Irland med Aranöarnavia Wild Atlantic Way till Kilkenny och Dublin

Gröna ängar och subtropisk växtlighet, blandat med ödsliga ljunghedar och torvmossar, ger Irland dess unika landskapskaraktär. Gåtfulla stensättningar, kyrkor och slott vittnar om långa anor. Under rundresan besöker du en av Aranöarna, i Dublin stiftar du bekantskap med landets berömda litterära giganter och tittar närmare på ett whiskeydestilleri. Céad míle fáilte - välkommen till Irland!

RESFAKTA

Länder: Irland

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 20-25 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Heldag på Aranöarna
 • Slottsmiddag i Bunratty
 • Det vackra sjölandskapet vid Killarney
 • Whiskeyprovning på destilleri
 • Pubkväll i Cork med mat, musik och dans

Dagsprogram
Sommar 2019

Dag 1 - Avresa och ankomst Irland
När du landat i Dublin, på Irlands östkust, möts du på flygplatsen av TEMAs reseledare och buss.Bussen tar oss tvärs över hela Irland, från östkust till västkust, genom ett omväxlande och grönt landskap. Du märker direkt att Irland lever upp till epitetet "Den gröna ön". 

Sent på eftermiddagen närmar vi oss västkustens pärla, Galway. Det är en universitetsstad och fiskehamn, naturskönt belägen vid atlantkusten. Här befinner vi oss i Gaeltacht-området, med starka inslag av traditionell folkkultur.

Dag 2 - Aranöarna
Landskapet runt Galway är storslaget och delvis ödsligt med vildvuxen natur, imponerande berg, ljunghedar och torvmossar. Vid Rossaveal tar vi färjan över till Inishmor, den största av de tre Aranöarna med cirka 900 invånare. Här talar majoriteten av befolkningen iriska, gæilge på iriska. Därmed är detta en av få platser i världen där man har ett keltiskt språk som modersmål.Aranöarna har fram till i våra dagar varit extremt isolerade och fick elektricitet först på 1970-talet och television i början av 1980-talet. Fisket är fortfarande den viktigaste näringen – numera tillsammans med turismen. Framme i det lilla fiskeläget Kilronan väntar en minibuss för att ta oss runt på ön. 

Kvällen har du till eget förfogande och kan upptäcka mer av Galways restaurang- och publiv eller kanske få en genuin irländsk upplevelse med ett besök på Galway Greyhound Stadium och se hundkapplöpning!

Dag 3 - Kelter, kust och kungamiddag
Dagens färd går söderut och vi passerar det särpräglade stenlandskapet Burren. Här kan vi få se arktiska blommor växa sida vid sida med vackra medelhavsväxter. Vägen fortsätter nära kusten, där det blir ett uppehåll vid Cliffs of Moher. Från cirka 200 meters höjd stupar klipporna lodrätt ned i Atlanten. Det är ett mäktigt skådespel att se oceanens bränningar slås sönder i en sky av skum och dis. Vid klar sikt kan du se över till Aranöarna. 

På kvällen går vi på en historisk bankett i något av slotten Bunratty Castle eller Knappogue Castle. Med traditionella folkdräkter, levande musik och mat i stora salen återskapas slottets medeltida glansperiod.

Dag 4 - Dinglehalvön
Vi färdas västerut genom grevskapen Limerick och Kerry till Dinglehalvön. Landskapet byter ständigt skepnad i form av höga berg och djupa dalar i böljande former, ofta med stillsamt betande får som vita prickar på sluttningarna. Vi följer sydkusten på en av Europas västligaste utposter och njuter av naturens generösa scenografi. 

Söder om Dinglebukten reser sig Irlands högsta toppar på Iveraghhalvön, som skymtar i sydost. Längre bort i väster syns Blasketöarna, som fram till 1953 var bebodda. På Dingle finns några genuint charmiga pubar och vi ska nog med största sannolikhet hinna besöka en av dessa innan resan går vidare söderut.

Vi checkar in för en övernattning i Killarney och äter en gemensam middag denna kväll.

Dag 5 - Killarneys sjöar och Jamesons whiskey
Killarney ligger naturskönt och i utkanten av den urbana miljön tar Killarney National Park vid. Förutom ståtliga berg är det sjöarna som är det mest iögonfallande. Floran kring de tre sjöarna utanför Killarney präglas av en säregen artblandning, där subtropiska växter som ceder kan stå sida vid sida med exempelvis rönn och björk. Vi gör en båttur på sjöarna och besöker den ståtliga herrgården Muckross.  

Resan fortsätter sedan till sydkusten och staden Cork. Läget vid floden Lees delta har lett vattnets stora roll för staden. Och i stadsvapnet kan man just läsa: "A Safe Harbour for Ships". Floden löper i två kanaler genom staden och det stora antalet broar bjuder in till trevliga promenader. Men det är först "Livets vatten" som vi lär känna strax utanför Cork, när vi besöker Jameson Midleton Distillery för en rundtur och smakprov.

På kvällen beger vi oss till en pub för att avnjuta en traditionell irländsk afton med sång, musik och Riverdance. 

Dag 6 - Titanic, Kilkenny och Smithwick
Längre ut i Corks naturliga hamn ligger den naturliga hamnstaden Cobh. Detta var Titanics sista "Port of Call" på sin ödesdigra resa. Titanic är vårt fokus vid besöket i den pittoreska staden. Besökscentret Titanic Experience Cobh är inhyst i det gamla biljettkontoret för White Star Line, och härifrån emigrerade mer än 2.5 miljoner människor under 18- och 1900-tal. Du får din egen båtbiljett och reser tillbaka drygt 100 år i tiden.

Efter besöket i Cobh reser vi vidare till Cashel med S:t Patricks klippa, på vilken några av landets mest imponerande religiösa byggnader står. Vi pausar i byn nedanför klippan, sträcker på benen och om så önskas finns tid för lunch. 

På eftermiddagen kommer vi fram till Kilkenny, en stad med en lång historia och stolt bryggeritradition. Vid Smithwick's bryggeri får vi ta del av detta och även ett redigt smakprov. Därefter checkar vi in på vårt hotell i centrum.

Dag 7 - "In Dublin fair city"
Efter frukost lämnar vi Kilkenny och reser mot Irlands huvudstad. Framme i det sympatiska Dublin, som grundades av vikingar år 841, gör vi en stadstur. På gaeliska heter bukt "dubh-linn" och staden ligger just vid den stora bukt som bildas av floderna Poddle och Liffey.Anmärkningsvärt är det litterära arv denna förhållandevis lilla huvudstad besitter. Några av västvärldens litterära giganter kommer härifrån: Jonathan Swift, Oscar Wilde, W B Yeats, James Joyce, George Bernard Shaw och Samuel Beckett.  

Efter rundturen har du möjlighet att upptäcka staden på egen hand. Vill du fördjupa dig ytterligare i det litterära Dublin kan du besöka Författarmuseet på Parnell Square. Där finns utställningar om de ovan nämnda författarna och många andra, liksom sällsynta utgåvor av deras verk. Eller varför inte vandra i Leopold Blooms fotspår. Han är huvudperson i James Joyces berömda roman "Odysseus" och de närmare 800 sidorna utspelar sig under ett enda dygn i Dublin, den 16 juni 1904. Numera finns det guideböcker som med nästan komisk noggrannhet kartlägger exempelvis var slakteriet, där Bloom köpte en svinnjure till frukost, var beläget.På Nationalmuseet kan du se ett mycket intressant urval av guldsmycken från torvmyrarna i väst. Dublin har också trevliga shoppingområden om du vill passa på att handla lite.  

Som en lugn enklav i staden ligger Trinity College med sina anrika byggnader och ett förnämligt bibliotek. Här förvaras en av världens vackraste böcker, Book of Kells, med de fyra evangelierna rikt illustrerade. Boken nedtecknades på pergament i klostret Kells år 800. 

Dag 8 - Hemresa
Under förmiddagen åker du ut till flygplatsen i Dublin för återresan till Skandinavien.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 4 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien – Dublin – Galway. 250 km. Middag ingår. Två övernattningar på hotell i Galway.

Dag 2
Utflykt till Inishmor, Aranöarna. 150 km. Frukost ingår.

Dag 3
Galway – Burren – Bunratty. 140 km. Frukost och slottsmiddag ingår. En övernattning på hotell i Bunratty.

Dag 4
Bunratty – Dinglehalvön – Killarney. 200 km. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Killarney.

Dag 5
Killarney – Cork. 135 km. Båttur på Killarneys sjöar. Besök på Muckross herrgård och Midleton Distillery. Irländsk afton. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Cork.

Dag 6
Cork – Kilkenny. 190 km. Utflykt till Cobh och Titanic Experience. Besök på bryggeri, inklusive smakprov. Frukost ingår. En övernattning på hotell i Kilkenny.

Dag 7
Kilkenny – Dublin. 120 km. Stadsrundtur i Dublin. Frukost ingår. En övernattning i Dublin.

Dag 8
Dublin – Skandinavien. Frukost ingår.

Irland

Folkmängd
4,1 miljonerLandets yta
70 273 km²Religion
Religionsfrihet men majoriteten är romersk-katolsk (92%), protestanter (3%), resterande har ingen religion eller tillhör annan religion som islam, buddism eller judendom.Valuta
EuroSpråk
Iriska, engelska

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Dublin t o r. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Valuta
Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns.

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks

Gemensam dricks är inte inkluderad i priset. Istället rekommenderar vi dig att räkna med 20 EUR till chaufförer, restaurangpersonal och vid inkluderade aktiviteter. Betalas på plats till vår Temareseledare som sköter fördelningen.

Klimat
Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.cnn.com, www.bbc.com eller www.yr.no.

Vädret är omväxlande på Irland och plötsliga regnskurar är inte ovanligt.

Klädsel och utrustning
Regnkläder kan vara bra att ha med sig. Man klär gärna om till middag.

Övrigt

Önskar du lektyr med anknytning till Irland kan vi tipsa om:

Ängeln på sjunde trappsteget (en irländsk barndom) - Frank McCourt
Gripande biografi om sin uppväxt på Irland. Boken har belönats med bl a Pulitzer-priset.

Odysseus - James Joyce
En av de världens stora klassiker och av många ansedd som det mest betydelsfulla bidraget till 1900-talets skönlitteratur.

Pärlor från månen - Nora Roberts
Pärlor från månen är den andra delen i Nora Roberts förtrollande trilogi om släkten Gallagher på myternas, mystikens och musikens Irland. Även den första delen, Solens diamanter, kan rekommenderas.

Se även Tourism Irelands hemsida>>

Hotell
Avvikelser från den ordinarie hotellistan (till höger) kan förekomma, och vi reserverar oss mot ändringar, och försöker då finna likvärdiga boenden beträffande standard och läge.

Avresa 2019-07-20 bor i Kilkenny på River Court Hotel

Finsk avresa 2019-07-21 bor i Killarney på Torc Hotel

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-06-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2019-06-27
10:45
2019-06-27
12:30
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-07-04
11:50
2019-07-04
15:30
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 190 SEK Förfrågan
2019-06-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Stockholm
2019-06-27
06:35
2019-06-27
07:35
SAS, 140
Stockholm
Dublin
2019-06-27
10:45
2019-06-27
12:30
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-07-04
11:50
2019-07-04
15:30
SAS, 536
Stockholm
Gothenburg
2019-07-04
17:45
2019-07-04
18:45
SAS, 165
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 190 SEK Förfrågan
2019-06-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2019-06-27
10:30
2019-06-27
11:45
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-07-04
11:50
2019-07-04
15:30
SAS, 536
Stockholm
Copenhagen
2019-07-04
16:15
2019-07-04
17:25
SAS, 407
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 190 SEK Förfrågan
2019-07-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Stockholm
2019-07-27
12:45
2019-07-27
13:55
SAS, 1422
Stockholm
Dublin
2019-07-27
16:55
2019-07-27
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2019-08-03
20:00
2019-08-03
23:10
SAS, 2538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2019-07-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2019-07-27
16:55
2019-07-27
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-08-03
19:30
2019-08-03
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 990 SEK Förfrågan
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2019-09-07
08:15
2019-09-07
09:35
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2019-09-14
10:25
2019-09-14
13:40
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 15 990 SEK 4 platser kvar Boka
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-07
06:20
2019-09-07
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Dublin
2019-09-07
08:15
2019-09-07
09:35
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2019-09-14
10:25
2019-09-14
13:40
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-14
14:45
2019-09-14
15:40
SAS, 438
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 15 990 SEK Förfrågan
2019-09-07 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2019-09-07
06:10
2019-09-07
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Dublin
2019-09-07
08:15
2019-09-07
09:35
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-09-14
19:30
2019-09-14
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 15 990 SEK Förfrågan
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Copenhagen
2019-09-14
06:10
2019-09-14
07:20
SAS, 1415
Copenhagen
Dublin
2019-09-14
08:20
2019-09-14
09:40
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2019-09-21
19:30
2019-09-21
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 14 990 SEK 2 platser kvar Boka
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2019-09-14
06:20
2019-09-14
07:05
SAS, 1439
Copenhagen
Dublin
2019-09-14
08:20
2019-09-14
09:40
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2019-09-21
10:25
2019-09-21
13:40
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2019-09-21
14:45
2019-09-21
15:40
SAS, 438
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 14 990 SEK 2 platser kvar Boka
2019-09-14 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2019-09-14
08:20
2019-09-14
09:40
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2019-09-21
10:25
2019-09-21
13:40
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 14 990 SEK 2 platser kvar Boka
2020-04-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-04-25
06:55
2020-04-25
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-04-25
10:40
2020-04-25
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-02
12:35
2020-05-02
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-05-02
17:10
2020-05-02
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-04-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-04-25
10:40
2020-04-25
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-02
12:35
2020-05-02
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-04-25 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-04-25
16:55
2020-04-25
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-05-02
19:30
2020-05-02
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-05-13 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-05-13
06:55
2020-05-13
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-05-13
10:40
2020-05-13
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-20
12:35
2020-05-20
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-05-20
17:10
2020-05-20
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 750 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-13 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-05-13
16:55
2020-05-13
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-05-20
19:30
2020-05-20
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-05-13 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-05-13
10:40
2020-05-13
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-20
12:35
2020-05-20
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 750 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-05-20
06:55
2020-05-20
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-05-20
10:40
2020-05-20
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-27
12:35
2020-05-27
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-05-27
17:10
2020-05-27
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 750 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-05-20
16:55
2020-05-20
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-05-27
19:30
2020-05-27
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-05-20 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-05-20
10:40
2020-05-20
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-05-27
12:35
2020-05-27
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 750 SEK 6 platser kvar Boka
2020-05-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-05-27
06:55
2020-05-27
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-05-27
10:40
2020-05-27
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-06-03
12:35
2020-06-03
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-06-03
17:10
2020-06-03
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 750 SEK 4 platser kvar Boka
2020-05-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-05-27
16:55
2020-05-27
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-06-03
19:30
2020-06-03
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-05-27 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-05-27
10:40
2020-05-27
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-06-03
12:35
2020-06-03
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 750 SEK 6 platser kvar Boka
2020-06-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-06-24
06:55
2020-06-24
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-06-24
10:40
2020-06-24
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-07-01
12:35
2020-07-01
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-07-01
17:10
2020-07-01
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 750 SEK 4 platser kvar Boka
2020-06-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-06-24
16:55
2020-06-24
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-07-01
19:30
2020-07-01
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 750 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-06-24 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-06-24
10:40
2020-06-24
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-07-01
12:35
2020-07-01
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 750 SEK 6 platser kvar Boka
2020-07-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-07-22
06:55
2020-07-22
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-07-22
10:40
2020-07-22
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-07-29
12:35
2020-07-29
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-07-29
17:10
2020-07-29
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-07-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-07-22
10:40
2020-07-22
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-07-29
12:35
2020-07-29
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-07-22 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-07-22
16:55
2020-07-22
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-07-29
19:30
2020-07-29
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-07-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-07-29
06:55
2020-07-29
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-07-29
10:40
2020-07-29
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-08-05
12:35
2020-08-05
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-08-05
17:10
2020-08-05
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-07-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-07-29
10:40
2020-07-29
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-08-05
12:35
2020-08-05
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-07-29 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-07-29
16:55
2020-07-29
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-08-05
19:30
2020-08-05
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 990 SEK 6+ platser kvar Boka
2020-09-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Copenhagen
2020-09-12
06:55
2020-09-12
07:40
SAS, 433
Copenhagen
Dublin
2020-09-12
10:40
2020-09-12
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-09-19
12:35
2020-09-19
15:45
SAS, 538
Copenhagen
Gothenburg
2020-09-19
17:10
2020-09-19
18:05
SAS, 1444
8 dagar Irland med Aranöarna Göteborg 16 990 SEK 4 platser kvar Boka
2020-09-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Dublin
2020-09-12
10:40
2020-09-12
11:55
SAS, 537
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Copenhagen
2020-09-19
12:35
2020-09-19
15:45
SAS, 538
8 dagar Irland med Aranöarna Köpenhamn 16 990 SEK 6 platser kvar Boka
2020-09-12 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Dublin
2020-09-12
16:55
2020-09-12
18:40
SAS, 535
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Dublin
Stockholm
2020-09-19
19:30
2020-09-19
23:05
SAS, 536
8 dagar Irland med Aranöarna Stockholm 16 990 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • TEMAs reseledare
 • Flyg och hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose