IndokinaVietnam, Kambodja, Laos & Thailand

Vi börjar i Vietnam med Hanoi och spektakulära Halongbukten, för att sedan färdas söder över via kejsarstaden Hue, till Ho Chi Minh, mera känd för oss som Saigon. Resan på Mekongfloden tar dig till oförglömliga upplevelser i Kambodjas khmertempel och tempelstaden Angkor Wat, dolt av djungel under 400 år. Du tar också del av landets ohyggliga nutidshistoria. Resan avslutas i Laos med den praktfulla världsarvsstaden Luang Prabang och en dag i huvudstaden Vientiane.


RESFAKTA

Länder: Vietnam, Kambodja, Laos, Thailand

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 19 dagar

Gruppstorlek: 20-25 personer

Visum krävs: Ja

HÖJDPUNKTER

 • Båtresa i Halongbukten
 • Historiska Hoi An
 • Saigon och Cu Chi-tunnlarna
 • Khmerriket med templet Angkor Wat
 • Världsarvstaden Luang Prabang

Dagsprogram
Vinter 2019/20

Dag 1 - Avresa mot Asien
Avresa från Skandinavien. 

Dag 2 - Hanoi 
Tidig morgon byter du flyg i Bangkok och flyger vidare mot Hanoi i norra Vietnam. Där möts du av din reseledare på flygplatsen. Redan under färden från flygplatsen till vårt centralt belägna hotell slås du av det sjudande folklivet, såväl på landsbygden som i förorter och centrum. Alla tycks vara på väg någonstans – alla verkar ha en uppgift.

Vår första kväll i Vietnam avnjuter vi en gemensam välkomstmiddag som blir en introduktion till det vietnamesiska köket.

Dag 3 - Ho Chi Minhs Hanoi
Hanoi, de många sjöarnas stad, är Vietnams politiska huvudstad. Trots att den växer så det knakar har staden i mångt och mycket fortfarande en bylik karaktär. Tusentals motorcyklar och mopeder trängs med lika många rickshaws och fotgängare i ett närmast osannolikt gytter. Frånsett de modernare delarna av staden tycks tiden i stora områden ha stått stilla sedan kolonialtiden. Stämningen är på samma gång drömsk och verklig.

Förmiddagens stadsrundtur tar dig till både kolonialtidens centrum och bostadsområden med vackert ornamenterade äldre hus. Men även till senare byggnationer i stelt rysk arkitektur. Du ser pagoder och helgedomar som ”Litteraturens tempel”. Samt Ho Chi Minh-museet och området kring presidentpalatset. Denne vietnamesiska frihetskämpes och nationalhjältes hem och mausoleum påminner oss om ett stycke nutidshistoria som inte lämnar någon oberörd. Vi äter under stadsrundturen en gemensam, vietnamesisk lunch.  

Under eftermiddagen upplever vi nya sidor av Hanoi tillsammans med cykeltaxi. Turen tar oss förbi sjön Hoan Kiem, där du ser det vackra templet Ngoc Son trona på en ö ute i vattnet. Hanoi var förr ett kommersiellt centrum där varje varugrupp hade sin egen gata. Vare sig verksamheten finns kvar eller inte har namnen bevarats, och vi passerar gator med namn som Sugar, Tin och Paper Street. Vi kommer även till den trevliga Dong Xuan-marknaden. 

På kvällen möts vi upp för en vietnamesisk kulturupplevelse med tusenåriga anor. Vi ser Water Puppet Theatre, en föreställning med dockor av trä som ser ut att dansa på vattenytan i en pool. 

Dag 4 - Från Hanoi till Halong
På morgonen färdas vi österut till Halongbuktens storslagna skärgårdslandskap med små gröna öar som sticker upp likt sockertoppar ur vattnet. Halongbuktens natur är utan tvekan ett av Sydostasiens märkligaste och vackraste områden. Under färden genom Röda flodens bördiga deltaområde ser du det traditionella jordbruket, där mekaniken ännu inte gjort sitt intåg. Här dominerar risodlingar och malvafärgade dammar, där lotus och vattenhyacint blomstrar.

Fler vackra vyer väntar ute i Halongbukten, där vi tar en segeltur omgivna av höga kalkstensklippor som stupar brant ner i vattnet. Under tusentals år har vattnet eroderat klipporna och skapat spektakulära grottformationer. Vi besöker en av buktens vackra grottor, till exempel Thien Cung och/eller Dau Go. 

Ombord avnjuts en god lunch bestående av havets läckerheter och därefter seglar vi vidare till Halong för övernattning.

Dag 5 - Marmorbergen
Tidigt på morgonen beger vi oss tillbaka till Hanoi. Vi flyger den ca 100 mil långa sträckan till Danang beläget vid kusten och fortsätter upp i Marmorbergen med sin tempelprakt, spektakulära grottor. Här är utsikten över de ständigt svepande böljorna längs China Beach. 

Vi checkar in för två nätter i historiska Hoi-An, Vietnams äldsta stad, som också anses vara Vietnams vagga.

Dag 6 - Historiska Hoi An
Denna gamla handelsstad, avskuren på grund av förstörda järnvägslinjer och uppdämd flod, lämnades helt orörd under Vietnamkriget. Än idag tycks bebyggelsen frusen i tiden.De välbevarade gamla handelshusens arkitektur minner om en svunnen tid då japanska, franska, kinesiska och indiska handelsmän bosatte sig i Hoi An. Det är lätt att förstå varför staden har placerats på Unescos världsarvslista.

Hoi Ans centrum är helt bilfritt, vilket inbjuder till promenader bland butiker, konstgallerier och gamla hus. Eftermiddagen är öppen för egna upptäckter eller skön avkoppling på någon av de närbelägna stränderna. 

Dag 7 - Danang till Saigon
Idag fortsätter vår upptäcktsfärd vidare till Saigon. På vägen kommer vi till Danang. Staden tjänade som USAs största flygbas under Vietnamkriget och delar av staden har fortfarande en lätt västerländsk prägel. Här besöker vi Champamuseet, betraktat som Vietnams förnämsta historiska museum. Det domineras helt av föremål och lämningar från den s k Champakulturen – en tidig, förfinad och bildad civilisation med rötter i Indien.  Champakulturen kom att bli mycket betydelsefull för Vietnams mellersta och södra delar.

På eftermiddagen flyger vi till Saigon (ca 1 tim) och checkar in på ett fint, centralt beläget hotell. Här är klimatet betydligt varmare och fuktigare än i norra Vietnam. Saigon, idag Ho Chi Minh-staden, är landets största stad, Vietnams ekonomiska centrum och dessutom den viktigaste hamnstaden i Saigonflodens delta.

Dag 8 - Cu Chi-tunnlarna och rundtur i Saigon 
Förmiddagen ägnar vi åt att besöka de berömda och beryktade Cu Chi-tunnlarna. Dessa byggdes och utnyttjades av befrielserörelsen FNL före och under Vietnamkriget. Det är en upplevelse att se dessa kilometerlånga tunnlar, ibland byggda i tre våningar under jord med sov- och konferensutrymmen, sjukhus m m. Vissa av tunnlarna byggdes rakt under de amerikanska baserna, vilket gav möjlighet till snabba attacker och försvinnanden. 

Efter lunch återvänder vi till Saigon för en rundtur i denna kommersiella och kosmopolitiska stad. Turen tar dig längs stadens anrika och franskinspirerade avenyer. Du ser det klassiska Caravelle Hotel, samlingsplats för utländska journalister under Vietnamkriget, den gotiska katedralen, ett av Saigons landmärken liksom det gamla postkontoret, som närmast har karaktären av en ålderdomlig järnvägsstation. Du fortsätter med ett spännande besök i det forna presidentpalatset, där de nordvietnamesiska stridsvagnarna som först bröt igenom de väldiga grindarna fortfarande står kvar.

Dag 9 - Ledig dag och middag på Saigonfloden
Idag utforskar och upplever du Saigon på egen hand. Din reseledare kan ge dig flera tips om saker att se och göra.

På kvällen samlas vi för en gemensam middagskryssning på Saigonfloden.

Dag 10 - Flodbåt på Mekong med strandhugg
Idag lämnar du det livliga Saigon för det traditionella livet på landsbygden. Längs vägen ser du flera av den speciella Cao Dai-sektens färgglada tempel och risböndernas ständiga arbete. Vid Cai Be kommer vi till en av Mekongdeltats flodarmar, Tien Giang eller det övre Mekong. 

Under tusentals år har olika sorters båtar varit deltafolkets enda transportmedel, eftersom flodarmarnas varierande vattennivåer omöjliggjort ett stabilt vägnät. I deltat finns flera öar, kända för sina högkvalitativa odlingar av drakögonfrukten och för sin produktion av godsaker.

Vi gör ett strandhugg för att titta på tillverkning av bl a rispapper och kokoskarameller. Under resan passerar vi gamla koloniala herrgårdar och kyrkor. Från staden Vinh Long fortsätter vi med buss över lägre Mekong till Can Tho på andra sidan floden.

Dag 11 - Flytande marknaden i Can Tho
Tidigt på morgonen tar vi oss med båt till den flytande marknaden i Can Tho, en oförglömlig upplevelse. Båtägarna hänger upp frukter och grönsaker på bambustänger för att alla ska kunna se deras prima varor.

På eftermiddagen använder vi oss av en mer snabbgående båt för att tränga djupare in i den spännande norra delen av deltalandet. Här börjar den vietnamesiska arkitekturen alltmer övergå i den helt annorlunda kambodjanska stilen.

Vi hinner med en utflykt till fiskodlingarna i Mekong innan vi checkar in på hotellet i Chau Doc, byggt i kolonial stil direkt vid Bassacfloden.

Dag 12 - Med båt till Phnom Penh
Dagens slutmål är Phnom Penh, Kambodjas huvudstad. Resan, med båt på Mekongfloden, går genom mycket vackra omgivningar, beräknas ta ungefär sex timmar.

Phnom Penh blev huvudstad redan 1453, då Angkor föll för siamesernas angrepp. 1863 utropade fransmännen åter staden till kungasäte och huvudstad i sitt koloniala lydrike. Denna fascinerande stad präglas fortfarande av sin våldsamma och tragiska nutidshistoria. Vackra, palatsliknande byggnader i fransk kolonialstil och ofantliga arkitektoniska byggnadsskatter från det gamla khmerriket blandas med fallfärdiga hus och bostadskvarter.Under eftermiddagens stadsrundtur besöker du det storslagna kungliga palatsområdet med Silverpagoden, vars golv är täckt av silverplattor. Turen tar dig även till det fina nationalmuseet där fin Khmerkonst finns att beskåda.

Dag 13 - Killing fields
De röda khmererna tog makten 1975 och de grymheter som Kambodjas folk fick utstå fram till 1979 tillhör några av världshistoriens värsta brott. Man fördrev och avrättade förmodligen mer än två miljoner människor och det var i första hand stadsbefolkning och intellektuella som drabbades.

Någon mil utanför Phnom Penh besöker du ett av Kambodjas många "Dödens fält" med ohyggliga massgravar. Här ser du också ett gripande monument innehållande benrester och kranier av brutalt avrättade, från barn till åldringar. Fängelset "The Detention Centre of Tuol Sleng" bär vittnesbörd om vad som skedde innanför dess murar och det är en skakande upplevelse att vandra genom tortyrrum och celler.

Efter en förmiddag med nutidshistoria blir det tid att besöka Den ryska marknaden där det mesta finns till försäljning. Observera dock att alla "antikviteter" inte är så gamla här. Eftermiddagen och kvällen formar du efter eget tycke och smak.

Dag 14 - Till Siem Reap 
På morgonen flyger vi norrut till Siam Reap. Efter ankomst åker vi till hotellet för att fräscha upp oss och äta lite lunch innan vi börjar utforska ett av världens förnämsta tempelområden. Angkor är ett vidsträckt område som täcker nästan 100 kvadratkilometer. Här finns ett fyrtiotal praktfulla byggnationer, som likt ädelstenar smyckat djungelns grönska i över tusen år.

När den franska orkidéexpeditionen i slutet av 1800-talet fann Angkors tempel övervuxna av djungel lät man ett tempel, Ta Phrom, förbli i det tillstånd man fann det. Vid åsynen av detta tempel är det lätt att förstå dessa franska botanikers häpnad. Upptagna av att bestämma orkidéer och fjärilar i den djupa djungeln upptäcker de plötsligt leende ansiktsmasker, gudomliga stenfigurer och altare. Magin framhävs av att allt är inlindat i och till hälften dolt av de jättelika trädens mer än fyrtio meter långa luftrötter.

Från det mindre templet Pre Rup från 900-talet, med torn och terasser, ser du solnedgången över detta sagolika landskap.

Dag 15 - Angkor Wat
Den forna miljonstaden Angkor Thoms mäktiga, sju meter höga stadsmurar med vakttorn skyddade världens då största stad. Väldiga, ringlande Nagaormar flankerar bron över vallgravarna liksom den gamla kungastadens mest betydelsefulla tempel, Bayon.

Khmerernas arkitektoniska skicklighet manifesteras bland myllret av terrasser och trappor, där konstrika system förbinder dammar och kanaler. Byggnaderna är dekorerade med hundratals milt leende ansikten som tycks blicka ned på besökarna. Buddhistmunkar sitter gärna här i meditation.

Den mest berömda tempelklenoden, Angkor Wat, helgades åt kung Suryavarman II. Han ansåg sig vara en inkarnation av hinduguden Vishnu. Ingången till Angkor Wat är imponerande – du närmar dig helgedomen på en 350 meter lång stenbro över den enorma vallgraven. Det centrala tabernaklet pryds av en över 600 meter lång basrelief, en av världens längsta.

Dag 16 - Luang Prabang i Laos
Avkopplande förmiddag, varefter vi lämnar Kambodja och flyger (1tim 20 min) till Laos och världsarvsstaden, tillika tidigare huvudstaden, Luang Prabang

Det gamla namnet på Laos var Lang Chang, vilket betyder "De miljoner elefanternas land". Luang Prabang andas stillhet och ro, samtidigt som det glänser av prakt. Härifrån styrde de laotiska kungarna landet i sex hundra år från 1353. Luang Prabangs arkitektur är en utsökt korsning av indokinesisk fransk kolonialstil blandat med de gyllene laotiska templen med sina röda tak. 

Dag 17 - Tempel, slott och vattenfall
Idag upptäcker vi några av de ovärderliga monumenten i denna UNESCO-skyddade stad. Vid ett besök på en munkskola får du möjlighet att träffa unga munkar som utbildas inom buddhism och Laos historia. På Luang Prabangs nationalmuseum, det tidigare kungliga palatset, kan personliga artefakter från den tidigare Laotiska kungliga familjen beskådas.

Några av stadens unika tempel besöker vi också och om energin finns klättrar vi de 350 stegen till Phuo Sii för ett panorama över staden. Tidig eftermiddag går turen vidare genom det vackra laotiska landskapet till Kuang Siis vattenfall. Här njuter vi en laotisk picknick-lunch nära fallen. Och om så önskas finns möjlighet till ett uppfriskande dopp i fallen. 

Dag 18 - Morgon med munkar och Änglarnas stad till kvällen
I det tidiga morgondiset vandrar munkarna i sina saffransfärgade dräkter och gör sina dagliga matinsamlingar, allt medan lokalbefolkningen handlar färska råvaror på de livliga marknadsplatserna. Här flyter Mekong genom bergslandskapet och floden trafikeras av de typiska, långsmala laotiska passagerarbåtarna. Det blir en tidig morgon, men det är väl värt att stiga upp. När du återvänder till hotellet för frukost smakar den extra gott.

Under förmiddagen njuter vi en ca 2-timmars kryssning på Mekong där grönklädda berg stupar brant ner i floden och här och där flyter vi förbi små lokala byar utmed strandkanten. Det blir en lugn och behaglig sista dag. Du behåller ditt hotellrum till klockan 15:00 så det finns tid att koppla av och fräscha till sig innan det är dags att vid 17:30-tiden (flygschema i skrivande stund - september 2018) med flyg lämna Laos för hemfärd via Bangkok. 

Dag 19 - Hemkomst
En lång men fantastisk inkluderande resa som visat dig det bästa av Indokina har kommit till en ända. Full av intryck och upplevelser landar du nu på hemmaplan i Skandinavien igen.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien

• Samtliga övernattningar
• 16 frukostar  
• 10 luncher 
• 7 middagar 
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Avresa från Skandinavien.

Dag 2
Ankomst Hanoi. Middag ingår. Två övernattningar på hotell i Hanoi.

Dag 3
Stadsrundtur i Hanoi med besök i Ho Chi Minh-museet. Frukost och lunch ingår.

Dag 4
Hanoi – Halong. Båtutflykt i Halongbukten. 20 mil. Frukost, lunch och middag ingår. En övernattning på hotell i Halong.

Dag 5
Halong – Hanoi. Flygresa till Danang via Marmorbergen till Hoi-An. Frukost och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Hoi-An.

Dag 6
Promenad i historiska Hoi-An. Frukost och lunch ingår.

Dag 7
Flygresa Danang – Saigon. Frukost och middag ingår. Tre övernattningar på hotell i Saigon.

Dag 8
Utflykt till Cu Chi-tunnlarna och stadsrundtur i Saigon. Frukost och lunch ingår.

Dag 9
Ledig dag i Saigon. Middagskryssning på Saigonfloden. Frukost och middag ingår.

Dag 10
Saigon – Can Tho. Cao Dai-sektens tempel och båtresa på Mekongfloden. 17 mil. Frukost, lunch och middag ingår. En övernattning på hotell i Can Tho.

Dag 11
Båtutflykt till den flytande marknaden Can Tho och till norra deltalandet. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Chau Doc.

Dag 12
Båtresa Chau Doc – Phnom Penh, ca 10 mil och 6–7 timmars båtresa. Stadsrundtur i Phnom Penh med besök i det kungliga palatset. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Phnom Penh.

Dag 13
I Phnom Penh med besök vid Dödens Fält och Toul Sleng Detention Centre Museum (tidigare röda khmerernas fängelse S21). Besök vid Russian Market. Frukost och lunch ingår.

Dag 14
Flygresa Phnom Penh – Siem Reap. Besök vid Ta Phrom och Pre Rup-templena. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Siem Reap.

Dag 15
I Siem Reap med utflykt till Angkor Thom och Angkor Wat. Frukost och lunch ingår.

Dag 16
Flygresa Siem Reap – Luang Prabang, Laos. Frukost ingår. Två övernattningar på hotell i Luang Prabang.

Dag 17
Stadsrundtur i Luang Prabang och utflykt till Kuang Sii och besök vid det kungliga slottet och Wat Xieng Thong. Frukost och lunch ingår.

Dag 18
Munkarnas morgonceremoni och besök vid Pak Ou Buddha-grottorna. Flygresa Luang Prabang - Bangkok. Frukost.

Dag 19
Flyg Bangkok - Skandinavien. Hemkomst samma dag.

Vietnam

Folkmängd
84 402 966 Landets yta
329 560 km² Religion
Religioner är buddhism (65-70 %), katolicism (ca 8 %), konfucianism, daoism, caodai och hoa hao. Språk
Officiellt språk är vietnamesiska

Kambodja

Folkmängd
14,6 miljoner Landets yta
181 040 km² Valuta
Kambodjansk riel Religion
Theravadabuddism är statsreligion, islam och kristendom förekommer också. Språk
Khmer är officiellt språk

Laos

Folkmängd
6 100 000 Landets yta
236 800 km² Valuta
Kip Religion
Buddism (theravada och mahayana); minoriteter av utövare av traditionella inhemska religioner, kristendom Språk
Officiellt språk är lao; mon-khmerspråk, thaispråk, flera andra språk är minoritetsspråk

Thailand

Folkmängd 69 miljoner
Landets yta 514 000 km²
Valuta Baht
Religion Buddhister 94 %, muslimer 4 %, konfucianter, kristna och övriga 2 %.
Språk Olika varianter av thai, kinesiska dialekter, malajiska, khmer m fl

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa till Hanoi och retur från Bangkok till Skandinavien, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt dagsprogram, TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter enligt program, om inget annat anges.

Observera

Flygresorna inrikes i Vietnam/Kambodja/Laos och regionalt mellan Kambodja/Laos/Thailand bokas lokalt av våra samarbetspartners på plats. Biljetterna till dessa flygningar erhålls på plats. Vid incheckning för avresa från Skandinavien rekommenderar vi att du har resans dagsprogram/dagbok tillgängligt för att kunna visa hur och vilken dag du lämnar Vietnam. Detta då visumfritt uppehälle i Vietnam för Skandinaviska medborgare är 14 dagar.

Observera att maxvikt för incheckat bagage på inrikessträckorna är 20 kg (plus max 7kg handbagage) - de internationella flygningarna med Thai Airways tillåter dock 30 kg.

Valuta

Vietnam: Dong (VND).

Kambodja: Riel (KHR).

Laos: Kip (LAK).

I resan ingår måltider enligt dagsprogrammet, övriga måltider samt måltidsdrycker betalar du själv.

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna.

Läs mer under Valutaväxling

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Klimat

På internet finner du utförliga klimatuppgifter över de flesta orter du besöker under din resa. Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Vietnam, Kambodja och Laos har ett tropiskt klimat med regnperioder.

Klädsel

Ta gärna med dig lättare regnkläder, ett paraply och en varmare tröja/kofta. Men mestadels gäller att man bäst klär sig i svala, luftiga plagg med lång ärm, som skyddar mot stark sol och även mot insekter. Packa lätt. Tvättservicen på hotellen är snabb och bra.

En snyggare uppsättning fritidskläder att byta om till middagen bör du ta med. Klädkoden även på de bättre hotellen mycket informell. Ta även med badkläder, då flera av hotellen har pool.

Dricks
Gemensam dricks ingår inte i denna resa. Istället rekommenderare vi 90 USD för aktiviteter, lokalguider, chaufförer, gemensamma måltider och bagagehantering. TEMAs reseledare samlar ihop detta vid ankomst och portionerar därefter ut till berörda personer under resans gång.

Övrigt

På rundresans hotell i Can Tho och Chau Doc vid Mekongfloden vetter de flesta rummen mot eller delvis mot floden. Den livliga trafiken kan av vissa uppfattas som något störande.

Ibland kan det ske tillfälliga förändringar i dagsprogrammet med anledning av helgdagsfirande i Sydostasien. Ändringar kan särskilt komma att ske kring det kinesiska nyåret Idul Fitri, vietnamesiska Tet och Thailands Song Kran.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-11-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Bangkok
2019-11-07
13:30
2019-11-08
05:45
Thai Airways, 961
Bangkok
Hanoi
2019-11-08
07:45
2019-11-08
09:35
Thai Airways, 560
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Luang Prabang
Bangkok
2019-11-24
17:20
2019-11-24
18:55
Bangkok Airways, 946
Bangkok
Stockholm
2019-11-25
01:25
2019-11-25
06:55
Thai Airways, 960
19 dagar Indokina Stockholm 43 490 SEK 3 platser kvar Boka
2019-11-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Bangkok
2019-11-07
13:50
2019-11-08
06:20
Thai Airways, 951
Bangkok
Hanoi
2019-11-08
07:45
2019-11-08
09:35
Thai Airways, 560
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Luang Prabang
Bangkok
2019-11-24
17:20
2019-11-24
18:55
Bangkok Airways, 946
Bangkok
Copenhagen
2019-11-25
00:50
2019-11-29
06:35
Thai Airways, 950
19 dagar Indokina Köpenhamn 43 490 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-02-06 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Bangkok
2020-02-06
13:30
2020-02-07
05:45
Thai Airways, 961
Bangkok
Hanoi
2020-02-07
07:45
2020-02-07
09:35
Thai Airways, 560
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Luang Prabang
Bangkok
2020-02-23
17:20
2020-02-23
18:55
Bangkok Airways, 946
Bangkok
Stockholm
2020-02-24
01:25
2020-02-24
06:55
Thai Airways, 960
19 dagar Indokina Stockholm 44 350 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-02-06 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Bangkok
2020-02-06
13:50
2020-02-07
06:20
Thai Airways, 951
Bangkok
Hanoi
2020-02-07
07:45
2020-02-07
09:35
Thai Airways, 560
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Luang Prabang
Bangkok
2020-02-23
17:20
2020-02-23
18:55
Bangkok Airways, 946
Bangkok
Copenhagen
2020-02-24
00:50
2020-02-28
06:35
Thai Airways, 950
19 dagar Indokina Köpenhamn 44 350 SEK 2 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.