Marockos kungliga städeren resa i tusen och en natt

Följ med på en rundresa i Marocko, ett av Afrikas mest färgstarka länder. Upplev Marrakech myllrande gränder och basarer, fyllda av folkliv och orientalisk atmosfär. I ruinstaden Volubilis ser vi välbevarade byggnader från tiden för Kristi födelse och i Fès flyttas vi tillbaka till medeltiden på de gamla basargatorna. Vi besöker också Essaouira, en favorit hos celebriteter som Cat Stevens och Leonard Cohen under 60- och 70-talet.

RESFAKTA

Länder: Marocko

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Djema el-Fna, sagotorget i Marrakech
 • Middag på Rick's Café i Casablanca
 • Den romerska staden Volubilis
 • Basarkvarteren i Fès
 • Promenad på Essaouiras stadsmur

Dagsprogram
Hösten 2018/ Våren 2019

Dag 1 - Ankomst. 

Ankomst till Marrakech – Marocko. När vi hämtat ut vårt bagage går vi till närmaste utgång. Här möts vi av Temaresors reseledare eller engelsktalande kollegor från agenten och bussen som tar oss till hotellet. Vi bor två nätter på hotellet i Marrakech och äter middag här första kvällen. 

Dag 2 - Marrakech.
Vår stadsrundtur börjar vid den mäktiga Koutoubia moskén. Vi strövar in i Marrakech olika kvarter och ser olika slags hantverk och traditioner. Vid besöket hos en kryddhandlare lär vi oss hur örter och kryddor både fungerar som medicin och i matlagning. Vi insuper den orientaliska atmosfären när vi vandrar genom de trånga gränderna. Här doftar det av åsnespillning, saffran, mynta och rök från ved. Vår vandring avslutas med en lunch på en riad inne i medinan. Efter lunch ser vi en av Marrakech mest kända trädgårdar, Jardin Majorelle. Här vandrar vi bland märkliga kaktusar, palmer och höga bambubuskage. Trädgården ägdes under en period av Yves Saint Laurent. När vi under sen eftermiddag återvänder till Djema el-Fna har hela torget förvandlats. Dofter av nygrillat lammkött och andra godsaker sprider sig. Musikanter, gycklare och akrobater underhåller. Ljudet av flöjter, trummor och järn-kastanjetter blir ibland öronbedövande. 

Eftermiddagen och kvällen har du till eget förfogande. Om du vill kan du återvända till hotellet med vår buss. Annars tar du dig hem på egen hand med hästdroska, taxi eller till fots. 

Dag 3 - Fès.  
Idag lämnar vi det intensiva livet i Marrakech och beger oss ut på en längre bussresa. Vi njuter ett vackert landskap med skiftande naturscenerier. Resan går bland annat över en milsvid slätt och vi reser in i Mellanatlasbergen under vår väg. Vi passerar bland annat Ifrane som är center för vintersport i Marocko. Här finns ett av landets engelskspråkiga universitet. Dagens slutmål är Fès, som är Marockos kulturella, spirituella och religiösa centrum. Här bor vi tre nätter.    

Dag 4 - Gamla Fès. 
Staden Fes, som är den äldsta av de kungliga huvudstäderna i Marocko. Staden räknades länge som unik, både ur historisk och kulturell synvinkel. Fes har varit huvudstad vid ett flertal tillfällen genom åren. På 1500-talet framstod Fes som islams västliga kulturcentrum, men mot slutet av århundradet började en nedgångsperiod. Under stadens storhetstid fanns här uppemot 800 moskéer, idag står cirka 130 finns kvar. Att vandra i den gamla median är som att förflyttas tillbaka till medeltiden. Basargatorna och skinnberedarnas kvarter känns fortfarande helt förtrollande med sina starka färger och dofter. Ledig eftermiddag.   

Dag 5 - Volubilis. Meknes.   
Vi besöker Volubilis, en vackert belägen ruinstad. Staden, som härstammar från tiden kring Kristi födelse, var en gång romarnas huvudstad i en av de romerska provinserna i Nordafrika. Här ser vi bland annat den välbevarade domstolsbyggnaden, det kapitolinska templet och triumfbågen.   

Meknes var huvudstad under sultanen Moulay Ismail på 1600-talet. Gamla staden i Meknes upptogs 1996 på Unescos världsarvslista. Under vår stadsrundtur ser vi bland annat stadsporten Bab Mansour, dekorerad med romerska kolonner från Volubilis. Vi återvänder till Fes och du har ledig kväll.   

Dag 6 - Rabat. Casablanca. 
Resan fortsätter till Rabat vid Atlantkusten, Marockos nuvarande huvudstad. Med en anrik historia, som går tillbaka ända till antiken, är dagens Rabat en luftig, modern och betagande stad med breda, trädkantade avenyer. Under vår stadsrundtur ser vi bland annat den gamla romerska hamnstaden Sala Colonia som ligger i anslutning till Chella, en gammal kunglig begravningsplats. Vid lunchtid gör vi ett besök vid en restaurang med traditionell marockansk mat. I hamnstaden Casablanca stannar vi till vid Hassan II:s moské som vi beundrar från utsidan. Middag äter vi på kända Rick's Café i Casablanca. Vi övernattar på hotell i Casablanca.  

Dag 7 - El Jadida. Essaouira.  
Hamstaden El Jadida (den nya), har växt upp kring det portugisiska fortet från 1502. Från samma tid finns en massiv stadsmur av huggen sten. Muren är ett tidigt exempel på renässansens militära byggnadsverk. En annan välkänd byggnad i sen-gotisk stil är den underjordiska cistern som sedan år 2004 klassas som ett världsarv. Här spelades en del scener i Orson Welles film Othello in. Övriga scener spelades in i Essaouira. 

Under en stadspromenad i Essaouira upplever vi ett genuint marockanskt folkliv i de myllrande gränderna. Vid sidan av fotgängarna är endast cyklar och handdragna lastkärror tillåtna. Stadens skönhet består av en spännande blandning av sirlig, arabisk arkitektur och fransk stadsplanering. Esssaouira är numera listad som kulturarv av Unesco. På 1960-1970-talet bodde celebriteter som Jimi Hendrix, Cat Stevens och Leonard Cohen här. Under rundresans sista natt bor du i Essaouira. 

Dag 8 - Hemresa. 
Idag återvänder vi till Marrakech inför hemresan. Vi tackar för ditt besök och önskar dig hjärtligt välkommen åter.ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Marrakech, t/r
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 5 luncher
• 5 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1.

Skandinavien – Marrakech. Två övernattningar på hotell i Marrakech. Buss ca 40 km. Middag ingår.

Dag 2.
Stadsrundtur med buss och till fots i Marrakech. Frukost och lunch ingår.

Dag 3.
Marrakech – Fès. Buss 532 km. Tre övernattningar på hotell i Fes. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4.
Stadsvandring i Fès. Ledig eftermiddag. Frukost och lunch ingår.

Dag 5.
Fès - Volubilis – Meknes - Fès. Buss 180 km. Besök i Volubilis och Meknes. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6.
Fès – Rabat – Casablanca. Buss 290 km. Besök i Rabat och Casablanca. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Casablanca.

Dag 7.
Casablanca – El Jadida – Essaouira. Buss 350 km. Besök i El Jadida. Stadspromenad i Essaouira. Frukost, lunch och middag ingår. En övernattning på hotell i Essaouira.

Dag 8.
Essaouira – Marrakech – Skandinavien. Buss 170 km. Frukost ingår.

Marocko

Folkmängd: 35,2 miljoner Landets yta: 446 550 km² Religion: Muslimer (främst sunni) ca 98 %, övriga ca 2 %. Valuta: Marockansk dirham Språk:Arabiska, olika berberspråk, franska och spanska

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa till Marrakech t/r, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt program, TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter enligt program, om inget annat anges.


Valuta:

Marockanska Dirham (MAD).

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks:

Dricks ingår inte i resans pris. Vi rekommenderar 42 USD (348 kronor) till chaufförer, restaurangpersonal vid inkluderade aktiviteter. Betalas på plats till vår Temareseledare som sköter fördelningen.


Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.


Klädsel
Eftersom du är på rundresa med utflykter varje dag bör du vara ledigt klädd, dock med en varm tröja och kappa eller jacka när du befinner dig i de högre delarna av Mellanatlas samt för kyliga kvällar och mornar i de inre delarna. Regn kan förekomma. Ett lättpackat regnplagg och ett paraply rekommenderas. Det är viktigt att ha lämpliga skor med låg klack och gummisula för stads- och naturpromenader.


Övrigt:

Vid ankomst förmiddag eller tidig eftermiddag händer det att rummen ännu inte är iordningställda. Rummen kan normalt disponeras från kl 15.00 men varierar från hotell till hotell. På vissa resmål får man tillgång till sitt rum först klockan 17.00. Vårt hotell ligger vid Avenue Mohamed V. Ni kan följa den ner, till vänster från hotellet, ner till Medinan och till Place Djema el-Fna. Där kan ni strosa runt, äta lunch och insupa Marrakech. Det finns också många serveringar utmed Mohamed V. Receptionen på hotellet är vänliga och hjälper gärna till med anvisningar och tips på vad ni kan göra er fria dag i Marrakech.

Från och med hösten 2019 blir rundresan 10 dagar lång, med fler övernattningar i Essaouira. 


Observera

Viktig information vid ankomst till Marrakech
Innan du ställer dig i passkontrollen ska du ta ett inresekort, passa på att fylla i kortet medan du köar.

Följande uppgifter vill passmyndigheten ha av dig;
Ankomstdatum och flygnummer till Marrakech
Efternamn, förnamn, namn som ogift
Datum och födelseort, nationalitet, bosatt i (land)
Yrke, passnummer och datum då passet utställts
Destination
Adress i Marocko: rundresans första hotell, se dagboken
Sätt ett kryss i rutan turism.

TEMA finner du till vänster i ankomsthallen.

Med reservation för ändringar. 

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-10-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2018-10-11
06:45
2018-10-11
08:15
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2018-10-11
11:55
2018-10-11
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-18
15:45
2018-10-18
20:30
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2018-10-18
21:30
2018-10-18
22:50
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 14 285 SEK Fullbokad
2018-10-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2018-10-11
06:05
2018-10-11
08:15
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2018-10-11
11:55
2018-10-11
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-18
15:45
2018-10-18
20:30
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Stockholm
2018-10-18
21:35
2018-10-18
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 14 285 SEK Fullbokad
2018-10-11 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2018-10-11
06:35
2018-10-11
08:15
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2018-10-11
11:55
2018-10-11
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-18
15:45
2018-10-18
20:30
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2018-10-18
21:30
2018-10-18
23:05
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 14 285 SEK Fullbokad
2018-10-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2018-10-21
06:40
2018-10-21
08:20
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2018-10-21
11:40
2018-10-21
14:20
Lufthansa, 332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-28
15:15
2018-10-28
20:05
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2018-10-28
21:50
2018-10-28
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 13 475 SEK Förfrågan
2018-10-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2018-10-21
06:35
2018-10-21
08:50
Austrian Airlines, 318
Vienna
Marrakesh
2018-10-21
09:50
2018-10-21
13:05
Austrian Airlines, 899
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-28
15:15
2018-10-28
20:05
Lufthansa, 1333
Vienna
Stockholm
2018-10-28
21:25
2018-10-28
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 13 475 SEK Förfrågan
2018-10-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2018-10-21
07:10
2018-10-21
08:55
Austrian Airlines, 308
Vienna
Marrakesh
2018-10-21
09:50
2018-10-21
13:05
Austrian Airlines, 899
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-10-28
15:15
2018-10-28
20:05
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2018-10-28
22:15
2018-10-21
23:40
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 13 475 SEK Förfrågan
2018-11-01 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2018-11-01
06:35
2018-11-01
08:05
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2018-11-01
12:00
2018-11-01
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-11-08
15:30
2018-11-08
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2018-11-08
21:55
2018-11-08
23:20
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 14 985 SEK 2 platser kvar Boka
2018-11-01 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2018-11-01
06:45
2018-11-01
08:30
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2018-11-01
12:00
2018-11-01
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-11-08
15:30
2018-11-08
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2018-11-08
21:50
2018-11-08
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 14 985 SEK Förfrågan
2018-11-01 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2018-11-01
06:55
2018-11-01
09:05
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2018-11-01
12:00
2018-11-01
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2018-11-08
15:30
2018-11-08
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Stockholm
2018-11-08
21:25
2018-11-08
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 14 985 SEK Förfrågan
2019-02-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-02-21
06:45
2019-02-21
08:30
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-21
12:00
2019-02-21
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-02-28
15:30
2019-02-28
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2019-02-28
21:50
2019-02-28
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 18 005 SEK 6 platser kvar Boka
2019-02-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2019-02-21
06:55
2019-02-21
09:05
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-21
12:00
2019-02-21
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-02-28
15:30
2019-02-28
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Stockholm
2019-02-28
21:25
2019-02-28
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 18 005 SEK 6 platser kvar Boka
2019-02-21 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-02-21
06:15
2019-02-21
07:45
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-21
12:00
2019-02-21
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-02-28
15:30
2019-02-28
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2019-02-28
21:45
2019-02-28
23:10
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 18 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-02-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2019-02-28
06:55
2019-02-28
09:05
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-28
12:00
2019-02-28
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-07
15:30
2019-03-07
20:15
Lufthansa, 1333
Stockholm
Stockholm
2019-03-07
21:25
2019-03-07
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 17 885 SEK 4 platser kvar Boka
2019-02-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-02-28
06:45
2019-02-28
08:30
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-28
12:00
2019-02-28
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-07
15:30
2019-03-07
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2019-03-07
21:50
2019-03-07
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 17 885 SEK 4 platser kvar Boka
2019-02-28 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-02-28
06:15
2019-02-28
07:45
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2019-02-28
12:00
2019-02-28
14:40
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-07
15:30
2019-03-07
20:15
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2019-03-07
21:45
2019-03-07
23:10
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 17 885 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2019-03-07
06:55
2019-03-07
09:05
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-07
11:50
2019-03-07
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-14
15:30
2019-03-14
20:20
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Stockholm
2019-03-14
21:25
2019-03-14
23:35
Lufthansa, 808
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 17 885 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-03-07
06:45
2019-03-07
08:30
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-07
11:50
2019-03-07
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-14
15:30
2019-03-14
20:20
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2019-03-14
21:50
2019-03-14
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 17 885 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-03-07
06:40
2019-03-07
08:10
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-07
11:50
2019-03-07
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-14
15:30
2019-03-14
20:20
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2019-03-14
22:05
2019-03-14
23:30
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 17 885 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2019-03-14
06:40
2019-03-14
08:10
Lufthansa, 833
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-14
11:50
2019-03-14
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-21
15:30
2019-03-21
20:20
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Copenhagen
2019-03-21
22:05
2019-03-21
23:30
Lufthansa, 832
8 dagar Marockos kungliga städer Köpenhamn 18 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-03-14
07:05
2019-03-14
08:50
Lufthansa, 821
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-14
11:50
2019-03-14
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-21
15:30
2019-03-21
20:20
Lufthansa, 1333
Frankfurt
Gothenburg
2019-03-21
21:50
2019-03-21
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Marockos kungliga städer Göteborg 18 005 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2019-03-14
06:50
2019-03-14
09:00
Lufthansa, 809
Frankfurt
Marrakesh
2019-03-14
11:50
2019-03-14
14:30
Lufthansa, 1332
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Marrakesh
Frankfurt
2019-03-21
15:30
2019-03-21
20:20
Lufthansa, 1333
8 dagar Marockos kungliga städer Stockholm 18 005 SEK 5 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose