Japan – från Tokyo till Hiroshima

I Japan vårdar man sina traditioner i tempel, zen-trädgårdar och tehus. Samtidigt skapar nationen de hetaste nya trenderna inom mode, design och elektronik. Vår rundresa i Japan visar dig landets alla ansikten, från storstadsmyller till meditativa alplandskap och anrika kejsarstäder. Från Tokyo färdas du över bergen till det vördnadsbjudande Kanazawa och sedan vidare till Kyoto, Hiroshima och Osaka.

RESFAKTA

Länder: Japan

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 12 dagar

Gruppstorlek: 20-24 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Kanazawa med sitt geishadistrikt
 • Shoguns borg Nijo i Kyoto
 • Shinkansen bekväma snabbtågsupplevelser
 • Miyajima-ön
 • Världsarvet Shirakawa-go

Dagsprogram
2018-19

Dag 1 - Avresa mot Solens rike
Dags för avresa till Solens rike! Du  flyger via Helsingfors med Finnair direkt in till Tokyo och Narita International Airport

Dag 2 - Tokyo
Ankomst till Tokyo på förmiddagen. Vi tar bussen in till vårt hotell och lämnar av vårt bagage. Sen kan de som vill ta tunnelbanan (till självkostnadspris ca 25 kr) och besöka observatoriet i Kenzo Tanges futuristiska stadshus. Byggnaden har liknats vid en blandning av en gotisk katedral och ett datachip. Härifrån styrs och administreras Tokyo. Vid klart väder har du en fantastisk utsikt över Tokyos Manhattan härifrån. Shinjukuområdet, där stadshuset ligger, inspirerade regissören Ridley Scott till filmer som 'Black Rain' och 'Bladerunner'. Rummen på hotellet är tillgängliga efter klockan 14.00 och reseledaren kan ge dig tips för hur du spenderar resten av dagen.

Dag 3 - Stadsrundtur med Kejserliga palatset
Tokyo är en gigantisk storstad med många ansikten. Myllrande människoströmmar på väg till och från sina arbetsplatser; motorvägar i flera våningar, men också stora parker där en gammal helgedom kan dölja sig i tystnaden under trädens täta lövverk. Under vår sightseeingtur får du se Kejserliga palatset, omgivet av mäktiga vallgravar. Här bor kejsar Akihito och hans hustru Michiko. Vi besöker Meji-helgedomen, uppförd till minne av kejsar Meji (1867-1912). Denne anses i högsta grad ha bidragit till Japans förvandling från ett slutet feodalt samhälle till en modern nation. I Asakusa finns något av det gamla Edos själ. Asakusa var tidigare nöjesområdet nummer ett med sina kabukiteatrar och geishahus. Några av områdets höjdpunter är Kannon-templet med sin fem våningar höga pagod och Nakamisearkaden med butiker som säljer allt från kimonos till riskakor. Rundturen avslutas i det välkända Ginza med sina jättelika varuhus och fantastiska folkliv. Att flanera på Ginza har sedan 1800-talet varit ett begrepp. Området har fått en renässans och blivit supertrendigt för japaner med köpkraft. Här finner du b l a Nissans och Sonys högkvarter.

Dag 4 - Ledig dag i Tokyo.
Idag bestämmer du själv vad du vill göra. "Intet nytt under solen", kan man få höra ibland, men det gäller nog inte Tokyo. Denna stad rymmer flera universum och det är omöjligt att lära känna denna kontrastfyllda megametropol på några dagar. Men låt oss rekommendera några möjligheter för de som inte riktigt bestämt sig. En av Tokyos stora attraktioner är Uenoparken. Här hittar du flera viktiga museer, inte minst Nationalmuseet. Du kan också bryta av med västerländsk konst på museet för just Västerländsk konst. Kommer du hit på våren har du kanske turen att få se den så populära körsbärsblomningen. För de teknikintresserade är det stadsdelen Akibara som gäller. Längs huvudgatan Chuo-dori hittar du det mesta och det senaste inom elektronik och digital teknik. Det unga och trendiga Tokyo är Shibuya. Här kan du räkna med bra shopping och ett sent nattliv. Din TEMA-reseledare har många fler tips.

Dag 5 - Åk Shinkansen och bo på ryokan
Med "Shinkansen", det välkända japanska supertåget, går rundresan nu till Nagoya, där vi byter till lokaltåg för att fortsätta mot Takayama. Sträckan är känd som en av Japans vackraste tågresor och vi färdas upp i bergen, utmed floder och teodlingar. Takayama är beläget mitt i det japanska alplandskapet. Dessa delar av Japan var till för bara några årtionden sedan tämligen isolerade under stora delar av året och här lever därför en ålderdomlig hantverkskultur kvar. Under en rundtur besöker vi ett museum med Takayamas främsta skatt, de flera hundra år gamla kortegevagnarna som tas ut under stadens populära festival. Vi gör även ett besök på Takayama Jinya, den enda kvarvarande byggnaden av sitt slag i Japan. Under shogunatets glansdagar administrerades Hida-distriktet från denna byggnad, som snarare är ett slott än ett kontor. Vi övernattar på ett traditionellt japanskt värdshus –  ryokan. Här får vi prova på Japans motsvarighet till haute-cuisine, nämligen kayseki ryori. De många smårätterna presenteras mycket estetiskt och förefaller aldrig ta slut.

Dag 6 - Sagobyn Shirakawa-go
Idag går färden med buss längs en bitvis mycket vacker väg, ned mot den japanska västkusten. Särskilt om senhösten sprakar naturen av färger. Vi passerar Shirakawa-go, en by med sagoaktig arkitektur. Husens halmtak har en mycket brant vinkel, s k "gasho-zukari". Det speciella byggnadssättet beror på de ofta mycket snörika vintrarna här uppe i bergstrakterna. Sent på dagen kommer vi till Kanazawa. På kvällen besöker du kanske Kanazawas nya, imponerande stationsbyggnad med en otrolig vattenklocka och en stor japansk port. Som så många japanska tågstationer är byggnaden också ett varuhus, fullpackad med butiker och restauranger.

Dag 7 - Samurajer och geishor
Omgiven av rika jordbruksbygder och under framsynt ledarskap av den mycket förmögna familjen Maeda, blev Kanazawa under 1600- till 1800-talen en betydande stad. Kulturen gynnades och här uppfördes ett stort antal påkostade byggnader, av vilka många ännu finns kvar. Nagamachi är ett samurajdistrikt med typiska smala, krokiga gator. Här besöker vi samurajfamiljen Nomuras hus med dess vackra lilla trädgård. Vid floden Asanogawa finns ett välbevarat historiskt geisha-distrikt. Vi får möjligheten att besöka en "okyia" som fortfarande är i bruk på kvällen och som fungerar som museum under dagen. Vi presenteras här till geishornas vardag. Kanazawas absolut främsta sevärdhet är dock Kenroku-en, en av Japans tre vackraste landskapsparker. Här finner du alla de sex egenskaper som anses väsentliga för en fin parkanläggning: vidd, högtidlighet, noggranna arrangemang, svalka (närvaro av vatten), ålder och ett inbjudande utseende. På eftermiddagen fortsätter resan med tåg mot Kyoto.

Dag 8 - Kyoto och Shoguns borg
I Kyoto finns de mest eleganta templen, palatsen och trädgårdarna i hela landet. Du finner också en förfinad kultur och livsstil. Att härstamma från Kyoto anses vara bland det mest nobla i Japan. Kyoto är också systerstad med Paris. Kyoto bombades aldrig under andra världskriget. Staden ansågs tillhöra "världen". Vi besöker borgen Nijo, byggd 1603. Den omges av en vallgrav och kraftiga murverk, men innanför ligger shogunens palats byggt i trä. Palatsets berömda "näktergalsgolv" skulle varna shogunen för potentiella lönnmördare – kroppsvikten aktiverar en mekanism under golvbrädorna som gör att golvet kvittrar. Palatset figurerar flera gånger i tv-serien Shogun. Kinkakuji, den gyllene paviljongen, är nog den mest kända av Kyotos fler än 1 600 tempel. Byggnaden är helt täckt med bladguld och har en dramatisk historia, då den brändes ner av en galen munk för att sedan byggas upp igen. Ryoanji är ett annat av stadens världsarv. Den torra zenträdgården är något av en gåta med sina 15 stenar, krattat grus och omgivande lermur. Ett besök i helgedomen Fushimi Inari avslutar dagen. Här tillbes fruktbarhetsguden Inari och hans sändebud-rävarna. Under århundradena har människor donerat pengar till shinto-portar som byggts samman till en otrolig korridor med 10 000 oranga toriportar upp på berget! Korridoren är känd från En Geishas Memoarer och är en av de mest populära sevärdheterna i hela Japan.

Dag 9 - Miho
Idag beger vi oss till Miho museet. Mihoko Koyama, grundare av den andliga rörelsen Shumei, hade en vision om att bygga ett museum för sin privata samling med tekannor. Det blev något större än så. Muséet, som skapats av arkitekten Pei, rymmer en rejäl samling konstskatter och är ett av Japans moderna arkitektoniska mästerverk. Byggnaden harmonierar smakfullt med naturen i den omgivande nationalparken.

Dag 10 - Hiroshima
Under förmiddagen reser vi med snabbtåget till Hiroshima. Kl 08.15 den sjätte augusti 1945 stannade klockorna i Hiroshima. Stora delar av staden utplånades av en atombomb och namnet Hiroshima etsades för evigt in i alla människors sinnen. Vi besöker naturligtvis Peace Memorial Park liksom museet med bilder och föremål som minner om den fruktansvärda förstörelsen. Industrihallens ruin och dess kupol står kvar som en symbol över krigets alla fasor.

Dag 11 - Via Miyajima-ön till Osaka
Vi gör en utflykt till Miyajima-ön och Itsukushima-templet. Den stora, röda torii-portalen har blivit en välkänd symbol för Japan. Hela tempelanläggningen har ett stort skönhetsvärde och tycks flyta på havsytan. På eftermiddagen fortsätter vi vidare till Japans tredje stad, Osaka. Här har du möjlighet att uppleva den pulserande Dotonborigatan med alla sina restauranger och neonskyltar.

Dag 12 - Hemresa och ankomst till Skandinavien
Återresan till Europa startar från Osakas flygplats Kansai, som är belägen på en konstgjord ö. På kvällen samma dag är du hemma i Skandinavien igen.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 9 frukostar
• 5 luncher
• 2 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare
• Prisavdrag om du bokar flyg på egen hand 6 800:-
• Enkelrumstillägg från 3 500:-

RESFAKTA

Dag 1

Avresa från Skandinavien.

Dag 2

Ankomst till Tokyo. Resten av dagen ledig. Tre övernattningar på hotell i Tokyo.

Dag 3

I Tokyo. Stadsrundtur med Kejserliga Palatset, Meji-templet, Asakusa m m. Frukostbuffé och lunch ingår.

Dag 4

Ledig dag i Tokyo. Frukost ingår.

Dag 5

Tokyo - Nagoya - Takayama. Tågresa. Frukostbuffé samt middag ingår. Rundtur i Takayama. En övernattning på Ryokan-hotell i Takayama.

Dag 6

Takayama - Shirakawago - Kanazawa. Bussresa. 15 mil. Frukost samt lunch ingår. En övernattning på hotell i Kanazawa.

Dag 7

Besök i Kanazawa med Nagamachi och Nomuras residens. Kanazawa - Kyoto. Tågresa. Frukostbuffé ingår. Tre övernattningar på hotell i Kyoto.

Dag 8

I Kyoto med stadsrudtur till Nijo, Kinkakuji och Ryoanji. Frukostbuffé och lunch ingår.

Dag 9

Besök på Mihomuseet. Frukostbuffé samt lunch ingår.

Dag 10

Kyoto - Hiroshima. Tågresa. Besök vid Peace Memorial Park. Frukostbuffé och lunch ingår. En övernattning på hotell i Hiroshima.

Dag 11

Utflykt till Miyajima och Itsukushima-templet. Hiroshima - Osaka. Tågresa. Frukostbuffé och middag ingår. En övernattning på hotell i Osaka.

Dag 12

Avresa med flyg från Osaka. Frukostbuffé ingår. Ankomst till Skandinavien.

Japan

Folkmängd 128 085 000 Landets yta 377 835 km² Valuta Yen Religion 54% är shintoister, 40% buddhister, 0,7% kristna och 4,7% uppger andra trostillhörigheter, exempelvis shamanism. (officiella siffror) Språk Japanska Statsskick Konstitutionell monarki Kejsare: Akihito Premiärminister: Shinzo Abe

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Skandinavien–Tokyo och åter från Osaka; buss och tågresor i Japan enligt programmet, del i dubbelrum, måltider enligt program, inträden och utflykter om inget annat anges samt TEMA-reseledare.

Dricks:
Dricks i Japan förekommer sällan och generellt sätt förväntas ingen dricks.

Hotellen:
Alternativa hotell förekommer på vissa avresor.

Valuta:

Yen (JPY).

Läs mer under Valutaväxling »

Betal- och kreditkort gäller på många platser men kan inte alltid tas för givet. Bankomater finns på 7-eleven och Citibank för uttag. Vill du växla kontanter så fungerar US-dollar eller euro bäst.

Du betalar själv för måltidsdrycker (öl, vin, mineralvatten eller kanske sake) samt för de måltider som inte ingår enligt dagsprogrammet. Det finns alla möjligheter att inta dessa till låg kostnad på mindre restauranger, dit japanerna själva går.

När du beräknar din valuta, så tänk även på att Japan är ett eldorado för den shoppingintresserade: kameror, elektronik, kläder, antikviteter, klockor, lackarbeten, dockor, pärlor, samurajsvärd, kimonos med mera.
För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no. Se även TEMAs klimattabell »

Klimatet varierar väsentligt från det snörika Hokkaido i norr till de sydliga delarnas närmast subtropiska väderleksförhållanden. Likaså innebär höjden över havet betydande temperaturskillnader. Det faller rikligt med nederbörd under en stor del av året.

Klädsel
På sommaren och tidiga hösten gäller lätta och svala bomullskläder under res- och utflyktsdagarna. För de sena höstresorna kan en kappa eller rock vara bra att ha
Tag för säkerhets skull med ett ylleplagg för besök i bergstrakterna under vår och höst. Ta även med dig ett paraply eller ett lättare regnplagg.

Observera

OBS, det behövs platta stickkontaker samt adapter för 100 volt om batterier ska laddas. Trådlöst internet finns att tillgå på i stort sett alla hotell.

Hotellet i Takayama är ett traditionellt japanskt så kallat Ryokan, en annorlunda upplevelse. Middag och frukost intas sittande på golvet och sängarna består av bäddmadrasser på golvet. Eventuellt intas även fler måltider sittandes på golvet.

För övernattningen i de japanska alperna Dag 5 och 6 liksom övernattningen i Hiroshima dag 10 ber vi dig att ta med dig en lättpackad, hopvikbar övernattningsväska (kan också inhandlas under resans gång), eftersom ditt huvudbagage transporteras direkt till Kyoto respektive Osaka.

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2018-11-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2018-11-20
12:55
2018-11-20
15:20
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2018-11-20
17:30
2018-11-21
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2018-12-01
11:45
2018-12-01
15:10
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2018-12-01
17:00
2018-12-01
17:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 46 210 SEK Förfrågan
2018-11-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2018-11-20
13:15
2018-11-20
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2018-11-20
17:30
2018-11-21
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2018-12-01
11:45
2018-12-01
15:10
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2018-12-01
17:45
2018-12-01
18:20
Finnair, 959
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 46 210 SEK 6 platser kvar Boka
2018-11-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2018-11-20
12:55
2018-11-20
15:00
Finnair, 808
Helsinki
Tokyo
2018-11-20
17:30
2018-11-21
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2018-12-01
11:45
2018-12-01
15:10
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2018-12-01
16:15
2018-12-01
16:15
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 46 210 SEK 2 platser kvar Boka
2019-03-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-03-22
13:15
2019-03-22
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2019-03-22
17:30
2019-03-23
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-02
10:45
2019-04-02
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2019-04-02
15:40
2019-04-02
16:20
Finnair, 955
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 47 415 SEK 2 platser kvar Boka
2019-03-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-03-22
12:55
2019-03-22
15:20
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2019-03-22
17:30
2019-03-23
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-02
10:45
2019-04-02
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Gothenburg
2019-04-02
16:00
2019-04-02
16:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 47 415 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-03-22
12:55
2019-03-22
15:00
Finnair, 808
Helsinki
Tokyo
2019-03-22
17:30
2019-03-23
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-02
10:45
2019-04-02
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2019-04-02
16:00
2019-04-02
16:00
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 47 415 SEK 5 platser kvar Boka
2019-03-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-03-26
14:35
2019-03-26
16:35
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2019-03-26
17:30
2019-03-27
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-06
10:45
2019-04-06
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2019-04-06
16:00
2019-04-06
16:00
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 49 200 SEK 5 platser kvar Boka
2019-03-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-03-26
12:55
2019-03-26
15:20
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2019-03-26
17:30
2019-03-27
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-06
10:45
2019-04-06
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Gothenburg
2019-04-06
17:00
2019-04-06
17:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 49 200 SEK 4 platser kvar Boka
2019-03-26 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-03-26
13:15
2019-03-26
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2019-03-26
17:30
2019-03-27
10:00
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-06
10:45
2019-04-06
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2019-04-06
17:45
2019-04-06
18:25
Finnair, 959
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 49 200 SEK 1 platser kvar Boka
2019-04-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-04-02
14:35
2019-04-02
16:35
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2019-04-02
17:30
2019-04-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-13
10:45
2019-04-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2019-04-13
16:00
2019-04-13
16:00
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 49 140 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-04-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-04-02
13:20
2019-04-02
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2019-04-02
17:30
2019-04-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-13
10:45
2019-04-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2019-04-13
17:45
2019-04-13
18:25
Finnair, 959
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 49 140 SEK 4 platser kvar Boka
2019-04-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-04-02
13:00
2019-04-02
15:25
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2019-04-02
17:30
2019-04-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-13
10:45
2019-04-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Gothenburg
2019-04-13
17:00
2019-04-13
17:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 49 140 SEK 2 platser kvar Boka
2019-04-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-04-09
14:35
2019-04-09
16:35
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2019-04-09
17:30
2019-04-10
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-20
10:45
2019-04-20
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2019-04-20
16:00
2019-04-20
16:00
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 48 605 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-04-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-04-09
13:00
2019-04-09
15:25
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2019-04-09
17:30
2019-04-10
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-20
10:45
2019-04-20
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Gothenburg
2019-04-20
17:00
2019-04-20
17:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 48 605 SEK 4 platser kvar Boka
2019-04-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-04-09
13:20
2019-04-09
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2019-04-09
17:30
2019-04-10
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-04-20
10:45
2019-04-20
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2019-04-20
17:45
2019-04-20
18:25
Finnair, 959
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 48 605 SEK 4 platser kvar Boka
2019-07-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-07-02
13:00
2019-07-02
15:25
Finnair, 864
Helsinki
Tokyo
2019-07-02
17:35
2019-07-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-07-13
10:45
2019-07-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Gothenburg
2019-07-13
17:00
2019-07-13
17:25
Finnair, 865
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 43 870 SEK 4 platser kvar Boka
2019-07-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-07-02
13:20
2019-07-02
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Tokyo
2019-07-02
17:35
2019-07-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-07-13
10:45
2019-07-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Copenhagen
2019-07-13
16:35
2019-07-13
17:15
Finnair, 957
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 43 870 SEK 6 platser kvar Boka
2019-07-02 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-07-02
14:35
2019-07-02
16:35
Finnair, 810
Helsinki
Tokyo
2019-07-02
17:35
2019-07-03
08:55
Finnair, 073
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Osaka
Helsinki
2019-07-13
10:45
2019-07-13
14:45
Finnair, 078
Helsinki
Stockholm
2019-07-13
16:00
2019-07-13
16:00
Finnair, 813
12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 43 870 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-11-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Stockholm 44 260 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-11-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Köpenhamn 44 260 SEK 6 platser kvar Boka
2019-11-12 12 dagar Japan – från Tokyo till Hiroshima Göteborg 44 260 SEK 4 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • TEMAs reseledare
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose