I Mayafolkens fotspår nu och dåEn rundresa på Yucatanhalvön

När de spanska erövrarna landsteg 1519 i nuvarande Mexiko förvånades de över den högtstående indianska civilisationen. Vi gör en upptäcktsresa in i mayafolkens imponerande arkitektur, konsthantverk, skrivkonst, astrologi och trosföreställningar. Från Chichén Itza färdas vi via mayatempel och spanskkoloniala städer till de vitaste av stränder.

RESFAKTA

Länder: Mexiko

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 16 dagar

Gruppstorlek: 18-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Soluppgång över Chichén Itza
 • Méridas kolonialarkitektur
 • Mosaikerna i Uxmal
 • Delfinsafari på Términoslagunen
 • Översteprästernas Palenque

Dagsprogram
2022-2023

Dag 1. Avresa till Mexiko.

Ankomst till Mexiko och Cancún. Efter tull- och säkerhetskontroll möter TEMAs reseledare eller en representant. Här väntar buss för färd in till hotellet.

Dag 2. Ek Balam.
Rundresan på Yucatánhalvön börjar med ett besök i det arkeologiska området Ek Balam, som på mayaspråket betyder 'Svart jaguar' och är uppkallat efter boplatsens grundare. Här får vi för första gången kontakt med och insyn i den fascinerande mayakulturen före spanjorernas ankomst, när vi möts av tempel, palats och den obligatoriska bollplanen, allt byggt i ljus kalksten.

Från Ek Balam fortsätter vi till cenote Dzitnup. Här upplever vi grönskimrande vatten i en magisk grotta. Det finns tusentals cenotes över hela Yucatán. En cenote är en slags grotta utan tak fylld med sötvatten, men det kan också vara en lagun eller en underjordisk grotta med tak. Dessa cenotes spelade en fundamental roll för Mayafolket, eftersom de hämtade sitt dricksvatten härifrån. Numera är det populära ställen att svalka sig på, då vattentemperaturen är lägre än i havet. Den som önskar, kan ta ett dopp i det ljumma kristallklara vattnet. "Det är som att simma i en saga", var det någon som sade.

Senare är vi framme i den koloniala staden Valladolid, grundad år 1543 av conquistadoren Francisco de Montejo på den plats där mayastaden Zaci var belägen. Här har vi möjlighet att göra egna strövtåg bland raka gator längs låga byggnader med färgstarka fasader. Vid det centrala torget ligger kyrkan och rådhuset.

Här går många kvinnor klädda traditionella kläder så kallade huipil, en slags tunika eller klänning utsmyckad med färgglada broderier ofta i form av blommor

Dagens slutmål är Chichén Itza, här checkar vi in på ett hotell strax utanför den arkeologiska parken.

Dag 3. Soluppgång över Chichén Itza.
Bara ett fåtal entusiaster tillåts besöka Chichén Itza i gryningen. Ta med dig ficklampan så vandrar vi iväg. Det är en magisk och spännande känsla att få vara en av de första besökarna och se hur pyramidens konturer långsamt blir tydligare när natt blir till dag. 

Här har också de mest omfattande arkeologiska utgrävningarna gjorts, samtidigt som flera av mayafolkets sinnrika konstruktioner har restaurerats. Ingenstans kan du som här få en så levande bild av hur en mayastad såg ut i all sin glans. Chichén Itza är mayakulturens avbild.

Platsen byggdes upp och upplevde en storhetstid under perioden 400–800 efter Kristus. Därefter följde en nedgångsperiod, men staden fick uppleva en renässans när nya gudar introducerades, till exempel gudakonungen Quetzalcoatl. Chichén Itza övergavs på 1200-talet. Efter besöket, som väcker många nya fascinerande insikter om mayakulturen har det blivit dags att lämna Chichén Itza.

Vi reser nu vidare till Izamal, benämnd den gula staden på grund av färgen på husen. En av sägnerna säger att fasadernas varmgula färg ströks på för att hedra påven under hans besök.

Den koloniala arkitekturen, det stora franciskanerklostret, kullerstenar och hästdroskor bidrar till en känsla av svunnen tid. Izamal, även kallad "den magiska staden" för sin skönhet, har också en trevlig lokal marknad där kvinnor i traditionella huipiles säljer frukt och grönsaker.

Sen eftermiddag kommer vi fram till Yacatáns huvudstad Mérida.

Här bor vi på hotell i två nätter.

Dag 4. Mérida.
Vi inleder dagen med en utflykt till det vackra fiskeläget Celestún, beläget, där floden Esperanza mynnar ut i Mexikanska Golfen.

Lagunen erbjuder ett rikt fågelliv som vi upplever under en båttur. Här häckar tusentals flamingor som man med lite tur får se.

På eftermiddagen tar vi en gemensam stadspromenad i Mérida. Den vita staden, som den brukar kallas, grundades liksom Valladolid av conquistadoren Francisco de Montejo år 1542 under hans kampanj på Yucatánhalvön.

Mérida är byggd ovanpå den gamla mayastaden Tihó, och är utan tvekan en av Mexikos vackraste koloniala städer, med en lugn och behaglig atmosfär. Så gott som varje gata och torg har vitkalkade, koloniala kyrkor. Vi ser även många palatsliknande hus, inte minst kring det livliga torget Plaza Mayor.

Dag 5. Hacienda. Uxmal.
Idag blir det besök på 1600-talshaciendan Yaxcopoil, där det en gång i tiden odlades ”henequen”, den agave som ger sisalhampa. De hade boskap och ägorna mätte en gång i tiden 11 000 hektar. Under kolonialtiden arbetade här över 500 personer.

Haciendan är idag ett museum och vi bekantar oss med det gamla haciendasystemet.

Under dagen besöker vi en annan av mayafolkets mer anmärkningsvärda städer, Uxmal. Dess välformade byggnader och pyramider representerar det förnämsta av den så kallade Puuc-arkitekturen. Stilen kännetecknas av att tempel och andra konstruktioner har dekorerats med breda friser, där abstrakta geometriska mönster skapats i mosaik av sten. Ansiktet av regnguden Chac förekommer lite överallt.

Någon gång under dagen gör vi ett försök att besöka en mayafamilj på landsbygden.

Dagens slutmål är ett charmerande, haciendaliknande strandhotell som ligger söder om Campeche. Hotellet ligger bekvämt vid den Mexikanska Golfen och upplevs av många som ett paradis på jorden. Här stannar vi i fyra nätter.

Dag 6. Campeche.
Idag besöker vi Campeches gamla stadsdel, grundad år 1540 och under kolonialtiden ständigt härjad och attackerad av fribytare och pirater. Efter den allvarligaste brandskattningen av buckanjärer under 1600-talet byggdes en ca 2,5 km lång försvarsmur runt staden, delar av vilken fortfarande står kvar. Från att ha varit en mayastad blev den snart ett brohuvud för erövrarna. Med tiden utvecklades Campeche till en viktig hamnstad.

Campeches historiska centrum liksom ringmuren är upptagna på Unescos världsarvslista. Vi besöker det högintressanta arkeologiska museet beläget i en så kallad redutt eller försvarsskans med vid utsikt. Härifrån höll man under kolonialtiden utkik efter piratskepp. Museet innehåller föremål och pjäser från Campeches förspanska historia, som till exempel de kända jainafigurerna.

Vid den centrala parken äntrar vi en spårvagn och under denna populära tur ser vi nästan hela Campeches historiska centrum med omgivningar.

Vi får även tid att på egen hand ströva omkring i denna mycket vackra stad.

Dag 7. Vilodag.
Efter ett par dagars intensivt program har vi idag en programfri dag. Lite avkoppling och vila känns skönt. Kanske lockas någon till bad vid hotellets egen strand?

Dag 8. Cevichekurs.
Under förmiddagen besöker vi Hacienda San Luis Carpizo, som byggdes i början av 1900-talet. Idag är denna hacienda en militärförläggning för utbildning av marinsoldater. Delar av den gamla haciendan står kvar i sitt ursprungliga skick, orestaurerad, för att visa hur det en gång kunde se ut. Det är verkligen ett annorlunda besök, då vi guidas runt av soldater!

Vid återkomsten till hotellet kan den som önskar delta i en kort kurs i hur man lagar en av latinamerikas mest berömda maträtter, ceviche, som består av limemarinerad fisk kryddad bland annat med koriander, lök och chili. Resultatet smakar vi av tillsammans på kvällen.

Dag 9. Delfinsafari.
Dagens utflykt tar oss cirka 15 mil söderut till halvön Aguada. Om vädret tillåter väntar en spännande utflykt i båt för att spana efter delfiner på den väldiga lagunen Términos.

Laguna de Términos som är öppen mot Mexikanska Golfen men skyddad av flera öar, vilka skapar förutsättningar för ett unikt växt- och djurliv. Lagunen är också känd för sina delfiner som vi idag får möjlighet att se på närmare håll under en spännande båttur.

Det är en oförglömlig upplevelse, när dessa fantastiska däggdjur och graciösa akrobater uppenbarar sig runt båtarna, som är utrustade med flytvästar och soltak.

Under eftermiddagen fortsätter resan längs kusten och vidare in i landet. Vi når så småningom provinsen Chiapas och Palenque. Två övernattningar väntar oss på hotell i Palenque.

Dag 10. Palenque.
Det vilar en magisk stämning över Palenque. Här reser sig, frilagda från den tropiska grönskan, enorma tempel och pyramider. Palenques mayakonstruktioner anses uppvisa epokens mest förfinade arkitektur.

Palenque var ett ceremoniellt centrum för mayakulturens överstepräster och tillika boplats för den lokale härskaren. Om detta vittnar det så kallade Palatset, som trots sitt förfall ger en skönjbar bild av överdåd och auktoritet. Här gör vi en rundvandring under förmiddagen.

Senare under dagen tar vi en kort promenad in i den närbelagna regnskogen. Här finner vi Welib-ha, ett 20 meter högt vattenfall med vackert grönt vatten. Den som blir sugen att ta sig ett dopp i naturens egen bassäng. Ta med badkläder! Med lite tur dyker det upp vrålapor som nyfiket kommer fram ur regnskogens täta grönska!

Resten av dagen fri till att upptäcka Palenque.

Dag 11. Becán.
Tidigt på morgonen ger vi oss av österut. Vi lämnar bergstrakterna och provinsen Chiapas. Vegetationen skiftar efterhand från skogsrika nejder till buskflora.

Under eftermiddagen når vi Becán, som före spanjorernas ankomst var regionens huvudstad. Den ligger inbäddad i grönska och är känd för sin unika vallgrav från mayatiden. Staden är också känd för en 32 meter hög tempelbas eller pyramid liksom en mycket väl bibehållen mask av Itzamna, en av mayafolkets viktigaste gudar.

I en lång korridor kan du uppskatta konstruktionen av falska valv, så kallade överkragningsvalv, bättre än någon annanstans.

En övernattning på Chicanna EcoVillage Resort.

Dag 12. Lagunen i Bacalar.
Idag reser vi tillbaka kusten och Akumal. Under dagens etapp ges tillfälle till ännu ett bad i en cenote.

Vid Bacalar njuter vi av utsikten över bukten som skimrar i blått och grönt.

Under eftermiddagen kommer vi fram till den lilla fridfulla semesterorten Akumal mellan de större turistorterna Tulum och Playa del Carmen. Här kopplar man av i lugna omgivningar, med havet och naturen som närmaste grannar. Akumal som betyder "Sköldpaddornas Plats". Möjlighet att snorkla med sköldpaddor finns.

Vistelsen i Akumal sker på egen hand, dvs Temaresors reseledare är inte med under dessa vilodagar. Du får ett telefonnummer till vår lokala samarbetspartner, som du kan ringa om du behöver hjälp eller vill boka en utflykt.

Dag 13–14. Avkoppling och vila.
Nu har du två härliga dagar för att njuta avkoppling och vila. Kanske lockar en båtutflykt till ön Cozumel eller varför inte göra ett besök vid den antika staden Tulum.

Dag 15. Hemresa.
Inför avresan till flygplatsen meddelar reseledaren om aktuella transfer- och flygtider. Fram till transferresan till flygplatsen är dagen ledig för egna aktiviteter.

Dag 16. Hemkomst.
Under dagen landar vi i Skandinavien. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Cancun, t/r
• Samtliga övernattningar
• 14 frukostar
• 4 luncher
• 7 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1

Flyg Skandinavien – Cancún. Flygmåltider ingår. Transfer från flygplatsen - Cancun, ca 18 km. En övernattning på hotell i Cancun.

Dag 2
Cancun – Ek Balam – Valladolid - Chichén Itza. Buss 245 km. Besök i Ek Balam, Valladolid och cenote Dzitnup. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Chichén Itza.

Dag 3
Buss Chichén Itza – Izamal – Mérida, ca 150 km. Morgonutflykt till Chichén Itza. Besök Izamal. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Mérida.

Dag 4
Buss Mérida – Celestún t/r, ca 210 km. Utflykt till fiskeläget Celestún. Stadsvandring i Mérida. Frukost och lunch ingår.

Dag 5
Buss Mérida – Yaxcopoil - Uxmal – Campeche 279 km. Besök vid hacienda Yaxcopoil och Uxmal. Frukost och middag ingår. Fyra övernattningar på strandhotell utanför Campeche.

Dag 6
Buss till Campeche centrum t/r, ca 76 km. Stadsrundtur I Campeche. Utflykt med spårvagn. Frukost och middag ingår.

Dag 7
Vilodag. Inget gemensamt program. Frukost och middag ingår.

Dag 8
Buss till Hacienda San Luis Carpizo t/r, ca 64. Förmiddagsutflykt till Hacienda. Frukost och middag ingår.

Dag 9
Buss Campeche – Isla Aguada – Palenque ca 415 km. Båtutflykt på lagun. Frukost, lunch och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Palenque.

Dag 10
Bussutflykt till Palenques t/r ca 20 km. Besök vid Palenques arkeologiska område. Badmöjligheter vid vattenfall. Frukost och lunch ingår.

Dag 11
Palenque – Becán - Chicanná. Buss ca 360 km. Besök i mayastaden Becan. Frukost och middag ingår. En övernattning på Chicanna EcoVillage Resort.

Dag 12
Buss Chicanná – Bacalar – Akumal, ca 400 km. Besök vid Bacalar och cenotebad. Frukost ingår. Tre övernattningar på hotell i Akumal.

Dag 13-14
Avkoppling I Akumal. Frukost ingår.

Dag 15
Avkoppling I Akumal. Busstransfer till flygplatsen, ca 100 km. Flyg till Skandinavien. Frukost ingår och flygmåltider ingår.

Dag 16
Ankomst till Skandinavien under dagen.

Mexiko

Folkmängd: 129 miljoner
Landets yta: 1 972 550 km²
Valuta: Mexikansk peso
Språk: Spanska
Religion: Ingen officiell religion.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flyg till Cancún t o r, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt dagsprogram, TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter enligt program om inget annat anges.

Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 1300 MXN per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Hotellen
Hotellen på resan är av god mellanklass där vi tagit hänsyn till såväl standard, service som läge. Vid eventuell hotelländring ställs samma krav på alternativt hotell. I Akumal slipper vi trängseln från gatorna i Cancun och Playa del Carmen. Resmålet är lugnt och bjuder på mer avslappning och behaglig vila.

OBS, På vissa avresor användes alternativa hotell under denna rundresa. Dessa hotell kommer upp under ordinarie hotellista om så är fallet. Hotellen är likvärdiga och har ingen påverkan på själva programmet..


Valuta
Mexikansk peso (MXN). För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.

Klädsel och utrustning
Generellt dominerar regnperioden under sommarmånaderna juni–augusti, men givetvis kan regn förekomma även under andra tider. Under dagen passar lätta (och lättvättade) bomullskläder, men det kan vara skönt att ha en varmare tröja/jacka för svalare kvällar.

Kläderna bör vara oömma, eftersom vi ständigt är på utflykt. Glöm inte badkläder och badlakan. Vi vandrar i städer och byar, strövar i naturen och klättrar på ruiner, som ibland kan vara fuktiga; rejäla skor med gummisula rekommenderas.

Med reservation för ändringar.

Hotell/boende

Kommentarer

Alternativa hotell förekommer på vissa avgångar. Vid hotellbyte publiceras hotellen här.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2022-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Paris
2022-11-16
06:50
2022-11-16
09:10
Air France, 1553
Paris
Cancún
2022-11-16
12:00
2022-11-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2022-11-30
19:30
2022-12-02
11:05
Air France, 651
Paris
Gothenburg
2022-12-01
14:50
2022-12-01
17:00
Air France, 1452
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Göteborg 35 650 SEK 4 platser kvar Boka
2022-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Paris
2022-11-16
06:00
2022-11-16
08:50
Air France, 1463
Paris
Cancún
2022-11-16
12:00
2022-11-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2022-11-30
19:30
2022-12-02
11:05
Air France, 651
Paris
Stockholm
2022-12-01
15:30
2022-12-01
18:10
Air France, 1062
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Stockholm 35 590 SEK 6 platser kvar Boka
2022-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2022-11-16
06:25
2022-11-16
08:30
Air France, 1351
Paris
Cancún
2022-11-16
12:00
2022-11-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2022-11-30
19:30
2022-12-02
11:05
Air France, 651
Paris
Copenhagen
2022-12-01
12:35
2022-12-01
14:30
Air France, 1850
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Köpenhamn 35 650 SEK 2 platser kvar Boka
2023-01-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Paris
2023-01-05
06:10
2023-01-05
09:10
Air France, 1553
Paris
Cancún
2023-01-05
12:00
2023-01-05
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-01-19
19:30
2023-01-20
11:05
Air France, 651
Paris
Gothenburg
2023-01-20
14:50
2023-01-20
17:00
Air France, 1452
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Göteborg 33 350 SEK 6 platser kvar Boka
2023-01-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Paris
2023-01-05
06:00
2023-01-05
08:50
Air France, 1463
Paris
Cancún
2023-01-05
12:00
2023-01-05
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-01-19
19:30
2023-01-20
11:05
Air France, 651
Paris
Stockholm
2023-01-20
15:30
2023-01-20
18:10
Air France, 1062
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Stockholm 34 350 SEK 6 platser kvar Boka
2023-01-05 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2023-01-05
06:25
2023-01-05
08:30
Air France, 1351
Paris
Cancún
2023-01-05
12:00
2023-01-05
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-01-19
19:30
2023-01-20
11:05
Air France, 651
Paris
Copenhagen
2023-01-20
12:35
2023-01-20
14:30
Air France, 1850
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Köpenhamn 34 190 SEK 4 platser kvar Boka
2023-02-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Paris
2023-01-30
06:50
2023-01-30
09:10
Air France, 1553
Paris
Cancún
2023-01-30
12:00
2022-01-30
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-02-13
19:30
2023-02-14
11:05
Air France, 651
Paris
Gothenburg
2023-02-14
14:50
2023-02-14
17:00
Air France, 1452
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Göteborg 37 490 SEK 6 platser kvar Boka
2023-02-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Paris
2023-01-30
06:00
2023-01-30
08:50
Air France, 1463
Paris
Cancún
2023-01-30
12:00
2022-01-30
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-02-13
19:30
2023-02-14
11:05
Air France, 651
Paris
Stockholm
2023-02-14
15:30
2023-02-14
18:10
Air France, 1062
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Stockholm 38 150 SEK 6+ platser kvar Boka
2023-02-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2023-01-30
06:25
2023-01-30
08:30
Air France, 1351
Paris
Cancún
2023-01-30
12:00
2022-01-30
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-02-13
19:30
2023-02-14
11:05
Air France, 651
Paris
Copenhagen
2023-02-14
12:35
2023-02-14
14:30
Air France, 1850
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Köpenhamn 37 950 SEK Förfrågan
2023-02-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Paris
2023-02-16
06:50
2023-02-16
09:10
Air France, 1553
Paris
Cancún
2023-02-16
12:00
2023-02-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-03-02
18:50
2023-03-03
10:00
K L M, 690
Paris
Gothenburg
2023-03-03
12:15
2023-03-03
13:40
K L M, 1155
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Göteborg 33 650 SEK 6 platser kvar Boka
2023-02-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Paris
2023-02-16
06:00
2023-02-16
08:50
Air France, 1463
Paris
Cancún
2023-02-16
12:00
2023-02-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-03-02
18:50
2023-03-03
10:00
K L M, 690
Paris
Stockholm
2023-03-03
14:35
2023-03-03
16:35
K L M, 1115
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Stockholm 33 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2023-02-16 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Paris
2023-02-16
06:25
2023-02-16
08:30
Air France, 1351
Paris
Cancún
2023-02-16
12:00
2023-02-16
17:15
Air France, 650
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Cancún
Paris
2023-03-02
18:50
2023-03-03
10:00
K L M, 690
Paris
Copenhagen
2023-03-03
12:20
2023-03-03
13:40
K L M, 1129
16 dagar I Mayafolkens fotspår nu och då Köpenhamn 32 990 SEK 4 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.