Från Tirana till TitoAlbanien och fd Jugoslavien

Res från Tirana i Albanien, länge ett av världens mest slutna kommunistiska länder, till Ohrids stränder i Makedonien och via Kosovos berg till Montenegros adriatiska kust. Det blir en vecka med stor variation i natur, med huvudstäder, bergsbyar, sjö och hav. Resan går genom historien, med mörka perioder och en ljusnande framtid. Alla våra sinnen mättas med olika religioner, läckra måltider och drycker – samt världsarv i alla de fyra länderna. 

RESFAKTA

Länder: Nordmakedonien, Albanien, Montenegro, Kosovo

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-28 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Historiska staden Berat, ett världsarv
 • Ohridsjön med kloster, kyrkor och båtar
 • Det serbisk-ortodoxa klostret Decani i Kosovo
 • Virpazar, fågelsjö med båttur
 • Tradita, traditionellt boende och mat i Albanien

Dagsprogram
2024

Dag 1. Välkommen till Tirana
Nu börjar en resa i tid och rum. Under en vecka upplever vi fyra länder i Balkan som bjuder på en potpurri av städer, byar, vild natur med berg, sjö och hav. Stundom kommer vi till platser där vi upplever att tiden har stått still och på andra platser är entreprenörskap och framtidstro två katalysatorer.
Resan börjar i Albanien, där vi landar på Tirana Mother Theresa Airport. Landet var länge ett av världens mest slutna. Från andra världskrigets slut fram till kommunismens fall 1991 tilläts inte många resor, vare sig in, eller ut ur landet. Idag är situationen annorlunda och man reser utan problem fram och tillbaka över gränsen, om än det vid gränskontrollerna kan uppstå köer med viss väntetid.

TEMAs reseledare möter på flygplatsen för transfer till stadskärnan och hotellet för natten. På kvällen bjuds vi in till en välkomstmiddag på hotellet. [M][19 km]

Dag 2. Albaniens världsarv Berat
Efter frukost upptäcker vi lite mer av Tirana. Mycket av arkitektur påvisar influenser från den kommunistiska eran. Men borgmästaren Edi Rama, som är konstnär i grunden, har inlett ett initiativ att sätta färg på staden och hela Albanien. Flera byggnader är målade i klara färger som ibland kan leda tankarna till Mexiko. Det kanske mest iögonfallande är ett grönt hus målat med massvis av pilar, alla i riktning väst.

Vi åker till Skanderbegtorget där vi finner det intressanta Nationalmuseet som ger oss en bra sammanfattning av Albaniens kultur och historia, från forntid till nutid. Därefter besöker vi, det av vissa kallat Balkans äldsta hus, Sali Shijaku-huset. Det är ett magnifikt exempel på en traditionell konak från den Ottomanska eran och omges av en vacker trädgård. Byggnaden har under de senaste 300 åren tjänstgjort som militärt kontor, sjukhus och kvinnofängelse. Tidigare ägare var den albanske konstnären Sali Shijaku, och är inrett som ett galleri med en stor samling impressionistiska och socialrealistiska verk. 

Dagens lunch intar vi i Bllokukvartet, huvudstadens mest populära restaurangområde. Under kommunisttiden var området runt diktatorn Enver Hoxhas palats förbjudet att besöka. Först efter kommunismens fall fick Tiranaborna se vilken lyx familjen Hoxha levde i medan landets befolkning blev allt fattigare. I början på 2000-talet sanerades stadskärnan och Blloku kom att utvecklas till Tiranabornas primära restaurang och barkvarter.

Sedan lämnar vi Tirana för Berat, knappt 17 mil söder om huvudstaden. Berat är en stad omhöljd av historia, legender och atmosfär. Det är en av landets stora sevärdheter och för många höjdpunkten på sin vistelse i Albanien. Och det är inte förvånande att staden utnämndes som ett av Unescos världsarv 2008. Berat har epitetet "Staden med tusen fönster" och det mest utmärkande är samlingen av vitkalkade, Ottomanska hus som klättrar upp längs sluttningen till fästningen upp på höjden. Redan på 300-talet f Kr byggdes här en fästning som fick namnet Antipatrea. Vi promenerar genom blankslitna kullerstensgränder bland medeltida hus och bjuds på en utsikt över hustak, minareter och Tomorris snöklädda topp.

Vi bor på ett charmigt hotell i de gamla kvarteren. Här är inget rum det andra likt, men atmosfär och fantastiska värdar gör vår vistelse minnesvärd. [F-L-M][170 km]

Dag 3. Via Egnatia till Nordmakedonien
Vi lämnar Albanien via, Via Egnatia, den gamla romerska här- och handelsväg som knöt samman Durres och Konstantinopel. Vägen byggdes under 200-talet f Kr och har spelat en viktig roll i Romarrikets historia under hela antiken och den bysantinska tiden.

Innan vi korsar gränsen till Nordmakedonien pausar vi för lunch i byn där diktatorn Enver Hoxas hade sitt sommarpalats. 

Efter många år har den lokalpatriotiska och nationalistiska namnkonflikten mellan landet Makedonien och Grekland, nu kommit till en lösning med att Makedonien tar det officiella namnet Republiken Nordmakedonien. Så snart vi passerat gränsen söder om sjön Ohrid kommer vi in i Galicica National Park där vi besöker den lilla kyrkan som en gång tillhörde klostret i Sveti Naum. 

Under eftermiddagen, på väg till Ohrid stad där vi ska bo de två närmaste nätterna, stannar vi till för ett fotostopp vid den intressanta benbukten vid halvön Gradiste. Här fanns redan 1200 f Kr ett neolitiskt samhälle byggt på pålar i Ohridsjöns fiskrika vatten. Med sin natur och kultur så har regionen fått Unescos utmärkelse som världsarv.

Väl framme i Ohrid checkar vi in på hotellet vid strandpromenaden. [F-L][225 km]

Dag 4. Ohridsjön
Idag har vi en heldag i Ohrid och vi utnyttjar hotellets centrala läge och promenerar runt i staden som sägs ha en kyrka för varje dag på året. Med alla dessa kyrkor har staden fått epitetet Europas Jerusalem. Vi begränsar dock oss lite och fokuserar på ett par av dessa, speciellt den imponerande Sofiakyrkan, Ohrids katedral. Men även St Panteleimon och Johanneskyrkan vid Kaneos lockar med såväl arkitektur, målningar och enastående belägenhet. För promenaden kan det vara bra med gå-riktig sko, men beroende på väder så kan det också vara en idé att packa med sig badkläderna för ett dopp i sjön.

Eftermiddagen och kvällen är på egen hand, och efter gemensam promenad kan det passa att stanna vid någon strand eller café vid vattnet för att sedan promenera tillbaka till hotellet. [F]

Dag 5. Från Justiniani Prima till Justiniani Secunda
Den romerska kejsaren Justinianus I grundade två städer i sitt eget namn i regionen och idag utforskar vi dem i tur och ordning. Efter frukost lämnar vi Ohrids stränder och beger oss till landets huvudstad Skopje, Moder Teresas födelseplats. Och hon skulle vara stolt över det trevliga, gästvänliga bemötande som Skopje bjuder. Staden fascinerar med en varierad arkitektur och vi besöker de gamla, muslimska kvarteren med sin bazaar samt det moderna Skopje vid floden Vardar.

Vi äter lunch på en traditionell restaurang och fortsätter därefter till Kosovo, det yngsta, självständiga landet i Europa. Dess självständighet är omtvistad men våra skandinaviska länder har alla erkänt staten. Kosovo är geografiskt sett inte ett stort land och dess befolkningsmängd uppges till ca 1,7 miljoner. Vi gör en stadsrundtur i huvudstaden Pris(h)tina, där vi också tillbringar natten på ett centralt beläget hotell. Under kvällen finns tid att se mer av staden på egen hand. Den unga självständigheten uppmärksammas i det färggranna Newborn-monument. Andra statyer som sticker ut i staden är helfigurer av såväl Moder Theresa som Bill Clinton. [F-L][259km]

Dag 6. Världsarvskloster i Kosovo och berg i Montenegro
Även denna dag färdas vi i två länder. Under förmiddagen besöker vi Kosovos världsarvskloster, Decani. På utsidan kanske snarlikt andra kloster, men väl inne i klosterkyrkan imponerar enorma och färgstarka målningar med anor från 1300-tal. Denna kulturskatt skyddas av Kosovo Force, KFOR, en NATO-ledd internationell fredsstyrka, vars uppgift är att upprätthålla fred och allmän säkerhet i landet. Det aktiva klostret framställer bland annat snaps och vin vilket de säljer i den under klostervalven välfyllda klosterbutiken.

Efter andlig spis så är det dags för lunch och den intar vi i sluttningarna norr om klostret där källor springer fram från Prokletije, de Albanska alperna på gränsen mellan Kosovo och Montenegro. Här i det klara vattnet trivs forellen som man också odlar.

Under eftermiddagen färdas vi uppför på slingrande alpvägar, korsar nästa nationsgräns och kommer tidig kväll upp på cirka 1000 meter över havet på Montenegros berg Bjelasica till skidresorten Kolasin. Orten grundades redan på 1600-talet av turkarna i det Ottomanska riket. Under sekler har folk vallfärdat hit, såväl sommar som vinter, för den friska luftens skull.  [F-L][250km]

Dag 7. Shkodersjön och Adriatiska havet

Förmiddagens färd från bergens höjder genom Moracaravinen till havsnivån är en oförglömlig naturupplevelse. Floden med samma namn har sitt ursprung i norra Montenegro vid foten av Rzacbergen. Moraca flyter, faller och glider 113 km från norr till söder innan den mynnar ut i Skadar/Shkodersjön.

När vi når sjön kommer vi också till fiskeläget Virpazar vi ger oss ut på en båttur. I de bördiga jordarna runt sjön trivs vinrankor och väl tillbaka med fast mark under fötterna njuter vi av en vällagad lunch.

Höga berg skiljer Shkodersjön från havet, men en tunnel ger oss snabb access till den Adriatiska kusten där vi får känna salta vindar, och om vädret tillåter kanske ett dopp!
Därefter är det dags att knyta ihop rundresan med retur till Albanien där vi bor i själva staden Shkoder vid Shkodersjöns södra strand. 

Vårt hotell för natten har en enkel, lokal och traditionell karaktär men en charmig atmosfär. Ägarna har under åren samlat albanska föremål som jordbruksredskap och folkdräkter, vilket ger en känsla av ett litet historiskt museum. Middagen för kvällen även den traditionell med lokal dryck därtill. [F-M][175km]

Dag 8. Hemresa 
Vår sista dag men för den som är morgonpigg så rekommenderas en promenad i charmiga Shkoder med caféer, kyrkor och moskéer. 

När vi lämnar Shkoder för att resa söderöver åker vi genom ett av Albaniens mest gröna landskap och beger oss den sista biten till Tiranas flygplats för incheckning och hemresa norröver. [F][82km] 

 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien - Tirana
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 5 luncher 
• 3 middagar 
• 1 vinprovning
• Inträden och utflykter enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien – Albanien. Busstransfer flygplats –Tirana 19 km. Välkomstmiddag. En övernattning på hotell i Tirana.

Dag 2
Tirana – Berat, 170 km. Stadsrundtur i Tirana och utflykt i Berat. Frukost, lunch och middag. En övernattning i Berat.

Dag 3
Berat – Ohrid, 225 km. Besök vid St Naum-klostret. Frukost och lunch. Två övernattningar på hotell i Ohrid.

Dag 4
Stadspromenad i Ohrid. Frukost.

Dag 5
Ohrid – Pristina, 259 km. Stadsrundturer i Skopje och Pristina. Frukost och lunch. En övernattning på hotell i Pristina.

Dag 6
Pristina – Kolasin, 250 km. Besök vid Decaniklostret. Vinprovning. Frukost och lunch. En övernattning på hotell i Kolasin.

Dag 7
Kolasin – Shkoder, 175 km. Besök vid, och båttur på Shkodersjön. Strandbesök i Montenegro. Frukost och middag. En övernattning på hotell i Shkoder.

Dag 8
Shkoder – Tirana, 82 km. Frukost.

Nordmakedonien

Folkmängd 2 100 025
Landets yta 25 713 km²
Religion Makedonskt ortodoxa (65%), muslimer (ca 34 %)
Språk Officiella språk är makedoniska (66,5%) och albanska (25,1%)

Albanien

Folkmängd 2,9 miljoner
Landets yta 28 748 km²
Religion Religionsfrihet garanteras i författningen. Albanerna kristnades under romerska eran men under det osmanska väldet konverterade många till islam.
Språk Albanska

Montenegro

Folkmängd 645 000
Landets yta 13 812 km²
Religion Orthodoxa 72.1 %, Muslimer 19.1 %, Romerska katoliker 3.4 %, Övriga 1.5 %. Ospecificerade 2.6 %. Ateister 1.2 %
SpråkMontenegrinska (officiellt språk) 37.0 %, serbiska 42.9 %, bosniska 5.3 %, albanska 5.3 %, serbokroatiska 2.0, övriga 3.5 %, ospecificerade 4.0 %

Kosovo

Folkmängd 1 883 000
Landets yta 10 887 km²
Religion Muslimer 95.6%, Katoliker 2.2%, Ortodoxa 1.5%, annat 0.7%
Språk Officiella språk är både Albanska (94.5%) och serbiska (1.6%)

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Tirana t o r, och övriga transporter enligt program. Del i dubbelrum, måltider samt utflykter och inträden enligt program, om inget annat anges. TEMAs reseledning.

Valuta
Albanien: Lek (ALL)
Nordmakedonien: Denars (MKD)
Kosovo: Euro (EUR)
Montenegro: Euro (EUR)

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Kreditkort accepteras i de flesta affärer och serviceinrättningar. För lokala marknader/kiosker gäller det att ha kontanter. Uttagsautomater finns i de större orterna.

Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 55 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.

Klädsel
Ingen formell klädsel krävs men vårdad klädsel vid till exempel restaurangbesök uppskattas. Till finare restauranger har man heller inte gymnastikskor. Observera att kyrkor, kloster och moskéer besöks och där krävs långbyxa för män och täckta knän för kvinnor. Därtill inga bara axlar så kort ärm ett minimum. 

Övrigt
Vi försöker att använda samma hotell på respektive ort för alla våra avresor, men för vissa avresor kan andra alternativ än den generella hotellistan förekomma. 

Officiell standard till trots kan hotell upplevas som enkla och mer rustika vilket kan härledas till ländernas kommunistiska arv. En del av de bekvämlighetsfaciliteter som vi nordbor kanske tar för givet idag, är med andra ord inte alltid tillgängliga.

Stadspromenader
Vi rekommenderar sköna skor med gummisula vid promenader i de gamla städerna för bättre grepp på blankslitna gatstenar. Notera att det kan bli stadspromenader på ett par kilometer. Det är en del kuperat och vanligt med kullersten.

Hotell/boende

Kommentarer

För oss på TEMA så är hotellvistelsen en del av upplevelsen, både standard och hotellets läge ska vara anpassat till resans upplägg. Trots detta kan avvikelser från ordinarie hotell (ovan) ibland förekomma, och vi reserverar oss mot ändringar. Samma krav på standard och läge gäller även för det nya hotellet.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-04-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2024-04-22
06:05
2024-04-22
08:20
Lufthansa, 809
Frankfurt
Tirana
2024-04-22
11:50
2024-04-22
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-04-29
11:45
2024-04-29
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Stockholm
2024-04-29
14:35
2024-04-29
16:45
Lufthansa, 2418
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 19 990 SEK 1 platser kvar Boka
2024-04-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2024-04-22
06:05
2024-04-22
07:50
Lufthansa, 821
Frankfurt
Tirana
2024-04-22
11:50
2024-04-22
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-04-29
11:45
2024-04-29
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Gothenburg
2024-04-29
16:10
2024-04-29
18:00
Lufthansa, 820
8 dagar Från Tirana till Tito Göteborg 22 790 SEK Förfrågan
2024-04-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2024-04-22
06:20
2024-04-22
07:50
Lufthansa, 833
Frankfurt
Tirana
2024-04-22
11:50
2024-04-22
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-04-29
11:45
2024-04-29
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Copenhagen
2024-04-29
17:10
2024-04-29
18:45
Lufthansa, 2442
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 22 850 SEK Förfrågan
2024-05-06 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2024-05-06
06:15
2024-05-06
08:25
Lufthansa, 809
Frankfurt
Tirana
2024-05-06
11:50
2024-05-06
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Frankfurt
2024-05-13
06:35
2024-05-13
08:55
Lufthansa, 1455
Frankfurt
Stockholm
2024-05-13
10:35
2024-05-13
12:40
Lufthansa, 802
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 19 450 SEK 2 platser kvar Boka
2024-05-06 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2024-05-06
06:05
2024-05-06
07:50
Lufthansa, 821
Frankfurt
Tirana
2024-05-06
11:50
2024-05-06
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Frankfurt
2024-05-13
06:35
2024-05-13
08:55
Lufthansa, 1455
Frankfurt
Gothenburg
2024-05-13
12:30
2024-05-13
14:05
Lufthansa, 816
8 dagar Från Tirana till Tito Göteborg 20 250 SEK 6 platser kvar Boka
2024-05-06 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2024-05-06
06:40
2024-05-06
08:45
Lufthansa, 865
Frankfurt
Tirana
2024-05-06
11:50
2024-05-06
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Frankfurt
2024-05-13
06:35
2024-05-13
08:55
Lufthansa, 1455
Frankfurt
Copenhagen
2024-05-13
10:15
2024-05-13
11:35
Lufthansa, 826
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 21 050 SEK 1 platser kvar Boka
2024-08-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2024-08-26
10:05
2024-08-26
12:15
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tirana
2024-08-26
12:45
2024-08-26
14:15
Austrian Airlines, 847
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-09-02
11:45
2024-09-02
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Stockholm
2024-09-02
14:35
2024-09-02
16:45
Lufthansa, 2418
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 19 590 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-08-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2024-08-26
06:05
2024-08-26
07:50
Lufthansa, 821
Frankfurt
Tirana
2024-08-26
11:50
2024-08-26
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-09-02
11:45
2024-09-02
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Gothenburg
2024-09-02
16:10
2024-09-02
18:00
Lufthansa, 2430
8 dagar Från Tirana till Tito Göteborg 19 790 SEK 4 platser kvar Boka
2024-08-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2024-08-26
06:25
2024-08-26
07:55
Lufthansa, 833
Frankfurt
Tirana
2024-08-26
11:50
2024-08-26
13:55
Lufthansa, 1424
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Munich
2024-09-02
11:45
2024-09-02
13:40
Lufthansa, 1713
Munich
Copenhagen
2024-09-02
17:10
2024-09-02
18:45
Lufthansa, 2442
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 20 890 SEK 6 platser kvar Boka
2024-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Warsaw
2024-09-16
07:40
2024-09-16
09:25
Lot, 456
Warsaw
Tirana
2024-09-16
10:30
2024-09-16
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-09-23
17:30
2024-09-23
17:30
Lot, 600
Warsaw
Stockholm
2024-09-23
20:35
2024-09-23
22:20
Lot, 455
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 17 590 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Warsaw
2024-09-16
07:50
2024-09-16
09:25
Lot, 496
Warsaw
Tirana
2024-09-16
10:30
2024-09-16
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-09-23
17:30
2024-09-23
17:30
Lot, 600
Warsaw
Gothenburg
2024-09-23
20:40
2024-09-23
22:20
Lot, 495
8 dagar Från Tirana till Tito Göteborg 17 850 SEK 4 platser kvar Boka
2024-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Warsaw
2024-09-16
07:00
2024-09-16
08:25
Lot, 460
Warsaw
Tirana
2024-09-16
10:30
2024-09-16
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-09-23
17:30
2024-09-23
17:30
Lot, 600
Warsaw
Copenhagen
2024-09-23
20:40
2024-09-23
22:10
Lot, 459
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 17 750 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Warsaw
2024-10-07
07:40
2024-10-07
09:25
Lot, 456
Warsaw
Tirana
2024-10-07
10:30
2024-10-07
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-10-14
17:30
2024-10-14
19:35
Lot, 600
Warsaw
Stockholm
2024-10-14
20:35
2024-10-14
22:20
Lot, 455
8 dagar Från Tirana till Tito Stockholm 17 590 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-10-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Warsaw
2024-10-07
07:50
2024-10-07
09:25
Lot, 496
Warsaw
Tirana
2024-10-07
10:30
2024-10-07
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-10-14
17:30
2024-10-14
19:35
Lot, 600
Warsaw
Gothenburg
2024-10-14
20:40
2024-10-14
22:20
Lot, 495
8 dagar Från Tirana till Tito Göteborg 17 590 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Warsaw
2024-10-07
07:00
2024-10-07
08:25
Lot, 460
Warsaw
Tirana
2024-10-07
10:30
2024-10-07
12:40
Lot, 597
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tirana
Warsaw
2024-10-14
17:30
2024-10-14
19:35
Lot, 600
Warsaw
Copenhagen
2024-10-14
20:40
2024-10-14
22:10
Lot, 459
8 dagar Från Tirana till Tito Köpenhamn 17 990 SEK 4 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.