Norditalienska sjöarmed Berninaexpressen

Comosjön och Luganosjön är två norditalienska pärlor. Från sjösidan ser vi byar, villor och palats. Under tågresan på Alpernas högst belägna järnväg är utsikten som en tavla med snöklädda bergstoppar, alpsjöar och blomsterängar. Vi bor hela veckan i vid den vackra Comosjön. Resan avslutas i finansstaden och modemetropolen Milano. Vid sidan av sköna promenader reser vi med buss, båt samt gör en spektakulär tågresa på över 2 000 meters höjd.

RESFAKTA

Länder: Italien

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 17-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Båtturer på Como- och Luganosjön
 • Smalspårig järnväg till Sankt Moritz
 • Bergbana till Monte Brunate
 • Panoramavyer över Alperna
 • Stadsrundtur i Milano

Dagsprogram
Avresor 2023 med boende i Como

Dag 1 – Ankomst. Como
När vi landat på flygplatsen i Milano väntar TEMAs reseledare och buss. Därifrån är det en timmes bussresa till Como, som blir vår bas under hela veckan. Como har romerska anor och blev under renässansen ett viktigt sidencentrum. Staden breder ut sig innanför de mäktiga medeltida stadsmurarna där katedralen och rådhuset är viktiga landmärken. Runtom i staden ligger livliga torg med caféer och fontäner, där man kan slå dig ner mellan strövtågen i de smala, vindlande gränderna. Como är en ganska stor stad, med många butiker och restauranger. Under eftermiddagen promenerar vi i ungefär två timmar för att bekanta oss med staden. Promenaden är cirka 2 kilometer lång enkel väg. Efter middagen promenerar vi tillbaka till hotellet tillsammans eller på egen hand.


Dag 2 – Comosjön
Det är Alpernas utlöpare som skapar den dramatiska terrängen runt Comosjön. Vyerna över bergen och den klippiga kusten mot sjön för tankarna till norska fjordar. Trots det nordliga läget dominerar vegetationen från Medelhavet. Området kring Comosjön är ett av Italiens mest exklusiva med eleganta palats och villor med parkliknande trädgårdar. De ligger som ett vackert smycke utmed de sluttningar och terrasser som kantar sjön. Ankomst till byn Lenno med båt. Här promenerar vi längs sjöpromenaden i cirka 200 meter. För att nå ut till utsökta Villa Balbaniello från 1700-talet kliver vi ned i en mindre båt. Efter en rundvandring i palatset tar vi del av färgprakten i parken innan båten tar oss till Bellagio. Denna måleriska by i mitten av sjön har fått stor uppmärksamhet för sin skönhet och brukar kallas Comosjöns pärla. Vindlande gränder, livliga torg och gator med roliga småbutiker gör den perfekt för några timmars besök. Här serveras dagens lunch och efter egna strövtåg bland söndagsöppna affärer återvänder vi med båt till Como. Ledig kväll.


Dag 3 – Berninaexpressen
Tidigt på morgonen reser vi med buss i cirka 2,5 timme längs Comosjöns östsida och ett bedårande vinlandskap. Under tågresan med den smalspåriga Berninaexpressen genomgår naturen en förvandling, Vi reser genom alpin terräng med höga snöklädda bergstoppar, glaciärer, alpsjöar och vilda blomsterängar.

Spektakulära naturscenerier avlöser varandra och ingen sträcka är den andra lik. Järnvägen är Alpernas högst belägna och höjdpunkten är Ospizio Bernina 2 250 meter över havet. Vi åker över 196 broar och genom 55 tunnlar och njuter av den storslagna utsikten genom stora panoramafönster. Mitt på dagen rullar tåget in i den historiska och fashionabla byn Sankt Moritz. Här hölls vinterolympiaden både år 1928 och 1948. Vi äter en god lunch vid Sankt Moritzsjön omgivna av tät granskog och hus i traditionell alparkitektur. På eftermiddagen går bussen tillbaka till Como.


Dag 4 – Monte Brunate
Under förmiddagen promenerar vi till bergbanan i Como som tar oss till Monte Brunate, berget ovanför Como. Här promenerar vi till en utkiksplats för att se den omgivande naturen. Kort gemensam promenad i Brunate. Vi har resten av dagen ledig för egna upptäckter i och omkring Como.


Dag 5 – Till Luganosjön
Vi reser med buss från Como till det vackra Lugano, beläget vid sjön med samma namn. Sjön tillhör både Schweiz och Italien, men här talar alla italienska. Restaurangerna domineras av italiensk gastronomi och många schweizare har semesterhus här på grund av det varma och behagliga klimatet. Schweizisk ordning och organisation blandas med italiensk charm och raffinemang. En promenad tar oss till det centrala torget Piazza della Riforma och strandpromenaden utmed sjön. Under en båttur upplever vi lite vildare naturintryck i form av de sockertoppsliknande bergen kring Luganosjön. Efter lunch och lite tid på egen hand tar vi bussen tillbaka till Como och några lediga eftermiddagstimmar innan middagen dukas upp.


Dag 6 – Villa och småbyar
I Tremezzo finns Villa Carlotta från 1600-talet som innehåller flera verk av Thorvaldsen och Canova. Till villan hör en botanisk park på 70 000 kvadratmeter som är den allra mest besökta av alla trädgårdar runt Comosjön. Parken är som vackrast från mars till maj, då rhododendron, azalea och kamelia blommar. Längre fram på förmiddagen åker vi buss utmed den västra sjösidan genom flera små byar med bebyggelse i kulörta färger. En gång täcktes bergsterrasserna här av vinstockar. Nu återstår bara några få vingårdar som framställer både röda, vita och roséviner. Vi besöker en liten vingård och en vinprovning och blir serverade en lunch med lokala smaker. Kvällen är ledig för egna aktiviteter.


Dag 7 – Milano
Milano är regionen Lombardiets huvudstad, ett finanscentrum och Italiens största modemetropol. År 2015 riktades alla blickar mot Milano genom världsutställningen Expo. Men staden är kanske allra mest känd för sitt landmärke, den spetsliknande gotiska katedralen. Under en panoramatur med buss och till fots ser vi stadens mest kända platser: fotbollsstadion San Siro, Victor Emanuel-gallerian, operahuset La Scala, medeltidsfästningen Castello Sforza, den monumentala kyrkogården och domkyrkotorget med katedralen (som vi beundrar utifrån).

Eataly är den största italienska marknadsplatsen i världen. Här finns köksskola och ett enormt utbud av mat, dryck, restauranger, shoppingområden med pasta- och olivoljeavdelningar liksom skönhets- och köksartiklar. Eataly samarbetar med Slowfood-rörelsen som har sitt ursprung här i Italien. Att smaka på något av allt som erbjuds inom Eataly är närmast ett måste när man är i Milano, så här tar vi paus för lunch. Under eftermiddagen återvänder vi till Como och promenerar till en restaurang för avskedsmiddag.


Dag 8 – Hemresa
Efter en upplevelsespäckad vecka av naturscenerier, stadsliv, god mat och spännande möten når resan sitt slut. Bussen tar oss till Milano/Malpensa för flygresan tillbaka till Skandinavien. Arrivederci – På återseende!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano, t/r
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 3 luncher
• 3 middagar
• Inträden enligt program
• Svensktalande TEMA-reseledare
• Vin och vatten ingår vid alla gemensamma måltider

RESFAKTA

Dag 1

Skandinavien–Milano/Malpensa. Transfer till Como. Buss 50 km. Stadspromenad i Como, ca 4 km. Middag ingår. Sju övernattningar på hotell i Como.

Dag 2
Morgonpromenad genom Comos centrum. Heldagsutflykt på Comosjön med båt och besök iland. Promenad ca 4 km t/r hotell-båtterminal Como + ca 200 m på sjöpromenaden i Lenno. I Belaggio bestämmer du hur mycket du vill promenera. Frukost och lunch ingår. Ledig kväll.

Dag 3
Buss Como–Tirano, ca 136 km. Berninaexpressen (tåg Tirano–S:t Moritz, ca 3 timmar). Promenad ca 1 km i St Moritz + längs med sjön. Buss S:t Moritz–Como ca 142 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 4
Bergbana Como–Monte Brunate t/r. Promenad ca 5 km t/r hotell - Funicolare + 1 km på Monte Brunate. Frukost ingår. Ledig eftermiddag.

Dag 5
Buss Como – Lugano t/r ca 65 km. Båtutflykt på Luganosjön. Promenad ca 1 km Lugano + ca 3 km t/r rest/middag Como. Under ledig tid i Lugano bestämmer du hur mycket du vill promenera. Frukost och middag ingår.

Dag 6
Buss Como–Domaso Winery–Tremezzo–Como, ca 110 km. Besök på en vingård med lunch samt Villa Carlotta och en botanisk park. Promenad botaniska parken Villa Carlotta ca 1 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 7
Buss Como–Milano 100 km t/r, panoramatur med buss och till fots i Milano. Promenad Milano ca 3 km + 4 km t/r rest/middag Como. Frukost och middag ingår.

Dag 8
Transfer till flygplatsen, ca 50 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Dagsprogram
Avresor 2023 med boende i Malgrate

Dag 1 – Ankomst. Malgrate
När vi landat på flygplatsen i Milano väntar TEMA:s reseledare och buss. Därifrån är det en timmes bussresa till Malgrate, som blir vår bas under hela veckan. Byarna kring Comosjön har romerska anor och blev under renässansen ett viktigt sidencentrum. Under eftermiddagen promenerar vi i ungefär två timmar för att bekanta oss med området innan det är dags för den gemensamma välkomstmiddagen.

Dag 2 – Comosjön
Det är Alpernas utlöpare som skapar den dramatiska terrängen runt Comosjön. Vyerna över bergen och den klippiga kusten mot sjön för tankarna till norska fjordar. Trots det nordliga läget dominerar vegetationen från Medelhavet. Området kring Comosjön är ett av Italiens mest exklusiva med eleganta palats och villor med parkliknande trädgårdar. De ligger som ett vackert smycke utmed de sluttningar och terrasser som kantar sjön.

Med buss tar vi oss till byn Bellagio för vidare färd med båt ut till byn Lenno. Här promenerar vi längs sjöpromenaden i cirka 200 meter. För att nå ut till utsökta Villa Balbaniello från 1700-talet kliver vi ned i en mindre båt. Efter en rundvandring i palatset tar vi del av färgprakten i parken innan båten tar oss tillbaka till Bellagio. Denna måleriska by i mitten av sjön har fått stor uppmärksamhet för sin skönhet och brukar kallas Comosjöns pärla. Vindlande gränder, livliga torg och gator med roliga småbutiker gör den perfekt för några timmars besök. Här serveras dagens lunch och efter egna strövtåg bland söndagsöppna affärer återvänder vi med båt till Malgrate. Ledig kväll.

Dag 3 – Berninaexpressen
Tidigt på morgonen reser vi med buss i cirka 2 timmar längs Comosjöns östsida och ett bedårande vinlandskap. Under tågresan med den smalspåriga Berninaexpressen genomgår naturen en förvandling, Vi reser genom alpin terräng med höga snöklädda bergstoppar, glaciärer, alpsjöar och vilda blomsterängar.

Spektakulära naturscenerier avlöser varandra och ingen sträcka är den andra lik. Järnvägen är Alpernas högst belägna och höjdpunkten är Ospizio Bernina 2 250 meter över havet. Vi åker över 196 broar och genom 55 tunnlar och njuter av den storslagna utsikten genom stora panoramafönster. Mitt på dagen rullar tåget in i den historiska och fashionabla byn Sankt Moritz. Här hölls vinterolympiaden både år 1928 och 1948. Vi äter en god lunch vid Sankt Moritzsjön omgivna av tät granskog och hus i traditionell alparkitektur. På eftermiddagen går bussen tillbaka till Malgrate. Ledig kväll.

Dag 4 – Monte Brunate
Efter frukost beger vi oss till staden Como för att ta bergbanan upp till Monte Brunate, berget ovanför Como. Här promenerar vi till en utkiksplats för att se den omgivande naturen. Kort gemensam promenad i Brunate innan vi tar bergbanan ner till Como igen. Vi äter lunch tillsammans och har sedan resten av eftermiddagen ledig för egna upptäckter i Como. När vi känner oss färdiga i Como tar bussen oss tillbaka till hotellet i Malgrate. Ledig kväll.

Dag 5 – Till Luganosjön
Vi reser med buss till det vackra Lugano, beläget vid sjön med samma namn. Sjön tillhör både Schweiz och Italien, men här talar alla italienska. Restaurangerna domineras av italiensk gastronomi och många schweizare har semesterhus här på grund av det varma och behagliga klimatet. Schweizisk ordning och organisation blandas med italiensk charm och raffinemang. En promenad tar oss till det centrala torget Piazza della Riforma och strandpromenaden utmed sjön. Under en båttur upplever vi lite vildare naturintryck i form av de sockertoppsliknande bergen kring Luganosjön. Efter lunch och lite tid på egen hand tar vi bussen tillbaka till Malgrate där kvällen är fri för egna aktiviteter.

Dag 6 – Villa och småbyar
Med tar vi oss från hotellet till Tremezzo. Här finns Villa Carlotta från 1600-talet som innehåller flera verk av Thorvaldsen och Canova. Till villan hör en botanisk park på 70 000 kvadratmeter som är den allra mest besökta av alla trädgårdar runt Comosjön. Parken är som vackrast från mars till maj, då rhododendron, azalea och kamelia blommar. Längre fram på förmiddagen reser vi buss utmed den västra sjösidan genom flera små byar med bebyggelse i kulörta färger. En gång täcktes bergsterrasserna här av vinstockar. Nu återstår bara några få vingårdar som framställer både röda, vita och roséviner. Vi besöker en liten vingård och en vinprovning och blir serverade en lunch med lokala smaker. När vi är mätta och belåtna tar bussen oss tillbaka till Malgrate. Kvällen är ledig för egna aktiviteter.

Dag 7 – Milano
Milano är regionen Lombardiets huvudstad, ett finanscentrum och Italiens största modemetropol. År 2015 riktades alla blickar mot Milano genom världsutställningen Expo. Men staden är kanske allra mest känd för sitt landmärke, den spetsliknande gotiska katedralen. Under en panoramatur med buss och till fots ser vi stadens mest kända platser: fotbollsstadion San Siro, Victor Emanuel-gallerian, operahuset La Scala, medeltidsfästningen Castello Sforza, den monumentala kyrkogården och domkyrkotorget med katedralen (som vi beundrar utifrån).

Eataly är den största italienska marknadsplatsen i världen. Här finns köksskola och ett enormt utbud av mat, dryck, restauranger, shoppingområden med pasta- och olivoljeavdelningar liksom skönhets- och köksartiklar. Eataly samarbetar med Slowfood-rörelsen som har sitt ursprung här i Italien. Att smaka på något av allt som erbjuds inom Eataly är närmast ett måste när man är i Milano, så här tar vi paus för lunch på egen hand. Under eftermiddagen återvänder vi till Malgrate och promenerar till en restaurang för avskedsmiddag.

Dag 8 – Hemresa
Efter en upplevelsespäckad vecka av naturscenerier, stadsliv, god mat och spännande möten når resan sitt slut. Bussen tar oss till Milano/Malpensa för flygresan tillbaka till Skandinavien. Arrivederci – På återseende!

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg till Milano, t/r
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 3 luncher
• 3 middagar
• Inträden enligt program
• Svensktalande TEMA-reseledare
• Vin och vatten ingår vid alla gemensamma måltider

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien–Milano/Malpensa. Transfer till Malgrate. Buss ca 70 km. Stadspromenad i Malgrate/Lecco, ca 4 km. Middag ingår. Sju övernattningar på hotell i Malgrate.

Dag 2
Heldagsutflykt på Comosjön med båt och besök iland. Promenad ca 2 km båtterminal – hotell + ca 200 m på sjöpromenaden i Lenno. I Belaggio bestämmer du hur mycket du vill promenera. Frukost och lunch ingår. Ledig kväll.

Dag 3
Buss Malgrate – Tirano, ca 110 km. Berninaexpressen (tåg Tirano – S:t Moritz, ca 3 timmar). Promenad ca 1 km i St Moritz + längs med sjön. Buss S:t Moritz – Malgrate ca 120 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 4
Buss Malgrate – Como, ca 60 km t/r. Bergbana Como – Monte Brunate t/r. Promenad ca 1 km på Monte Brunate. Frukost och lunch ingår. Ledig eftermiddag i Como och kväll i Malgrate.

Dag 5
Buss Malgrate – Lugano t/r ca 175 km. Båtutflykt på Luganosjön. Promenad ca 1 km Lugano, under ledig tid i Lugano bestämmer du hur mycket du vill promenera. Frukost ingår. Ledig kväll.

Dag 6
Buss Malgrate – Tremezzo. Besök på en vingård med lunch samt Villa Carlotta och en botanisk park. Promenad botaniska parken Villa Carlotta ca 1 km. Frukost och lunch ingår.

Dag 7
Buss Malgrate – Milano 100 km t/r, panoramatur med buss och till fots i Milano. Promenad Milano ca 3 km. Frukost och middag ingår.

Dag 8
Transfer till flygplatsen, ca 70 km. Frukost ingår.

Italien

Folkmängd 60 miljoner
Landets yta 301 230 km²
Valuta Euro
Språk Italienska samt minoritetsspråken sardiska, ladinska, tyska, franska.
Religion Cika 85 % av italienarna är romerska katoliker.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa till Milano t/r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.


Valuta
Euro (EUR). Uttagsautomater finns. De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butiker. För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.


Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMAs reseledare samlar in 30 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera. 


Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.


Klädsel och utrustning
Ta med kläder lämpliga för vandringar i stad och natur. Medtag gärna en liten ryggsäck. Regnjacka kan behövas liksom solskydd. Viktigt är bra skor med ordentlig sula.


Observera
Resan är uppbyggd med buss, tåg och båt för att kunna besöka de vackraste platserna i denna underbara del av Italien. Det är ingen vandringsresa, men vi promenerar mellan en och fyra kilometer per dag i samband med stadspromenader, besök och måltider. Du får även en del ledig tid för att uppleva och besöka mer till fots.


Med reservation för ändringar.

Hotell/boende

Kommentarer

Alternativa boenden kan användas.

2023
Nedan avresor kommer att bo på Hotel Promessi Sposi i Malgrate vid Comosjöns högra ben.

22 april
6 maj
17 juni
26 augusti

9 september
16 september

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2023-06-17 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2023-06-17
06:00
2023-06-17
07:15
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2023-06-17
08:25
2023-06-17
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-06-24
11:20
2023-06-24
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2023-06-24
15:30
2023-06-24
16:45
SAS, 1424
8 dagar Norditalienska sjöar Stockholm 26 950 SEK 2 platser kvar Boka
2023-06-17 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2023-06-17
08:25
2023-06-17
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-06-24
11:20
2023-06-24
13:25
SAS, 1686
8 dagar Norditalienska sjöar Köpenhamn 26 550 SEK 1 platser kvar Boka
2023-06-17 8 dagar Norditalienska sjöar Göteborg 29 950 SEK Förfrågan
2023-06-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2023-06-24
06:00
2023-06-24
07:10
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2023-06-24
08:25
2023-06-24
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-07-01
16:25
2023-07-01
18:25
SAS, 1684
Copenhagen
Stockholm
2023-07-01
19:50
2023-07-01
21:05
SAS, 1430
8 dagar Norditalienska sjöar Stockholm 28 990 SEK Förfrågan
2023-06-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2023-06-24
08:25
2023-06-24
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-07-01
16:25
2023-07-01
18:25
SAS, 1684
8 dagar Norditalienska sjöar Köpenhamn 27 450 SEK 2 platser kvar Boka
2023-06-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2023-06-24
06:20
2023-06-24
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2023-06-24
08:25
2023-06-24
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-07-01
16:25
2023-07-01
18:25
SAS, 1684
Copenhagen
Gothenburg
2023-07-01
19:40
2023-07-01
20:35
SAS, 1444
8 dagar Norditalienska sjöar Göteborg 30 450 SEK Förfrågan
2023-09-09 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2023-09-09
06:00
2023-09-09
07:10
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2023-09-09
08:25
2023-09-09
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-09-16
11:20
2023-09-16
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2023-09-16
15:30
2023-09-16
16:45
SAS, 1424
8 dagar Norditalienska sjöar Stockholm 27 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2023-09-09 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2023-09-09
08:25
2023-09-09
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-09-16
11:20
2023-09-16
13:25
SAS, 1686
8 dagar Norditalienska sjöar Köpenhamn 27 250 SEK 2 platser kvar Boka
2023-09-09 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2023-09-09
06:20
2023-09-09
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Milan
2023-09-09
08:25
2023-09-09
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-09-16
11:20
2023-09-16
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Gothenburg
2023-09-16
19:40
2023-09-16
20:35
SAS, 1444
8 dagar Norditalienska sjöar Göteborg 29 590 SEK Förfrågan
2023-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Frankfurt
2023-09-16
09:50
2023-09-16
12:00
Lufthansa, 801
Frankfurt
Milan
2023-09-16
12:50
2023-09-16
14:00
Lufthansa, 252
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2023-09-23
18:50
2023-09-23
20:05
Lufthansa, 255
Frankfurt
Stockholm
2023-09-23
21:50
2023-09-23
23:55
Lufthansa, 808
8 dagar Norditalienska sjöar Stockholm 27 290 SEK 6 platser kvar Boka
2023-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Frankfurt
2023-09-16
09:35
2023-09-16
11:05
Lufthansa, 825
Frankfurt
Milan
2023-09-16
12:50
2023-09-16
14:00
Lufthansa, 252
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2023-09-23
18:50
2023-09-23
20:05
Lufthansa, 255
Frankfurt
Copenhagen
2023-09-23
21:00
2023-09-23
22:20
Lufthansa, 832
8 dagar Norditalienska sjöar Köpenhamn 26 890 SEK 2 platser kvar Boka
2023-09-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Frankfurt
2023-09-16
10:20
2023-09-16
12:05
Lufthansa, 813
Frankfurt
Milan
2023-09-16
12:50
2023-09-16
14:00
Lufthansa, 252
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Frankfurt
2023-09-23
18:50
2023-09-23
20:05
Lufthansa, 255
Frankfurt
Gothenburg
2023-09-23
22:05
2023-09-23
23:40
Lufthansa, 820
8 dagar Norditalienska sjöar Göteborg 27 490 SEK Förfrågan
2023-09-23 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2023-09-23
06:00
2023-09-23
07:15
SAS, 1415
Copenhagen
Milan
2023-09-23
08:25
2023-09-23
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-09-30
11:20
2023-09-30
13:25
SAS, 1686
Copenhagen
Stockholm
2023-09-30
15:30
2023-09-30
16:45
SAS, 1424
8 dagar Norditalienska sjöar Stockholm 25 150 SEK 5 platser kvar Boka
2023-09-23 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Milan
2023-09-23
08:25
2023-09-23
10:30
SAS, 1685
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Milan
Copenhagen
2023-09-30
11:20
2023-09-30
13:25
SAS, 1686
8 dagar Norditalienska sjöar Köpenhamn 25 990 SEK 4 platser kvar Boka
2023-09-23 8 dagar Norditalienska sjöar Göteborg 25 650 SEK Förfrågan
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.