Japan – från Tokyo till Hiroshimaen resa i Solens rike

I Japan vårdas traditionerna i tempel, zen-trädgårdar och tehus. Samtidigt är nationen banbrytande inom mode, design och elektronik. Vår rundresa i Japan visar landets alla ansikten, från modernt storstadsmyller till meditativa alplandskap och anrika kejsarstäder. Från Tokyo färdas vi över de japanska alperna till det vördnadsbjudande Kanazawa och sedan vidare till Kyoto, Hiroshima och kosmopolitiska Osaka där vi bor precis vid Dotonborigatan.

RESFAKTA

Länder: Japan

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 12 dagar

Gruppstorlek: 15-26 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Kanazawa med sitt geishadistrikt
 • Den gamla kejsarstaden Kyoto
 • Snabbtåget Shinkansen
 • Miyajima-ön
 • Världsarvet Shirakawa-go

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r
• Samtliga övernattningar
• 10 frukostar
• 4 luncher
• 2 middagar
• Inträden enligt program
• Gruppresa med TEMA-reseledare
Header Image Skriv ut ”Dagsprogram” och ”Viktigt om resan”

RESFAKTA

Dag 1
Avresa från Skandinavien.

Dag 2
Ankomst till Tokyo. Tokyos nya stadshus. Tre övernattningar på hotell i Tokyo. Lunch eller middag ingår.

Dag 3
I Tokyo. Stadsrundtur med Tsukiji fiskmarknad, Asakusa m m. Frukost ingår.

Dag 4
Ledig dag i Tokyo. Frukost ingår.

Dag 5
Tokyo – Nagoya – Takayama. Tågresa. Frukostbuffé samt middag ingår. Rundtur i Takayama. En övernattning på Ryokan-hotell i Takayama.

Dag 6
Takayama – Shirakawago – Kanazawa. Bussresa. 15 mil.Ca 2 tim och 30 minuter. Frukost samt lunch ingår. En övernattning på hotell i Kanazawa.

Dag 7
Besök i Kanazawa med Nagamachi och Nomuras residens. Kanazawa – Kyoto. Tågresa. Frukostbuffé ingår. Tre övernattningar på hotell i Kyoto.

Dag 8
I Kyoto med stadsrudtur till Nijo, Kinkakuji och Ryoanji. Frukostbuffé och lunch ingår.

Dag 9
Ledig dag för att uppleva Kyoto på egen hand. Frukostbuffé ingår.

Dag 10
Kyoto – Hiroshima. Tågresa. Besök vid Fredsparken. Frukostbuffé och lunch ingår. En övernattning på hotell i Hiroshima.

Dag 11
Hiroshima – Osaka. Tågresa. Frukostbuffé och middag ingår. En övernattning på hotell i Osaka.

Dag 12
Avresa med flyg från Osaka. Frukost ingår. Ankomst till Skandinavien.

Japan

Folkmängd 127 miljoner
Landets yta 377 835 km²
Valuta Yen
Religion 54 % är shintoister, 40 % buddhister, 0,7 % kristna och 4,7 % uppger andra trostillhörigheter, exempelvis shamanism. (officiella siffror)
Språk Japanska
Statsskick Konstitutionell monarki

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r
• Samtliga övernattningar
• 10 frukostar
• 4 luncher
• 2 middagar
• Inträden enligt program
• Gruppresa med TEMA-reseledare
Header Image Skriv ut ”Dagsprogram” och ”Viktigt om resan”

RESFAKTA

Dag 1 Avresa från Skandinavien
Flyg från Skandinavien med byte och vidare till Osaka, Japan.

Dag 2 Ankomst till Osaka/Kyoto
Ankomst till Osaka och transfer till Kyoto. Lunch och gemensam middag på hotellet.

Dag 3 Utflykter i Kyoto
Besök i Kyoto med Ryoanjis stenträdgård, Gyllene paviljongen, Nishikimarknaden och Heian-helgedomen.

Dag 4 Hiroshima och Miyajimaön
Besök Fredsmonumentet i Hiroshima och Shintohelgedomen på Miyajimaön. Åter till Kyoto på kvällen.

Dag 5 Nijo-slottet och tåg till Kanazawa
Besök Nijo-slottet i Kyoto innan avfärd till Kanazawa. Utforskning av staden.

Dag 6 Bergsbyn Shirakawago
Besök i Shirakawago och fortsättning till Takayama för övernattning.

Dag 7 Promenad i Takayama
Promenad genom Takayamas sevärdheter, inklusive morgonmarknaden och Gamla Stan.

Dag 8 Båttur vid Fujiberget och Onsenbad
Båttur på Ashisjön med utsikt över Fujiberget, följt av Onsenbad och övernattning i Hakone.

Dag 9 Hakone till Tokyo
Besök Hakoneberget och utomhusmuseet, sedan vidare till Tokyo. Kort fotostopp vid det kejserliga palatset.

Dag 10 Heldagstur i Tokyo
Utforska Tokyos helgedomar, tempel och distrikt. Deltag i en sushimatlagningskurs och njut av gemensam lunch.

Dag 11 På egen hand i Tokyo
Fridag för egna aktiviteter i Tokyo, följt av en gemensam middag på kvällen.

Dag 12 Hemresa
Transfer till flygplatsen för hemresa till Skandinavien.

Japan

Folkmängd 127 miljoner
Landets yta 377 835 km²
Valuta Yen
Religion 54 % är shintoister, 40 % buddhister, 0,7 % kristna och 4,7 % uppger andra trostillhörigheter, exempelvis shamanism. (officiella siffror)
Språk Japanska
Statsskick Konstitutionell monarki

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Skandinavien–Tokyo och åter från Osaka; buss och tågresor i Japan enligt programmet, del i dubbelrum, måltider enligt program, inträden och utflykter om inget annat anges samt TEMA-reseledare.

TEMAs gruppstorlek
För TEMA står resan och resenären i fokus. Tillsammans möter vi människor, kulturer och upplevelser i naturen på ett nära, äkta och behagligt sätt. Våra gruppstorlekar reflekterar detta och är en stor anledning till att många väljer att resa med TEMA. Vi undviker allt för stora grupper på våra resor för att ge alla en så upplevelsefylld resa som möjligt och erbjuda resor på riktigt som ger minnen för livet! 


Dricks
Dricks i Japan förekommer sällan och generellt förväntas du inte betala något extra vid exempelvis ett restaurangbesök. Det är däremot vanligt att ge dricks till chaufförer och lokala guider. Vi rekommenderar därför att du tar med dig en summa av 2 000 yen per person som samlas in av TEMA:s reseledare under resans första dag. Reseledaren ansvarar sedan för att all dricks portioneras ut till de berörda.

Munskydd
I den japanska vardagen visar man respekt och hänsyn. Redan före covidpandemin var munskydd väldigt vanligt. Har man en lättare förkylning sätter man rutinmässigt på sig ett munskydd i Japan.

Hotellen och program
Alternativa hotell kan förekomma på vissa avresor. Programändringar kan behöva göras med kort varsel då flygbolag ibland ändrar sina tidtabeller. TEMA kan dessvärre inte hjälpa till att boka biljetter till museum, tempel eller restauranger under resans egentid. Vi rekommenderar dock att man bokar berömda museum och populära restauranger i mycket god tid i förväg på deras egna hemsidor. Ofta är det fullbokat i flera månader i förväg.

Valuta
Yen (JPY). Betal- och kreditkort gäller på många platser men kan inte alltid tas för givet. Bankomater finns på 7-eleven och Citibank för uttag. Vill du växla kontanter så fungerar US-dollar eller euro bäst.

Du betalar själv för måltidsdrycker (öl, vin, mineralvatten eller kanske sake) samt för de måltider som inte ingår enligt dagsprogrammet. Det finns alla möjligheter att inta dessa till låg kostnad på mindre restauranger, dit japanerna själva går.

När du beräknar reskassan, tänk även på att Japan är ett eldorado för den shoppingintresserade: kameror, elektronik, kläder, antikviteter, klockor, lackarbeten, dockor, pärlor, samurajsvärd, kimonor med mera.

Klimat
Klimatet varierar väsentligt från det snörika Hokkaido i norr till de sydliga delarnas närmast subtropiska väderleksförhållanden. Likaså innebär höjden över havet betydande temperaturskillnader. Det faller rikligt med nederbörd under en stor del av året.

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finns på bland annat yr.no, bbc.com och cnn.com.

Klädsel
På sommaren och tidiga hösten gäller lätta och svala bomullskläder under res- och utflyktsdagarna. För de sena höstresorna kan en kappa eller rock vara bra att ha. Tag för säkerhets skull med ett ylleplagg för besök i bergstrakterna under vår och höst. Ta även med dig ett paraply eller ett lättare regnplagg.

Observera
Eluttagen i Japan är av typ A .Typ A har två platta hål. Det är samma typ av el-kontakt och uttag som man använder i USA. De flesta hotell lånar ut adaptrar, men räkna inte med att alla hotell har dem tillgängliga. Ta därför med en egen för att vara säker. Ibland finns de att köpa på flygplatsen vid ankomst i Tokyo. Dessutom kan det vara bra att ta med sig en grenkontakt om man har mycket elektronik. Kontrollera för säkerhets skull att dina "apparater" tål 100V.

Hotellet i Takayama är ett traditionellt japanskt så kallat ryokan, en annorlunda och mycket genuin japansk upplevelse. Middag och frukost intas sittande på mindre stolar. Sängarna består av sköna futons/bäddmadrasser på golvet. Det finns en del rum med vanliga sängar. Ställ en förfrågan vid bokningstillfället för att se om "vanliga sängar" kan ordnas vid behov. På ryokan finns underbara mineralbad, detta är varma hälsobad där man badar naken. (separata bad för män och kvinnor). Inga badkläder behövs således.Läs mer om en upplevelse på ryokan här.

För Honshu-ön är våra avresor i slutet av mars och början av april planerade för att försöka tajma in körsbärsblomningenDen bästa tiden för höstfärger på Honshu är från slutet på oktober och genom november månad.

För övernattningen i de japanska alperna Dag 5 och 6 liksom övernattningen i Hiroshima dag 10 ber vi er att ta med en lättpackad övernattningsväska, eftersom ditt huvudbagage transporteras direkt till Kyoto respektive Osaka. OBS ett bagage per person ingår för bagagetransport.

Stadsrundturen i Tokyo görs med tåg och tunnelbana. Man skall kunna gå flera promenader i omgångar under den dagen. Även i andra städer går vi i behagligt tempo 10-15 minuter till och från stationer och liknande. För tempelbesök och trädgårdsbesök i Kanazawa och Kyoto handlar det om promenader på 30-60 minuter. Annars har vi vår egen buss de flesta av utflyktsdagarna där man också kan lämna tyngre handbagage ombord. Om vissa utflyktsprogram ändå upplevs som för krävande rekommenderas att man själv bokar taxi till hotellet för att ta eventuellt ta sig hem före gruppen. Våra Shinkansresor genomförs med de snabbaste och bästa Nozomitågen. Vi har riktiga platsbokningar och reser inte med Japanese railpass med de mer långsamtgående tågen som stannar på fler stationer. För grupper med färre än 20 deltagare gäller tunnelbana till stationen i Tokyo, och från stationen i Osaka till hotellet.

Ta av dig skorna
En resa i Japan innebär att man tar av sig skorna på flera museum och restauranger. Ta gärna med dig skor som är lätta att ta av och på.

Vid inresa
Se till att skriva ner vilket hotell som är första boendet på rundresan då den informationen efterfrågas på inresedokument i Japan. Dessa papper fylls i på flyget. Om inte flygbolaget delar ut dem ligger de klara vid immigration. 

Matvaror
Kött är inte tillåtet att föra in till Japan, inte heller färsk frukt och grönsaker.

Flyg Business
Vi ser ett ökat intresse för att boka business class på våra resor till Japan. Kontakta kontoret direkt på telefon för att undersöka om det är möjligt för den avgång det handlar om. 

Trippelrum kan inte bokas på denna resa och antalet singelrum är begränsade.

Fullbokat, jämför gärna med vårt systerbolag Jambo tours som också har en rundresa i Japan. Läs mer om Fascinerande Japan här.

Hotell/boende

Kommentarer

Hotellen i Kyoto kommer att variera under året. Vissa resor är det alternativa hotell i Tokyo och Hiroshima. Besked skickas separat i så fall.

Hotellen på avresan Fascinerande Japan 30 oktober 2024:
Kyoto | Rihga Hotel 3 nätter
Kanazawa | Kanazawa New Grand 1 natt
Takayama | Hida Plaza Hotel  2 nätter
Hakone | Hakone Hotel | 1 natt
Tokyo | Grand Prince New Takanawa 3 nätter


För avresan den 18 november så bor vi på Monterey Ginza i Tokyo.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-07-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2024-07-04
13:30
2024-07-04
15:30
Finnair, 808
Helsinki
Tokyo
2024-07-04
17:45
2024-07-05
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-07-15
22:25
2024-07-16
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Stockholm
2024-07-16
07:25
2024-07-16
07:25
Finnair, 801
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 54 990 SEK Fullbokad
2024-07-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2024-07-04
12:20
2024-07-04
15:15
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2024-07-04
17:45
2024-07-05
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-07-15
22:25
2024-07-16
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Gothenburg
2024-07-16
07:30
2024-07-16
08:30
Finnair, 861
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 54 990 SEK Fullbokad
2024-07-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-07-04
13:25
2024-07-04
15:55
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-07-04
17:45
2024-07-05
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-07-15
22:25
2024-07-16
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-07-16
07:25
2024-07-16
08:05
Finnair, 951
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 56 990 SEK Fullbokad
2024-09-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2024-09-26
13:30
2024-09-26
15:30
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2024-09-26
17:45
2024-09-27
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-07
22:25
2024-10-08
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Stockholm
2024-10-08
06:35
2024-10-08
06:35
Finnair, 805
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 52 750 SEK Fullbokad
2024-09-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-09-26
13:15
2024-09-26
15:45
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-09-26
17:45
2024-09-27
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-07
22:25
2024-10-08
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-10-08
07:25
2024-10-08
08:05
Finnair, 951
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 52 750 SEK Fullbokad
2024-09-26 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2024-09-26
12:10
2024-09-26
15:05
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2024-09-26
17:45
2024-09-27
13:05
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-07
22:25
2024-10-08
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Gothenburg
2024-10-08
07:30
2024-10-08
08:30
Finnair, 861
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 52 750 SEK Fullbokad
2024-10-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-10-04
13:25
2024-10-04
15:45
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-10-04
18:30
2024-10-05
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-14
22:25
2024-10-15
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-10-15
07:25
2024-10-15
08:05
Finnair, 951
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 55 150 SEK Fullbokad
2024-10-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2024-10-04
12:10
2024-10-04
15:05
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2024-10-04
18:30
2024-10-05
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-14
22:25
2024-10-15
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Gothenburg
2024-10-15
07:30
2024-10-15
08:30
Finnair, 861
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 55 550 SEK Fullbokad
2024-10-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2024-10-04
15:05
2024-10-04
17:05
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2024-10-04
18:30
2024-10-05
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-10-14
22:25
2024-10-15
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Stockholm
2024-10-15
07:35
2024-10-15
07:35
Finnair, 801
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 54 350 SEK Fullbokad
2024-10-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2024-10-24
15:05
2024-10-24
17:05
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2024-10-24
18:30
2024-10-25
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-11-04
22:25
2024-11-05
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Stockholm
2024-11-05
06:35
2024-11-05
06:35
Finnair, 805
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 54 150 SEK Fullbokad
2024-10-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-10-24
13:25
2024-10-24
15:55
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2024-10-24
18:30
2024-10-25
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-11-04
22:25
2024-11-05
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2024-11-05
07:25
2024-11-05
08:05
Finnair, 951
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 55 750 SEK Fullbokad
2024-10-24 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2024-10-24
12:10
2024-10-24
15:05
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2024-10-24
18:30
2024-10-25
13:50
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2024-11-04
22:25
2024-11-05
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Gothenburg
2024-11-05
07:30
2024-11-05
08:30
Finnair, 861
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 54 150 SEK Fullbokad
2024-10-30 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2024-10-30
13:00
2024-10-30
15:35
Finnair, 954
Helsinki
Osaka
2024-10-30
17:00
2024-10-31
12:50
Finnair, 067
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tokyo
Helsinki
2024-11-10
23:10
2024-11-11
05:00
Finnair, 074
Helsinki
Copenhagen
2024-11-11
07:10
2024-11-11
07:55
Finnair, 951
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 64 050 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-30 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2024-10-30
12:20
2024-10-30
15:20
Finnair, 864
Helsinki
Osaka
2024-10-30
17:00
2024-10-31
12:50
Finnair, 067
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tokyo
Helsinki
2024-11-10
23:10
2024-11-11
05:00
Finnair, 074
Helsinki
Gothenburg
2024-11-11
07:00
2024-11-11
08:10
Finnair, 861
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 63 950 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-30 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2024-10-30
13:15
2024-10-30
15:15
Finnair, 808
Helsinki
Osaka
2024-10-30
17:00
2024-10-31
12:50
Finnair, 067
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Tokyo
Helsinki
2024-11-10
23:10
2024-11-11
05:00
Finnair, 074
Helsinki
Stockholm
2024-11-11
07:00
2024-11-11
07:10
Finnair, 801
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 63 790 SEK 4 platser kvar Boka
2024-11-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-11-04
09:00
2024-11-04
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2024-11-04
12:45
2024-11-05
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2024-11-15
09:55
2024-11-15
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2024-11-15
21:05
2024-11-15
22:45
Lufthansa, 2446
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 62 190 SEK 4 platser kvar Boka
2024-11-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2024-11-04
06:00
2024-11-04
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tokyo
2024-11-04
12:45
2024-11-05
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2024-11-15
09:55
2024-11-15
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Gothenburg
2024-11-15
20:45
2024-11-15
22:40
Lufthansa, 2432
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 59 990 SEK Förfrågan
2024-11-04 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2024-11-04
07:45
2024-11-04
10:00
Lufthansa, 2421
Munich
Tokyo
2024-11-04
12:45
2024-11-05
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2024-11-15
09:55
2024-11-15
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Stockholm
2024-11-15
21:00
2024-11-15
23:15
Lufthansa, 2420
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 56 550 SEK Förfrågan
2024-11-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2024-11-18
09:00
2024-11-18
10:35
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2024-11-18
12:45
2024-11-19
09:05
Lufthansa, 714
Osaka
Munich
2024-11-29
10:00
2024-11-29
16:30
Lufthansa, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Munich
Copenhagen
2024-11-29
21:10
2024-12-01
22:50
Lufthansa, 2446
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 65 480 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-11-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2024-11-18
07:45
2024-11-18
10:00
Lufthansa, 2421
Munich
Tokyo
2024-11-18
12:45
2024-11-19
09:05
Lufthansa, 714
Osaka
Munich
2024-11-29
10:00
2024-11-29
16:30
Lufthansa, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Munich
Stockholm
2024-11-29
21:00
2024-11-29
23:15
Lufthansa, 2420
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 63 290 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-11-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2024-11-18
06:00
2024-11-18
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tokyo
2024-11-18
12:45
2024-11-19
09:05
Lufthansa, 714
Osaka
Munich
2024-11-29
10:00
2024-11-29
16:30
Lufthansa, 743
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Munich
Gothenburg
2024-11-29
20:45
2024-11-29
22:40
Lufthansa, 2432
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 63 735 SEK 6 platser kvar Boka
2025-03-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2025-03-05
07:45
2025-03-05
10:00
Lufthansa, 2421
Munich
Tokyo
2025-03-05
12:45
2025-03-06
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-03-16
09:55
2025-03-16
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Stockholm
2025-03-16
21:00
2025-03-16
23:15
Lufthansa, 2420
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 59 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-03-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2025-03-05
09:00
2025-03-05
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2025-03-05
12:45
2025-03-06
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-03-16
09:55
2025-03-16
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2025-03-16
21:05
2025-03-16
22:45
Lufthansa, 2446
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 59 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-03-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2025-03-05
06:00
2025-03-05
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tokyo
2025-03-05
12:45
2025-03-06
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-03-16
09:55
2025-03-16
16:25
Lufthansa, 743
Munich
Gothenburg
2025-03-16
20:45
2025-03-16
22:40
Lufthansa, 2432
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 59 990 SEK 6 platser kvar Boka
2025-03-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2025-03-20
14:15
2025-03-20
16:15
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2025-03-20
17:55
2025-03-21
14:25
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2025-03-31
22:25
2025-04-01
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Stockholm
2025-04-01
07:30
2025-04-01
08:30
Finnair, 801
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 63 550 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-03-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2025-03-20
12:20
2025-03-20
15:20
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2025-03-20
17:55
2025-03-21
14:25
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2025-03-31
22:25
2025-04-01
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Gothenburg
2025-04-01
07:30
2025-04-01
08:30
Finnair, 861
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 63 050 SEK 6 platser kvar Boka
2025-03-20 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2025-03-20
12:20
2025-03-20
15:20
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2025-03-20
17:55
2025-03-21
14:25
Finnair, 061
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2025-03-31
22:25
2025-04-01
05:30
Finnair, 068
Helsinki
Copenhagen
2025-04-01
07:25
2025-04-01
08:05
Finnair, 951
13 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 63 650 SEK 2 platser kvar Boka
2025-03-27 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Munich
2025-03-27
09:00
2025-03-27
10:40
Lufthansa, 2439
Munich
Tokyo
2025-03-27
12:45
2025-03-28
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-04-07
09:30
2025-04-07
16:45
Lufthansa, 743
Munich
Copenhagen
2025-04-07
19:05
2025-04-07
20:40
Lufthansa, 2444
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 65 790 SEK 4 platser kvar Boka
2025-03-27 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Munich
2025-03-27
06:00
2025-03-27
07:50
Lufthansa, 2433
Munich
Tokyo
2025-03-27
12:45
2025-03-28
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-04-07
09:30
2025-04-07
16:45
Lufthansa, 743
Munich
Gothenburg
2025-04-07
20:40
2025-04-07
22:30
Lufthansa, 2432
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 63 790 SEK 4 platser kvar Boka
2025-03-27 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Munich
2025-03-27
07:45
2025-03-27
10:00
Lufthansa, 2421
Munich
Tokyo
2025-03-27
12:45
2025-03-28
09:05
Lufthansa, 714
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Munich
2025-04-07
09:30
2025-04-07
16:45
Lufthansa, 743
Munich
Stockholm
2025-09-07
21:35
2025-09-07
23:45
Lufthansa, 2420
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 64 450 SEK 4 platser kvar Boka
2025-03-31 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2025-03-31
09:55
2025-03-31
11:05
SAS, 1419
Copenhagen
Tokyo
2025-03-31
12:45
2025-04-01
07:55
SAS, 983
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Tokyo
2025-04-11
08:25
2025-04-11
09:40
All Nippon Airways, 096
Tokyo
Copenhagen
2025-04-11
11:45
2025-04-11
18:15
SAS, 984
Copenhagen
Stockholm
2025-04-11
19:15
2025-04-11
20:30
SAS, 1430
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 64 450 SEK 6 platser kvar Boka
2025-03-31 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Tokyo
2025-03-31
12:45
2025-04-01
07:55
SAS, 983
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Tokyo
2025-04-11
08:25
2025-04-11
09:40
All Nippon Airways, 096
Tokyo
Copenhagen
2025-04-11
11:45
2025-04-11
18:15
SAS, 984
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 67 790 SEK 6 platser kvar Boka
2025-03-31 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2025-03-31
09:40
2025-03-31
10:30
SAS, 443
Copenhagen
Tokyo
2025-03-31
12:45
2025-04-01
07:55
SAS, 983
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Tokyo
2025-04-11
08:25
2025-04-11
09:40
All Nippon Airways, 096
Tokyo
Copenhagen
2025-04-11
11:45
2025-04-11
18:15
SAS, 984
Copenhagen
Gothenburg
2025-04-11
23:00
2025-04-11
23:45
SAS, 448
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 66 450 SEK 2 platser kvar Boka
2025-04-24 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 59 690 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-04-24 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 59 790 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-04-24 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 59 050 SEK 4 platser kvar Boka
2025-06-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 59 190 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-06-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 59 275 SEK 6+ platser kvar Boka
2025-06-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 59 535 SEK 6 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.