Nyhet

Rundresa i det färgstarka Indien

Det färgstarka Indien börjar med ett par dagar i Delhi där vi bland annat åker cykelrickshaw i de trånga basargränderna och stadsvandrar med gatans barn. Vi åker båt i soluppgången på floden Ganges i Varanasi och besöker kärleksbeviset Taj Mahal i Agra. I kungarnas land Rajasthan upplever vi konsten, kulturen och kärleken och stannar två nätter! Rundresan avslutas med ett par dagar i Mumbai med slumvandring och världsarvet Elefantön.

Vi bor bekvämt, flyger inrikes och får egen tid mellan upplevelserna. Gör dig redo att förföras av Indiens lokala charm, färgstarka kultur och arkitektoniska mästerverk.

RESFAKTA

Länder: Indien

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 13 dagar

Gruppstorlek: 15-28 personer

Visum krävs: Ja

HÖJDPUNKTER

 • Cykel- och stadsvandring i Delhi
 • Hantverksstaden Sanganer
 • Kärleksmonumentet Taj Mahal
 • Båttur på den heliga floden Ganges
 • Världsarvet Elephanta ön

Dagsprogram
Hösten 19 / Våren 20

Dag 1. Avresa.

Äntligen har det blivit dags för avresa från Skandinavien mot Sydostasien för att uppleva Indien. Vi flyger om kvällen direkt med Finnair från Helsingfors. Anslutningsflyg från Skandinavien under eftermiddagen. Flygmåltider ingår.

Dag 2. Namaskar. Välkommen till Indien.
Namaskar, välkommen till Indien och huvudstaden New Delhi. Eftersom vi landar tidigt på morgonen far vi direkt till vårt hotell för frukost, check-in och några timmars vila.

Efter lunch beger vi oss ut i den myllrande staden som räknar dryga 18 miljoner invånare. Ingen annan stad i Indien har växt så snabbt.

New Delhi är den koloniala staden som ritades när britterna flyttade huvudstaden hit från Calcutta. Förutom parlamentet, paradgatorna och ambassaderna ser vi här några av stadens helgedomar.

Vi besöker Birla Mandir, ett av Delhis populäraste hindutempel samt får uppleva sikhernas helgedom och kök vid Bangla Sahib.

Vi bor två nätter på hotell i Delhi.

Dag 3. Delhi till fots och på två hjul.
Efter frukost gör vi en fascinerande stadsvandring i Paharganj, en av Delhis fattigare stadsdelar. Vandringen har organiserats av den ideella organisationen Salaam Baalak Trust och hjälper sedan åtta år gatubarn i Delhi.

Genom detta program får ungdomar möjlighet att förbättra sina kommunikations- och marknadsföringsförmågor. De delar med sig av sina personliga erfarenheter och sin historia. Det ger oss djupare insikt i livet på gatan.

Om du vill kan du ge en frivillig donation till organisationen i form av pengar eller något föremål till barnen (kläder, matvaror, brevpapper, elektronik). Vandringen är ungefär två timmar lång och ger oss en annan sida av Indien än den traditionella utflykten gör.

Under eftermiddagen besöker vi Old Delhi eller det Gamla Delhi. Den medeltida staden är både charmig och kaotisk med sina gyttriga gator, basarer och Indiens största moské. Här samsas fotgängare, kossor och mopeder.

Under en tur med cykelrickshaw förflyttas vi smidigt mellan basargatornas olika kvarter och skråsamhälle. Här gäller det att ha tungan rätt i mun. Vilken lyx att inte själv behöva ratta, trampa och väja. Sätt dig till rätta och ta in dofter, ljud och synintryck!

Dag 4. Rajasthan. Sanganer.
Med buss lämnar vi Delhi och reser till delstaten Rajasthan. Rajasthan betyder kungarnas land och är som ett sagoland med magnifika maharadjaborgar, ståtliga kameler och turbaner i regnbågens alla färger.

Sanganer, är en liten stad känd över hela världen för handgjord papperstillverkning, blocktryck och Jain-tempel.

Vi fortsätter till Jaipur som är huvudstad och den största staden i denna indiska delstaten med sina 3 miljoner invånare. Vi checkar in på hotell för tre nätters vistelse.

Dag 5.  Jaipur.
Jaipur grundades på 1727 av Maharadjan Jai Sing. Staden kallas ofta för den rosa staden på grund av dess rosamålade äldre delar. Strax utanför Jaipur ligger Amberfortet som vi besöker. För att nå upp till borggården där besöket börjar, åker vi jeep. Fortet och det tillhörande palatset byggdes 1592 av Maharadjan Man Singh. Vi får se välbevarade originalmålningar, vackra marmorpelare och njuta vyer ut i dalgångarna.

Tillbaka i Jaipur besöker vi det ståtliga City Palace, byggt även detta av Maharadjan Jai Sing. Palatset blev hans nya hem efter att han lämnat Amber Fort.

Hawa Mahal, eller vindarnas palats, är mer en fasad än ett palats. Vi stannar till och beundrar denna berömda byggnad. Här kunde palatsets kvinnor se ut över stadens liv utan att själva bli sedda.

Världens största filmindustri är över 100 år gammal. Bollywood är den indiska upplagan av Amerikas Hollywood och där produceras fler filmen än vad den västerländska versionen får fram. Filmerna beskrivs som en blandning av komedi, romans, action och drama. Män och kvinnor jagar varandra runt träd, gungar och fladdrar med ögonfransarna.

I Jaipur ligger biografen Raj Mandir som är en av landets största. Inredningen i foajén är som en bakelse och att höra publikens entusiasm under filmen gör att vi glömmer att det är på hindi och utan text.

Dag 6. Fatephur Sikri.
Med buss fortsätter vi mot Agra. Ungefär halvvägs gör vi ett stopp för att besöka Fatephur Sikri, den praktfulla segerstaden som blev den övergivna staden. Området byggdes år 1571 av stormoguln Akbar. Vi vandrar runt i den välbevarade rödskimrande staden med dess försvarsanläggningar, tempel och palats. Här får vi fortets och stadens historia beskrivit för oss. Under bara 14 år det var mogulimperiets huvudstad. Pilgrimer kommer än idag för att besöka den heliga vita marmormoskén.

Under eftermiddagen når vi fram till Agra som ligger vid floden Yamuna där vi checkar in på hotell för två nätter.

Dag 7. Taj Mahal. Röda fortet.
Under tidig morgon väntar ett besök vid Taj Mahal. När detta universella kärleksbevis byggdes sparades varken möda eller pengar. Själva sarkofagen är utförd i agat, lapis lazuli och jaspis. Konsten att skapa dekorativa mönster med hjälp av olikfärgade stensorter, pietre dure, har sina rötter i antiken. Stor möda läggs på att leta fram olika stenars naturliga färgskiftningar och ådringar.

Vi återvänder till hotellet för frukost och fortsätter därefter till Agras röda fort. I det omtalade Jasmintornet i Agrafortet satt mogulen Shah Jahan fängslad i åtta år. Härifrån överblickade han sin älskade hustrus imponerande gravmonument, Taj Mahal. Agrafortet är uppfört som en halvmåne och omsluts av en mur. Anläggningen byggdes för de militära styrkorna, men kom senare att förses med bostadskomplex, audienssalar och en stor trädgård.

Dag 8. Till Varanasi.
Efter frukost reser vi med buss till Delhi för att senare flyga vidare till Varanasi. Staden ligger vid floden Ganges i delstaten Uttar Pradesh. Miljontals hinduer kommer hit på pilgrimsfärd för att bada vid någon av de många trappor som ligger vid floden. Varanasi sägs vara den äldsta, fortfarande bebodda staden i Indien och en av de allra heligaste. Vi checkar in på hotell för två nätter.

Dag 9. Flodfärd på Ganges. Sarnath.
Floden Ganges har alltid fascinerat människor. Under en båttur i soluppgången ser vi staden långsamt vakna till liv. Det är en magisk känsla. Fromma män och kvinnor strömmar ner mot floden. Många är försänkta i bön eller meditation. Deras hopp är att renas från sina livsynder. En vanlig syn här är även likbålen vid stentrapporna. Traditionen är att få kremeras vid Ganges. Härifrån strös sedan askan i den heligaste av hinduismens alla floder. Staden har en mycket lång historia och platsen omnämns bland annat i Mahabharata.

Ungefär en mil söder om Varanasi ligger Sarnath. Här höll Buddha sin första predikan. Här besöker vi den så kallade Hjortparken, fridfull och avkopplande. Miljontals hinduiska pilgrimer vallfärdar hit till Varanasi, som sägs vara den äldsta, fortfarande bebodda staden i Indien. Det är hinduernas heligaste stad, men Varanasi har även stor betydelse för buddhismen. Om kvällen gör vi ett fascinerande besök vid stentrapporna som vetter ner mot floden Ganges för att uppleva ljusceremonin Aarti.

Dag 10. Ledig förmiddag. Flyg till Mumbai.
Efter sovmorgon och frukost får vi några timmar på egen hand. Under eftermiddagen beger vi oss till flygplatsen för inrikesflyg till Mumbai. Vi checkar in på hotell i Mumbai för två nätter.

Dag 11. Slumvandra i Mumbai.
Under förmiddagen gör vi ett besök i en av Mumbais fattigaste stadsdelar. Till fots vandrar vi genom Asiens största slumkvarter. Böcker och filmer har redan berättat om livet i slummen. Vi följer med på en organiserad vandring i Dharavis trånga kvarter. Här finns flera tusen små företag som arbetar med återanvändning och tillverkning. Kanske är det drömmen om ett bättre liv som driver energin här.

Vandringarna sker utan vinstintresse. Intäkterna går direkt tillbaka till invånarna i Dharavi. För att öka sluminvånarnas chanser på arbetsmarknaden och ge dem en chans att en dag komma härifrån undervisar man gratis i engelska och datorkunskap. Besöket lämnar ingen oberörd, men det viktigaste är att slummen nu får ett ansikte och upphör att vara anonym.

Under eftermiddagen reser vi till Elephanta ön. En båt tar oss över till ön som ligger sex kilometer från Mumbai. Ön är ett av Unescos världsarv. Här ser vi flera intressanta tempelgrottor.

Tillbaka i Mumbai för avskedsmiddag

Dag 12. Mumbai stadsrundtur.
Efter frukost ser vi viktoriansk arkitektur, röda dubbeldäckare, skyskrapor i glas och stål samt myllrande basarer. Vi besöker Victoria järnvägsstation och det populära Krishna templet innan vi styr kosan mot flygplatsen för inrikesflyg tillbaka till Delhi. Vi checkar in på bekvämt hotell nära flygplatsen för en sista natt innan hemresan.

Dag 13. Hemresa.
Efter frukost beger oss till flygplatsen för hemresa. Ankomst till Helsingfors under samma eftermiddag. Anslutningsflyg till övriga Skandinavien.

ALLT DETTA INGÅR I RESAN

•Flyg Skandinavien – Delhi tur och retur

•TEMA-reseledare

•Inrikesflyg Delhi – Varanasi – Mumbai – Delhi

•Samtliga övernattningar

•12 frukostar

•8 lunch

•9 middagar

• Inträden enligt program

RESFAKTA

Dag 1.

Avresa med Finnair från Skandinavien via Helsingfors till Delhi, Indien. Flygmåltider ingår.

Dag 2.
Ankomst till Delhi. Buss till hotellet för check-in, frukost och vila. Bussutflykt i New Delhi med besök vid ett par tempel. Frukost, lunch och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Delhi.

Dag 3.
Bussutflykt till Paharganj och Gamla Delhi. Stadsvandring och färd med cykelrickshaw. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 4.
Buss Delhi – Sanganer – Jaipur, 298 km. Besök i Sanganer. Frukost, lunch och middag ingår. Två övernattningar på hotell i Jaipur.

Dag 5.
Buss Jaipur - Amber t/r ca 25 km. Besök i Amber Fort inklusive jeepfärd och Maharajans palats. I Jaipur besöker vi City Palace. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 6.
Buss Jaipur - Agra, ca 235 km. Besök i Fatephur Sikri. Två nätter på hotell i Agra. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 7.
Bussutflykt till Taj Mahal och Agras röda fort. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 8.
Buss Agra - Delhi, ca 203 km. Inrikesflyg Delhi – Varanasi. Två nätter på hotell i Varanasi. Frukost och middag ingår.

Dag 9.
Båttur på floden Ganges, stadsvandring i Varanasi. Bussutflykt till Sarnath, ca 20 km t/r. Besök i Sarnath. Kvällsutflykt i Varanasi Aarti ceremoni. Vi färdas bland annat med cykelrickshaw. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 10.
Ledig förmiddag. Inrikesflyg Varanasi – Mumbai. Två nätter på hotell i Mumbai. Frukost ingår.

Dag 11.
Buss- och slumvandring i Dharavi. Båtutflykt till Elefantön. Frukost, lunch och middag ingår.

Dag 12.
Bussutflykt i Mumbai. Inrikesflyg Mumbai – Delhi. En natt på hotell vid Delhi flygplats. Frukost ingår.

Dag 13.
Buss till flygplatsen. Hemresa med Finnair till Helsingfors och vidare anslutningsflyg till övriga Skandinavien under samma eftermiddag/kväll. Frukost och flygmåltider ingår.

Indien

Folkmängd 1, 33 miljarder

Landets yta 3 287 590 km²

Valuta Rupie

Språk Hindi och engelska är Indiens två officiella språk.

Religion
Hinduer 80 %, muslimer 11 %, kristna 2,8 %, sikher 2 %, buddister 0,7 %, övriga 3,5 %

Viktigt om resan

I grundpriset ingår

Flygresa Skandinavien - Delhi tur och retur. Inrikesflyg Delhi - Varanasi - Mumbai - Delhi. TEMAs reseledning, del i dubbelrum, måltider, utflykter, inträden och resans transporter enligt dagsprogrammet.

Valuta:

Indiska Rupies (INR).

Läs mer under Valutaväxling »

För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Växla gärna till dig indisk valuta vid ankomsten till flygplatsen i Delhi. Det är praktiskt att ha små valörer för alla former av dricks.

Dricks ingår inte:

Dricks ingår inte i resans pris,Vår TEMA-guide samlar in 3700 INR per person (ca 500 kr) vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, lokalguider, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider med flera.

Visum

Visum behövs för resa till Indien och resenärer gör själva sin ansökan. Se mer information på information om visum för resa till Indien. Visum behövs för resa till Indien och resenärer gör själva sin ansökan. Se mer information på information om visum för resa till Indien.


Klimat:

Klimatuppgifter och aktuella väderprognoser finner du enkelt på olika vädersajter, lämpliga sidor är www.yr.no.

Klimatet i Indien styrs av monsunen i Bengaliska viken. De lämpligaste månaderna för ett besök i dessa länder är från oktober till april.

Klädsel och utrustning:

Under dagarna rör du dig i lätta (och lättvättade) och bekväma bomullskläder. Från december till mitten av februari är morgnar och kvällar oftast kyliga. Det kan även vara svalare vid dåligt väder. Du kan gardera dig med ett ylleplagg och en vindjacka.

Kläderna bör vara oömma eftersom vi ofta är på utflykt. Den allra viktigaste utflyktsdetaljen är dock ett par bekväma och rejäla skor, väl ingångna och med låg klack och gummisula, för våra promenader i naturen, byarna och städerna.

Tänk på att på vissa heliga platser och vid tempelbesök måste man vara "anständigt" klädd, vilket betyder att kvinnor inte kan gå med bara axlar och både män och kvinnor måste ha täckta ben. Vid dagar med tempelbesök är det bra att ha ett par bekväma skor som är lätta att ta av och på, då du måste ta av skorna. Badkläder bör också tas med då de flesta hotellen har swimmingpool. Packa ner en solhatt och solglasögon. Även solkräm och läppcerat med hög solskyddsfaktor är bra att ha med sig. En ficklampa är också bra att ta med.

Övrigt:

Indien är ett relativt billigt land att vistas i även som turist. I hotellens kafeterior kan du få lunch och mer omfattande indiskt kryddade måltider för en låg kostnad. Vin är dyrt och de vanligaste måltidsdryckerna är öl, lemonad eller mineralvatten. Smycken, broderier, samt konsthantverk är exempel på varor och souvenirer som du kan köpa i Indien. Tänk på detta när du beräknar din reskassa.

Vi vill påminna om att svenska importbestämmelser förbjuder införsel av produkter från utrotningshotade djurarter, som elfenben, skinn från krokodil, fläckiga kattdjur, många ormarter, koraller med mera.

Bussarna i Indien är av god kvalitet, men på grund av dåliga vägar kan bussfärderna bitvis upplevas som obekväma.

Observera:

Vi använder flygbolagen IndiGo Airline och Jet Airways. Biljetterna för inrikessträckorna får du av reseledaren på plats i Indien. Du får ta med dig 20 kg incheckat bagage och 7 kg handbagage.

Hälsa:

Det är mycket du kan göra själv för att undvika att bli sjuk under resan, bland annat är det viktigt att du tvättar händerna innan du äter och är noga med vad du äter och dricker. Om det inte är tillagat eller går att skala – låt bli att äta det. Skala alltså frukt och avstå från sallader. En potatisskalare för att skala frukt kan vara bra att ha med. Drick inte kranvattnet eller något med is i, utan välj buteljerat vatten, gärna kolsyrat, eller läskedrycker med förseglat lock. Borsta inte tänderna i kranvatten och håll munnen stängd när du duschar. Ta gärna med antiseptiska våtservetter. Tänk också på att inte klappa eller röra lösspringande hundar då många har sjukdomar. Ta med myggmedel för att skydda mot insekter.

Med reservation för ändringar. 

Hotellinformation

Avresor

Datum Flyg-
info
Reslängd Resa Avreseort Pris Status
2019-12-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2019-12-15
17:00
2019-12-15
19:30
Finnair, 956
Helsinki
Delhi
2019-12-15
20:15
2019-12-16
05:25
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2019-12-27
10:35
2019-12-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2019-12-27
15:40
2019-12-27
16:15
Finnair, 955
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Köpenhamn 27 890 SEK 6 platser kvar Boka
2019-12-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2019-12-15
16:35
2019-12-15
18:35
Finnair, 814
Helsinki
Delhi
2019-12-15
20:15
2019-12-16
05:25
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2019-12-27
10:35
2019-12-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Stockholm
2019-12-27
16:05
2019-12-27
16:05
Finnair, 813
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Stockholm 27 890 SEK 3 platser kvar Boka
2019-12-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2019-12-15
17:05
2019-12-15
19:25
Finnair, 866
Helsinki
Delhi
2019-12-15
20:15
2019-12-16
05:25
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2019-12-27
10:35
2019-12-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Gothenburg
2019-12-27
16:00
2019-12-27
16:25
Finnair, 865
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Göteborg 27 890 SEK 6 platser kvar Boka
2020-02-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2020-02-09
16:55
2020-02-09
19:30
Finnair, 956
Helsinki
Delhi
2020-02-09
20:20
2020-02-10
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-02-21
10:35
2020-02-21
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2020-02-21
15:40
2020-02-21
16:15
Finnair, 955
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Köpenhamn 26 950 SEK 2 platser kvar Boka
2020-02-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2020-02-09
16:40
2020-02-09
18:40
Finnair, 814
Helsinki
Delhi
2020-02-09
20:20
2020-02-10
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-02-21
10:35
2020-02-21
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Stockholm
2020-02-21
16:05
2020-02-21
16:05
Finnair, 813
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Stockholm 26 950 SEK 3 platser kvar Boka
2020-02-09 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2020-02-09
17:05
2020-02-09
19:25
Finnair, 866
Helsinki
Delhi
2020-02-09
20:20
2020-02-10
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-02-21
10:35
2020-02-21
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Gothenburg
2020-02-21
16:00
2020-02-21
16:25
Finnair, 865
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Göteborg 26 950 SEK 3 platser kvar Boka
2020-03-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Copenhagen
Helsinki
2020-03-15
13:15
2020-03-15
15:50
Finnair, 954
Helsinki
Delhi
2020-03-15
20:20
2020-03-16
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-03-27
10:35
2020-03-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Copenhagen
2020-03-27
15:40
2020-03-27
16:15
Finnair, 955
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Köpenhamn 26 290 SEK 6 platser kvar Boka
2020-03-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Stockholm
Helsinki
2020-03-15
16:40
2020-03-15
18:40
Finnair, 814
Helsinki
Delhi
2020-03-15
20:20
2020-03-16
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-03-27
10:35
2020-03-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Stockholm
2020-03-27
16:05
2020-03-27
16:05
Finnair, 813
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Stockholm 26 290 SEK 4 platser kvar Boka
2020-03-15 ..

Flyginformation

..

Alla tider som visas är lokala.

Departure
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Gothenburg
Helsinki
2020-03-15
13:00
2020-03-15
15:25
Finnair, 864
Helsinki
Delhi
2020-03-15
20:20
2020-03-16
06:40
Finnair, 121
Return
From
To
Departure
Time
Arrival
Time
Airline and flight number
Delhi
Helsinki
2020-03-27
10:35
2020-03-27
14:45
Finnair, 122
Helsinki
Gothenburg
2020-03-27
16:00
2020-03-27
16:25
Finnair, 865
13 dagar Rundresa i det färgstarka Indien Göteborg 26 290 SEK 6 platser kvar Boka
Visa fler avresor

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Provsmakningar
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.