Nyhet

Golf och upplevelser i Andalusien

Golf och upplevelser i Andalusien – det bästa av två världar. Tänk att få avsluta årets golfsäsong på några av Andalusiens finaste golfbanor, varvat med god mat, vin och upplevelser. Vi spelar utan trängsel på spännande och vackra banor utanför turiststråken. Och när vi inte spelar golf visar TEMA:s reseledare upp några av regionens mest intressanta platser som Malaga, Granada, Sevilla och Jerez.

RESFAKTA

Länder: Spanien

Typ av resa: Rundresa

Reslängd: 8 dagar

Gruppstorlek: 15-22 personer

Visum krävs: Nej

HÖJDPUNKTER

 • Golf på Torrequebrada & Real Club Sevilla Golf
 • Golf på Barcélo Montecastillo
 • Världsarvet Alhambra
 • Sherryprovning i Jerez
 • Paus och promenad i El Gastor

Viktigt om resan

Maxhandikapp
Golf Torrequebrada har maxhandikapp 27 för herrar och 35 för damer.

Los Moriscos har maxhandikapp 34 för herrar och 36 för damer.

Real Club Sevilla Golf har maxhandikapp 28 för herrar och 36 för damer.

Barcélo Montecastillo har maxhandikapp 28 för herrar och 36 för damer.

Golfbil eller golfvagn
Det ingår inte golfbil eller golfvagn utan det hyr man direkt från golfklubben. All information finns på respektive golfbanas hemsida.

Golf Torrequebrada

Los Moriscos

Real Club Sevilla Golf

Barcélo Montecastillo Golf

Turistskatt
På vissa resmål och städer i Spanien, har turistskatt införts. Skatten är för närvarande 0,5–5 EUR per natt och per person; beroende på säsong och hotellstandard. OBS, kan komma att ändras. Var och när denna skatt gäller ligger utanför vår kontroll och kan inte inkluderas i priset. Därför betalar varje resenär skatten på plats.

Granada och Alhambra
Resan inkluderar besök i palatset Alhambra. Det är Spaniens och en av världens mest besökta sevärdheter. Stundtals kan det vara svårt att få biljetter till de så kallade Palacios Nazaríes, som bland annat omfattar Lejongården. TEMA kan därför ej garantera tillträde dit, men vi gör alltid allt vi kan för att erhålla biljetter och som regel fungerar det. I den händelse att Nazaríes är fullbokat besöker vi ändå övriga delar av Alhambra, som sommarresidenset El Generalife, Carl V:s palats och de fantastiska trädgårdarna.

Valuta
Euro (EUR).

De vanligaste bank- och kreditkorten accepteras i de flesta butikerna. Uttagsautomater finns. För mer information om valuta och kurs kontakta bank- eller växlingskontor.

Dricks
Dricks ingår ej i resans pris. TEMA:s reseledare samlar in 30 EUR per person vid resans början, och sköter om fördelningen till chaufförer, bagagebärare och restaurangpersonal vid gemensamma måltider, med mera.

Väder och vind
Tidigt på våren och sent på hösten kan temperaturen sjunka under det normala och nederbörd i form av regn eller snö kan förekomma.

Hotell/boende

I alla våra resor ingår

 • Svensktalande TEMA-reseledare
 • Noga utvalda flyg & hotell
 • Utvalda måltider
 • Inträden enligt program
 • Trygghet genom resegaranti
 • Behaglig gruppstorlek
 • Se dagsprogrammet

Andra Rundresor

 
XClose
 
XClose
Prenumerera på TEMAs nyhetsbrev!

Det bästa sättet att hålla dig uppdaterad i TEMAs värld. Du får de senaste resenyheterna, spännande erbjudanden och inspirerande reseberättelser från fjärran länder.

Det är bara att fylla i uppgifterna nedan och skicka iväg!


Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk längst ner i varje nyhetsbrev.