Peru – de stora höjdpunkterna

Upplev Lima, Pachacamac och Cusco – orter med berömda indiankulturer från skilda epoker. En bussresa från Cusco till Puno, Titicacasjön och mytomspunna Machu Picchu!

Det är inte bara det högtstående inkariket som lämnat spår efter sig i Peru. Här finns även ofattbara skatter som Pachacamac till den den överdådigt dekorerade kyrkan i Andahuaylillas. Du besöker Inkas huvudstad Cusco, saltframställningen i Maras och de flytande öarna Uros i Titicacasjön. En tågresa till den gömda staden Machu Picchu är ytterligare en oförglömlig höjdpunkt på denna rundresa från de tidigaste indiankulturerna till dagens Peru.

RESFAKTA

Länder: Peru

Reslängd: 11 dagar

Gruppstorlek: 15-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Stadstur i Lima
 • Cusco
 • Utflykt till Moray och Maras
 • Tågresa till Machu Picchu
 • Båttur på Titicaca

Dagsprogram
2018-19

Dag 1 - Avresa till Peru
Avresa på morgonen med flyg via Amsterdam mot Sydamerika och Lima. Du anländer på kvällen lokal tid.

Dag 2 - Stadstur i Lima
På förmiddagen en kortare stadsrundtur i det centrala och koloniala Lima, som numera är på Världsarvslistan. Här finns presidentpalatset och katedralen från 1500-talet där inkarikets betvingare, conquistadoren Pizarro, ligger begraven.

I den trevliga stadsdelen Miraflores, där vi också bor, gör vi ett stopp vid utkiksplatsen, Parque del Amor, varifrån vi har en strålande utsikt över Stilla havet.

Eftermiddagen ägnas åt det vackra och unika Museo Larco Herrera, där du får en översikt av Perus tidiga historia genom konst- och vardagsföremål från landets olika indiankulturer. Här finns vackra textilier från Paracas-kulturen, keramik från Chimu-, Nazca- och Pachacamackulturerna samt mängder av intressanta föremål från inkafolkets storhetstid. Störst förundran väcker de eleganta lergodsföremålen från Mochicakulturen liksom guldföremål från både inka och pre-inkaperioder.

Dag 3 - Flygresa till Cusco, inkas Huvudstad
Vi inleder dagen en utflykt till Pachacamac, där du bland annat besöker ruinerna av soltemplet som härrör från 700-talet e Kr. Vid spanjorernas ankomst var Pachacamac kustlandets största och heligaste stad med ett pyramidformat tempel helgat åt solguden. Därefter återvänder du till Lima för att flyga till det vackra gröna Cusco, Inkarikets forna huvudstad vid Huatanayflodens stränder.

Staden är en märklig blandning av inkaarkitektur och spanska koloniala byggnader.Ingen annanstans i Peru känns inkariket så närvarande som i Cusco, där gammalt byggnadsmaterial från inkatempel blandas friskt med kolonialtidens vitrappade byggnader. Även folklivet i Cusco bidrar till att frammana svunna tider. Det indianska påbrået bland befolkningen är påtagligt.
Kvällenledig för egna aktiviteter.

Dag 4 - Matlagning och stadstur i Cusco
Idag tittar du närmare på den fascinerande staden Cusco, byggd på ruinerna av inkaimperiets huvudstad. Staden var ursprungligen byggd i form av en puma, ett av inkaindianernas heliga djur.

Men vi börjar med ett besök på San Pedro, matmarknaden, som leder oss till en liten matlagningsintroduktion i det peruanska köket.Två av det peruanska kökets kulinariska pärlor får vi lära oss att tillaga. Därefter blir det lunch.

Eftermiddagen tillägnas Cuscos inka och koloniala rikedomar. Vi börjar med Koricancha,även kallad Soltemplet, som vittnar om inkafokets avancerade byggnadsteknik. Idag återstår bara en bråkdel av detta tempel, vilket spanjorerna skildrade som övernaturligt vackert och omöjligt att beskriva. Vi hinner också med katedralen vid Plaza de Armas, med utsökta religiösa målningar av inhemska konstnärer.Sedan fortsätter vi med buss ut till Sacsahuaman med sina väldiga stenmurar. Vissa av stenblocken, som är inpassade i de 360 meter långa parallella murarna, väger upp mot 30 ton. Fästningen kunde försvaras av en handfull soldater mot en betydligt större fientlig styrka, beroende på att de 21 bastionerna är symmetriskt belägna.

Cusco var på sin tid den mäktigaste staden på kontinenten och skulle kunna jämföras med andra mäktiga städer i vår historia som Cairo, Aten och Rom. Märkligt nog så ser man utländska besökare som just åker igenom för att ta sig till Machu Picchu och missar denna fantastiska stad.Idag ser staden helt annorlunda ut jämfört med då spanjorerna kom hit 1532, men de mäktiga ruinerna som omger staden och den välbevarade koloniala stadskärnan runt det centrala torget Plaza de Armas, gör Cusco till en av Amerikas vackraste städer.

Innan vi återvänder till hotellet stannar vi till vid ett konsthantverkscentrum där du kan beundra silver- och träarbeten av lokala hantverkare.
På kvällen väntar middag med en spännande uppvisning i musik och dans.

Dag 5 - Plantskola och gourmétsalt
Vi lämnar Cusco efter frukosten och reser norrut mot Urubamba, där vi ska övernatta på ett trevligt hotell.

Ovanför Urubamba på bergssluttningarna ligger två mycket intressanta platser, Moray och Maras. Vi börjar vid Moray som förbryllade arkeologer under en tid. Här hittade man på 1930-talet stora cirkulära terrasserade konstruktioner, vars syfte man idag vet tjänade som plantskola och experimentjordbruk av olika grödor, som bl a majs, potatis och kokabusken. Man tror till och med att man på olika sätt lyckades beräkna skördarna på existerande jordbruk i regionen.
Landskapet runt ikring är ett bördigt jordbrukslandskap där potatis- och majsodlingar dominerar omgivna av snöklädda berg. Vi förundras över sinnrikheten i dessa konstruktioner och njuter av skönheten i det omgivande landskapet, innan vi förflyttar oss till Maras som ligger några km bort. Här framställer man salt på samma sätt som man gjort i århundraden redan långt före inka. Saltet är mycket uppskattat och används av gourmetkockar i Peru. Efter detta intressanta besök väntar en härlig lunch på en lokal restaurang i närheten.

Eftermiddagen tillbringar vi i Ollantaytambo som var ett strategiskt beläget inkafäste vidden heliga floden Urubamba. Fästningen försvarades framgångsrikt av Manco Incas krigare mot spanjoren Pizarros upprepade attacker år 1536. Från denna plats har man en fantastisk utsikt över den lilla staden med samma namn, kanalerna och de smala gatorna som inte ändrats sedan inkatiden.

Dag 6 - Heldagsutflykt till Machu Picchu
En av resans stora höjdpunkter står på programmet idag: en heldagsutflykt tillMachu Picchu och en resa med tåg på smalspårig järnväg.

Vi inleder med en fascinerande tågresa mot Machu Pucchu på ca 1,5 tim. Tåget följer floden Urubambas väg mot lägre höjder, omgivet av höga berg, vissa med snö på topparna, till det lilla samhället Aguas Calientes. Härifrån tar vi buss till den arkeologiska delen av Machu Picchu, inkafolkets sista fäste och stad,som under århundraden låg dolt i Andernas täta vegetation fram till dess attforskaren Hiram Bingham nästan snubblade över den år 1911.
Under åren som följde undersöktes Machu Picchu av en arkeologisk expedition från Yale-universitetet.
Då conquistadorerna aldrig upptäckte Machu Picchu på dess otillgängliga höjd överfloden Urubamba, finner du idag staden i förvånansvärt gott skick. Trappor,palats, tempel, terrasser, torn och källor vittnar om inkafolkets högtstående kultur.

Efter en oförglömlig upplevelse återvänder vi till Aguas Calientes för lunch och därefter reser du tillbaka till Cusco med tåg och buss.

Dag 7 - Bussresa till Titicaca
Enspännande bussresa väntar till världens högst belägna, farbara sjö – Titicaca.Vi bor två nätter i staden Puno, belägen vid den berömda sjöns västra stränder.

Vi gör flera stopp under vägen bl a i det lilla andinska samhället Andahuaylillas,känd för sin fina koloniala arkitektur, men framför allt för den mycket vackra kyrkan San Pedro de Andahuaylillas från 1600-talets början. Den har gjort så starkt intryck på besökare att den kommit att kallas för Sydamerikas Sixtinska Kapell.

Vi fortsätter till det imponerande arkeologiska området i Racchi känt bland annat för sitt tempel Viracocha.
Naturen slutar aldrig fascinera.
Vi är inte bara långt från havet utan också högt upp i atmosfären. Landskapet blir kargare och kargare. Under den fortsatta resan stannar vi till vid vägens och resans högsta punkt Abra La Raya, 4 338 meter över havet.
Nu är det inte långt kvar till en av rundresans verkliga höjdpunkter, Titicacasjön. Men först måste vi igenom staden Juliaca. Om Cusco är Perus och en av Sydamerikas kanske vackraste städer med sina eleganta koloniala byggnader, så är nog Juliaca en av de fulare. Det är inte många hus som är färdigbyggda utan står med med spretande armeringsjärn som rufsiga kvastar mot himlen. Inte vacker men säkert inte heller tråkig. Dammet ryker på de torra och oasfalterade gatorna. Juliaca har rykte om sig att vara centrum för hela regionens smuggeltrafik.

Dag 8 - Båtutflykt på Titicaca
Idag gör du en båtutflykt på jordens högst belägna, segelbara sjö. Vi börjar med Taquile som numera fått Unescos världsarvsstatus för sin kultur, textilier och orala traditioner, vilka går tillbaka till tiden före Inka. Här besöker vi Huayllano-indianerna och får oss en lektion i hantverk och jordbruk. Besöket påTaquile avslutas med en traditionell lunch. Därefter seglar vi vidare till Urosindianernas flytande vassöar. Här känner du hur marken gungar under dig,samtidigt som du kan titta in i primitiva vasshyddor. Även indianernas båtar, som används i det vardagliga fisket, är byggda av vass.
Resten av dagen är ledig för egna aktiviteter i Puno. Att du befinner dig på hög höjd över havet känns i kroppen, så aktiviteterna får anpassas efter det.

Dag 9 - Flygresa till Lima
Idag återvänder du till Lima, där vi började resan. Efter incheckningen på hotellet har du resten av dagen ledig för egna aktiviteter fram till middagen.
Det finns flera intressanta museer kvar att utforska. Hör med din reseledare. Promenera gärna i det koloniala Lima och gör ett besök i Torre Tagle-palatset med kolonialarkitektur från 1700-talet.
På kvällen väntar gemensam avskedsmiddag.

Dag 10 - Hemresa

Ledigt fram till avresan till flygplatsen.

Dag 11 - Ankomst Skandinavien
Ankomst till Amsterdam för vidare anslutningar mot Skandinavien.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 9 frukostar
• 5 luncher
• 2 middag
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1.
Skandinavien – Lima. Flygresa och transfer till hotellet. Flygmåltider ingår. Två övernattningar på hotell i Lima.

Dag 2.
Stadsrundtur och besök på Museo Larco Herrera. Frukost och lunch ingår.

Dag 3.
Lima – Cusco. Utflykt till Pachacamac. Transfer och flygresa till Cusco. Frukost ingår. Två nätter på hotell i Cusco.

Dag 4.
Matlagningskurs och stadstur i Cusco. Frukost, lunch och middag med traditionell dans och musik ingår.

Dag 5.
Cusco – Moray, Maras och Ollantaytambo. 110 km. Frukost och lunch ingår. En övernattning på hotell i Valle Sagrado.

Dag 6.
Urubamba – Machu Picchu – Cusco. Besök på Machu Picchu. Tågresa och busstransfer. Buss 200 km, tåg ca 1,5 tim. Frukost och lunch ingår. En övernattning på hotell i Cusco.

Dag 7.
Cusco – Andahuaylillas – Puno. 390 km. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Puno.

Dag 8.
Utflykt på Titicacasjön med öarna Taquile och Uros öarna. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 9.
Puno – Lima. Transfer och flygresa till Lima. Frukost ingår. En övernattning på hotell i Lima.

Dag 10.
Lima – Skandinavien. Transfer och flygresa. Frukost ingår.

Dag 11.
Ankomst till Skandinavien.

Peru

Folkmängd 28 400 000 Landets yta 1 285 216 km² Valuta Sol Religion Katolicism; små minoriteter av protestanter och utövare av traditionella inhemska religioner Språk Spanska, quechua och aymará är officiella språk; spanska är störst, största indianspråk är quechua

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Lima t o r, övriga inrikes flygresor och övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt program, TEMAs reseledning, inträden, utflykter enligt program om inget annat anges.

Avresan 26 sep 2017.
Avresan 26 september Dag 5 ingår två extrautflykter till Moray och Maras som ligger på vägen till Ollantaitambo. Två platser vi nyligen upptäckt och anser att vi inte får missa. Besöken kommer att ingå i alla TEMAs kommande Peruresor.

Ovanför Urubamba på bergssluttningarna ligger två mycket intressanta platser, Moray och Maras. Vi börjar vid Moray som förbryllade arkeologer under en tid. Här hittade man på 1930-talet stora cirkulära terrasserade konstruktioner, vars syfte man idag vet tjänade som plantskola och experimentjordbruk av olika grödor, som bl a majs, potatis och kokabusken. Man tror till och med att man på olika sätt lyckades beräkna skördarna på existerande jordbruk i regionen.

I Maras framställer man salt på samma sätt som man gjort i århundraden redan långt före inka. Saltet är mycket uppskattat och används av gourmetkockar i Peru.

Valuta
Ta med en mindre reskassan förde första dagarna i US-dollar, en del i små valörer. För övrigt går det bra att använda de flesta kredit- och betalkort på hotell, restauranger och i större och välrenommerade butiker. Det går bra att göra uttag i de flesta uttagsautomater med Visa och Mastercard. För övrigt gäller lokal valuta.

De övriga utgifter du har att räkna med är för eventuella måltider, som ej ingår i resans pris. Andra utgifter du har att tänka på är för måltidsdrycker, förfriskningar, frivilliga extra utflykter, privata drickspengar samt souvenirinköp. De vanligaste måltidsdryckerna är öl, läsk, vin (Peru producerar utmärkta viner) och mineralvatten.

Vad beträffar shopping finns i Peru plagg av lama- och alpackaull, handarbetade textilier, indianskt konsthantverk,läderarbeten, silver- och guldsmycken samt de mycket vackra så kallade retablos – indianska altarskåp från provinsen Ayacucho. Tänk på allt detta när du beräknar din reskassa.

Läs mer under http://www.temaresor.se/Infor-resan/Valutavaxling/

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks
I denna resa ingår viss gemensam dricks, exempelvis till bagagebärare, chaufförer, eventuella lokala guider och även till serveringspersonal vid gemensamma måltider.Önskar du utöver detta ge extra bevis på uppskattning är det naturligtvis upp till dig. TEMAs reseledare kan ge råd om vilken summa som är lämplig.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Peru har jämnt klimat året om med ökenklimat längs kuststräckan från Lima till Arequipa.

Klädsel och utrustning
På den så kallade altiplanon uppe vid Titicacasjön samt i Cusco på kvällarna kan ett varmt ylleplagg vara bra att ha. Luftkonditionerade flygplatser och flygplan är också tillfällen då detta plagg kan komma väl till pass. Atmosfären i städerna är mycket informell och slips används i stort sett endast av affärsmän under kontorstid.

Under dagen rör du dig lämpligast i lätta, oömma bomullskläder. Ta dock gärna med en lätt kostym eller klänning att byta om till på kvällen. Bra och bekväma skor för promenader i städer och byar rekommenderas.

Vid Titicacasjön, cirka 4 000meter över havet, liksom i viss mån i Cusco, 3 310 meter över havet, kommer du att känna av höjden i form av ett lätt tryck över bröstet, svag huvudvärk samt "andningssvårigheter". Detta är helt normalt och kan lindras av druvsockertabletter, som finns att inhandla i Peru. Men framförallt undviker du höjdsjukan genom att verkligen ta det lugnt, gå sakta och undvika häftiga rörelser.

På grund av den tunna luften är solen på högplatån mycket stark. Du bör därför ha med dig solhatt, solkräm och läppcerat med hög solskyddsfaktor.

Ta gärna med en kikare. Insektsmedel för besöket i Machu Picchu (djungelklimat) kan komma till användning. Ta också med ordentligt med våtservetter. Du undviker många magproblem, om du tvättar händerna ofta.

Övrigt
Om du har problem med hjärtat, bör du konsultera en läkare före avresan.

I de större städerna är ficktjuvar mycket vanliga. TEMA-reseledaren kommer att informera ytterligare om detta. För den valuta du inte har inlåst i hotellets kassaskåp, bör du ha en bra penningpung (gärna om halsen innanför skjortan/blusen) samt aldrig bära värdesaker i fickorna. Armbandsur och smycken undviker du att bära i städer och folksamlingar.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2018-10-30
10:00
2018-10-30
11:35
K L M, 1154
Amsterdam
Lima
2018-10-30
12:35
2018-10-30
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-01
16:05
2018-11-01
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-07
13:20
2018-11-07
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-08
21:05
2018-11-09
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Gothenburg
2018-11-09
20:50
2018-11-09
22:20
K L M, 1163
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Göteborg 36765 SEK 2 platser kvar Boka
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2018-10-30
09:30
2018-10-30
11:40
K L M, 1106
Amsterdam
Lima
2018-10-30
12:35
2018-10-30
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-01
16:05
2018-11-01
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-07
13:20
2018-11-07
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-08
21:05
2018-11-09
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Stockholm
2018-11-09
17:00
2018-11-09
19:05
K L M, 1117
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Stockholm 36765 SEK 3 platser kvar Boka
2018-10-30

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2018-10-30
09:55
2018-10-30
11:25
K L M, 1126
Amsterdam
Lima
2018-10-30
12:35
2018-10-30
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-01
16:05
2018-11-01
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-07
13:20
2018-11-07
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-08
21:05
2018-11-09
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Copenhagen
2018-11-09
16:45
2018-11-09
18:10
K L M, 1133
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Köpenhamn 36765 SEK 3 platser kvar Boka
2018-11-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2018-11-13
09:55
2018-11-13
11:25
K L M, 1126
Amsterdam
Lima
2018-11-13
12:35
2018-11-13
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-15
16:05
2018-11-15
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-21
13:20
2018-11-21
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-22
21:05
2018-11-23
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Copenhagen
2018-11-23
16:45
2018-11-23
18:10
K L M, 1133
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Köpenhamn 36690 SEK 6 platser kvar Boka
2018-11-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2018-11-13
09:30
2018-11-13
11:40
K L M, 1106
Amsterdam
Lima
2018-11-13
12:35
2018-11-13
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-15
16:05
2018-11-15
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-21
13:20
2018-11-21
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-22
21:05
2018-11-23
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Stockholm
2018-11-23
17:00
2018-11-23
19:05
K L M, 1117
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Stockholm 36690 SEK 6 platser kvar Boka
2018-11-13

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2018-11-13
10:00
2018-11-13
11:35
K L M, 1154
Amsterdam
Lima
2018-11-13
12:35
2018-11-13
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2018-11-15
16:05
2018-11-15
17:25
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2018-11-21
13:20
2018-11-21
14:55
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2018-11-22
21:05
2018-11-23
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Gothenburg
2018-11-23
20:50
2018-11-23
22:20
K L M, 1163
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Göteborg 36690 SEK 6 platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2019-02-19
09:30
2019-02-19
11:40
K L M, 1106
Amsterdam
Lima
2019-02-19
12:35
2019-02-19
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2019-02-21
16:15
2019-02-21
17:35
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2019-02-27
13:25
2019-02-27
14:59
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-02-28
21:05
2019-03-01
15:20
K L M, 744
Amsterdam
Stockholm
2019-03-01
17:00
2019-03-01
19:05
K L M, 1117
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Stockholm 36545 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-02-19
10:00
2019-02-19
11:30
K L M, 1126
Amsterdam
Lima
2019-02-19
12:35
2019-02-19
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2019-02-21
16:15
2019-02-21
17:35
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2019-02-27
13:25
2019-02-27
14:59
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-02-28
21:05
2019-03-01
15:20
K L M, 744
Amsterdam
Copenhagen
2019-03-01
16:45
2019-03-01
18:10
K L M, 1133
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Köpenhamn 36545 SEK 6 platser kvar Boka
2019-02-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2019-02-19
10:00
2019-02-19
11:35
K L M, 1154
Amsterdam
Lima
2019-02-19
12:35
2019-02-19
19:15
K L M, 743
Regional flights
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Cusco
2019-02-21
16:15
2019-02-21
17:35
Lan Chile, 2063
Juliaca
Lima
2019-02-27
13:25
2019-02-27
14:59
Lan Chile, 2096
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-02-28
21:05
2019-03-01
15:20
K L M, 744
Amsterdam
Gothenburg
2019-03-01
20:50
2019-03-01
22:20
K L M, 1163
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Göteborg 36545 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-03-05
09:35
2019-03-05
10:55
K L M, 1126
Amsterdam
Lima
2019-03-05
12:35
2019-03-05
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-14
20:00
2019-03-15
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Copenhagen
2019-03-15
17:00
2019-03-15
18:20
K L M, 1133
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Köpenhamn 36905 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2019-03-05
09:35
2019-03-05
11:35
K L M, 1106
Amsterdam
Lima
2019-03-05
12:35
2019-03-05
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-14
20:00
2019-03-15
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Stockholm
2019-03-15
17:00
2019-03-15
19:00
K L M, 1117
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Stockholm 36905 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-03-05

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2019-03-05
09:50
2019-03-05
11:25
K L M, 1154
Amsterdam
Lima
2019-03-05
12:35
2019-03-05
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-14
20:00
2019-03-15
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Gothenburg
2019-03-15
16:20
2019-03-15
17:45
K L M, 1151
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Göteborg 36905 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Amsterdam
2019-03-19
09:35
2019-03-19
10:55
K L M, 1126
Amsterdam
Lima
2019-03-19
12:35
2019-03-19
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-28
20:00
2019-03-29
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Copenhagen
2019-03-29
17:00
2019-03-29
18:20
K L M, 1133
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Köpenhamn 36465 SEK 6 platser kvar Boka
2019-03-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Amsterdam
2019-03-19
09:35
2019-03-19
11:35
K L M, 1106
Amsterdam
Lima
2019-03-19
12:35
2019-03-19
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-28
20:00
2019-03-29
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Stockholm
2019-03-29
17:00
2019-03-29
19:00
K L M, 1117
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Stockholm 36465 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-03-19

Flyginformation

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Amsterdam
2019-03-19
09:50
2019-03-19
11:25
K L M, 1154
Amsterdam
Lima
2019-03-19
12:35
2019-03-19
18:10
K L M, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Lima
Amsterdam
2019-03-28
20:00
2019-03-29
15:25
K L M, 744
Amsterdam
Gothenburg
2019-03-29
16:20
2019-03-29
17:45
K L M, 1151
11 dagar Peru – de stora höjdpunkterna Göteborg 36465 SEK 6 platser kvar Boka

I alla våra resor ingår

 • Flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose