. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6.
Buss Punakha – Thimphu – Paro, ca 125 km. Besök vid Chimi Lhakhang tempel och hantverksskolan i Thimphu. Frukost, lunch och middag ingår. En övernattning i Punkaha.

Dag 7.
Bussutflykt till Tigernästet, ca 27 km. Vandring 3-5 timmar, bågskytte och besök hos en familj. Frukost, lunch och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Paro.

Dag 8.
Halvdagsutflykt i Paro med besök vid Ta Dzong och Rinpung Dzong. Kvällsutflykt med traditionell dans och musik. Frukost och middag ingår.

Dag 9.
Flyg Paro - Kathmandu, ca 1,5 timme. Buss Kathmandu ca 10 km. Ledig eftermiddag. Besök vid Pashupatinath med Aarti ceremoni på kvällen. Frukost, flygmåltid och middag ingår. Tre hotellövernattningar i Kathmandu.

Dag 10.
Extra utflykt till Himalaya - pris 275 USD (bokas och betalas på plats). Bussutflykt ca 50 km i Kathmandu, med besök vid Swayabbodnath samt besök i byarna Bhaktapur och Patan. Frukost och middag ingår.

Dag 11.
Bussutflykt (totalt ca 80 km) till Kathmandudalen, med besök vid Kathmandus berömda byggnader. Besök i byarna Bungmati och Khokana. Fri tid vid Thamelmarknaden i Kathmandu på eftermiddagen. Frukost och middag ingår.

Dag 12.
Ledig tid fram till hemresa. Avresa till flygplatsen i Kathmandu, buss ca 5 km. Nattflyg från Kathmandu till Skandinavien. Frukost på hotellet och flygmåltider ingår. Övernattning ombord.

Dag 13.
Ankomst till Skandinavien tidig morgon. Flygmåltider ingår.

Nepal

Folkmängd 31 miljoner
Landets yta 147 181 km²
Valuta Nepalesisk rupie
Religion Hinduism och buddhism
Språk Officiellt språk är nepali (nära besläktat med hindi), Engelska.

Bhutan

Folkmängd 750 000
Landets yta 38 394 km2
Valuta
Bhutansk ngultrum (BTN)
Språk Bhutans officiella språk är dzongkha, ett språk som är besläktat med tibetanskan.
Religion
Den officiella religionen är tibetansk buddhism, och följs av ca 75 % av befolkningen. 25 % av befolkningen är hinduer.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Kathmandu t/r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Valuta
Nepalesiska rupi (NPR).
Bhutan Ngultrum (BTN).

Det kan vara svårt att växla skandinavisk valuta i Nepal och Bhutan. Vi rekommenderar valutor som US-dollar och euro. Dessa växlas på plats till lokal valuta. De flesta internationella kredit- och betalkort accepteras på hotell och restauranger. Det finns uttagsautomater i både Nepal och Bhutan. Nepalesisk valuta tas inte emot i Bhutan. Det kan vara problematiskt att ta ut kontanter i automater – ta med reserv i dollar eller euro.

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 100 USD per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.

Klädsel och utrustning
Under dagarna passar lätta (och lättvättade) och bekväma bomullskläder. Från december till mitten av februari är morgnar och kvällar oftast kyliga. Det kan även vara kyligt dagtid vid dåligt väder. Gardera med ett ylleplagg och en lätt rock eller kappa för detta liksom långbyxor eller långkjol samt plagg som kan användas enligt lager-på-lager-metoden, att plocka av efterhand som dagstemperaturen stiger.

Tänk på att på vissa heliga platser och vid tempelbesök ska man vara korrekt klädd, vilket betyder att kvinnor inte kan gå med bara axlar och både män och kvinnor måste ha täckta ben. Vid besök i tempel och kloster är det bra att ha ett par bekväma skor som är lätta att ta av och på, då du måste ta av skorna.

Den allra viktigaste utflyktsdetaljen är dock ett par bekväma och rejäla skor, väl ingångna och med låg klack och gummisula, för promenader i naturen, byarna och städerna. Ta gärna med en ficklampa.

Hög höjd och stark sol
I Bhutan bor vi i Paro och Thimpu på höjder kring 2 300 meter över havet. Som högst kommer vi med bussen till 3 000 meter över havet. Hög höjd kan känns i form av ett lätt tryck över bröstet, svag huvudvärk samt "andningssvårigheter". Detta är helt normalt och kan lindras med druvsockertabletter. Framförallt undviks höjdsjukan genom att ta det lugnt, gå sakta och undvika häftiga rörelser.

De som har problem med hjärtat, bör konsultera en läkare före avresan. Solen är på grund av den tunna luften mycket stark. Ta därför med solhatt, solkräm och läppcerat med hög solskyddsfaktor.

Observera
UDs reseinformation Nepal
UDs reseinformation Bhutan

Flygbolaget Druk Air/Bhutan Air/Tashi Air
Biljetten för flyget mellan Nepal och Bhutan får du på plats av vår reseledare och lokala agent. Vi använder flygbolagen Druk Air, Bhutan Air eller Tashi air på linjen Kathmandu - Paro - Kathmandu. Du får ta med dig 20 kg incheckat bagage och 7 kg handbagage.

Hotellen
Hotellen på resan är av god mellanklass där vi tagit hänsyn till såväl standard och service som läge. Vid eventuell hotelländring ställs samma krav på alternativt hotell. Vilka hotell vi får bekräftade för Bhutan meddelas oss två månader innan avresa.

Visum till Nepal
Vid ankomst till Nepal måste du själv ansöka om "multiple entry visa with 15 days validity". Du ansöker först om ett vanligt visum som är giltigt i 15 dagar i de visumkiosker som finns i ankomsthallen. Du fyller på egen hand i ansökan samt tar passfoto med en webbkamera. Efter att ansökan är ifylld tar du med kvittot på visumansökan tillsammans med 30 USD per person i kontanter och går till immigrationsdiskarna. Vid immigrationsdiskarna måste du förtydliga att du önskar ett visum med ”multiple entry visa with 15 days validity”. Detta då vi kommer att resa ut ur Nepal till Bhutan och sedan tillbaka igen.

Visum till Bhutan
Visum krävs och erhålles vid ankomst. Visumet ingår i resans pris och ordnas av TEMA. Vänligen sänd in passkopia i färg samt ett passfoto i färg snarast efter bokning (Fotot måste ha en vit bakgrund). Notera att vi behöver detta senast 2 månader innan avresa alternativt snarast efter bokning. Sänds till TEMA, Glödlampsgränd 1, 120 31 Stockholm, Sverige. Passet måste vara giltigt i minst 6 månader efter hemkomst.

Vänligen notera att ni som bokat endast landarrangemang måste kontakta oss direkt på passport@temaresor.se för att kunna uppge era kompletterande uppgifter.

Övrigt
Drick gärna mycket vatten – det är bra både mot värme och höjdskillnader. Se till att det är buteljerat vatten och att förseglingen är obruten. Viss mat äts med händerna, exempelvis bröd som doppas i såser. Håll god handhygien. Ett tips är att införskaffa alcogel inför resan. Observera dock regler för vätska i handbagage och just handsprit som innehåller hög alkoholhalt.

Bussarna i Bhutan är små och tar som mest 19 passagerare. Ibland förekommer det i Bhutan en mindre avgift för att ta med sig kamera/videokamera till vissa sevärdheter. Hotellen i Bhutan är förhållandevis enkla, hiss saknas ofta.

Nepal och Bhutan är relativt billiga land att vistas i som turist. Vin är dyrt och de vanligaste måltidsdryckerna är öl, lemonad eller mineralvatten. Smycken, broderier, samt konsthantverk är exempel på varor och souvenirer som du kan köpa med dig hem. Vi vill påminna om att svenska importbestämmelser förbjuder införsel av produkter från utrotningshotade djurarter, som elfenben, skinn från krokodil, fläckiga kattdjur, många ormarter, koraller med mera.

Vi får ibland frågor om man kan ta med sig saker till lokalbefolkningen eftersom det är rätt fattigt. I Nepal behövs mycket. Kläder finns att köpa och de har sin egen klädkultur. Skolmaterial är aldrig fel. Pennor och anteckningsböcker behövs i både skolor och kloster.

Ingen avgift för kamera i Bhutan, men däremot gäller fotoförbud i templen. Programmet kan komma att ändras, få en annan ordningsföljd än beskrivet i dagsprogrammet. Hotellstandarden varierar.

Med reservation för ändringar.

Hotell/boende

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-04-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Doha
2024-04-08
16:10
2024-04-08
23:50
Qatar Airways, 6123
Doha
Kathmandu
2024-04-09
01:00
2024-04-09
08:30
Qatar Airways, 648
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Kathmandu
Doha
2024-04-20
02:40
2024-04-20
04:55
Qatar Airways, 645
Doha
Stockholm
2024-04-20
08:10
2024-04-20
14:15
Qatar Airways, 6124
13 dagar Bhutan och Nepal Stockholm 67 150 SEK Förfrågan
2024-04-08 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Doha
2024-04-08
16:05
2024-04-08
23:20
Qatar Airways, 6125
Doha
Kathmandu
2024-04-09
01:00
2024-04-09
08:30
Qatar Airways, 648
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Kathmandu
Doha
2024-04-20
02:40
2024-04-20
04:55
Qatar Airways, 645
Doha
Copenhagen
2024-04-20
08:05
2024-04-20
13:50
Qatar Airways, 6126
13 dagar Bhutan och Nepal Köpenhamn 68 950 SEK Förfrågan
2024-04-08 13 dagar Bhutan och Nepal Göteborg 66 650 SEK Förfrågan
2024-11-17 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Doha
2024-11-17
16:10
2024-11-17
23:50
Qatar Airways, 6123
Doha
Kathmandu
2024-11-18
01:00
2024-11-18
08:30
Qatar Airways, 648
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Kathmandu
Doha
2024-11-29
02:40
2024-11-29
04:55
Qatar Airways, 645
Doha
Stockholm
2024-11-29
08:10
2024-11-29
14:15
Qatar Airways, 6124
12 dagar Bhutan och Nepal Stockholm 60 390 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-11-17 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Doha
2024-11-17
16:05
2024-11-17
23:20
Qatar Airways, 6125
Doha
Kathmandu
2024-11-18
01:00
2024-11-18
08:30
Qatar Airways, 648
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Kathmandu
Doha
2024-11-29
02:40
2024-11-29
04:55
Qatar Airways, 645
Doha
Copenhagen
2024-11-29
08:05
2024-11-29
13:50
Qatar Airways, 6126
12 dagar Bhutan och Nepal Köpenhamn 60 390 SEK 3 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.