Safari i Kenyamed sol och bad vid Voyager Beach

Resan börjar på Amboselis grässavann vid Kilimanjaros fot och går genom västra Tsavos karga och kuperade landskap. I naturreservatet Taita Hills bor vi direkt vid vattenhålet. Vi spanar bland annat efter efter lejon, giraffer, elefanter, näshornsfåglar, babianer och antiloper. Mitt i safarin får vi några dagar att smälta intrycken med sol och bad vid Indiska oceanens vita stränder. Safarin avrundas med två dagar i Kenyas största park, östra Tsavo, och i Nairobi med besök på Karen Blixens farm och ett giraffcenter.

RESFAKTA

Länder: Kenya

Typ av resa: Safari

Reslängd: 13 dagar

Gruppstorlek: 16-18 personer

Visum krävs: Ja (klicka för detaljer)

HÖJDPUNKTER

 • Tältlodge i Amboseli, med Kilimanjaro i horisonten
 • Varierade ekosystem samt djurens och fåglarnas mängd och mångfald
 • Salt Lick Lodge på pålar över vattenhål
 • Mombasas stränder
 • Östra Tsavos röda elefanter

Dagsprogram
2023-24

Dag 1. Avresa 
Avresa från Skandinavien med flygbyte på vägen.

Dag 2. Karibu Kenya!
Vi ankommer till Jomo Kenyatta International Airport. Efter avklarade pass-, visum och tullformaliteter möter TEMAs reseledare tillika safariguide.

Vi lämnar på en gång Nairobi bakom oss och beger oss söderöver mot Amboseli nationalpark. Det är här bilden eller snarare bilderna är tagna som blivit en välkänd symbol för Östafrikas storslagna natur. Bilder av elefanter, giraffer eller sebror som betar mot en fond av ett snöklätt Kilimanjaro.

Lagom till lunch ankommer vi till lodgen och vi checkar in för två övernattningar. TEMAs reseledare ger en introduktion till safarilivet och på eftermiddagen ger vi oss ut på vår första "game drive". Med reservation för flygets ankomsttid. Det vill säga att med safarijeeparna utforska naturen och spana efter djur och fåglar.

Vid skymningen är vi tillbaka på lodgen, där en välsmakande middag väntar.

Dag 3. Amboseli och Kilimanjaro
Idag går vi upp tidigt för en morgonsafari. Den afrikanska natten är djup och mörk, men dagen kommer snabbt efter den första strimman av gryningsljus. Det är då savannens alla djur är som mest aktiva och på sin vakt mot lejon och leoparder som fortfarande lurar i mörkret som dröjt sig kvar i de täta buskarna.

Amboseli är känt för sina stora elefanthjordar, som man många gånger ser stå i knädjup lervälling och spruta gyttjan över sig som skydd mot värme och insekter. Men här i dessa vackra omgivningar finns så mycket mera. Landskapet är perfekt för geparden att jaga i. Här betar en mängd bufflar, giraffer som försiktigt nafsar blad i de taggiga lövverken. Flera gasellarter rör sig ute på den öppna savannen alltid med ett vakande öga efter snabba kattdjur och möjliga bakhåll.

På eftermiddagen ärr det safaridags igen. Vi stannar på ”Observationsberget” och beundar skönheten i detta uråldriga Eden. Om vädergudarna är på rätt humör, ser vi snön på Kilimanjaros breda topp.

Dag 4. Lava och kristallklart vatten
Efter frukost lämnar vi Amboseli och fortsätter mot Västra Tsavo genom ett spektakulärt landskap där vulkaner spytt ut enorma lavamassor, den så kallde Shetanilavan.

Vägen ormar sig ner för sluttningarna och snart är vi framme i Västra Tsavo som har tätare vegetation än sin östliga motsvarighet. I norr bidrar Tsavofloden till att djurlivet är mycket rikt här.

Efter lunch besöker vi Mzima Springs flöde av kristallklart vatten. Många undervattensfilmer med flodhästar i huvudrollen är inspelade här. Man har konstruerat tittceller med glasfönster under vattennivån som man kan gå ner i för att se vad som händer under vattnet.

Det finns också möjlighet att ge sig ut en "nattsafari" i omgivningarna kring lodgen för att spana efter den storögda galagon – mera känd som "bushbaby" – och kanske även se Afrikas vackraste katt, leoparden. ('Nattsafari' arrangeras av lodgen – bokas och betalas på plats direkt till lodgen).

Dag 5. Reservatet Taita Hills

Redan innan frukost ger vi oss ut på "game drive" i soluppgången och ser djur och natur vakna till liv. Efter frukost checkar vi ut och safariresan fortsätter genom Tsavos vackra kuperade landskap till Taita Hills Wildlife Sanctuary, som är ett privatägt reservat vid foten av Taita Hills. Vid ankomst till reservatet serveras vi lunch och fortsätter sedan vidare till själva lodgen Sarova Saltlick, som står högt över marken på kraftiga pelare med utsikt över ett stort vattenhål.

Vi ger oss ut på eftermiddagen för att se vilka djur och fåglar vi kan finna här i reservatet. Efter solnedgången kan man dröja sig kvar på terrassen och studera nattlivet vid vattenhållet som är upplyst. Här kan vad som helst hända.

Dag 6. Till kusten
Vi lämnar nu safarilivet för ett par dagar och åker ut till kusten. Strax norr om Mombasa finner vi Voyager Beach, där vi checkar in för tre nätter avkoppling vid Indiska oceanen. Här njuter vi på stranden eller vid det fina poolområdet. Helpension är inkluderat så det är bara att koppla av.

Dag 7. Stadstur i Mombasa 
Lugn förmiddag med sol och bad på egen hand.

På eftermiddagen träffas vi för en utflykt in till Mombasa stad för att se det stora indiska templet och portugisernas Fort Jesus. Det blir också marknadsbesök med eventuell shopping.

Dag 8. Ledig dag
Njut avkoppling och sköna bad. I Östafrika är det stora skillnader mellan lågvatten och högvatten, mellan ebb och flod. Tidvattnet skapar förutsättningar för ett intressant ekosystem där en mängd växter och djur har specialiserat sig att leva. Vi rekommenderar därför badskor. 

Dag 9. Till Tsavo East
Efter frukost lämnar vi kusten och ger oss ut på safarivägarna igen. Resan fortsätter nu till Kenyas största nationalpark, Tsavo East.

Med sina drygt 20 000 km² är Tsavo faktiskt ett av världens största naturreservat, till ytan något större än Israel. Parkens två delar, East och West är delvis ganska olika varandra och omfattar en stor del av Kenyas många ekosystem. Artrikedomen är enorm och kan mäta sig med det mer kända Masai Mara. Här finns savannens stora djur som elefant, giraff, buffel och flodhäst, här smyger de stora kattdjuren, lejon, lejopard och gepard. Här finns dessutom den vackra giraffgasellen, mindre kudo och tofsörad oryx. Artrikedomen fåglar är imponerande – närmare 500 arter!

Vid lunchtid anländer vi till lodgen, och kan slappna av vid eller i poolen innan eftermiddagens safaritur startar.

Dag 10. Heldagssafari
Med parkens storlek passar det att vi har en heldag här för att kunna se oss ordentligt omkring. Vi packar lunchbox och ger oss norröver.

Tsavo är känt för sina ”röda” elefanter, färgen som kommer av den järnrika röda jorden. Det var också här två lejon terroriserade järnvägsarbetarna, de indiska rallarna som byggde järnvägen mellan Mombasa och Nairobi i början av nittonhundratalet. Över hundratjugo arbetare fick sätta livet till innan man lyckades hitta och skjuta de mycket listiga brödralejonen.

Dagen och våra safariupplevelser lider mot sitt slut och den afrikanska natten omfamnar allt med ljud och dofter.

Dag 11. Tåget till Nairobi
Det har blivit dags att lämna "bushen" och bege oss tillbaka mot Nairobi. Utanför Tsavo nationalpark kliver vi i byn Voi på tåget från Mombasa som tar oss hela vägen till Nairobi. 

Vi tar in på ett bekvämt hotell med fina möjligheter till avkoppling. Det finns såväl gym som en utomhuspool belägen i den gröna trädgården. En sen lunch serveras vid ankomst. 

Dag 12. Out of Africa och hemresa från Afrika
Efter en avkopplande morgon så är det dags att checka ut vid lunchtid. För lunch åker vi till Karen Blixens Coffee Gardens. Här finns det historiska Swedo House vilket var den ursprungliga jaktlodgen som byggdes i början mellan 1906–1908. Mätta och belåtna besöker vi det närbelägna Karen Blixen-museet och Giraffe Centre för närkontakt med dessa vackra djur. Det blir en innehållsrik dag som vi avrundar med avskedsmiddag på anrika Carnivore.

Dag 13. Hemkomst
Efter byte landar vi hemma i Skandinavien igen under dagen

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien – Nairobi
• Samtliga övernattningar
• 10 frukostar 
• 11 luncher
• 11 middagar
• Parkavgifter och inträden enligt program
• TEMA-reseledare
• Fönsterplats i fyrhjulsdriven safarijeep
• 1 l flaskvatten i jeep per dag

RESFAKTA

Dag 1
Flyg Skandinavien - Nairobi. Flygmåltider ingår.

Dag 2
Ankomst Nairobi. Transfer till Amboseli 200 km. Lunch/lunchbox och middag ingår. Två övernattningar på tältlodge i Amboseli.

Dag 3
Morgon- och eftermiddagssafari. Helpension.

Dag 4
Amboseli – Tsavo West, 130 km. Safari med Mzima Springs. Helpension. En övernattning på lodge i Tsavo West.

Dag 5
Tsavo West – Taita Hills, 75 km. Morgonsafari i Tsavo West. Eftermiddagssafari i Taita Hills. Helpension. En övernattning på lodge vid Saltlick.

Dag 6
Taita Hills – Mombasa, 200 km. Eftermiddag på egen hand. Frukost, lunch och middag. Tre övernattningar på resort i Mombasa.

Dag 7
Ledig förmiddag. Stadstur i Mombasa stad. Helpension.

Dag 8
Ledig dag. Helpension.

Dag 9
Mombasa – Tsavo East, 150 km. Eftermiddagssafari. Helpension. Två övernattningar på lodge i Tsavo East.

Dag 10
Heldagssafari. Helpension.

Dag 11
Tsavo East – Nairobi, 360 km. Tågresa Voi – Nairobi. Frukost, lunch och middag. En övernattning på hotell i Nairobi.

Dag 12
Ledig förmiddag. Utflykt till Karen med besök på giraffcenter. Helpension och flygmåltider. Flygresa Nairobi – Skandinavien.

Dag 13
Ankomst Skandinavien.

Kenya

Folkmängd 51 miljoner
Landets yta 582 650 km²
Valuta Kenyansk shilling
Religion Kristna 83 %, muslimer 11 %, samt traditionella och övriga trossamfund
Språk Kiswahili, engelska m fl

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Skandinavien – Nairobi – Skandinavien t o r, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum på hotell, lodger och permanenta tältläger, måltider enligt program, TEMAs reseledning, inträden och utflykter, om inget annat anges.

Safari:
Jeepar

I Kenya reser du med 4-hjuls drivna jeepar med uppfällbar taklucka. Ni är max sex resenärer i respektive jeep, det vill säga, alla är garanterad fönsterplats. Taket kan öppnas upp för bästa möjligheter till fotografering när man är ute på en så kallad gamedrive = safaritur i nationalparken.

Bagaget

Packa i mjuka väskor, dvs ej med hårt skal (max 15 kg), då utrymmet i safarins jeepar begränsat.

Packningstips
- Ficklampa. På grund av energi- och vattenransonering stänger många lodger av både varmvatten och el vid vissa tidpunkter.
- Kamera.
- Kikare med förstoringsgrad 8–10. Vissa resenärer kan uppleva att en bra kikare till och med kan vara mer värt än en kamera på safari.
- Adapter till afrikanska stickkontakter. På många platser i Kenya används fortfarande den brittiska stickkontaktsmodellen (commonwealth-modell) med tre pluggar.
-Myggstift eller liknande är nödvändigt om kvällarna då du delvis vistas utomhus.

Vaccinationer
Vad beträffar malariaprofylax och vaccinationer ta kontakt med vaccinationscentral eller motsvarande på din hemort. Vissa vaccinationer kan vara obligatoriska för att få komma in i respektive land. Hör med din vaccinationscentral.

Fotografering
Under safarin ser vi de vilda djuren i sin rätta miljö i skyddade områden. Det betyder att man ofta stannar på avstånd hellre än att köra så nära att djuren störs. Teleobjektiv är nödvändigt för bra djurbilder, 135 mm kan räcka då det gäller större djur, men för mindre däggdjur och fåglar behövs 300–400 mm.

Ta gärna med extra minneskort. Räkna med att en hel del film går åt om du inte använder digital utrustning.

Att fotografera människor du möter kan ibland vara känsligt. Förr var det dessutom enligt lag förbjudet att fotografera en av folkgrupperna, masaierna. Endast efter direkt överenskommelse med dem kan du få ta bilder och du bör i förväg göra upp om ett pris.

Överhuvudtaget är det en god regel att alltid fråga först innan du tar en bild. Uniformerad personal (polis, militär och parkvakter) får aldrig fotograferas.

Valuta
Kenyansk shilling (KES).

En rekommendation är att växla små belopp i taget. Möjlighet till valutaväxling finns på flygplatsen i Nairobi direkt vid ankomsten. På grund av den lokala valutans periodvisa instabilitet är US-dollar eller euro bra valuta att ta med.

OBS, att vi på senare tid blivit informerade om att USD-sedlar äldre än 2006 ofta inte blir accepterade för kontant betalning. Därför rekommenderar vi att se till att inte ta med sådana dollarsedlar tryckta före 2006. 

Banker och uttagsautomater finns i Nairobi och Mombasa, de vanligaste bank- och kreditkorten accepteras.

Under safarin ingår helpension, därför behöver du inte räkna med andra utgifter än just personlig dricks, måltidsdrycker och eventuella inköp av souvenirer.

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks
Det är vanligt och god sed att ge dricks till bland annat chaufförer, bagagebärare, servitörer och städpersonal. Dricksen är ej inkluderad men vi rekommenderar att du beräknar ca 113 USD i dricks. Om dollarsedlar se ovan under Valuta! Din TEMA-reseledare på plats samlar ihop dricks vid ankomst för gemensamma måltider och bagagehantering. Dricks till respektive safarichaufför ges vid avslutad safari direkt till din dedikerade safarichaufför.


Klimat
Safarin äger rum nära ekvatorn som går rakt igenom Kenya, men större delen av Kenya är ett höglandsområde, Nairobi ligger på 1 660 meter över havet. På dagarna är det i regel hett med stark sol. Eftermiddagstemperaturer över 30 grader är inte ovanligt. I inlandet sjunker temperaturen kraftigt under natten och det kan vara kallt på morgonen, ibland under 10 grader. Från juni till augusti kan temperaturen sjunka under nollsträcket. Hotellen/husen är inte lika välisolerade som hemma och nattkylan kan tränga in i rummen. I Mombasa är det varmt dygnet runt och minimitemperaturen ligger sällan under 25 grader.

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.

Klädsel

Under dagsetapperna passar bekväma och oömma kläder. Under dagtid fungerar det som regel bra med shorts eller kjol. Ta även med långbyxor och långärmade skjortor som skydd mot nattkyla, mygg och stark sol. Vi rekommenderar bekväma och väl ingångna skor. En lätt huvudbonad mot den starka solen är nödvändig. Aven solglasögon rekommenderas. Kvällar och morgnar kan tröja eller en lätt jacka behövas. Badkläder behövs givetvis både för dopp i lodgernas swimmingpooler och ute vid kusten.

Övrigt
Safarituren i Kenya genomförs med jeepar med begränsat utrymme. Jeeparna har höjbart soltak, som underlättar fotografering. Många vägar i Kenya är från och till i dåligt skick.

Observera
Införande och användande av plastpåsar är sedan 2017-08-28 förbjudet i Kenya!

Lämna plastpåsarna hemma. Med avsikt att minska miljöförstöringen har Kenya infört stränga straff mot införande och användande av platspåsar. Den nya lagen stöds av FN:s miljöprogram, som uppskattar att tidigare användes ca 24 miljoner plastpåsar per månad i Kenya, varav merparten hamnade i Indiska oceanen.

Hotell/boende

Kommentarer

Hotellförändringar kan ske. I nationalparkerna samarbetar vi med flera likvärdiga lodger. Vid ändringar av hotell/lodger meddelas ni skriftligen men också här nedan.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2023-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2023-11-02
16:05
2023-11-02
17:10
SAS, 162
Stockholm
Addis Ababa
2023-11-02
21:00
2023-11-03
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2023-11-03
08:15
2023-11-03
10:25
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2023-11-13
19:15
2023-11-13
21:25
Ethiopian, 307
Addis Ababa
Stockholm
2023-11-13
23:40
2023-11-14
05:40
Ethiopian, 714
Stockholm
Gothenburg
2023-11-14
08:15
2023-11-14
09:15
SAS, 2151
13 dagar Safari i Kenya Göteborg 47 250 SEK Förfrågan
2023-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2023-11-02
17:05
2023-11-02
18:25
SAS, 1408
Stockholm
Addis Ababa
2023-11-02
21:00
2023-11-03
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2023-11-03
08:15
2023-11-03
10:25
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2023-11-13
19:15
2023-11-13
21:25
Ethiopian, 307
Addis Ababa
Stockholm
2023-11-13
23:40
2023-11-14
05:40
Ethiopian, 714
Stockholm
Copenhagen
2023-11-14
09:15
2023-11-14
10:25
SAS, 403
13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 45 650 SEK Förfrågan
2023-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Addis Ababa
2023-11-02
21:00
2023-11-03
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2023-11-03
08:15
2023-11-03
10:25
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2023-11-13
19:15
2023-11-13
21:25
Ethiopian, 307
Addis Ababa
Stockholm
2023-11-13
23:40
2023-11-14
05:40
Ethiopian, 714
13 dagar Safari i Kenya Stockholm 44 150 SEK Förfrågan
2024-01-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Doha
2024-01-18
15:15
2024-01-18
23:30
Qatar Airways, 6125
Doha
Nairobi
2024-01-19
01:45
2024-01-19
07:20
Qatar Airways, 1335
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Doha
2024-01-29
17:55
2024-01-29
23:15
Qatar Airways, 1336
Doha
Copenhagen
2024-01-30
01:40
2024-01-30
06:25
Qatar Airways, 161
13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 48 850 SEK 4 platser kvar Boka
2024-01-18 13 dagar Safari i Kenya 40 090 SEK Förfrågan
2024-01-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Doha
2024-01-18
15:10
2024-01-18
23:50
Qatar Airways, 6123
Doha
Nairobi
2024-01-19
01:45
2024-01-19
07:20
Qatar Airways, 1335
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Doha
2024-01-29
17:55
2024-01-29
23:15
Qatar Airways, 1336
Doha
Stockholm
2024-01-30
01:50
2024-01-30
06:35
Qatar Airways, 169
13 dagar Safari i Kenya Stockholm 49 050 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-02-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2024-02-22
18:10
2024-02-22
19:25
SAS, 410
Stockholm
Addis Ababa
2024-02-22
21:00
2024-02-23
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2024-02-23
10:45
2024-02-23
12:55
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2024-03-04
18:00
2024-03-04
20:00
Ethiopian, 319
Addis Ababa
Stockholm
2024-03-04
23:40
2024-03-05
05:40
Ethiopian, 714
Stockholm
Copenhagen
2024-03-05
07:10
2024-03-05
08:25
SAS, 1417
13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 54 390 SEK 4 platser kvar Boka
2024-02-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2024-02-22
17:55
2024-02-22
19:00
SAS, 164
Stockholm
Addis Ababa
2024-02-22
21:00
2024-02-23
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2024-02-23
10:45
2024-02-23
12:55
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2024-03-04
18:00
2024-03-04
20:00
Ethiopian, 319
Addis Ababa
Stockholm
2024-03-04
23:40
2024-03-05
05:40
Ethiopian, 714
Stockholm
Gothenburg
2024-03-05
08:10
2024-03-05
09:10
SAS, 2151
13 dagar Safari i Kenya Göteborg 54 650 SEK 4 platser kvar Boka
2024-02-22 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Addis Ababa
2024-02-22
21:00
2024-02-23
06:30
Ethiopian, 715
Addis Ababa
Nairobi
2024-02-23
10:45
2024-02-23
12:55
Ethiopian, 318
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Addis Ababa
2024-03-04
18:00
2024-03-04
20:00
Ethiopian, 319
Addis Ababa
Stockholm
2024-03-04
23:40
2024-03-05
05:40
Ethiopian, 714
13 dagar Safari i Kenya Stockholm 52 990 SEK 6 platser kvar Boka
2024-08-08 13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 59 650 SEK 4 platser kvar Boka
2024-08-08 13 dagar Safari i Kenya Göteborg 61 190 SEK 4 platser kvar Boka
2024-08-08 13 dagar Safari i Kenya Stockholm 59 350 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-17 13 dagar Safari i Kenya Göteborg 54 490 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-17 13 dagar Safari i Kenya Stockholm 52 650 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-17 13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 52 950 SEK 4 platser kvar Boka
2024-12-17 13 dagar Safari i Kenya Stockholm 57 650 SEK 6 platser kvar Boka
2024-12-17 13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 56 650 SEK 4 platser kvar Boka
2024-12-17 13 dagar Safari i Kenya Göteborg 58 250 SEK 4 platser kvar Boka
2025-01-23 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Doha
2025-01-23
15:10
2025-01-23
23:50
Qatar Airways, 6123
Doha
Nairobi
2025-01-24
01:45
2025-01-24
07:20
Qatar Airways, 1335
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Doha
2025-02-03
17:55
2025-02-03
23:15
Qatar Airways, 1336
Doha
Stockholm
2025-02-04
01:50
2025-02-04
06:35
Qatar Airways, 169
13 dagar Safari i Kenya Stockholm 53 490 SEK 6 platser kvar Boka
2025-01-23 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Doha
2025-01-23
15:15
2025-01-23
23:30
Qatar Airways, 6125
Doha
Nairobi
2025-01-24
01:45
2025-01-24
07:20
Qatar Airways, 1335
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Nairobi
Doha
2025-02-03
17:55
2025-02-03
23:15
Qatar Airways, 1336
Doha
Copenhagen
2025-02-04
01:40
2025-02-04
06:25
Qatar Airways, 161
13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 53 350 SEK 4 platser kvar Boka
2025-02-04 13 dagar Safari i Kenya Stockholm 56 250 SEK Förfrågan
2025-02-04 13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 55 250 SEK Förfrågan
2025-02-04 13 dagar Safari i Kenya Göteborg 56 790 SEK Förfrågan
2025-02-18 13 dagar Safari i Kenya Stockholm 56 250 SEK Förfrågan
2025-02-18 13 dagar Safari i Kenya Köpenhamn 55 250 SEK Förfrågan
2025-02-18 13 dagar Safari i Kenya Göteborg 56 790 SEK Förfrågan
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Safariresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.