Andalusien runtGranada, Córdoba och Sevilla

Landet där en belöning väntar – så beskrevs Andalusien av den marockanske världsresenären Ibn Batouta på 1300-talet. Idag, 700 år senare, är belöningen stor för dig som tittar närmare på denna sköna, historiska och kulturella mosaik i södra Spanien. Rundresan tar dig till Granada, Córdoba, Sevilla, Puerto de Santa Maria, Cádiz och avslutas i Ronda, spektakulärt beläget uppe på en klippavsats.

RESFAKTA

Länder: Spanien

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-28 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Granada och världsarvet Alhambra
 • Olivträd och moriska borgar
 • Moskén i Cordoba
 • Upplev Sevilla
 • Ronda vid ravinen

Dagsprogram
Andalusien runt 2023–2024

Dag 1 – Ankomst till Málaga
Ankomst till Málaga, där buss och reseledare möter dig för att ta dig till hotellet. Beroende på när flyget anländer har du resten av dagen ledig till att strosa runt i Málagas trevliga centrum. Varför inte besöka Picassomuseet, Museo de Picasso.

Dag 2 – Besök på Alhambra
Efter frukost och utcheckning reser vi mot det mångbesjungna Granada, morernas sista fäste. Staden ligger enastående vackert med det imponerande och nästan evigt snöklädda Sierra Nevada i bakgrunden. Granada domineras av den "röda borgen" Alhambra, vars inre gömmer sagolika palatsgemak och intima patios, bland annat den kända lejongården. Högre upp på kullen ligger "den himmelska trädgården" Generalife, de moriska härskarnas forna sommarpalats med sina strama cypressalléer, välskötta blomstersängar och springbrunnar.

Vi gör även ett besök i Capilla Real, kungaparet Isabella och Ferdinands mycket praktfulla gravkapell. Det var detta kungapar som inledde Spaniens storhetsepok. 1492 erövrade de det självständiga muslimska Granada. Kort därefter samma år skickade de iväg Columbus på den banbrytande upptäcktsfärden västerut, vilken kom att förändra världen för alltid.

Resten av dagen är ledig för egna promenader i Granadas livliga centrum. Varför inte besöka den majestätiska renässanskatedralen, vilken restes under Karl V, eller flanera på de livliga gågatorna i centrum.

Dag 3 – Stadspromenad i Córdoba

Förmiddagens resa går genom ett tilltalande, nästan exotiskt andalusiskt landskap. Här finns moriska borgar i så gott som varje by och olivträd så långt ögat kan nå. Vid lunchtid når vi Córdoba, en gång huvudstad i det mäktiga kalifatet med samma namn.

Under den moriska glansperioden (800–1100-talet) skapades i Córdoba ett av den tidens mest imponerande byggnadsverk, La Mezquita, idag en f d moské, som i storlek endast överträffas av Meckas, och vars inre är en till synes ändlös skog av kolonner. Intill moskén ligger de gamla moriska och judiska kvarteren. Under en promenad längs slingrande och smala gränder, mellan vitkalkade hus med blomstersmyckade patios, återskapas stämningar från morisk tid. Många är verkliga konstverk och varje år utdelas en utmärkelse till den vackraste.

Dag 4 – Sevilla
Färden går mot Sevilla, Andalusiens huvudstad, genom svepande, oändliga vidder – ett imponerande jordbrukslandskap. Vi skymtar platser som Ecija, Andalusiens stekpanna, och Carmona, för att nämna några. Vid lunchtid är vi i det fascinerande och mytiska Sevilla, vars historiska stadsdelar inspirerat många poeter, musiker och konstnärer världen över. Sevilla är en Europas äldsta städer. Redan under tidig medeltid var det en kosmopolitisk stad och under 1500-talet Spaniens viktigaste transatlantiska hamn. Andalusiens huvudstad har en unik och synnerligen rik historia, som avspeglar sig i det mesta i denna romantiska stad – inte minst i dess befolkning.

Dag 5 – Sevilla
Vi tillbringar delar av den fjärde och hela den femte dagen av rundresan i Sevilla. Programmet omfattar bland annat besök i katedralen (kristenhetens tredje största), Barrio de Santa Crúz (scenen för skådespelen Don Juan), Plaza de España i Maria Luisa-parken och givetvis Calle Sierpes, den eleganta gågatan i stadens centrum. Tid ges också för egna utflykter. Missa inte konstmuseet, Hospital de la Caridad och Alcázar. Dessutom har du möjlighet att följa med på en eldig, sprakande flamencoföreställning till en kostnad av cirka 40 euro.

Dag 6 – Puerto de Santa Maria och Cádiz
Färden går västerut mot Spaniens Atlantkust. Inte långt från Sevilla ligger Jerez de La Frontera, känt för sina viner som på engelska blivit det något förvanskade sherry. I Spanien dricker man huvudsakligen den knastertorra halmgula sherryn som kallas "fino" eller "mazanilla" om den kommer från Sanlúcar de Barameda, lite längre norrut. I Jerez hedrar du någon av de berömda bodegorna med ett besök, följer den ädla dryckens "skolning" och avslutar naturligtvis med en sherryprovning. På eftermiddagen fortsätter vi till "Europas Havanna", Cádiz, denna skimrande pärla vid Atlanten, en av Europas äldsta städer. Här gör vi en kortare stadstur och bekantar oss med en historia som går tillbaka till södra Europas första civilisationer. Här stannar vi en natt. Resten av eftermiddagen har du ledigt för egna strövtåg fram till den gemensamma middagen.

Dag 7 – Den Drömda Staden
Tidigt på förmiddagen lämnar vi Cádiz och reser genom vida, bördiga fält. Snart anländer vi till det lilla samhället El Gastor, en underskön plats där vi gör en annorlunda paus. Denna rundresa bildar en ram runt konstverket Andalusien, och idag blir ramen färdig. Avslutningsvis kommer vi till det magiska Ronda, som är vida känt över Spaniens gränser för sin natursköna belägenhet 723 m ö h vid en djup flodravin, som delar staden i två delar. Många författare har lovsjungit Rondas sällsamma skönhet. En av dem, Rainer Maria Rilke, gav den epitetet "den drömda staden". Orson Wells, den amerikanska filmregissören, förälskade sig i staden och lät sig begravas strax utanför på en gård. En lång historia, som spänner över hundratals sekler gör Ronda till en pärla bland Andalusiska städer. Vi reser vidare till Málaga för en sista övernattning och avskedsmiddag.

Dag 8 – Hemresa
Transfer och hemresa från Málagas flygplats.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

• Flyg t/r Skandinavien
• Samtliga övernattningar
• 7 frukostar
• 1 lunch + 2 middagar
• Inträden enligt program
• TEMA-reseledare

RESFAKTA

Dag 1
Skandinavien – Málaga. En övernattning på hotell i Málaga.

Dag 2
Málaga – Granada. Buss 125 km. Alhambra och Capilla Real. Frukost ingår. En övernattning på hotell i Granada.

Dag 3
Granada – Córdoba. Buss 170 km. Stadsrundtur med Moskén och Judiska kvarteren. Frukost ingår. Övernattning på hotell i Córdoba.

Dag 4
Córdoba – Sevilla. Buss 140 km. Frukost och lunch ingår. Två övernattningar på hotell i Sevilla.

Dag 5
Sevilla. Stadstur med bl a katedralen och Barrio Santa Cruz. Frukost ingår.

Dag 6
Sevilla – Jerez – Puerto de Santa Maria – Cádiz. Sherryprovning. Buss 140 km. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Cádiz.

Dag 7
Cádiz – Ronda – Málaga. Buss 260 km. Frukost och middag ingår. En övernattning på hotell i Málaga.

Dag 8
Málaga – Skandinavien. Buss 11 km. Frukost ingår.

Spanien

Folkmängd 46,6 miljoner
Landets yta 504 782 km²
Valuta Euro
Religion Katoliker 82 %, agnostiker och ateister 14 %, muslimer minst 1,2 %, protestanter 0,1 %, övriga ca 2,7 %
Språk Spanska/kastilianska, katalanska, galiciska och baskiska.

Viktigt om resan

I grundpriset ingår
Flygresa Skandinavien – Málaga t o r, övriga transporter enligt program, del i dubbelrum, måltider enligt program. TEMAs reseledning, inträden, samtliga utflykter och aktiviteter enligt program, om inget annat anges.

Turistskatt
På vissa resmål och städer i Spanien, har turistskatt införts. Skatten är för närvarande 0,5–5 EUR per natt och per person; beroende på säsong och hotellstandard. OBS, kan komma att ändras. Var och när denna skatt gäller ligger utanför vår kontroll och kan inte inkluderas i priset. Därför betalar varje resenär skatten på plats.

Granada och Alhambra
Resan inkluderar besök i palatset Alhambra. Det är Spaniens och en av världens mest besökta sevärdheter. Stundtals kan det vara svårt att få biljetter till de så kallade Palacios Nazaríes, som bland annat omfattar Lejongården. TEMA kan därför ej garantera tillträde dit, men vi gör alltid allt vi kan för att erhålla biljetter och som regel fungerar det. I den händelse att Nazaríes är fullbokat besöker vi ändå övriga delar av Alhambra, som sommarresidenset El Generalife, Carl V:s palats och de fantastiska trädgårdarna.

Valuta
Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns. För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMA:s reseledare samlar in 30 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Väder och vind
Tidigt på våren och sent på hösten kan temperaturen sjunka under det normala och nederbörd i form av regn eller snö kan förekomma.

Hotell/boende

Kommentarer

Alternativa hotell kan förekomma.

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2024-03-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-03-16
06:10
2024-03-16
10:35
SAS, 1583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-03-23
18:15
2024-03-23
22:40
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 22 990 SEK Förfrågan
2024-03-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-03-16
06:05
2024-03-16
09:55
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-03-23
19:30
2024-03-23
23:15
SAS, 588
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 22 550 SEK Förfrågan
2024-03-16 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-03-16
15:50
2024-03-16
19:45
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-03-23
20:35
2024-03-24
00:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 23 190 SEK Förfrågan
2024-04-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-04-13
06:00
2024-04-13
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-04-20
10:40
2024-04-20
14:20
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 22 990 SEK 2 platser kvar Boka
2024-04-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-04-13
06:15
2024-04-13
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-04-20
11:40
2024-04-20
15:55
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 22 790 SEK 2 platser kvar Boka
2024-04-13 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-04-13
07:00
2024-04-13
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-04-20
11:40
2024-04-20
15:25
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 23 890 SEK Förfrågan
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-05-18
06:00
2024-05-18
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-05-25
10:40
2024-05-25
14:20
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 24 590 SEK 6 platser kvar Boka
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-05-18
06:15
2024-05-18
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-05-25
11:40
2024-05-25
15:55
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 23 850 SEK 5 platser kvar Boka
2024-05-18 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-05-18
07:00
2024-05-18
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-05-25
11:40
2024-05-25
15:25
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 24 450 SEK 4 platser kvar Boka
2024-06-01 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-06-01
06:00
2024-06-01
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-06-08
10:40
2024-06-08
14:20
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 24 450 SEK 6 platser kvar Boka
2024-06-01 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-06-01
06:15
2024-06-01
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-06-08
11:40
2024-06-08
15:55
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 24 090 SEK 6 platser kvar Boka
2024-06-01 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-06-01
07:00
2024-06-01
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-06-08
10:40
2024-06-08
15:25
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 24 290 SEK 6 platser kvar Boka
2024-06-29 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Copenhagen
2024-06-29
06:00
2024-06-29
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-07-06
11:30
2024-07-06
15:10
SAS, 2808
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 27 290 SEK 6 platser kvar Boka
2024-06-29 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Stockholm
2024-06-29
06:05
2024-06-29
10:30
SAS, 1583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-07-06
11:20
2024-07-06
15:35
SAS, 1584
8 dagar Andalusien runt Stockholm 25 590 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-06-29 8 dagar Andalusien runt Göteborg 27 750 SEK Förfrågan
2024-09-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-09-07
06:15
2024-09-07
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-09-14
11:40
2024-09-14
15:55
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 23 650 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-09-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-09-07
07:00
2024-09-07
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-09-14
11:40
2024-09-14
15:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 24 450 SEK 4 platser kvar Boka
2024-09-07 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-09-07
06:00
2024-09-07
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-09-14
10:40
2024-09-14
14:20
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 25 590 SEK 6 platser kvar Boka
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-09-14
07:00
2024-09-14
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-09-21
11:40
2024-09-21
15:30
SAS, 2904
8 dagar Andalusien runt Göteborg 24 650 SEK Förfrågan
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-09-14
06:00
2024-09-14
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-09-21
10:40
2024-09-21
14:20
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 26 050 SEK 6 platser kvar Boka
2024-09-14 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-09-14
06:15
2024-09-14
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-09-21
11:40
2024-09-21
15:55
SAS, 1804
8 dagar Andalusien runt Stockholm 23 850 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-09-28
07:00
2024-09-28
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-10-05
11:40
2024-10-05
15:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 26 350 SEK 4 platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-09-28
06:00
2024-09-28
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-10-05
20:10
2024-10-05
23:50
SAS, 584
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 25 490 SEK 6 platser kvar Boka
2024-09-28 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-09-28
06:15
2024-09-28
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-10-05
19:00
2024-10-05
23:15
SAS, 1584
8 dagar Andalusien runt Stockholm 26 390 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-10-05
07:00
2024-10-05
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-10-12
11:40
2024-10-12
15:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 25 550 SEK 4 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-10-05
06:00
2024-10-05
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-10-12
20:10
2024-10-12
23:50
SAS, 588
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 25 450 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-05 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-10-05
06:15
2024-10-05
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-10-12
19:00
2024-10-12
23:15
SAS, 1584
8 dagar Andalusien runt Stockholm 25 450 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-10-19 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-10-19
07:00
2024-10-19
10:50
SAS, 2907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-10-26
11:40
2024-10-26
15:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 27 190 SEK 2 platser kvar Boka
2024-10-19 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-10-19
06:00
2024-10-19
09:50
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-10-26
20:10
2024-10-26
23:50
SAS, 588
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 27 790 SEK 6 platser kvar Boka
2024-10-19 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-10-19
06:15
2024-10-19
10:40
SAS, 1803
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-10-26
19:00
2024-10-26
23:15
SAS, 1584
8 dagar Andalusien runt Stockholm 26 150 SEK 6+ platser kvar Boka
2024-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Málaga
2024-11-02
06:00
2024-11-02
09:55
SAS, 1907
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Gothenburg
2024-11-09
20:35
2024-11-10
00:30
SAS, 2908
8 dagar Andalusien runt Göteborg 24 690 SEK 4 platser kvar Boka
2024-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Málaga
2024-11-02
06:05
2024-11-02
09:55
SAS, 583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Copenhagen
2024-11-09
19:30
2024-11-09
23:15
SAS, 588
8 dagar Andalusien runt Köpenhamn 22 950 SEK 6 platser kvar Boka
2024-11-02 info_icon

Flyginformation

cross

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Málaga
2024-11-02
06:10
2024-11-02
10:35
SAS, 1583
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Málaga
Stockholm
2024-11-09
20:20
2024-11-10
00:45
SAS, 1818
8 dagar Andalusien runt Stockholm 23 250 SEK 6+ platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.