Rundresa i Bibelns landmed Israel och Palestina

Rundresan i Israel är en hisnande färd genom århundraden, från kulturens gryning över Bibelns miljöer till den moderna statens dramatiska framväxt i modern tid. Vi missar inte bibelhistoriska platser som Nasaret, Betlehem, Döda havet, Genesarets sjö, Herodes klippfästning Masada och Jerusalem som är en helig stad för tre världsreligioner.

RESFAKTA

Länder: Israel

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Den vita staden Tel Aviv
 • Kibbutzbesök och vinprovning
 • Oljeberget och Jerusalem
 • Naturvandring i Ein Gedi
 • Kung Herodes klippfästning Masada

Dagsprogram
3 mars - 24 November 2019

Dag 1 - Ankomst.

Efter en kort transfer från Tel Avivs flygplats Ben Gurion når vi hotellet som ligger i hjärtat av Tel Aviv. Staden som grundades 1909, är landets näst största stad. Vi bor två nätter på hotell i Tel Aviv.

Dag 2 – Tel Aviv och gamla Jaffa.
Resan i Bibelns land börjar med ett besök i den I den historiska hamnstaden Jaffa, som idag är en stadsdel av Tel Aviv. Jaffa är en av de äldsta hamnstäderna i världen, en viktig stad i världshistorien, som också nämns flertalet gånger i Bibeln. Jaffa var för kung Salomo och profeten Jona en hamnstad och för aposteln Petrus en avgörande plats för förkunnelsen av evangeliet. Vi går igenom de vackra och exotiska kvarteren och ser på dess bibliska och historiska sevärdheter. 

Med vår buss och till fots gör vi en rundtur i Tel Aviv. Här förstår vi varför staden är så välbesökt. Här finns vackra stränder, Bauhaus-arkitektur och en internationell livsstil. 

Rothschild Boulevard är en gata med många historiska byggnader. Vi passerar bland annat självständighetshallen, där Israels självständighetsförklaring undertecknades år 1948. 

I marknadskvarteret Karmel hittar vi allt från elektronik till t-tröjor och populärkonst. Tel Avivs största utomhusmarknad är fascinerande. Säljarna hojtar dagarna igenom om sina senaste erbjudanden på färsk frukt och fruktjuicer. Borden dignar under enorma mängder av färska grödor, samt exotiska kryddor och lokala delikatesser. I marknadens närhet ligger Nahalat Benyamins gata. Här säljer israeliska konstnärer sina konstverk. 

Du har eftermiddagen ledig. Du kan bada i Medelhavet, njuta en vacker strandpromenad, besöka museum, gå på konsert eller bara insupa stadens atmosfär från något av stadens många trottoarcaféer.

Dag 3 – Caesarea, Karmelberget och Nasaret.
Vi börjar dagen med ett besök i Caesarea Marittima där den romerska prokuratorn hade sitt säte. Här finns resterna av mäktiga byggnadsverk som byggdes av kung Herodes år 22 före Kristus. Samme kung gjorde senare Caesarea till den näst största staden i Judea, efter Jerusalem. Det tog honom 12 år och staden fick sin stora hamn, en amfiteater och en akvedukt.

Vi besöker sedan Karmelberget, som har en lång historia av mänsklig bosättning. Namnet Karmel kommer av ett hebreiskt ord som betyder fruktträdgård. Bergets högsta punkt är endast 552 meter över havet, men dess läge ovanligt iögonfallande. Under 1200-talet bildade en grupp eremiter kloster här och antog som karmelitorden en gemensam regel. Från klostret har vi en fin utsikt över Harmagedons dal. Harmagedon är en plats som omnämns i Uppenbarelseboken som det sista slagfältet mellan det goda och det onda. Ordet Harmagedon, har bland annat på engelska blivit en omskrivning för jordens undergång.

På Karmelberget finns ett flertal mindre städer som bebos av druser. Druserna är en mindre, religiöst definierad etnisk grupp i Libanon, Israel, Syrien och Jordanien. Folkgruppen talar arabiska och lever i stora drag som sina arabiska grannar. De anses inte som muslimer, trots att deras trosföreställningar härstammar från islam. Här stannar vi och får möjlighet att köpa lunch på en av deras restauranger.

Vi avslutar dagen med ett besök i den berömda Bebådelsekyrkan i Nasaret. Här sägs Maria och Josef ha levt och här levde Jesus tills han blev ungefär 30 år gammal. 

Dag 4 – Genesarets sjö, Kapernaum och kibbutz.
Vi gör en intressant och lärorik rundvandring på en kibbutz, där vi bland annat får lära oss lite om deras traditioner och arbetsliv. Vid Genetsares sjö besöker vi en 2000-årig båt, som användes av fiskare under Jesu tid.

Vår bussfärd tar oss vidare till Kapernaum, kristendomens vagga, där Jesus och hans lärjungar bodde. Till fots tar vi oss på vackra vägar, samtidigt som vi lär känna några av världens viktigaste och historiska platser. Vi besöker också platsen vid Saligprisningarnas berg där Jesus höll sin bergspredikan.

Om vädret tillåter så tar vi en båttur på Genesarets sjö.

Vid en lämplig plats dukar vi upp en smakfull picknick med lokala råvaror och färska delikatesser. 

I det Övre Galiléen gör vi ett besök på en vingård för rundvisning och vinprovning. Israel har vin som producerats sedan långt före Jesu tid. Den moderna vinindustrin tog fart då Rotschild etablerade en vingård här på 1800-talet. 

Dag 5 – Jordanfloden, Masada och Döda havet. 
Idag reser vi från Galileen ner till den lägsta punkten på jorden. Döda havet ligger 400 meter lägre än havsytans nivå. 

Enligt evangeliets böcker döptes Jesus av Johannes i Jordanfloden, vars vatten ännu idag strömmar från Genesarets sjö till Döda Havet. Kan historiska böcker skrivna under andra hälften av första århundradet verifieras med arkeologi och de traditioner som utvecklades under 2000 års tid? För dem som tror är det inte en icke-fråga. Tusentals troende från hela världen kommer till dopplatsen vid Jordanfloden för att uppleva den plats som för dem är den flod i vilken deras gud Jesus döptes. Vi stannar för att se på platsen.

Vår bussfärd för oss vidare till Jordandalen. Floden Jordan, är 250 kilometer lång och mynnar ut i Döda havet. Den är Mellanösterns tredje största flod och utgör gränsen mellan Jordanien i öster och västbanken i väster. I Jordandalen använder de Palestinska bönderna idag hög jordbruksteknologi från Israel. Det är ett anmärkningsvärt exempel på fredlig samvaro.

Vägen mot Döda havet går via staden Jeriko. Enligt arkeologerna är det en av världens äldsta städer. Dagens Jeriko är en stad i Palestinska territorierna på nuvarande Västbanken av floden Jordan. Vi stannar vid Tel Jeriko den arkeologiska gamla delen av staden. Här kämpade den kände ledaren Josua en av de mest dramatiska och viktiga striderna i världshistorien. Kampen omnämns i Bibeln i en dramatisk text om Jerikos murar.

Vi fortsätter mot Masada förbi Qumran, en ruin belägen på en platå ca 10 km inåt landet från Döda havets nordvästra strand. Qumran är mest känd som den plats som låg närmast dödahavsrullarnas gömställe i ett par grottor i ökenklipporna. 

Kung Herodes klippfästning Masada är en annan stor upplevelse. Platsens gripande historia berättar om modet hos klippans försvarare och deras strid mot de erövrande romarna. År 2001 upptogs Masada på Unescos lista över världsarv. 

Döda havet är en annorlunda upplevelse. Vi stannar vid en plats där du kan bada i det salta, hälsosamma vattnet och flyta som en kork. 

Dag 6 – Stora Synagogan, Oljeberget och Betlehem.
Olivberget eller Oljeberget är en ås öster om det gamla Jerusalem. I dag är Oljeberget en del av staden, som fått sitt namn av den rika förekomsten av olivträd. Berget nämns ofta i Bibeln som platsen för olika händelser. På toppen av berget får vi en fantastisk panoramautsikt över Jerusalem. Härifrån vandrar vi ner till historiska platser som den judiska gravplatsen. Uppskattningsvis finns det 150 000 gravar där. Enligt judisk tro så kommer de första som återuppstår när Messias kommer tillbaka vara de som ligger begravda på Oljeberget.

Vid foten av Oljeberget låg Getsemane, den olivträdgård där Jesus enligt Nya Testamentet togs till fånga inför sin korsfästelse.

Dagens höjdpunkt blir besöket i Födelsekyrkan i Betlehem, platsen för Jesu födelse.  Enligt traditionen utpekas en grotta som Jesu födelseplats. Ovanpå denna uppfördes på 300-talet kyrkan av Kejsar Konstantin den store. Platsen betraktas som helig av såväl kristna som muslimer. Födelsekyrkan år sedan 2012 ett världsarv.

I Betlehem ges möjligheten att prova en typisk arabisk lunch. Palestinierna i Betlehem är berömda för sina handsnidade olivträdsfigurer. Vi stannar till vid en av deras butiker. 

Du har eftermiddagen ledig för egna upptäckter och strövtåg. 

 På kvällen har du möjlighet att delta i den judiska fredagsbönen i den stora synagogan i Jerusalem, belägen i närheten av hotellet.

Dag 7 - Gamla Jerusalem.
Dagen börjar vid Zionsberget. En betydelsefull och värdefull plats i Jerusalem. Vi ser rummet där Jesus intog sin sista måltid med lärjungarna och kung Davids grav. Vi besöker även de gamla judiska kvarteren och får lära känna Judendomen lite bättre. Vi ser platser och upplever miljöer ur Bibelns värld. Vi känner dofter och trängs med folk från Via Dolorosa till Golgata och i basarerna. Vi får känna på stenarna där Jesus har gått. Vi besöker även den heliga gravens kyrka. 

Besöket vid västra muren (klagomuren) lämnar ingen oberörd. Speciellt intressant kan det vara att besöka platsen då de judiska pojkarna kallas fram för att läsa ett avsnitt ur den heliga boken Torah på hebreiska. 

Du har ledig eftermiddag. 

Dag 8 - Yad Vashem. Hemresa. 
På förmiddagen gör vi ett besök vid Yad Vashem Museum. Detta är minnesplatsen över nazismens offer. Upplevelsen är både stark och skakande. 

Det har blivit dags att ta farväl av Israel för den här gången. Under eftermiddagen reser vi till flygplatsen för flyg hem till Skandinavien. Vi hälsar dig välkommen tillbaka till TEMAs värld och hoppas att länderna i denna region frestar med nya besök i framtiden. 

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Tel Aviv, t/r

• Samtliga övernattningar

• 7 frukostar

• 1 picknick lunch 

• 1 vinprovning

• 7 middagar (varav 1 lätt middag vid sen ankomst)

• Inträden enligt program

• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1.

Skandinavien – Tel Aviv. Busstransfer till hotellet, ca 20 km. Två övernattningar på hotell i Tel Aviv. Flygmåltider ombord, lätt måltid vid ankomst till hotellet.

Dag 2.
Tel Aviv – Jaffa – Tel Aviv, buss ca 15 km. Sightseeing i Tel Aviv. Besök i Jaffa och Tel Aviv. Ledig eftermiddag. Frukost och middag ingår.

Dag 3.
Tel Aviv – Caesarea – Nasaret – Lavi, buss ca 150 km. Besök i Caesarea, Nasaret och på Karmelberget. Frukost och middag ingår. Vi bor två nätter på kibbutz i Lavi.

Dag 4.
Lavi – Kapernaum – Genesarets sjö - Lavi, buss ca 30 km. Rundvandring på kibbutz, besök vid Kapernaum, Saligprisningarnas berg och Genesarets sjö. Vinprovning. Frukost och middag ingår.

Dag 5.
Lavi – Jordandalen – Masada – Döda havet – Jerusalem, buss ca 200 km. Besökvid Masada och bad vid Döda havet. Tre nätter på hotell i Jerusalem. Frukost och middag

Dag 6.
Utflykt i Jerusalem, buss ca 20 km. Besök vid Olivberget, Getsemane och Betlehem. Ledig eftermiddag. Kvällsaktivitet med besök i synagoga. Frukost och middag ingår.

Dag 7.
Utflykt i Jerusalem, buss ca 10 km. Besök vid Gamla Staden, Zionsberget, Via Dolorosa och Golgata. Besök även vid västra muren. Ledig eftermiddag. Frukost och middag ingår.

Dag 8.
Buss Jerusalem – Tel Avivs flygplats, ca 40 km. Besök vid Yad Vashemmuseum. Frukost ingår.

Israel

Folkmängd 8,7 miljoner 

Landets yta 20 770 km² 

Valuta New Israeli Shekel

Språk Hebreiska, arabiska 

Religion Judendom, islam, kristendom

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Tel Aviv t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta

Israeli Shekel (ILS).

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks

Gemensam dricks inkluderas inte på denna resa och istället rekommenderar vi ett belopp om 300 Shekel (ca 740 kronor) för dricks till gemensamma aktiviteter och måltider, samt till chaufförer, lokalguider och bagagebärare. TEMAs reseledare samlar ihop drickspott vid start av resan och portionerar därefter ut till berörda personer.

Klimat

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.


Klädsel 

Under dagarna rör du dig i bekväma bomullskläder, dock med en lätt rock/kappa eller tröja till hands, om det skulle bli kyligt någon dag i mellersta och norra Israel. Tag med regnkläder av lättpackad typ. En badhandduk och strandskor för besök vid Döda havet är praktiskt att ha med.

Hotellen

Hotellen på resan är av god mellanklass där vi tagit hänsyn till såväl standard, service som läge. Vid eventuell hotelländring ställs samma krav på alternativt hotell.


Observera

De flesta butiker är stängda under Israels vilodag, Shabbat, som infaller på fredag till lördag kväll. På söndagarna har butikerna öppet. Med reservation för ändringar. 

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-03-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2019-03-03
06:05
2019-03-03
07:45
Lufthansa, 2447
Munich
Tel Aviv
2019-03-03
11:15
2019-03-03
15:55
Lufthansa, 668
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-03-10
16:10
2019-03-10
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Copenhagen
2019-03-10
20:20
2019-03-10
22:10
Austrian Airlines, 307
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 21 850 SEK Förfrågan
2019-03-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2019-03-03
06:05
2019-03-03
07:55
Lufthansa, 2433
Munich
Tel Aviv
2019-03-03
11:15
2019-03-03
15:55
Lufthansa, 668
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-03-10
16:10
2019-03-10
19:05
Austrian Airlines, 858
Frankfurt
Gothenburg
2019-03-10
21:50
2019-03-10
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Rundresa i Bibelns land Göteborg 21 850 SEK Förfrågan
2019-03-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2019-03-03
08:05
2019-03-03
10:15
Lufthansa, 2421
Munich
Tel Aviv
2019-03-03
11:15
2019-03-03
15:55
Lufthansa, 668
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-03-10
16:10
2019-03-10
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Stockholm
2019-03-10
20:30
2019-03-10
22:50
Austrian Airlines, 317
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 21 850 SEK 1 platser kvar Boka
2019-03-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Warsaw
2019-03-24
11:25
2019-03-24
12:45
Lot, 464
Warsaw
Tel Aviv
2019-03-24
15:05
2019-03-24
19:50
Lot, 155
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Warsaw
2019-03-31
11:25
2019-03-31
14:25
Lot, 156
Warsaw
Copenhagen
2019-03-31
17:30
2019-03-31
19:00
Lot, 461
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 20 305 SEK 2 platser kvar Boka
2019-03-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Warsaw
2019-03-24
10:30
2019-03-24
12:05
Lot, 454
Warsaw
Tel Aviv
2019-03-24
15:05
2019-03-24
19:50
Lot, 155
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Warsaw
2019-03-31
11:25
2019-03-31
14:25
Lot, 156
Warsaw
Stockholm
2019-03-31
17:00
2019-03-31
18:45
Lot, 457
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 20 305 SEK 2 platser kvar Boka
2019-05-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-05-19
07:10
2019-05-19
08:55
Austrian Airlines, 308
Vienna
Tel Aviv
2019-05-19
13:20
2019-05-19
17:45
Austrian Airlines, 861
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-05-26
16:30
2019-05-26
19:55
Lufthansa, 687
Frankfurt
Copenhagen
2019-05-26
21:10
2019-05-26
22:30
Lufthansa, 832
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 21 890 SEK 4 platser kvar Boka
2019-05-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2019-05-19
10:30
2019-05-19
12:15
Lufthansa, 813
Gothenburg
Tel Aviv
2019-05-19
14:00
2019-05-19
19:05
Lufthansa, 694
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-05-26
08:00
2019-10-26
11:30
Lufthansa, 695
Frankfurt
Gothenburg
2019-05-26
16:50
2019-05-26
18:25
Lufthansa, 818
8 dagar Rundresa i Bibelns land Göteborg 21 890 SEK 5 platser kvar Boka
2019-05-19 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-05-19
09:35
2019-05-19
11:50
Austrian Airlines, 312
Vienna
Tel Aviv
2019-05-19
13:20
2019-05-19
17:45
Austrian Airlines, 861
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-05-26
16:30
2019-05-26
19:55
Lufthansa, 687
Frankfurt
Stockholm
2019-05-26
21:45
2019-05-26
23:50
Lufthansa, 808
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 21 890 SEK Förfrågan
2019-10-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Vienna
2019-10-20
07:10
2019-10-20
10:30
Austrian Airlines, 308
Vienna
Tel Aviv
2019-10-20
10:25
2019-10-20
14:55
Austrian Airlines, 857
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-10-27
16:10
2019-10-27
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Copenhagen
2019-10-27
20:20
2019-10-27
22:10
Austrian Airlines, 307
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 22 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Vienna
2019-10-20
06:35
2019-10-20
08:50
Austrian Airlines, 318
Vienna
Tel Aviv
2019-10-20
10:25
2019-10-20
14:55
Austrian Airlines, 857
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-10-27
16:10
2019-10-27
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Stockholm
2019-10-27
20:35
2019-10-27
22:55
Austrian Airlines, 317
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 22 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-10-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2019-10-27
08:55
2019-10-27
10:30
Lufthansa, 2441
Munich
Tel Aviv
2019-10-27
11:20
2019-10-27
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Munich
2019-11-03
17:05
2019-11-03
20:15
Lufthansa, 689
Munich
Copenhagen
2019-11-03
20:55
2019-11-03
22:35
Lufthansa, 2446
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 22 590 SEK Förfrågan
2019-10-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2019-10-27
06:00
2019-10-27
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tel Aviv
2019-10-27
11:20
2019-10-27
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-11-03
16:20
2020-04-04
20:00
Lufthansa, 687
Frankfurt
Gothenburg
2019-11-03
21:50
2019-11-03
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Rundresa i Bibelns land Göteborg 22 590 SEK Förfrågan
2019-10-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2019-10-27
08:00
2019-10-27
10:10
Lufthansa, 2421
Munich
Tel Aviv
2019-10-27
11:20
2019-10-27
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Munich
2019-11-03
17:05
2019-11-03
20:15
Lufthansa, 689
Munich
Stockholm
2019-11-03
20:55
2019-11-03
23:10
Lufthansa, 2420
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 22 590 SEK Förfrågan
2019-11-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2019-11-03
08:00
2019-11-03
10:10
Lufthansa, 2421
Munich
Tel Aviv
2019-11-03
11:20
2019-11-03
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-11-10
16:10
2019-11-10
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Stockholm
2019-11-10
20:35
2019-11-10
22:55
Austrian Airlines, 317
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 22 590 SEK Förfrågan
2019-11-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2019-11-03
08:55
2019-11-03
10:30
Lufthansa, 2441
Munich
Tel Aviv
2019-11-03
11:20
2019-11-03
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Vienna
2019-11-10
16:10
2019-11-10
19:05
Austrian Airlines, 858
Vienna
Copenhagen
2019-11-10
20:20
2019-11-10
22:10
Austrian Airlines, 307
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 22 590 SEK Förfrågan
2019-11-03 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2019-11-03
06:00
2019-11-03
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tel Aviv
2019-11-03
11:20
2019-11-03
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-11-10
16:20
2020-04-11
20:00
Lufthansa, 687
Frankfurt
Gothenburg
2019-11-10
21:50
2019-11-10
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Rundresa i Bibelns land Göteborg 22 590 SEK Förfrågan
2019-11-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Warsaw
2019-11-10
10:30
2019-11-10
12:00
Lot, 464
Warsaw
Tel Aviv
2019-11-10
15:25
2019-11-10
20:10
Lot, 156
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Warsaw
2019-11-17
11:25
2019-11-17
14:25
Lot, 156
Warsaw
Copenhagen
2019-11-17
17:35
2019-11-17
19:05
Lot, 461
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 20 290 SEK Förfrågan
2019-11-10 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Warsaw
2019-11-10
10:25
2019-11-10
12:05
Lot, 545
Warsaw
Tel Aviv
2019-11-10
15:25
2019-11-10
20:10
Lot, 156
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Warsaw
2019-11-17
11:25
2019-11-17
14:25
Lot, 156
Warsaw
Stockholm
2019-11-17
17:00
2019-11-17
18:45
Lot, 457
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 20 290 SEK Förfrågan
2019-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2019-11-17
08:00
2019-11-17
10:10
Lufthansa, 2421
Munich
Tel Aviv
2019-11-17
11:20
2019-11-17
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Munich
2019-11-24
17:05
2019-11-24
20:15
Austrian Airlines, 858
Munich
Stockholm
2019-11-24
20:55
2019-11-24
23:10
Lufthansa, 2420
8 dagar Rundresa i Bibelns land Stockholm 21 290 SEK Förfrågan
2019-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2019-11-17
06:00
2019-11-17
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tel Aviv
2019-11-17
11:20
2019-11-17
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Frankfurt
2019-11-24
16:20
2020-04-25
20:00
Lufthansa, 687
Frankfurt
Gothenburg
2019-11-24
21:50
2019-11-24
23:30
Lufthansa, 820
8 dagar Rundresa i Bibelns land Göteborg 21 290 SEK Förfrågan
2019-11-17 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2019-11-17
08:55
2019-11-17
10:30
Lufthansa, 2441
Munich
Tel Aviv
2019-11-17
11:20
2019-11-17
16:00
Lufthansa, 688
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tel Aviv
Munich
2019-11-24
17:05
2019-11-24
20:15
Austrian Airlines, 858
Munich
Copenhagen
2019-11-24
20:55
2019-11-24
22:35
Lufthansa, 2446
8 dagar Rundresa i Bibelns land Köpenhamn 21 290 SEK Förfrågan
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose